Wpisy użytkownika multi_ulka
Łącznie 820 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 174 664. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Sama ósemka raczej ma małe szanse na powtórkę w komplecie, choć ... w sumie ponoć w grze wszystko jest możliwe.
Oki kolorowych snów
Witam wieczorkiem
greg gratulacje
jociu witaj
Ależ się tu dzieje- wszystko wskazuje na to że będziemy grać "po Bożemu "
Ależ się tu dzieje- wszystko wskazuje na to że będziemy grać "po Bożemu "
no tak, nas piekłem straszy a sam kusi grzechem
pewnie tak
Witam cieplutko
Jociu
Robalku
Robalku
Widzę że 65 ciągle na fali. Pokazują mi tu księżycowe ścieżki ze 8 razy pod rzad ma być. Ciekawe czy rzeczywiście się spełni
ups.... już wpadła 8 razy
kurcze źle mówię- do 26 włącznie powinna wypadać, potem 3 dni przerwy i solowe wystąpienie, ale 50 ka powinna szaleć już od 3 dni
Powiedziałam 8 razy a pokazuje się 8 dni czyli 16 losowań ale to chyba nierealne
No wreszcie , minęła 16 ta - uciekam do analiz, a potem do pracy bo kiermasze BN coraz bliżej a ja w sinym polu
Witam wieczorkiem raczej nocką ciemną
Jociu poproś Pasko o ikonkę z kaskiem, bo głowy szkoda
Jociu grałas dzis swoją 8/8? ładnie 5 cyferek wskoczyło
Jocia szkoda że uciekasz. Ja zagrałam wieczorkiem ale z modyfikacją do 9- ciu liczb i mam 5/9. pazerność mnie pokonała
Krasnalko witaj .
No i wykruszyło się towarzystwo- straszę czy co?
krasnalko uparcie nad tym pracuje i gdyby nie chochliki to z liczb popołudniowych wieczorem miałabym już 7/9 ale nie poslałam bo mi trend nie pasował
Kurcze 2 godziny hasło z gadulca sobie przypominałam
Jociu gratulki, ładne wyniki. U mnie tragedia, normalnie listopadowy pogrom, może grudzień łaskawszy będzie
Jociu, robie co mogę, ale kurcze cos wujek ToSiek sobie ze mna pogrywa nieuczciwie.
Jociu jak wiesz korzystam z LC i zauważyłam że raport trendów liczb wylosowanych i trendy tych liczb różnią się. Przekłamanie w programie? Gdyby chodziło o jakies części tysięczne to rozumie, - zaokrąglenia ale przed losowaniem np liczba 3 ma trend -0,24 a w zestawieniu jako wylosowana z trendem 0,87 . Chyba będe zapytania słać do autora, bo w mojej metodzie to podstawa by się zgadzały
Jociu, nie to miałam na myśli, ale mniejsza o to. Uciekam spinkać. Kolorowych cyferek życze i dobrej, spokojnej nocki. Papa
Jociu
Jociu
Witam nocką
Jociu
Gonzaga
Gonzaga
no i wystraszyłam towarzystwo
qrcze ,widzę że bonusik zjedzony, a miał być mój
Kuponiki sprawdzone, wujek ToSiek znów poskąpił, zatem pora spinkać. Spokojnej nocki
Witam nocką ciemną
Jociu
masterZ
Jociu
masterZ
Gonzaga
o jakie śliczne buziaczki Jociu i kwiatuszek
dziękuję
jak tam wygrane? ja jeszcze z 14 tej nie sprawdziłam kuponów. Dopiero dzisiaj zaczęłam przygotowania do świąt. Na szczęście wczoraj w Bielsku miałam ostatni kiermasz świąteczny... ufff
jak tam wygrane? ja jeszcze z 14 tej nie sprawdziłam kuponów. Dopiero dzisiaj zaczęłam przygotowania do świąt. Na szczęście wczoraj w Bielsku miałam ostatni kiermasz świąteczny... ufff
masterZ kolorowych snów i miłego wtorku
Jociu z Bytomia do Będzina daleko?
Byłam w sobotę i zastanawiałam się czy Cię nie skusić, ale było tak wietrznie i chłodno że obawiałam się że mnie pogonisz
To świetnie, ale wiesz, jak porządnie się wymarznie i trzeba trzymać słupa by Cie nie zwiało, to różnie to może wyglądać, a wiało nieziemsko. Następny kiermasz w pałacu dopiero latem więc może wtedy uda się spotkać
Nie, nie na zamku , w Pałacu Miroszewskich a właściwie w parku przy pałacu i na dziedzińcu, pałać zaś jest udostępniony do zwiedzania. Zamek jest po drugiej stronie drogi. Teraz impreza była przy wejściu do podziemi, troszkę mało miejsca i niezbyt dobra organizacja, ale... za to za darmo
https://www.google.pl/search?q=pa%C5%82ac+mieroszewskich+b%C4%99dzin&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=jcGYVMStDYOvU_nEgMgL&ved=0CDgQsAQ&biw=1088&bih=707&dpr=1.25 warto latem zwiedzić
Uciekam spinkać. ToSiek znów poskąpił głównych wygranych więc strzelam mu focha i idę spać. Dobrej nocki dla Was.
Jociu
Gonzaga
Jociu
Gonzaga
Witam pięeknie towarzystwo i życzę Wesołych, rodzinnie ciepłych, pełnych miłości świąt.
Jociu
Staszku
Dusia
Staszku
Dusia
Staszku własnie zakończono przygotowania do świąt, pogoda jak wszędzie, wieje jakby się kto obwiesił, ale nastroje dobre
Dusiu dziękuje i wielkie za taką ładną wygraną
Jociu dziękuję
Witaj Gonzaga wszystkiego najlepszego, Cudownych Świąt i mega {{prezent}
Mocca Caffe dziękuje i wzajemnie
Dusiu spokojnej nocki , nudel-kula, fajnie brzmi
Jocia olaboga, produkcję hurtowa uruchomiłaś?
tczewianko witaj i wszystkiego najlepszego życzę
No ja zawstydzona przyznam nie mam ani jednego, bo u nas maku się nie jada Za to 8 rodzajów drobnych ciasteczek, i miodową pychotkę, to i tak za wiele
masterZ witam , również życzęe wszystkiego najlepszego i wielu pięknych
Jociu mnie mocno wychodzi 50,51,52- jak myślisz zagra taka trójeczka?
hm... faktycznie 50,51 marnie się prezentuje
ja mam je obie w ks i ładne współczynniki trendu mają, pewnie się z nimi prześpię i zadecyduję rankiem
Jociu śledzisz liczby z losowania z dnia 23-02-2013?
Jociu to data Twojej ósemki i musze Ci powiedzieć że te 20 cyferek z tego dnia stale jest w grze i ładnie sobie poczynają
Zobaczę czy działa, bo coś ostatnio cuda robiło
Dobrej nocki wszystkim , kolorowych snów i wspaniałych Świat
Witam poświątecznie
EstyMy nie wypadało siedzieć w necie gdy rodzinka w końcu zjechała w komplecie
ups... nawet się rymnęło
w mini znów 6 piątek
szok,
szok,
krasnalku spokojnej nocki
Witam nocką
Witam cieplutko Wszystkim graczom w nowym roku życzę samych wysokich wygranych
kondi gratulacje
Medusia a ja zapomniałam gapa jaki mam kin ale poprzednie Twoje przewidywania się spełniły i byłam mocno na plusie
Mam już Żółte Planetarne Ziarno, Medusia czy przyniesie mi w najbliższym czasie szanse na sukces?
Kondi miałam na dziś na 14 -tą 19,22,25,26,27,39,64 zrobili psikusa, ale stale mi chodzi ten zestawik po głowie
Medea zapisałam wówczas gdy pisałaś - ten był urodzeniowy, podałaś mi też kin niebieski Solarny Wicher i 22 listopad miałam bogaty a dni od 8-17. 11 również dobre choć nieaż tak
Medea ja jestem Ryba 18 marca, a 63 to moja ulubiona liczba
edea wielkie dzięki kochana kobieto
kondi ja jeszcze raczkuję w zgłębianiu kalendarza spiralnego, ale z tego co już zdziałałam wychodzi mi prognoza na 4 dni : 39,38,37,34,52,53, układ 8,10,11,16 tez jeszcze powinien się nie raz powtórzyć. Będę pilnie sprawdzać- zobaczę na ile wiarygodne są te moje wyliczenia/ wydumania
Medusia bardzo bardzo dziękuję, zaraz sobie wpisze w kajecik
Medea , zapisałam i nie odpuszczę TeSiowi w tych dniach
WN a gdzie tam, pogoda cudowna,u mnie taki wiatr że prawie fruwałam idąc na zakupy
Uciekam popracować Miłęgo popołudnia dla wszystkich
Witam nocką ciemną
Jociu
Jociu jak tam w nowym roku, rzuciłaś już wujka ToSia na kolana?
Jociu to jak już te drzwi do sejfu wyłamiesz, daj cynk, pomoge opróżniać
Jociu nie bój nic, jak będzie trzeba to pomogę(uzupełniałam dane i nie zaglądałam na chat)i przy węglu i przy wydawaniu kasy
No widzisz, wychodzi na to że jedynie solidarność " babska" nie zawiedzie
no tak, zdziałać staruszek niewiele może to się i pośmieje
Kolorków w snach i wysokich wygranych życzę, zmykam w objęcia Orfeusza
Witam
Karnawał, pewnie wszyscy balują
Gonzaga witam cieplutko
Ależ przyszalały 70 ki i 40 tki,
Gonzaga, męczy mnie układzik który często się powtarza, myślę że może jutro coś z niego wyskoczyć, czy w Twoich typowaniach wychodzi coś z niego? Chodzi mi o 19,22,24,25,26,51
U mnie 70 ki które weszły dzisiaj miały się pokazać jutro i w towarzystwie 74, ale w spiralnym często mam przesunięcia w dniach. Jednak 6/9 i 5/8 wskoczyło
A Jocia jeszcze węgiel nosi?? Ciekawe czy ma aktywne te liczby które podałam
Już wegiel w komórce? Witaj Jociu
Gonzaga Medusia wyliczyła że te moje fartowne kiny dzis mogą poszaleć szkoda że nie poszły o 3 kroki dalej, ale byłaby radocha
Jociu a było przekręcić do mnie, też bym ponosiła
Jociu, mam prośbę. Ja niedługo do łóżeczka muszę bo jutro Wisła od rana jak pogoda pozwoli. Gonzaga nie ma w typowaniach na jutro zestawu który mnie gnębi, Czy możesz zostawić mi info czy u Ciebie one wychodzą? To liczby 19,22,24,25,26,51
Witaj Basiu