Wpisy użytkownika multi_ulka
Łącznie 820 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 148 299. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
kondi ja 2 dni temu miałam 7/10..... OBOKÓW!!!! to się dopiero można zeźlić
no kurcze to trzeba do ToSia napisac by grę w oboki zorganizowali- będziesz niewestionowanym mistrzem
*niekwestionowanym
Emi dziękuję ten mądry program podpowiada mi że w cyklu nie wyszły jeszcze liczby 9 i 80 i warto je wziąć pod uwagę
i jeszcze gada że 61 obstawia jako pewniaka
Mnie z mądrych obliczeń księżycowych wychodzi że do końca miesiąca powinny grać
78 76 75
80 78 76 75 74
78 77 75 72
Jednak nie wydaje mi się by weszły wszystkie. Jak już to może grupami 75,76, lub 78,74
78 76 75
80 78 76 75 74
78 77 75 72
Jednak nie wydaje mi się by weszły wszystkie. Jak już to może grupami 75,76, lub 78,74
kondi i dla Ciebie również
toja witaj program podaje po każdej aktualizacji danych lecz często jest tak że te same są nawet na 2-3 losowania
toja ja przyjęłam 25 które " fabrycznie" były ustalone, , czasem dla porównania daje 10 i 17 i wybieram te zestawy które wydaja mi sie bardziej prawdopodobne
toja na ich stronie są przykłady omówione, gdy je zrobisz to sama stwierdzisz że program jest bardzo łatwy.
Cała reszta to już jednak intuicja- czy wybrać ten czy tamten przedział czasowy itd.
http://www.lotto-solutions.com/Keniox/overview_pl.aspx nie wiem czy czytałaś- ale warto się zapoznac. Hiperłącza podkreślone i pogrubione łatwo przeniosą Cię dalej. W tle otwórz program i wykonuj te ćwiczenia o których piszą. I ju wszystko będzie jasne
http://www.lotto-solutions.com/Keniox/overview_pl.aspx nie wiem czy czytałaś- ale warto się zapoznac. Hiperłącza podkreślone i pogrubione łatwo przeniosą Cię dalej. W tle otwórz program i wykonuj te ćwiczenia o których piszą. I ju wszystko będzie jasne
Kawcia skończona, idę działać Miłej niedzieli dla wszystkich
Witam wieczorkiem
staszku
staszku
jociu
medea witaj
mam małe pytanko- czy na Księżycowych ścieżkach masz bardzo aktywne 29,26,21,12 na najbliższe 4 dni? U mnie jakoś ta czwórka jest hiperaktywna i nie wiem czy czegoś nie namodziłam w obliczeniach
mam małe pytanko- czy na Księżycowych ścieżkach masz bardzo aktywne 29,26,21,12 na najbliższe 4 dni? U mnie jakoś ta czwórka jest hiperaktywna i nie wiem czy czegoś nie namodziłam w obliczeniach
medea dzięki wielkie
stasiu w mm totalna klapa- w każdym zakładzie zabrakło 1 liczby do płatnego, w pogodzie jeszcze gorzej- typowo angielska, czuję się jakbym w środku chmury mieszkała.
no fest wyszło mi 19 pewniaków na jutro.... tylko co tu skreślić
Witam wieczorkiem
EstyMy to ja chętnie te diamenty wykopywać będę z Tobą
Anzu kolorowych snów
gonzaga witaj
EstyMy ja myślę że za to co włożyłyśmy w dofinansowanie wujka ToSia to niejedną byśmy dały radę zakupić
Jociu witaj
Brjan jest szansa zobaczyć układ Twojej tabelki?
Brjan w KG masz tylko 3 wpisy, chyba już wycofałeś....
Brjan ... rozumiem... chyba jednak będę musiała odpuścić sobie bo 2 miliony wpisów do prześledzenia to troszkę za wiele jak dla mnie
małą witaj i gratulacje
mała małymi kroczkami do celu
gryks gratulacje
Oj, niedługo będzie jutro więc pora na mnie. Spokojnej nocki i cyferkowych snów życzę
witam nocką ciemną
hm... " pełno nas a jakoby nikogo nie było"... zatem pora popracować nad jutrzejsza wygrana i uciekać
w objęcia Orfeusza
w objęcia Orfeusza
Witam
Gratulacje dla wygranych
Gratulacje dla wygranych
Jociu witaj
Staszku gratulacje widze idziesz jak burza
Staszku gratulacje widze idziesz jak burza
mam wrażenie że puszczono nie to losowanie co trzeba , nic a nic mi się z liczbami na kuponie nie zgadza
Brawo zawsze to coś wyciągnięte z kieszonki wujka ToSia
ja o 14 tej miałam niewielki zwrot lecz teraz porażka totalna. Jeden z popłudniowych kuponów uratowałby mnie ale.... niestety typowałam 2 razy dziś
Stale jeszcze gdzieś błądzę lecz pora najwyższa się odnaleźć bo stan konta straszy na całego ale najważniejsze że nie poddaję się i wujcio ToSio pójdzie na golasa niebawem
mirnam61 tez tak miałam niedawno 17,90 a dzień później płacili już ponad 40 zeta za 3/5
Staszku mnie bardzo korci setusią w mini wyskoczyć lecz stale nie umiem zdecydować czy z chybika czy samodzielnie typować
Staszku przecież za to co nam tu robią należy mu się- czyż
nie?
nie?
Brjan spokojnej nocy
Staszku trzymam kciuki by tak właśnie się stało
Staszku od jakiegoś czasu lubię puścić mini. Sprawdzam swoją " teorię" lecz z dość miernym skutkiem
Nie Staszku jedynie zwykłe skreślenia. A jest opłacalny bardziej?
Trudno doradzić Staszku bo czasem może życia zabraknąć a innym razem może wpaść po niedługim czasie.
http://www.lotto.pl/sites/default/files/pdf/mini_lotto/Regulamin_MINI_LOTTO_2014.PDF
Paragraf 18 jest tam tabelka
Paragraf 18 jest tam tabelka
Grając w mini 6 liczbami przy trafieniu 3 ki płacą za 3 sztuki,
przy czwórce płacą za 4 trójki i 2 czwórki, przy piątce jedna piątka i 5 czwórek
przy czwórce płacą za 4 trójki i 2 czwórki, przy piątce jedna piątka i 5 czwórek
kwotowo nie sposób powiedzieć bo nie ma stałych stawek
Staszku oczywiście multuś w odstawkę nie idzie lecz czasem nie zawadzi odrobina różnorodności
estek nie wiem, coś mi się kojarzy że 7,20 ale pewności nie mam. Nie grałam tak nigdy jeszcze
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/express-lotek/ estek tutaj jest wszystko
Ja dwa razy zagrałam pensje lecz porażka za każdym razem, wolę więc posłać 4 zakłady mini niż 1 EP
Witam wieczorową porą
Jociu
Medea
Medea
Rety dzisiaj udało mi się dzięki snom wyjść na plus Senne cyferki umieściłam w mini i mam trójeczkę
Dobrze" pokręciłam" ( poprzestawiałam też w multi )i przynajmniej zwrot nakładu jest
Ale powiem Wam dziewczyny że taką czarną serię miałam od września że w zasadzie płakać się częściej chciało niż cieszyć. Może wreszcie coś drgnie we właściwym kierunku. Powoli zaczynam słyszeć swoje dawne intuicyjne podszepty które w sumie pozwalały mi odnosić sukces w tej grze.
A dla Ciebie Jociu wielkie za namiary na obróbkę snu, bo choć podchodziłam sceptycznie, coraz częściej widzę że to dobry kierunek
albinlotto dokładnie tak, tym bardziej że mam tak zwariowaną konstrukcję i zbyt wiele metod zamiast pomagać daje mi " szum informacyjny" i wówczas głupieje totalnie, nic nie wiem i wtapiam
Witaj Staszku
Oj tak medea76, ja też nie lubię sezonu urlopowego mojej intuicji
A jak w mini ? 5/5 to Twoje?
medea z chęcią bym to zrobiła ale.... nie potrafię. Ja jestem ryba z 18 marca
Staszku a ja nieskromnie powiem że mam 3/5 dzisiaj i choć to niewiele kasy tym razem to jednak cieszy
Medea u mnie czy u Ciebie?
A właśnie wpisałam u Ciebie
Staszku pewnie tak, ale ja mam parcie na wypracowanie metody. Nie znaczy to że kasa dla mnie to nic bo tak nie jest, cieszy mnie każda złotówka na plus czy nawet tylko zwrot kosztów gdy nie da się inaczej. Marzy mi się sposób z min 90 % sprawdzalnością
Medea dziękuję Ci bardzo, zapisałam sobie i w tych okresach bacznie będę obserwowała wyniki moich typowań w grach.
Staszku tak trzymać
Medea super dziękuję bardzo
Mam i ja ... 61*
Medea76 dziękuję, zapisałam sobie i wykorzystam
medea zaraz przeczytam Dziękuję bardzo
medea76 a czy jest możliwość sprawdzenia jak miał się do mojego horoskopu urodzeniowego dzień 29,10,2013 r? Wczoraj miałam rocznice 8/8 .
Super
Jociu , niestety czas bardzo szybko ucieka... Rok 365 dni nadziei na kolejna wygraną
medea czyli podsumowując biały kin zrobił psikusa niebieskiemu
Staszku wiem, pamiętam Jocia i Ty byliście pierwszymi osobami które dostrzegły skan w profilu Oj... miłe uczucie
Staszku kilka 6/7 i 6/9,5/6 i nie puściłam 7/7 a wypadła. Byłam wówczas w Wiśle i patrzyłam na nią zapisaną na brzegu mojego ks , przeliczyłam że mam już 6 innych zakładów i zrezygnowałam z kolejnego. Jednym słowem oszczędzając 2,50 straciłam 6 tysiaków. Przykre to było, prawie się popłakałam ze złości na siebie sama. No i kilka niewysłanych 5/5 a otem się Joci wypłakiwałam do rękawa
Gonzaga witaj
Staszku gdzies przeczytałam że każda metoda która się gra jest dobra , tylko trzeba cierpliwości i czasu by na nią wygrać i wierzę że osiągniesz swój cel
Ja się nie smucę tylko wqrzam okropnie na siebie bo to zawsze powtórzony ten sam błąd. Ale wygram wiem w sumie mój cel to 10/10 x10 + najpierw jakieś mniejsze wygrane by szaleć po 50 złociszy za zakład a potem wujcia Tosia znokautować
Medea 12.06.2013 miałam 6/7
21,45,53,5758,59,77 - 53 pokrzyżowała mi szyki
medea to ja dziękuję
To już teraz mam wytłumaczenie dlaczego 53 zawiodło . Pamiętam że tych 50 tek byłam pewna jak żadnej innej liczby
O rety, ten 15 marca mnie cieszy, może się przesunie na 18 tego i będę miała ładny prezent urodzinowy muszę nadać kupon z tym zestawem. Pewnie będę nim grała większą część marca
O a 17 marca to wtorek, dzień w którym według cyganki z Krakowa mam wygrywać duże pieniądze. Mówiła jeszcze o piątku ale wygrana która ponoć zmieni moje życie wpadnie we wtorek.
Zdumiewająca osoba, nie chciałam wróżb, uparła się i nie chciała pieniędzy. Wszystko co powiedziała prawie się spełniło. Szczególnie na temat faceta z którym wówczas byłam w Krakowie. No mężem nie został - przynajmniej moim
Zdumiewająca osoba, nie chciałam wróżb, uparła się i nie chciała pieniędzy. Wszystko co powiedziała prawie się spełniło. Szczególnie na temat faceta z którym wówczas byłam w Krakowie. No mężem nie został - przynajmniej moim
Dobrej nocki Medea76 , pięknych snów i dziękuję za wszystko
Według MP jest nas tutaj jeszcze 50 ciu Staszek już zaklepujesz, a stale jeszcze w powijakach . Chyba pójdę spać i rankiem na świeżo coś zrobię. Zbyt wiele grup mi się pcha na jutro i mam dylemat
Witam nocką ciemną
EstyMy dziękuję toczy się, choć ie bardzo zgodnie z moimi oczekiwaniami
Właśnie sprawdziłam kupony i ilość " oboków" jest dosłownie powalająca
Gonzaga
EstyMy ona od przeszło roku jest w grze i z tego losowania stale coś wypada, było już kilka razy 9 liczb, raz 10 ta wiele 8mek o mniejszych nie wspomnę. Problem tylko z odpowiednim wyczuciem, choć przyznam że niejednokrotnie uratowała mnie przed bankructwem. Nie tyle ta ósemka co losowanie z tego dnia
Z resztą dzisś jest z niego 8 liczb znowu