Wpisy użytkownika multi_ulka
Łącznie 820 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 243 646. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Dzięki Jociu. I dobrej nocki dla wszystkich. Zawijam się w kołderkę w takim razie
Witam multigraczy
WN jak na razie wypadła raz 6 -> 2010-08-25 [15 16 17 18 19 20 ] może więc dzisiaj zechce się przypomnieć
5 z nich w 2014 wypadło tylko raz , w 2013 2 razy ale już w 2012 aż 6 razy. Dobrze by było by wleciały bo mam 4 z nich na kuponie
Wodniku a można zapytać gdzie można zobaczyć te liczby?
A nie widać tam na dzisiaj liczb 77,75,73,72,71? mączą mnie od rana
kondi polecą , polecą, tyle ze może nie dzisiaj
a na dodatek 76 mi się pcha i ma ładny trend liniowy
Ja według medea muszę do 17 tego poczekać
, jak na razie jej wskazania się u mnie sprawdzają więc może, może ...
, jak na razie jej wskazania się u mnie sprawdzają więc może, może ...
Wodniku a podasz autora tej książki?
Miłego dnia i wysokich wygranych , lecę puścić coś niecoś
Witam
marku dziękuję za kwiatuszki
Witam niedzielne
Jociu dawno nie widziana
Dzisiaj po raz pierwszy od dwóch lat i 3 miesięcy nie zagrałam...Dziwne uczucie, ale patrząc na wyniki losowania widzę że tak miało być
Witam cieplutko i wszystkim Mężczyznom życzę wszystkiego naj, naj i wysokich wygranych by nigdy nie zabrakło Wam funduszy na rozpieszczanie nas
Majpan bardzo fajne określenie liczb stosujesz namolna...nieśmiała ... a po 21:40 będziesz miał aż 20 uległych
WN dziękuję
J-23
chodzi mi po głowie trójeczka 50,52,56 . Macie propozycję z jaką pareczką je połączyć by zgarnąć 5/5?
wyznaczyłam sobie cykl =17 losowań, dość często sprawdza się w nim zasada że trójka która pojawiła się 2 razy , wypada po raz trzeci. Dzisiaj stawiam na nią gdyż 50 lubi się powtarzać, 52 często z 55 lubi pojawiać się po lub w towarzystwie 57. Zakładam na dziś że ... po 57 Ot taka babska logika
Majpan dziękuję lecz nie doczekam. Muszę za 15 minut wyjść nadać kupon bo po 19 siostra wpada na ploteczki, a jak się rozgadamy to bieda skończyć
Wędrowco czy te Twoje " podejrzane" z godz 14, mają jeszcze szansę wieczorkiem? Może warto je powtórzyć?
Witam ponownie
Majpan a próbowałeś odnaleźć najbardziej zgodne liczby z tą trójeczką?
Ja zestawiłam z 70, 75,77,78 i pazerność ukarana mam 4/7 na dodatek zagrałam z plusem. Niestety gdyby nie poślizg byłoby fajnie
Oj to żałuję że nie mogłam zostać do tej chwili. Pewnie kombinowałabym inaczej i mogło być co nieco. No ale za 15 godzin kolejna szansa
Ja się wahałam czy nie dać 76, gdybym widziała je u Ciebie pewnie bym wykorzystała . Nic to ważne że po raz kolejny cykl dla trojek się sprawdził. Teraz jeszcze muszę popracować nad odpowiednim zestawianiem trójeczek z innymi liczbami
Majpan w każdym bądź razie za poświęcony czas i zaangażowanie
medea witaj i kolorków w snach życzę za razem
Majpan, dziękuję zapewne skorzystam z pomocy
Witam nocką
Jociu
Pasko witaj
Pasko witaj
Witam cieplutko
Witam ponownie
czy kolega Majpan jest może ?
Krasnalku witaj
Wykoncypowałam sobie trójeczkę 4,8,9 i szukam chętnej parki do zabawy . Macie jakieś sugestie które liczby pasują do nich?
o Krasnalku gratulacje wielkie
Krasnalko też myślałam nad 2,5,7 ale jakoś korci mnie by połączyć je z 31,34,37 plus opcja na pazerotę 61,69,55
podrzuć, ja o 19:30 idę nadać zabiorę i Twoje
Witam wszystkich
Chodzi mi po głowie trójeczka : 10,24,25, macie może propozycję pareczki z którą można by ją połączyć w łądne, i co ważniejsze trafne 5/5?
75- lubi wychodzić po/z 73,78 zatem... być może, choć z drugiej strony 72 sugeruje mi bardziej pojawienie się 78...,
dla 4 nie umiem znaleźć sobie wyjaśnienia, ale
paulo3 dzięki za propozycje
dla 4 nie umiem znaleźć sobie wyjaśnienia, ale
paulo3 dzięki za propozycje
Wczoraj multi obchodziło swoje 19 urodzinki, a imprezki nie było.... hmmm
a przynajmniej nas nie zaproszono
Witam
Majpan KG. Sorki za tasiemca
Majpan KG. Sorki za tasiemca
Witam wieczorkiem
17 minut dzieli nas od wygranych Mam nadzieję że puścimy wujka ToSia z gołym siedzeniem Czego Wam i sobie życzę
Ciekawe na jaką sumę musiałyby opiewać wygrane by ToSiek ogłosił upadłość?
Emeryt widzę że często łączysz liczby z dwóch konkretnych dziesiątek- czy masz jakieś dane statystyczne mówiące które dziesiątki się " lubią". Kiedyś takie statystyki robił Pasko , ale to odległa przeszłość
lewy może się zwróci, ja kiedyś ( 2002r) puszczałam ten sam kupon przez 20 losowań z rzędu. Średnio po 17 tu była znacząca wygrana lecz grałam na 5 lub 6 liczb.
multimeteo
Witam wszystkich
zgrywus toz to się wichura zrobi od tego machania, jak 104 osoby zaczną
40,44,48- wszystkie, parka, czy psińco? jak myslisz?
Witam wszystkich
Mam małe pytanko dla Pasko - czy jest możliwość umieszczenia wyników keno.de w pliku Excela? oj bardzo uprościłoby mi to życie i mam nadzieję że nie tylko mnie
Mam małe pytanko dla Pasko - czy jest możliwość umieszczenia wyników keno.de w pliku Excela? oj bardzo uprościłoby mi to życie i mam nadzieję że nie tylko mnie
Witam wieczorkiem
dla wygranych
dla wygranych
Gabiriel i za śliczne kwiatuszki
kurcze a wyglądały jak prawdziwe
Witam wieczorkiem
EstyMy ale jestem nabuzowana i po chyba bym juz unosiła się pod sufitem
Takie pytanko mam - czy ktos z obecnych gra w MM online? Jesli tak która strona najlepsza?
lotto6 o do 936- a my więcej złudzeń
EstyMy - Dwa powody mam: zestaw którym grałam do wczoraj wszedł dzisiaj w całości , drugi: źle podobierałam liczby. Wytypowałam 24 weszło z nich 15 i zamiast Seszeli mam spacer po mieście dla relaksu
Marku witaj https://elotek.pl/
No i naknociłam.
Pod linkiem https://elotek.pl/ można grać ale nie wiem czy sa uczciwi.
Pod linkiem https://elotek.pl/ można grać ale nie wiem czy sa uczciwi.
MoccaCaffe dziękuję
Spróbuję zagrac raz online.
Spróbuję zagrac raz online.
Witam ponownie
Jocia kopa lat
Jocia kopa lat
Jociu ta sporadyczna obecność tutaj spowodowana zapewne zgarnięciem mega puli i wakacjami na wyspach?
Jociu to i tak na wypasie, ja jak na razie tylko okruszki ze stołu pańskiego zbieram
Witam cieplutko
Majpan ogromne i tysiąc
Jesteś WIELKI!!
Lucyna witaj
I ja się podpisuję pod Twoimi słowami. Oby więcej takich ludzi tutaj.
I ja się podpisuję pod Twoimi słowami. Oby więcej takich ludzi tutaj.
Wędrowco witaj cieplutko
Wasylku witaj
A ja się Grzegorz nazywałam kiedyś
I na dodatek w szkole siedziałam w ławce z Aśką Zygmunt
Witam o poranku
Witaj Majpanie, nie wiem czy dam radę ale chętnie spróbuję
Krasnalko witaj
Ulala imienniczko witaj
Ulala imienniczko witaj
Jutro w de. kumulacja lotto. Potrzebne mi 6 cudownie trafionych cyferek by zgarnąć 26 milioników eu. może mnie oświeci jakoś bo na razie keno marnie mi wychodzi, marniej od MM w domu.
Majpan dzięki wielkie, zaraz będę analizować. Jak wykluje mi się prawdopodobne rozwiązanie zaraz @
Dusiu witaj cieplutko
Witam nocka ciemną
Majpan witam
Lucyna
Witam cieplutko
Witam cieplutko
Krasnalku witaj
Majpan
No ja od niepamietnych czasów wyslałam dzisiaj mm i od razu mi ciśnienie podniosło, bo mimo przerwy niefart dalej jest. Puściłam 7,8,11,12,15,17,29 i klapa bo na przekór mi 9 i 28 wstawili, o 11 nie wspomnę
krasnalko nie martw się, przekroczysz i to bardzo , tylko teraz masz czas by rozbieg dobrze wymierzyć
Jociuwitaj
Jociu jakie sukcesy w walce z wujciem TOSiem?
Jociu a współpraca daje efekty? Mam nadzieję że dwójka takich dobrych graczy połozy wujcia nałpatki
Witam jeszcze świątecznie
Witaj Krasnalku oj łobuziara- wodą polewa