Wpisy 2 205 383 – 2 205 482
5 grudnia 2014 00:01 → 5 grudnia 2014 02:33, 100 wpisów
Ja skromnie.. skany sa u Karola
2 205 293. jocia 2014-12-04 (22:15) Hańba temu,kto myśli o tym źle
5/8,5/8 5/10,3/6,3/5 i 4/10
Basia wygrała sporo
2 205 293. jocia 2014-12-04 (22:15) Hańba temu,kto myśli o tym źle
5/8,5/8 5/10,3/6,3/5 i 4/10
Basia wygrała sporo
Kurcze 2 godziny hasło z gadulca sobie przypominałam
Jociu gratulki, ładne wyniki. U mnie tragedia, normalnie listopadowy pogrom, może grudzień łaskawszy będzie
Jociu, robie co mogę, ale kurcze cos wujek ToSiek sobie ze mna pogrywa nieuczciwie.
typowalem swoje liczby i gdzie moge zobaczyc na stronce swoje typy
ale tu znów wstajecie w nocy prawie jak wampir ..czemu nie mozecie sssspać spokojnie
Jociu jak wiesz korzystam z LC i zauważyłam że raport trendów liczb wylosowanych i trendy tych liczb różnią się. Przekłamanie w programie? Gdyby chodziło o jakies części tysięczne to rozumie, - zaokrąglenia ale przed losowaniem np liczba 3 ma trend -0,24 a w zestawieniu jako wylosowana z trendem 0,87 . Chyba będe zapytania słać do autora, bo w mojej metodzie to podstawa by się zgadzały
Ulcia, mysle,ze to nic nie da...wszystko zależy o losowania, od długosci mieszania kulek i zapwne o to o czym nie wiemy
http://muzyka.wp.pl/gid,560356,page,15,title,Wampiry-na-planie,galeria.html?ticaid=113ec1
ładnie laska nie zle
ładnie laska nie zle
Jociu, nie to miałam na myśli, ale mniejsza o to. Uciekam spinkać. Kolorowych cyferek życze i dobrej, spokojnej nocki. Papa
Jociu
Jociu
i dobra teraz czas wychodze i baajj ...nie ma sily szuka które pewniaki na jutro wyskoczy ja zawsze zeroo nie trafię,,,,
witam wszystkich
Yota ...nie mam siły nie jestem mistrzeeem ,,,,moze wez kto nicki jest 1 miejsce ..1/1 albo drugi nicki
jocia
jutro 37....i połącze nicki deco 10 narazie on potem typuje ...razem 2/2
Spij dobrze wybawczynio
jestes tak słodka jak cukierek emenems pozdro i całuski
dzieki tobie dotrwałem tak daleko
nie nawidze ale dla ciebie wszystko
i to nie są oświatrzyny
Dobra-Jeszcze se typnę na 2-gą nóżkę i...idę>
Dobranoc Jociuniu
Dobranoc Jociuniu
Przepraszam zaraz wracam bo gdzieś zgubiłem smoczek
Teraz jestem gość a kiedy pułtora gościa
jociu słonce co z tobą śpisz
ale co taka mina zdziwiona poprostu dzięki
ty jrdna na tym forum jesteś wyrozumiała ps gonzaga też
wyrozumiała ? raczej nie przekreslam nikogo , póki nie poznam Trudno wszystkich nowych traktowac jak klony
Jociu powiedz mi z jakiego rocznika jesteś wiem że kobiet się o to nie pyta ale tak mi sie z tobą gada że nie mogę się powstrzymać
OK NIECH TAK BĘDIE
Widzisz, śladu sklerozy nie mam, potrafię posługiwaś się komputerem ..itd.itp.
ALE COŚ CZUJE ZE COŚ BLIZKO MNIE
Wiesz co widze że chyba mnie lubisz bo miałaś iść spać a wciąż tu jesteś sory za litery nie wiedziałem ale to ty jesteś moją wybawczynią
Ja wszystkich lubię z drobnymi wyjątkami
Typuję sobie, zerkam na czat
Typuję sobie, zerkam na czat
Oj nie bądz taka skromna na 110 lat to i tak jesteś wyrozumiała
bardzo dużo uwierz mi
takie śmieszne to b yło
sory za y
strzelam mniej niż 1995
Dlaczegoooooooooooooo
no napewno
oświeć mnie
dzieki słonce ty moje