Wpisy 84 035 – 84 134
19 grudnia 2009 00:01 → 19 grudnia 2009 17:00, 100 wpisów
Najbardziej zaskoczyło mnie,że Neptun to chłop,a myślałem,że kobieta.Proszę przy nicku zaznaczać płeć w typowaniach.
A ja mam juz gdzies to pieprzone 72...jutro to niech sobie wpada:(
Hipopotan ty to potrafisz mnie rozśmieszyć.A nie chłop tylko robotnik
Jejku to jutro zagram bo jż myslałem że będziesz grała moją piękną liczbę do końca życia .Na dzisiaj pewniak to 72 :)
A ja wiem czemu 72,nie pada.Tomcio podawał ją ciągle w swoim zestawie,tubylcy się zafiksowali tym numerem i blokada.
A przez bonusa,gra jest coraz bardziej nudna,bo wszystko się kręci wokół trzech trafień.A kiedyś się szło na siódemki i była nadzieja wygranej.
Co z tego,że gra mniej osób,myślenie ich się nie zmieniło,tylko jest nowy system mozgownicy i nie da się przebić wyżej.
Pozostaje już tylko wskoczyć do łózka z 30 żonami,żeby się rozgrzać,bo zima zrobiła się ostra.Pozdrawiam.
Oj Ty moj pieszczochu;))))
Ide spac bo oczka mi sie zamykaja.Pa,pa.
Ide spac bo oczka mi sie zamykaja.Pa,pa.
o 20.44 podawałem juz że bonus nadal będzie i tak sie stałó. rozbija go po niedzieli dopiero :) A ci co sieja pomówienia jakobym był jeszcze na innym nicku to jeżeli to jest prawdą to niech wygrywaja miliony a jeżeli nie to juz niech nigdy nie trafią :)
DZIŃ DYBRY
na 14 liczba 17 jak 17 stopni mrozu
lub 17 mgnień wiosny ze SZTYrlicem
miłego dnia
na 14 liczba 17 jak 17 stopni mrozu
lub 17 mgnień wiosny ze SZTYrlicem
miłego dnia
http://sport.onet.pl/0,1248736,2098675,,krzysztof_oliwa_stane_do_walki_z_pudzianowskim,wiadomosc.html
Witam! wydaje mi się że o 14 i 22 padnie liczba "40".3majcie się ciepło.
Witam wszystkich.A oto szczere numery szczerego: 8,11,54,35
powodzenia
powodzenia
Jak myślicie, padnie dzisiaj szóstka w lotto???
Patrząc na statystykę losowań liczb Multi Multi ( Multilotka ) od początku tej gry do wczoraj - nie można oprzeć się stwierdzeniu , że historia lubi się powtarzać...
Po wprowadzeniu tej gry w marcu 1996 roku , w dziwny sposób liczby 50-59 nie były losowane i gdy w komplecie znalazły się na samym końcu statystyk losowań , powodując że de facto gracze grali na 70 a nie na 80 liczb - Totalizator Sportowy dokonał zakupu nowej maszyny.
Ale po 13 latach istnienia tej gry i wymianie w międzyczasie kilku maszyn losujących , ponownie zaczyna się powtarzać poprzednia sytuacja z "pięćdziesiątkami" , MM ponieważ wg statystyk ze strony:
http://lotto-centrum.com/multi_multi/statystyki_automatyczne.php5
wśród 7 liczb zajmujących ostatnie miejsca pod względem częstotliwości losowań - znajduje się tam aż 5 "pięćdziesiątek" w tym 3 na ostatnich miejscach:
50-55-54
Warto o tym pamiętać przy typowaniach...
Pzdr.
edi8
Po wprowadzeniu tej gry w marcu 1996 roku , w dziwny sposób liczby 50-59 nie były losowane i gdy w komplecie znalazły się na samym końcu statystyk losowań , powodując że de facto gracze grali na 70 a nie na 80 liczb - Totalizator Sportowy dokonał zakupu nowej maszyny.
Ale po 13 latach istnienia tej gry i wymianie w międzyczasie kilku maszyn losujących , ponownie zaczyna się powtarzać poprzednia sytuacja z "pięćdziesiątkami" , MM ponieważ wg statystyk ze strony:
http://lotto-centrum.com/multi_multi/statystyki_automatyczne.php5
wśród 7 liczb zajmujących ostatnie miejsca pod względem częstotliwości losowań - znajduje się tam aż 5 "pięćdziesiątek" w tym 3 na ostatnich miejscach:
50-55-54
Warto o tym pamiętać przy typowaniach...
Pzdr.
edi8
Ja się nie przejmuję,że jest 80 cyfr. Zajmuję się pierwszą 40-stką bo łatwiej jest ją ogarnąć i na razie wychodzę na zero.
nie jest tak źle z tymi pięćdziesiątkami
biorąc pod uwagę 20 - 70 losowań większość z nich jest zawarta w pierwszej czterdziestce
biorąc pod uwagę 20 - 70 losowań większość z nich jest zawarta w pierwszej czterdziestce
chodzi oczywiście o pierwszą czterdziestkę najczęsciej występujących liczb
wynika to z moich obserwacji
a bawię się tym od samego początku multi lotka
a bawię się tym od samego początku multi lotka
Chodzi o pierwszą czterdziestkę cyfr. Z niej dopiero wyodrębniam te co wpadną różnymi metodami.Z tego względu że przy 80 liczbach trudniej jest mi znaleźć jakieś regularności.
Każdy szuka jakiejś metody. Ja swoją opieram na tym, że pewne cyfry wpadają częściej i pojawiają się okresy ich szczególnej aktywności (zazwyczaj do 30 losowań).Sęk w tym by w porę dostrzec tą tendencje, i tak je dobrać by połączone w zestaw generowały zyski kilka-kilkanaście losowań.
Dzis malo bogaty sen ale:
papuga : 30
straszny las : 55 + 14 = 69
cytryna : 43
orlik : 27
piskle : 31
skrzydla : 47
karmic : 26
macka : 17
Lacznie 10 liczb uloze z nich 4 - 6 piatek na popoludniowe losowanie :)
papuga : 30
straszny las : 55 + 14 = 69
cytryna : 43
orlik : 27
piskle : 31
skrzydla : 47
karmic : 26
macka : 17
Lacznie 10 liczb uloze z nich 4 - 6 piatek na popoludniowe losowanie :)
ogrodnikts >>> w pełni się z tobą zgadzam, jednakże ja biorę pod uwagę zakres wszystkich osiemdziesięciu liczb
tomcio1972>>> dziś o 17.00 jest finał Klubowych Mistrzostw Świata: Barcelona - Estudiantes de la Plata...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
na 14-ta i 22-ga:
1,5,14,19,24,27,28,29,33,38,43,45,47,56,57,58,63,66,67,70
1,5,14,19,24,27,28,29,33,38,43,45,47,56,57,58,63,66,67,70
"edi8" >>>> dzięki za przypomnienie.
Wczoraj własnie czytałem o tym na internecie,ale sam wiesz jak to jest.
Czasami zdarza się zapomnieć.
Miłego dnia.
Pzdr.
Wczoraj własnie czytałem o tym na internecie,ale sam wiesz jak to jest.
Czasami zdarza się zapomnieć.
Miłego dnia.
Pzdr.
Witam
Moje parki na 14.00
6,17
17,67,
67,78
70,78
pewniak to 70
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie:)
Moje parki na 14.00
6,17
17,67,
67,78
70,78
pewniak to 70
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie:)
13max33 >>>> a czasem nigdy nie myślałeś aby łączyć parki w
"czwórki" i grać na 2/2 i 4/4 jednocześnie.
Totomix płaci za 4/4 przy stawce:
2zł -- 335,80
3zł -- 503,70
4zł -- 671,60
5zł -- 839,50
6zł -- 1007,40
7zł -- 1175,30
8zł -- 1343,20
9zł -- 1511,10
10zł - 1679,00
Masz kilka możliwości łączenia parek w "czwórki"
System pełny (nie mogą się liczby powtarzać)
3 parki -- 3 kupony jako 4/4
4 parki -- 6 kuponów jako 4/4
5 parek -- 10 kuponów jako 4/4
6 parek -- 15 kuponów jako 4/4
System strefowy(liczby mogą się powtarzać w tej samej strefie ale nie mogą być użyte już w innej strefie)
1 strefa -- 1 / 2 / 3
2 strefa -- 4 / 5 /
3x2 = 6 kuponów
1 strefa -- 1 / 2 / 3
2 strefa -- 4 / 5 / 6
3x3 = 9 kuponów
Można dowolnie stawkować sobie grę na "czwórki" i parki.
Załóżmy że grasz taki scenariusz.
Gra na 4 parki:
8,18
9,19
27,30
28,78
2z4 = 6 kuponów jako 4/4 //// 2 parki trafione to 4/4
1z4 = 4 kupony jako 2/2 //// 1 parka trafiona to 2/2
6 kuponów za 5zł każdy = 30zł /// ew.wygr 839,50zł
4 kupony za 7zł każdy = 28zł /// ew.wygr 61,20zł
Koszt gry to 58zł.
Chociaż jedna parka trafiona to 61,20zł czyli brak przegranej
Jeśli "czwórki" będziesz stawkował po 10zł to masz 60zł.
Wtedy parki trzeba stawkować min 14zł.
6x10zł = 60zł
4x14zł = 56zł
Koszt gry 116zł.
4/4 to 1679zł
2/2 to 122,30zł czyli wygrana 6,30 za 1z4
Grając na parki (4) sztuki to przy prawdopodobieństwie trafienia parki 1:17 jest większa szansa aniżeli przy grze na (4) sztuki jako 3/3 przy prawdopodobieństwie 1:72.
Za 116zł zagrasz (4) sztuki jako 3/3 po 29zł.
Wygrana TYLKO za trafienie 3/3 jest 1335zł.
2/3 to niestety przegrywamy te 116zł.
Często w typowanych(4) "trójkach" własnie używamy ok 6-8 liczb to te liczby mozna by było łatwiej trafić jako 1 x 2/2.
Pomyśl,potypuj na sucho i sam się przekonasz czy warto.
Pzdr.
"czwórki" i grać na 2/2 i 4/4 jednocześnie.
Totomix płaci za 4/4 przy stawce:
2zł -- 335,80
3zł -- 503,70
4zł -- 671,60
5zł -- 839,50
6zł -- 1007,40
7zł -- 1175,30
8zł -- 1343,20
9zł -- 1511,10
10zł - 1679,00
Masz kilka możliwości łączenia parek w "czwórki"
System pełny (nie mogą się liczby powtarzać)
3 parki -- 3 kupony jako 4/4
4 parki -- 6 kuponów jako 4/4
5 parek -- 10 kuponów jako 4/4
6 parek -- 15 kuponów jako 4/4
System strefowy(liczby mogą się powtarzać w tej samej strefie ale nie mogą być użyte już w innej strefie)
1 strefa -- 1 / 2 / 3
2 strefa -- 4 / 5 /
3x2 = 6 kuponów
1 strefa -- 1 / 2 / 3
2 strefa -- 4 / 5 / 6
3x3 = 9 kuponów
Można dowolnie stawkować sobie grę na "czwórki" i parki.
Załóżmy że grasz taki scenariusz.
Gra na 4 parki:
8,18
9,19
27,30
28,78
2z4 = 6 kuponów jako 4/4 //// 2 parki trafione to 4/4
1z4 = 4 kupony jako 2/2 //// 1 parka trafiona to 2/2
6 kuponów za 5zł każdy = 30zł /// ew.wygr 839,50zł
4 kupony za 7zł każdy = 28zł /// ew.wygr 61,20zł
Koszt gry to 58zł.
Chociaż jedna parka trafiona to 61,20zł czyli brak przegranej
Jeśli "czwórki" będziesz stawkował po 10zł to masz 60zł.
Wtedy parki trzeba stawkować min 14zł.
6x10zł = 60zł
4x14zł = 56zł
Koszt gry 116zł.
4/4 to 1679zł
2/2 to 122,30zł czyli wygrana 6,30 za 1z4
Grając na parki (4) sztuki to przy prawdopodobieństwie trafienia parki 1:17 jest większa szansa aniżeli przy grze na (4) sztuki jako 3/3 przy prawdopodobieństwie 1:72.
Za 116zł zagrasz (4) sztuki jako 3/3 po 29zł.
Wygrana TYLKO za trafienie 3/3 jest 1335zł.
2/3 to niestety przegrywamy te 116zł.
Często w typowanych(4) "trójkach" własnie używamy ok 6-8 liczb to te liczby mozna by było łatwiej trafić jako 1 x 2/2.
Pomyśl,potypuj na sucho i sam się przekonasz czy warto.
Pzdr.
Jak mowicie na 14
7,28,69
7,28,69
Dla grających w Totomixie.
Na niektóre liczby są niższe kursy w MM.
Np. na 78 i 72 kurs 2,50.
Nie jest to dobra wiadomość.
Na niektóre liczby są niższe kursy w MM.
Np. na 78 i 72 kurs 2,50.
Nie jest to dobra wiadomość.
No,chyba,że wszyscy już wiedzą,tylko ja ciemny jak tabaka w rogu w tym temacie jestem.
:)
Jak ktoś ma zamiar grać na liczbę 72 w totomixie to trzeba obstawiać już teraz dopóki jest kurs 3.10.
Niedługo zapewne zmienią na 2.50 bo liczba 72 nie wpadła o godz 14.
Złodzieje.
Nie dość ze trafienie 3/3 lub 4/4 jest cholernie ciężkie
do "ustrzelenia" to jeszcze obniżają kursy.
Nie wróży to dobrze na przyszłość a szczególnie po Nowym Roku.
Niedługo zapewne zmienią na 2.50 bo liczba 72 nie wpadła o godz 14.
Złodzieje.
Nie dość ze trafienie 3/3 lub 4/4 jest cholernie ciężkie
do "ustrzelenia" to jeszcze obniżają kursy.
Nie wróży to dobrze na przyszłość a szczególnie po Nowym Roku.
jantar >>>> kiedy wybierasz się do Czech założyć konto.
Chyba tylko w Fortunie można grać bezstresowo bo tam przynajmniej kursy są stałe.
Chyba tylko w Fortunie można grać bezstresowo bo tam przynajmniej kursy są stałe.
Liczby Lotto 16,21,44 mają obniżone kursy do 5.00 w Totomixie.
MM narazie bez zmian ale później mogą obniżyć kurs na liczbę 72 bo o godz 14 nie wpadła.
MM narazie bez zmian ale później mogą obniżyć kurs na liczbę 72 bo o godz 14 nie wpadła.
tomcio>>>, miałam jechać już w tym tygodniu, ale niestety mój "szofer" jeszcze nie zjechał do domu, zresztą warunki jazdy w Europie zachodniej są niesamowicie utrudnione w Niemczech na autostradzie 20-centymetrowa warstwa śniegu. Także mam nieco przesunięcie, ale mam nadzieję że jeszcze przed nowym rokiem zawitam w Fortunie:) wczoraj dostałam nawet od nich maila z życzeniami świątecznymi(upominają się już o mnie :))))
pozdrawiam
pozdrawiam
A jakie ma znaczenie kurs na dana liczbę skoro od stycznia liczby papa?
Jeszcze parę losowań i po krzyku.
Jeszcze parę losowań i po krzyku.
No to co padnie dzisiaj szósteczka w LOTTO?? Ja obstawiam że nie. a bonju stak jak mówiłem po niedzieli, bliżej świąt zostanie robity.
jantar >>> a jaką metodę depozytów i wypłat masz zamiar zastosować?
Przelewy bankowe czy karta kredytowa?
Wiem,że na ich aplikacji wstępnej w necie wymagają aby podać numer konta w czeskim banku bo nie ma możliwości przelania pieniędzy bezpośrednio z polskiego banku na I-konto.
W przypadku przelewów bankowych musi być:
bank polski >>> bank czeski >>> I-komto
I-konto >>> bank czeski >>> bank polski
Przelewy bankowe czy karta kredytowa?
Wiem,że na ich aplikacji wstępnej w necie wymagają aby podać numer konta w czeskim banku bo nie ma możliwości przelania pieniędzy bezpośrednio z polskiego banku na I-konto.
W przypadku przelewów bankowych musi być:
bank polski >>> bank czeski >>> I-komto
I-konto >>> bank czeski >>> bank polski
tomcio>>, ja myślę o karcie kredytowej, z tego co wiem to własnie na miejscu można załatwić kwestię konta w czeskim banku, stąd wymagane jest osobiste stawiennictwo z D.O. celem właśnie złożenia wniosku do banku czeskiego,ale to takie pobieżne informacje,dlatego o szczegółach będę mogła napisać dopiero po powrocie z Czech.Moj mąż dotarł swego czasu przez net juz do momentu doładowywania I-konta za pomocą karty kredytowej, wbijaliśmy wszystkie jakie w domu posiadamy, ale niestety żadnej nie zaakceptowało z w/w właśnie przyczyny -z żadnego zagranicznego banku nie można zasilić I-konta.
jantar >>>> zgadza się.
To co wyczytałem na czeskiej stronie Fortuny to sam mam kilka niescisłości.
Najlepiej będzie wybrać się osobiście i wszystkiego dowiedzieć.
Tłumaczenie google:
I-Konto nie może być ładowany z zagranicznych banków.
Depozytów każdym oddziale "Fortune". Konto zostanie natychmiast wzrosły.
Transfer w imieniu grupy I-Konta 2423832/0800 prowadzi MS-obowiązkowe Jako symbol zmienny jest 7 Lokalny numer podany na přihlášce.Vaše konto zostanie natychmiast wzrosły w dniu transferu z banku.
Opcja płatności Karta kredytowa.
Rachunku pieniężnym, z których gracze przekazywanych środków do Ikonto muszą być przechowywane w instytucji finansowej w Republice Czeskiej, która jest upoważniona do prowadzenia usług bankowych w Republice Czeskiej. Z tego powodu nie można Ikonto transferu środków z banków zagranicznych. W przypadku nagrywania na taki transfer, płatności zostaną zwrócone, a pomniejszona o wszelkie koszty związane z Przyjmowanie i wydawanie go z powrotem.
A to jest tłumaczenie odnośnie I-konta ze strony czeskiej Fortuny w której można ustawić opcję języka angielskiego.
Jeśli zamierzasz wykorzystać operacji bankowych bez konieczności płacenia gotówką, masz możliwość dopłaty do konta. Nie ma ograniczeń co do maksymalnej wartości konta lub ograniczyć się stale dotowanie go. Możesz zapłacić depozyt w następujący sposób:
poprzez zapłatę na każdym oddziale Fortuna. Bierze się natychmiast podniósł lub
przeztransferdo thei-Numer konta 2423832/0800 prowadzonych przez Česká spořitelna ( "CS"), jednocześnie wskazując, obowiązkoweJako symbol zmienny reprezentowana przez 7-cyfrowy liczby określonej we wniosku. Twoje konto zostanie podniesiony w dniu przekazania wpłaty z banku.
Płatności zagranicznych
Kod SWIFT / BIC: GIBACZPX
IBAN:CZ720800 0000 0000 0242 3832
Nazwa banku: Česká spořitelna ( "Czech Saving Bank")
Adres banku: Budějovická 1912, 14000 Praha 4
Kraj:Czechy
Wskaż siedmiu cyfr umowy nr (symbol zmienny) w polu:Celem płatności
Prawdopodobnie trzeba założyć konto w "Česká spořitelna ( "Czech Saving Bank")" i po podpisaniu kontraktu z Fortuną dostaniesz 7-mio cyfrowy numer (kontrakt) który będzie służył do przelewów na/z I-konto.
Tylko jeszcze teraz trzeba w razie potrzeby wypłacić pieniądze z czeskiego banku poprzez przelew do polskiego banku.
Jeśli to będą kwoty rzędu 1000 koron to jest to mało opłacalne bo 1000 koron to 1000x0.16 = 160zł a banki napewno pobiorą opłatę za przelewy.
Mnie zastanawia jedna rzecz.
Tu w Polsce mam konto w Citi Bank.
Wiem,że najbliższy Citi Bank jest w Ostravie.
Ciekawe czy można założyć konto w Czeskim Citi Banku i operować sobie przelewami między tymi bankami w Polsce i Czechach i jednocześnie wpłacać i wypłacać srodki z I-konta.
To tyle i aż tyle ale chyba najlepsze wyjście z systuacji to pojechać osobiście do czech i wszystkiego dowiedzieć się na miejscu jaka opcja depozytów i wypłat będzie najszybsza,najtańsza i najkorzystniejsza dla nas.
Pzdr.
To co wyczytałem na czeskiej stronie Fortuny to sam mam kilka niescisłości.
Najlepiej będzie wybrać się osobiście i wszystkiego dowiedzieć.
Tłumaczenie google:
I-Konto nie może być ładowany z zagranicznych banków.
Depozytów każdym oddziale "Fortune". Konto zostanie natychmiast wzrosły.
Transfer w imieniu grupy I-Konta 2423832/0800 prowadzi MS-obowiązkowe Jako symbol zmienny jest 7 Lokalny numer podany na přihlášce.Vaše konto zostanie natychmiast wzrosły w dniu transferu z banku.
Opcja płatności Karta kredytowa.
Rachunku pieniężnym, z których gracze przekazywanych środków do Ikonto muszą być przechowywane w instytucji finansowej w Republice Czeskiej, która jest upoważniona do prowadzenia usług bankowych w Republice Czeskiej. Z tego powodu nie można Ikonto transferu środków z banków zagranicznych. W przypadku nagrywania na taki transfer, płatności zostaną zwrócone, a pomniejszona o wszelkie koszty związane z Przyjmowanie i wydawanie go z powrotem.
A to jest tłumaczenie odnośnie I-konta ze strony czeskiej Fortuny w której można ustawić opcję języka angielskiego.
Jeśli zamierzasz wykorzystać operacji bankowych bez konieczności płacenia gotówką, masz możliwość dopłaty do konta. Nie ma ograniczeń co do maksymalnej wartości konta lub ograniczyć się stale dotowanie go. Możesz zapłacić depozyt w następujący sposób:
poprzez zapłatę na każdym oddziale Fortuna. Bierze się natychmiast podniósł lub
przeztransferdo thei-Numer konta 2423832/0800 prowadzonych przez Česká spořitelna ( "CS"), jednocześnie wskazując, obowiązkoweJako symbol zmienny reprezentowana przez 7-cyfrowy liczby określonej we wniosku. Twoje konto zostanie podniesiony w dniu przekazania wpłaty z banku.
Płatności zagranicznych
Kod SWIFT / BIC: GIBACZPX
IBAN:CZ720800 0000 0000 0242 3832
Nazwa banku: Česká spořitelna ( "Czech Saving Bank")
Adres banku: Budějovická 1912, 14000 Praha 4
Kraj:Czechy
Wskaż siedmiu cyfr umowy nr (symbol zmienny) w polu:Celem płatności
Prawdopodobnie trzeba założyć konto w "Česká spořitelna ( "Czech Saving Bank")" i po podpisaniu kontraktu z Fortuną dostaniesz 7-mio cyfrowy numer (kontrakt) który będzie służył do przelewów na/z I-konto.
Tylko jeszcze teraz trzeba w razie potrzeby wypłacić pieniądze z czeskiego banku poprzez przelew do polskiego banku.
Jeśli to będą kwoty rzędu 1000 koron to jest to mało opłacalne bo 1000 koron to 1000x0.16 = 160zł a banki napewno pobiorą opłatę za przelewy.
Mnie zastanawia jedna rzecz.
Tu w Polsce mam konto w Citi Bank.
Wiem,że najbliższy Citi Bank jest w Ostravie.
Ciekawe czy można założyć konto w Czeskim Citi Banku i operować sobie przelewami między tymi bankami w Polsce i Czechach i jednocześnie wpłacać i wypłacać srodki z I-konta.
To tyle i aż tyle ale chyba najlepsze wyjście z systuacji to pojechać osobiście do czech i wszystkiego dowiedzieć się na miejscu jaka opcja depozytów i wypłat będzie najszybsza,najtańsza i najkorzystniejsza dla nas.
Pzdr.
A JA WAM POWIEM SZCZERZE ZE NIE CHCE MI SIE JUZ "BAWIC" W TĄ CAŁĄ ZABAWE PT " LOTTO". JEDYNE Z CZEGO SIE CIESZE TO TO ZE MOZNA WYJSC Z "MALEGO MAŁOGU". BO DUZO STRACILEM. A PRZESTALEM NACHALNIE OBSTAWIAC OD 1 LISTOPADA.
tomcio>> najzabawniejsze jest to że ja już otrzymałam sms-em ten siedmiocyfrowy nr "smulowy" tzw. właśnie do wykorzystywania podczas transakcji płatniczych, stad moje próby zasilenia I;konta za pomocą karty kredytowej... . ponadto mailem otrzymalam potwierdzenie wstępnej rejestracji , oraz nadano mi nr klienta .
jantar >>>> może dlatego tak się dzieje bo nie stawiłaś się osobiście w celu potwierdzenia Twoich danych i zweryfikowania informacji jakie udzieliłaś przy wstępnej rejestracji.
Pzdr.
Pzdr.
jantar >>>> zauważ,że przy aplikacji przez internet masz tylko 2-ie opcje depozytu.
Karta kredytowa i konto w banku z tym że tzw "Kód banky"
jest możliwy do wstukania tylko czeski.
http://www.ifortuna.cz/cz/registrace/index.html
Karta kredytowa i konto w banku z tym że tzw "Kód banky"
jest możliwy do wstukania tylko czeski.
http://www.ifortuna.cz/cz/registrace/index.html
tomcio>>> tak właśnie myślę, zobaczymy mam nadzieję że już wkrótce bedę mogła się o tym przekonać i wreszcie zagrac tam gdzie lubię :)
Obolały Hipcio musi odpoczywać,ale dzięki dzisiejszemu losowaniu o 1400,troszkę wspiął się w górę.Pewniak trafiony,dwójka trafiona i 6z10.Pozdrawiam.A 72,to feler seler,ją wieczorem odpuszczam.Może padnie?
jantar >>> i na szczęście są stałe kursy no i
oczywiście gra na parki w blokach.
Jedyny minus to 5% podatku od gry przez internet.
System 3z7 na bloki
3z7 = 35 x 3 korony = 105 koron + 5% = 110.25 koron x 0.16 groszy = 17.64zł
Trafione 3z7 to kurs 5000 x 3 korony = 15.000 koron x 0.16 groszy = 2400zł
Można oczywiście obstawić po 1 koronie za kombinacje ale wtedy wygrana mniejsza ale i również koszty gry mniejsze.
Ładnie wygląda nie? :)))))))))
Pzdr.
oczywiście gra na parki w blokach.
Jedyny minus to 5% podatku od gry przez internet.
System 3z7 na bloki
3z7 = 35 x 3 korony = 105 koron + 5% = 110.25 koron x 0.16 groszy = 17.64zł
Trafione 3z7 to kurs 5000 x 3 korony = 15.000 koron x 0.16 groszy = 2400zł
Można oczywiście obstawić po 1 koronie za kombinacje ale wtedy wygrana mniejsza ale i również koszty gry mniejsze.
Ładnie wygląda nie? :)))))))))
Pzdr.
tomcio>> czy Ty mnie możesz nie denerwować, że ja już nie mogę tam zagrac!!! :))))poczkaj ja to sobie zapamiętam ;)
jantar >>> ależ nie mam najmniejszego zamiaru.
Uwierz mi,że też stęskniłem się za grą na parki w blokach.
Aby było weselej to powiem Ci że w kulki 20z80 można grać
4 x dziennie :))))
godz 14,15,19,22
Fajowo nie? :))))
Uwierz mi,że też stęskniłem się za grą na parki w blokach.
Aby było weselej to powiem Ci że w kulki 20z80 można grać
4 x dziennie :))))
godz 14,15,19,22
Fajowo nie? :))))
tomcio>> wiem czeskie też teraz dwa razy dziennie się kulają:) ale myślę że tam może łatwiej będzie coś polskiego ustrzelić, tak dla odmiany;).
jantar >>>> wszystko możliwe.
Ostatnio jak obserwowałem wyniki czeskiego MM to kilka ładnych moich "trójeczek" wpadło.
Oczywiście zagrać nie mogłem bo jak....
Ostatnio jak obserwowałem wyniki czeskiego MM to kilka ładnych moich "trójeczek" wpadło.
Oczywiście zagrać nie mogłem bo jak....
Chociaż dzisiaj byłam świadkiem jak pewna pani, odbierała w totomixie wygraną za 5/5 z ch/t, wczoraj zresztą była bardzo wk...na, że nic nie może wygrać i w tej złości palnęła "to 5 z maszyny mi pani da" do kolektorki.... i ma co chciała :)
szczęściara
14 tah polsko 2 / 15 akumulator /19 akumulator / 22 polsko 2 sobota a nedele jen 1 losovani o 15 akumulator /polsko2 losovani v 14 a 22
tomcio>>> ja nawet nie oglądam wyników losowań czeskich gier, bo nie będę się wkurzać, mam kilka swoich stałych trójeczek w kombinatorze i wolałabym nie wiedziec, że właśnie weszła ktoraś z nich ... :)
miroslav >>> ty grasz w czeskiej Fortunie?
Ano graje akumulator /variator/kombinator/ + polsko 1 + polsko 2 za 5 korun bez podatku
jantar >>> po Twoim ostatnim wpisie to zdaje mi się że już tu byłaś na multipasko tylko pod innym nickiem i razem z nami grałaś w Fortunie typując pareczki i ten Twój ulubiony
kombinator.
Twój poprzedni nick to był na literkę "g" a kończył się na
"ia".
Mam rację czy nie?
kombinator.
Twój poprzedni nick to był na literkę "g" a kończył się na
"ia".
Mam rację czy nie?
miroslav >>> grasz bez podatku bo osobiście nadajesz kupony na poboćce a nie przez internet tak?
Witam. No dzis parka mi wpadla 1,25 a wjednym kuponie zabraklo 1 liczby i 800 zl poszlo kolo nosa
Tak / ale podatek daje do vkladu.Na 4 numery je kurz 200 'kost 4.55 10% podatek vklad 5 korun evk 909.00 kc
jantar >>>> i dodoam jeszcze że jeśli jesteś tą osobą o której myślę to Twój ulubiony układ w kombinatorze to 5,17,20 który z resztą trafiłaś jak graliśmy jeszcze w polskiej fortunie.
miroslav >>> a może Ty udzielisz informacji jak to jest z Polakami którzy chcą otworzyć konto w czeskiej Fortunie i grać przez internet?
Sam to nievjem ale ve Stredu jade do czech domu tak se opitam jak to je
miroslav >>> OK
tomcio1972>>> i właśnie o ten rodzaj pomocy mi wtedy chodziło gdy Ci ją - ze strony miroslava - sugerowałem tu jakiś czas temu...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
edi8 >>> pamiętam o tym jak pisałeś.
Jak może to niech się mniej więcej dowie jak to jest.
Ja raczej zawitam do Czech zaraz po Nowym Roku bo teraz jest trochę obowiązków ze względu na świeta a do tego ta pogoda....
Pzdr
Jak może to niech się mniej więcej dowie jak to jest.
Ja raczej zawitam do Czech zaraz po Nowym Roku bo teraz jest trochę obowiązków ze względu na świeta a do tego ta pogoda....
Pzdr