Wpisy użytkownika mariucha
Łącznie 2 021 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 407 677. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
problem jest w tym że niektórzy piszą na forum po większej dawce alkoholu i tym samym nie wiedzą co piszą.
wasyl- nie mów że nie pijesz od sylwka bo jeszcze ktoś uwierzy że naprawdę i co sobie pomyśli?
dobra ja mam lekarza za przyjaciela i wiem jak to ludzie się stosują do zaleceń..Wasyl nie gniewaj na mnie w żadnym wypadku.sory.
ja bym chciał nie pić,mieć kogoś,itd.Ale narazie to mam ale pecha.
o....koleżanko żebyś ty wiedziała co nie co to byś zamarła.Ale byś żyła w zdziwieniu że chłopak taki może być.
jak bóg bezie chciał ukarać kogoś za grzechy to obdarzy kogoś życiem pechowym jak moje.
halapek masz silną wolę ja nie mam ale co tam co będzie to będzie.GORZEJ BYĆ JUZ NIE MOŻE.
gorzej gorzej ale nie kłóćmy się..proszę was nie zawracajcie sobie głowy mną.jest ok spoko.
dobrze ale niech lila nasza sędzina rozstrzygnie kto ma gorzej.
czy ty wasyl myślisz że chodzi tylko o alkohol ? Nie przyjacielu to tylko dodatek
ja muszę wstawać o 4 ponieważ śnieg spadł u mnie i muszę iść odśnieżać.Jak tylko wrócę z pracy przeczytam i odpiszę.oki?
A ja się pochwalę : wysłałem 2 kupony na 6 liczb w każdym zakładzie miałem trafne 17,20 i ......................
unhappy ...w jednym zakładzie 8 zł.i w drugim też..razem 16 zł. na jednym kuponie.( 2 zakłady )
unhappy powiedz proszę jak wygląda wizyta w oddziale..Tak chciałbym się dowiedziec jak to się odbywa.
Tak wam się śpieszy do przegranej że domagacie się losowania... Spoko ? zaraz będzie....( narzekanie )
powinna być zasada jeden nick z jednego numeru IP.nie ma że ja,żona,córka,teściowa,zięć czy kuzyn i konkubina.
trochę po świńsku że ktoś ma większe szanse niż parę razy niż zwykły samotnie typujący.Po innych forach wielo-nickowe udziały sa banowane.
Nie wiem skąd ta tolerancja dla wielo-nikowców.PO PROSTU NIE WIEM
A jaką dajesz gwarancję że żona i córka biorą udział w zabawie anie ty sam ? ? ?
ŻADNEJ i to jest ambaras.Tak samo jak ci co chwalą się na chacie że niby trafili zaraz po losowaniu 6/6 5/5 czy inne lepsze wygrane.
trafiłem raz w typowaniach RAZ 5/5..na moim kompie nie siedzi cała rodzina w jednym czasie Po prostu jest to nie możliwe by grami lotto interesowała się cała rodzina ( chyba ).
Pasko winien mieć u siebie numery IP wszystkich rejestrujących się.Więc powinien wiedzieć kto uprawia machloje...
Potwierdzenie rejestracji na pocztę to już inny temat na inną okazję.
Wędrowca -> ty sobie na wysyłaj zakładów realnie nawet za 500 zł.Ale dlaczego inny ma np.figurować jako Basia,Kasia,Luiza i 3x razy zgarnąć nagrodę jaką są zdrapki fundowane przez Pasko ? Kombinatorów tutaj nie brak.
Fajna strona dla miłośników lotto.Ale powoli zaczyna być pożywką dla pasożytów,kombinatorów i cwaniaków.Taka prawda.
Nie umiem kłamać więc powiem NIE-nie czytałem ale to do czego posuwają sie inni na forum czy na chacie to cwaniactwo.I nie trzeba tutaj czytać regulaminu.
Pasko -> dzikus zarzucił ci że typujesz pod kilkoma nickami prawda to jest ?
nic mi się nie układa..Ani w życiu uczuciowym od 30 lat.ani w niczym.
w pracy mnie wkurzył ktoś ale Polak tak już ma że sam nie żyje normalnie i drugiemu nie daje.
ciekawe czy na forum są przedstawiciele wszystkich zawodów w Polsce ?
nie interesuje się kto gdzie pracuje ale miło by poznac ludzi z doswiadczeniami z ciekawą pracą nawet z tą upokarzającą.
ja swojej pracy się nie wstydzę...wykonuję ją sumiennie i z zapałem.
cześć..Jak mam iść jutro do pracy to mnie zalewa po prostu za-le-wa
ja nic jeszcze nie wydrapałem w kasie nawet 5 zł.nie było na 3 losy pod rząd.