Wpisy 1 433 735 – 1 433 834
8 marca 2013 12:25 → 8 marca 2013 13:37, 100 wpisów
ula
wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet
wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet
trisetum..no miała jeszcze rączkę,zresztą mi tam było obojętne za co,byleby ją z garażu wytargać
Co Wy tak zyczycie-swieto z komuny. Pamietajcie codziennie o kobietach a nie ze slepi jestescie np w tramwaju na kobiete w ciazy.
Lila....ja bym musiał wypić ze 20 takich zeby fazę załapać
Lila ja dziś dostałam kwiaty....przepiękne sa w moim profili
za nie
za nie
ulala..no piękne.Ja nie dostałam kwiatów bo nie lubię ciętych.Dostałam coś innego
kurde
na mini mam jeden kupon
ale jutro coś puszcze jeszcze
na mini mam jeden kupon
ale jutro coś puszcze jeszcze
krzys225 kwiaty codziennie można dostawać...ale dzis jest ten dzień szczególny
Lila....można by było nawet więcej
Lila tak szczegolny bo piatek a stary wroci na***ny a Ty do garow
Lila....kompocik
Lila....kiedyś piłem piwo 9,5% vol bardzo
ulala...
mariuch...odwróć się na pieci..spójrz przez ramie w prawą strone....i zobaczysz lepszy swiat
Lila...no racja u mnie jeb******o spirytem
w pracy mnie wkurzył ktoś ale Polak tak już ma że sam nie żyje normalnie i drugiemu nie daje.
Lila..
Lila...
Lila...herbatka i seta do niej
pączek z nadzieniem
losowanie dawać
ciekawe czy na forum są przedstawiciele wszystkich zawodów w Polsce ?
nie interesuje się kto gdzie pracuje ale miło by poznac ludzi z doswiadczeniami z ciekawą pracą nawet z tą upokarzającą.
Lila...wiem
27,30,49,55,60
27,30,49,57,69
27,30,50,58,70
27,31,55,60,78
27,30,49,57,69
27,30,50,58,70
27,31,55,60,78
Lila..
Obiadek trzeba będzie zaraz robić
Witam wszystkich serdecznie
lila, ulala i pozostałe babeczki
panowie
lila, ulala i pozostałe babeczki
panowie
Z okazji Dnia Kobiet pragnę złożyć Wam życzenia, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, by w każdym dniu roku uśmiech na Waszych twarzach gościł tak samo często, jak w tym dniu
27,50,78
cytat tygodnia przywieziony przez koleżankę z takiego spotkania dla pracowników domów pomocy społecznej w zwiazku z planowanymi zmianami przepisów prawnych. Nie wiem czy dobrze powtórzę ale szło to tak
"Drodzy państwo jeśli chodzi o spory o pieniądze między powiatami prowadzącymi dps a gminami płacącymi za pobyt w nich to sprawa jest dla rządu prosta. Kołderka jest jedna i marzną albo nóżki albo główka co zresztą jest bez znaczenia póki dupa czyli rząd ma cieplutko "
"Drodzy państwo jeśli chodzi o spory o pieniądze między powiatami prowadzącymi dps a gminami płacącymi za pobyt w nich to sprawa jest dla rządu prosta. Kołderka jest jedna i marzną albo nóżki albo główka co zresztą jest bez znaczenia póki dupa czyli rząd ma cieplutko "
ja swojej pracy się nie wstydzę...wykonuję ją sumiennie i z zapałem.
dobra ja uciekam do wieczorka nara
Lila...
Witam dla wszystkich Pań wszystkiego najlepszego w dniu Waszego swieta Lila potem spojrz na xxx Mysle ze sie spodoba dla naszych pań z grupy Bo tu nie ma takiej mozliwosci Czas cos zatypowac
ja się zastanawiam czy nie podjeść na ulicy do jakiejś laski i jej życzenia złożyć
a 10marca nasze swieto dobra narazie znikam zeby zatypowac a jakos to ostatnio mi idzie
tak tak 10 marca Dzien mezczyzny i malo ktora pani pamieta o tym