Wpisy 1 466 303 – 1 466 402
26 marca 2013 00:55 → 26 marca 2013 08:49, 100 wpisów
miłego dnia
to
nie indyk
to
ptak
nie indyk
to
ptak
to
samolot
samolot
to
supermen
supermen
witajcie z raniutka -7...
jackwar jak tam wygrane? ja se spróbowałam ze snu i nie bede mówiła...
jackwar jak tam wygrane? ja se spróbowałam ze snu i nie bede mówiła...
co powiecie
na
23,72,50,58,42 ?
na
23,72,50,58,42 ?
w radiu przed chwilą muwili że na święta ma być
KEWIN SAM W DOMU
KEWIN SAM W DOMU
pewniak
72
72
cześć
jackwar
jackwar
Wędruś dziś w moim śnie widziałam piękne okazy grzbów,które rosły w trawie
lubisz
ula grzyby ?
Hehe
ula grzyby ?
Hehe
Franuś lubię grzyby...i bardzo je lubię zbierać.
Na grzybobranie mogę iść nawet o 4 rano
Na grzybobranie mogę iść nawet o 4 rano
ja
też
ale rzadko chodze na zbiory
też
ale rzadko chodze na zbiory
hehe
ja też lubie hasać po łąkach
ja też lubie hasać po łąkach
Franuś...jak byłam na wczasach w Krynicy...tez tam zbierałam grzyby
jakie
zbierasz
zbierasz
jackwar no co tak cienko...
ulcia
ulcia
Franuś...podciecze-czyli siniaki,podgrzybki,kozaki,rydze praw***i,kanie...jakie sa w lesie.
Ale jak nie jestem pewna to po przyjściu do domu,,,,zawsze ekspert ogląda czy są jadalne....inaczej ich nie użyje
Ale jak nie jestem pewna to po przyjściu do domu,,,,zawsze ekspert ogląda czy są jadalne....inaczej ich nie użyje
Ulala.. .
..............................
O 4 rano grzyby jeszcze....spią.. .
..........................................
..............................
O 4 rano grzyby jeszcze....spią.. .
..........................................
dzień dobry
a mi się śniło, że coś w programach /w sieci/ walnęło, i wszystkie kamerki się włączały, i wpisy zniknięte, i sieci powiązań - kręgi i takie tam, no - prawie wszystko było widać - kto bardziej udaje, a kto mniej, kto tylko wali w rogi, a kto bardziej gra Dobrotliwą Ciotkę, czy dobrodusznego wujka Freda, czy tylko w uja ...
dramat dramat - a u Was ? jak tam wyniki ?
a mi się śniło, że coś w programach /w sieci/ walnęło, i wszystkie kamerki się włączały, i wpisy zniknięte, i sieci powiązań - kręgi i takie tam, no - prawie wszystko było widać - kto bardziej udaje, a kto mniej, kto tylko wali w rogi, a kto bardziej gra Dobrotliwą Ciotkę, czy dobrodusznego wujka Freda, czy tylko w uja ...
dramat dramat - a u Was ? jak tam wyniki ?
ula
ja tak samo
ja tak samo
ula
post się skonczył i zagrałem. Tylko dlaczego nie trójką [12,44,71]? załamka
franek
robal
post się skonczył i zagrałem. Tylko dlaczego nie trójką [12,44,71]? załamka
franek
robal
siemka Robal , jak dobrze że ja mam starego kompa i brak kamerki pewnie wyglądam strasznie taki przeziębiony , jak bym używał mikrofonu to każdy by pomyślał że facet z Brzeskiej gada i pewnie na wielkim kacu
Witam proszę mi napisać czy godzina oddania kuponu ma wpływ na wygraną tz czy lepiej oddać kupon tuż przed losowaniem czy bez jest to bez znaczenia?
no oczywiście ale czy macie Państwo jakieś szczególne doświadczenia lub obserwacje?
kiedys na to patrzyłem serw pod tym kątem:
każda kolektura ma nr (u mnie obie mają numerologiczne 7) i jak puściłem o godzinie, która wskazała 7 to coś tam wygrałem, ale trudno tak co do sekundy trafić
każda kolektura ma nr (u mnie obie mają numerologiczne 7) i jak puściłem o godzinie, która wskazała 7 to coś tam wygrałem, ale trudno tak co do sekundy trafić
serw>>> sę ludzie dla których takie czary mary nie mają znaczenia.
Oczywiście wyłączając fetysza łysola.
Oczywiście wyłączając fetysza łysola.
kondi
?
cóż - tak powiem - jakoś taki ostatnio deficyt zaufania no choćby do pewnych - wpisów /że pojawiają tak bez niczego/ - mnie łapie - widocznie jakoś przekłada się to na sny
jackwar
mam podobnie
to i tak myślę - może warto uruchomić takiego kompa z muzeum...
A mam tam nawet jeszcze jakieś programy do lotto na dos'a
?
cóż - tak powiem - jakoś taki ostatnio deficyt zaufania no choćby do pewnych - wpisów /że pojawiają tak bez niczego/ - mnie łapie - widocznie jakoś przekłada się to na sny
jackwar
mam podobnie
to i tak myślę - może warto uruchomić takiego kompa z muzeum...
A mam tam nawet jeszcze jakieś programy do lotto na dos'a
MOnet
a Ktoś się przyzna, że pisze służbowo ? Ze dwa, to w sumie precedensy, sobie przypominam, no i ten drugi raz, to 'wywaliło' jakoś tak niechcący
a Ktoś się przyzna, że pisze służbowo ? Ze dwa, to w sumie precedensy, sobie przypominam, no i ten drugi raz, to 'wywaliło' jakoś tak niechcący
ja zauważyłem ,że o wiele lepsze efekty na lotto i mini daje puszczanie przed 14
Witam wszystkich
Ula tobie się śniły grzyby, mi też kobieta dała mi jeszcze swojego jednego grzyba ale on był taki wysoki i miał odnogi, może będzie rodzina liczby twojej.A ja jeszcze miałam dużo pieniędzy po 200zł.
Ula tobie się śniły grzyby, mi też kobieta dała mi jeszcze swojego jednego grzyba ale on był taki wysoki i miał odnogi, może będzie rodzina liczby twojej.A ja jeszcze miałam dużo pieniędzy po 200zł.
Ja muszę przećwiczyć wchodzenie tyłem na tzw. raka do kolektury.
Też ponoć pomaga.
Też ponoć pomaga.
I koniecznie miętusy, albo jakieś inne landrynki - dla zmiany barwy głosu i oszukania tego detektora w lottomacie
Robal , mój pierwszy komp to był IBM mało używany , z 1980 roku , prosto z ameryki , zasilacz 110 v , bursztynowy ekran , w pracy go miałem , wyciągnąłem ze złomu , kupili kiedyś 2 sztuki , jeden przerobili na 220v , drugi nie na DOSie wszystko śmigało .
Ulcia opisywałas sen? bo nie widziałam...
jackwar
ho ho, i stacja dyskietek ? przypadkiem taka dość niestandardowa ?
ho ho, i stacja dyskietek ? przypadkiem taka dość niestandardowa ?
ulcia podaj nr wpisu bo nie widze...
Czyli ...przed godz 14 cmoktając miętusa tyłem wejść go ŻB i udając że jesteśmy in'cognito milcząco nadać kupony.
Oto recepta na sukces?
Oto recepta na sukces?
Atis mówi ze grzyby to 25...a Wedruś???
jackwar
ale te znane - miękkie 5' z 1,44 , czy te wielkości płyty ?
MOnet
niepełna, trzeba się też t a m znaleźć w odpowiednim czasie
dobrego
ale te znane - miękkie 5' z 1,44 , czy te wielkości płyty ?
MOnet
niepełna, trzeba się też t a m znaleźć w odpowiednim czasie
dobrego
ulcia znalazłam...
witam wszystkich
Robal , dla mnie komp to wtedy była magia , tym bardziej że w dosie to trzeba pisać komendy na tym kompie jeden pan który teraz ma 70 lat uczył mnie dosa a sam umiał bo jego dzieciaki , których miał 10 go uczyły to było jeszcze przed 2000 rokiem
ulcia ze snu mam jeszcze; 4,20,26,57,13,72,37...
Ulala.. .
Internet mi..."zachorował".
................................................
Internet mi..."zachorował".
................................................
brawo jackwar
Robal , to był normalny komp biurowy , taki jak kiedyś w filmach pokazywali , obudowa leżąca na biurku a dyskietki miękkie 5"
patryk nasza babska tajemnica...
wędrowca netowy to idż z nim do lekarza
Ulala.. .
Możesz coś jeszcze o tych muchomorach dopisać ???
............................................
Możesz coś jeszcze o tych muchomorach dopisać ???
............................................