Wpisy użytkownika mariucha
Łącznie 2 021 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 470 819. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
po to by anka,lusia,zdzichu i petronela w jednej osobie mogli nabijać się z innych.
ktos kto używa róznych nicków posiada niską samoocenę...chce byc lepszy i cwańszy od innych..
narazie nie mam żadnych podejrzeń.Większość tu uważam za normalnych
życzcie mi wygranej bo wszystkiego najlepszego jakoś tak obleśnie
o tej porze 8 lat temu cieszyłem się wygraną MM za 1,25 -- 8/9 wtedy urodziny były na maxa
ja bym się wstydził ubrać taką marynarkę do takich spodni pasuje jak groch do cebuli.
ciekawe ile dadzą za 3 w mini 05,24,27 na chybił-trafił.? jak nie będzie 5-tki ti chyba ok.20-30 zł.
Zwróciłem Ts uwagę że ma błąd w tabelach nowej loterii skarby Polski...ciekawe czy raczą chociaż odpisać..
Podchodzisz do dziewczyny i pierwsze co to patrzysz na palec.Jesli nie ma obrączki to...ufff jest jeszcze wolna...jesli jest w towarzystwie koleżanek bez chłopa uff...na pewno wolna...
swojej pani { której nie mam } kazałbym po imprezach zakładać obrączkę dla bezpieczeństwa.
i co ? i potem słyszymy w tv że została zgwałcona przypadkiem matka 3-ki dzieci...
matka co ma dzieci stara się prowadzić w miarę odpowiedzialnie...dziewczynki lekkich obyczajów siedzą po dyskotekach itd.itd...i prowokują.....samotnych
chyba że ktoś ma doświadczenia z kobietami bo ja mam 31 lat i żadnych jeszcze...
mam kogoś ale ta osoba co prawda jest ze mną ale mnie zdradza,okłamuje,wyzywa itd.
Ta osoba jezdzi do rodziny i przy okazji mnie zdradza i jeszcze się tym chwali
nie ma czym się chwalić...nie chcę was stracić...kocham was wszystkich...
nie dość że 3-w lotto w realu to jeszcze 9 w kaskadzie...w mini-pusto...ale jestem zadowolony...
to nie pasko nadaje wyniki..Gdyby tak było to byłoby wszystko o czasie...
Pasko jesteś nam winny wyjaśnienia...nie ty dopisujesz wyniki prawda ??? szczerze..
wstyd aby użytkownicy podawali wyniki losowań..takie dziwne podawanie "niebieskich" wyników może tylko zapodawać ktoś kto NIE GRA.wszystkie są tylko nie MM.
jak można by wyniki dopisywała osoba inna ????????????????????????
ciekawe czy Pasko wytłumaczy dlaczego o godz..22.30 nie wyników MM.
ja mam w typowaniach foto a na forum nie mogę dać sobie rady...