Wpisy użytkownika marekg
Łącznie 302 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 121 986. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
multi multi plus 1984 Ja kiedyś 19 obstawiałem w TSN i był taki okres, że przez bodajże 1,5 roku nie wchodziła. Za podpowiedź dzięki. Ale z 19 wyślę 29.
fabik 96. W multi
fabik 96. W multi
multi multi plus 1984 Ja obłowiłem się w TSN. W ostatnim losowaniu obstawiłem bodajże 34 i trafiłem kilka 2/4, 1/4 oraz te 34. Wygralem bodajże 8 stów.
multi multi plus 1984. Troche szczęśćia- tak. Nie moge odżałować tej 5/6 w Lotto sprzed 2 lat, i mojej pani sprzed roku. Mogłem wysłać jeden zakład dodatkowy i by było 6/6. Ale do 3 razy sztuka.
Pasko. I jak tu nie wierzyć w telepatię- przesunąłem wyjazd do P-nia na poniedziałek.
multi multi plus 1984. Pamiętaj, że zawsze pierwsza myśl jest najlepsza. Jeśli chcesz skreślić np 19, a po namyśle, czy analizach przychodzi -nie 19 lecz 20, to skreśl obie liczby.
Będziesz miał spokojne sumienie.
Będziesz miał spokojne sumienie.
multi multi plus 1984. Z naszych ustaleń wynika, że w Jokerze padnie 9,19,29. I co tu wybrać. Obstawiam wszystkie trzy.
multi multi plus 1984. Najgorszą rzeczą w tym wszystkim jest to, że każda altermatywa w grach liczbowych wymaga nakładu finansowego. Im więcej masz pomysłów, tym więcej musisz wydać. Najlepiej to wyłączyć na kilka dni internet i zapomnieć o TS.
Ale, człowiek jest ułomny i ulega pokusom. A tak na marginesie. Wygrane przychodzą wtedy, kiedy się ich nie spodziewasz. Można w Jokerze obstawić wszystkie liczby i wysłać 36 zakładów. Jokera masz murowanego, ale gołego a w innym zakładzie padnie np. 2/4 bez Jokera i d... blada.
Ja w śp. TSN raz miałem 3/4 z numerkiem za 1200 zł. To było z 5-6 lat temu. Wysłałem 4 zakłady na chybił trafił będąc w P-niu. W domu wysłałem bodajże 5 zakładów z murowaną 19. Taka jest przewrotność losu. Nic na siłę. Za godzinę pójdę wysłać 9,19,29. Ciekawe, co z tego wyjdzie.
Ale, człowiek jest ułomny i ulega pokusom. A tak na marginesie. Wygrane przychodzą wtedy, kiedy się ich nie spodziewasz. Można w Jokerze obstawić wszystkie liczby i wysłać 36 zakładów. Jokera masz murowanego, ale gołego a w innym zakładzie padnie np. 2/4 bez Jokera i d... blada.
Ja w śp. TSN raz miałem 3/4 z numerkiem za 1200 zł. To było z 5-6 lat temu. Wysłałem 4 zakłady na chybił trafił będąc w P-niu. W domu wysłałem bodajże 5 zakładów z murowaną 19. Taka jest przewrotność losu. Nic na siłę. Za godzinę pójdę wysłać 9,19,29. Ciekawe, co z tego wyjdzie.
Ja też muszę kończyć, bo czeka mnie napisanie pisma procesowego do sądu na jutro, a wszystko leży. Miłego popołudnia.
multi multi plus1984. Miałeś nosa wczoraj z tą 19. Dzięki. Ja w lotto obstawiłem 3 nasze jokery i twoją date urodzin. Ciekawe co wyjdzie
Dzisiaj przeżyłem szok. Ogladam w telewizji reklamy, aż tu nagle pojawił się film.
Po dzisiejszym losowaniu Lotto będę tak bogaty, że jednorazówką będę golił się tylko raz.
multi multi plus1984. Ja tv ogladam rzadko. Zawsze F1, czasami dobry tenis lub mecz
rustu2009. Czy ty interesujesz się liga turecka. Grał w niej świetny bramkarz Rustu
rustu2009 Chyba on wystepował w 2002 r w MŚ i grał bodajże w Besiktasie.
Polska to kraj paradoksów. Seks można uprawiać od 15 roku życia a oglądać od 18
MCSI. TS na plusie dzisiaj zarobił po potrąceniu wygranych ok. 1,9 mln
unhappy. w plusie zakład kosztuje z podatkiem 1 zł, bez podatku 0,80 zł. Zakładow zawarto ok.4 mln, to daje ok 3,2 mnl przychodu- wypłacone wygrane-1,334 mln zł= ok. 1,9 mln zysku brutto
unhappy. To, że mało ludzi gra w plusa jest wynikiem kiepskiej informacji TS. Ludzie byli przyzwyczajeni do jednego losowania. To tak samo jak zmieniono nazwę dużego lotka na lotto i cenę zakładu na 3 zł, zbyt wysoką dla wielu graczy. Widać to po ilości zawartych zakładów. 9 lat temu było ich nawet 30 mln w 3 kumulacji, co przekłada się na 10 mln zakładów obecnie. A teraz w 3 kumulacji jest ok 4 mln zakładów.
Dziwne zjawisko. Zaczynam wątpić w Jokera. Po raz 3 zawarłem 10 zakładów i trafilem jednego jokera 19 i ani jednej liczby
10x 0/4.
10x 0/4.
Szanowny Panie.
1. W kolekturach można odebrać do 2000 zł wygranych. Natomiast kwota wolna od podatku wynosi 2280 zł. Czy nie byłoby lepiej podwyższyć tę kwotę do odbioru w kolekturach do kwoty wolnej od podatku.
2. Czy TS prowadził badania wśród grających n/t podwyżek cen zakładów. Jeśli tak, to gdzie są opublikowane. Nadmieniam, że my grający jesteśmy akcjonariuszami TS i nasze zdanie powinno się liczyć a nie jedynie Zarządu. Od nas zależy byt TS. Nie wykluczam, że bedziemy mieć losowania Lotto codziennie i Lotto bis, sądząc po waszych zapędach
3. Czy TS zdaje sobie sprawę, że maszyny losujące podciśnieniowe wzbudzają wiele kontrowersji wśród grajacych.
W Euro millions losowania wygladają inaczej. Są zbliżone do tradycyjnego i nie budzą uwag
1. W kolekturach można odebrać do 2000 zł wygranych. Natomiast kwota wolna od podatku wynosi 2280 zł. Czy nie byłoby lepiej podwyższyć tę kwotę do odbioru w kolekturach do kwoty wolnej od podatku.
2. Czy TS prowadził badania wśród grających n/t podwyżek cen zakładów. Jeśli tak, to gdzie są opublikowane. Nadmieniam, że my grający jesteśmy akcjonariuszami TS i nasze zdanie powinno się liczyć a nie jedynie Zarządu. Od nas zależy byt TS. Nie wykluczam, że bedziemy mieć losowania Lotto codziennie i Lotto bis, sądząc po waszych zapędach
3. Czy TS zdaje sobie sprawę, że maszyny losujące podciśnieniowe wzbudzają wiele kontrowersji wśród grajacych.
W Euro millions losowania wygladają inaczej. Są zbliżone do tradycyjnego i nie budzą uwag
Jak byla pula nieodebranych wygranych w latach 2010-2011 i co sie z nią stało?
W Fd jeux w keno jest liczb 70. Czy zapoznawał się Pan z wysokością wygranych. Nie dość , że wygrane są wyższe, to jeszcze płacą za 0/10. I nie zbankrutowali.
Wyzsze kumulacje. Ale te wyższe kumulacje wypaczyły wysokość 4/6 w Lotto. Kiedy się podnosi pulę na wygrane I stopnia do 44% to należy pamiętać o proporcjach 3/6 i 5/6. Po podniesieniu puiu na 6/6 za trójkę płacono 20 zł. Potem się ktoś zreflektował, że popełniono błąd i podniesiono kosztem 4/6 trójkę na 24 zł. Czwórka płatna 36-50 zl wzbudza śmiech u graczy. Uważam, że pula na główna wygraną w wys. bodajże 39% była wystarczająca. Mnie interesuje dobrze płatna 5 i 4
Dlaczego zlikwidowano małego lotka. To byla taka sympatyczna gra.
Patrząc na te wywody sądzę, że TS podnosząc ceny zakładów ma na myśli stworzenie gier dla elity. Obecnie Lotto jest grą drogą. Dla biedoty pozostaje mini lotto.
Kto wpadł na pomysł zmiany nazw gier. Przecież Lotto, mini lotto, multi multi są mniej dzięczne do dawnych fajnych nazw duży lotek, ekspres lotek czy multi lotek. Te nowe jakoś mi nie przechodzą przez gardło. Tych zmian TS nie konsultował z grajacymi. Wszyscy kolektorzy ,których zapytałem powiedzieli, że była to decyzja Centrali TS. Ciekawy jestem czy koncern Coca Cola byłby w stanie zmienić nazwę swojego sztandarowego produktu np. na US COLA. Przecież by poszli z torbami. A tak TS co rusz szokuje grających coraz to nowymi dziwnymi pomysłami bez konsultacji z akcjonariuszami, czyli graczami.
Panie Macieju. Badania konsumenckie były chyba prowadzone w siedzibie TS, ponieważ w Poznaniu i okolicach nikt o nich nie słyszał.
Uważam, że jakakolwiek wpadka TS odbiła by się czkawką i bojkotem gier. To, że nareszcie ktoś z Centrali dąży do przełamania lodów jest godne pochwały, gdyż dotychczas wszelkie działania TS objęte były całkowitym milczeniem lub szczątkową informacją, badź postawieniem przed faktami dokonanymi a interes grajacych schodził na plan dalszy. Ale- better late than never mind /lepiej późno niż wcale/
Czy TS przed wprowadzeniem Lotto plus prowadził konsultacje ze specjalistami z zakresu kardiologii. Daję gwarancję, że co najmniej połowa grających nie wie , że jest II losowanie Lotto, a w przypadku 6/6 zawał gotowy. Ocena kampanii reklamowej- 3=
Nie dotarła do przeciętnego gracza
Nie dotarła do przeciętnego gracza
Uważam, że na stronie lotto.pl powinna być wzmianka, że przedstawiciel TS będzie prowadził czat na stronie multipasko.pl w podanym dniu i godzinie
No cóż - pierwsze śliwki robaczywki. Panu Maciejowi język sie nie rozwiązał. Mam nadzieję, że doczekamy się odpowiedzi na pozostałe pytania
Panie Macieju. Czy można Panu zadać pytania również drogą mailową.
Ja w zdrapkach rodem z Rzeszowa miałem w ekstra pensji 3x 5 złociszów i w lotku 1 zł= 16. Ulokowałem je w bonach skarbowych Lotto+
multi multi plus 1984 / czy mogę dalej używać nazwy własnej mm+/ dla wygody/ Ja tez wyslalem 19 ale na 10 zakładów miałem tylko tego jokera i 10x 0/10
mm+ i robal 36. Ja dzisiaj liczę na sowity skalp ze względu na obecność lili i medei. One przynoszą szczęście.
mm+ Twoje przewidywania co do jokera 19 były w 100 trafne. Wczoraj liczyłem że znowu bedzoe powtórka. Ale 22 nie należy do mojego zestawu. W Poznaniu mam trochę nie po drodze, gdyż pojawiam sie przy Mylnej , Dąbrowskiego
Ja w telewizji oglądałem reklamy, aż tu nagle pojawił się film. I dla odmiany jestem na czacie.
multi multi plus. Wiem, że ta kolektura jest szczęśliwa. Miałem tam parę wygranych nawet w dawnym TSN 3/4 + numerek za ok. 1,5 tys. A jedna gościara trafiła tam 6/6 za 3,9 mln 4 lata temu. Zbadałem sprawę.
multi multi plus. Będę w P-niu po niedzieli. I tam wyślę zakłady
multi multi plus. Jak to dobrze że mam nienormalizowany czas pracy i sztywne godziny mnie nie dotyczą.
Lotto+ Od 15.09 Wpływ 10,54 mln, wygrane 4,42 mln
TS- 6,12 mln Wygrane -41,9%
Znikam. Do jutra
TS- 6,12 mln Wygrane -41,9%
Znikam. Do jutra
Witam wszystkich wg listy obecności
lila
medea77
michellez
tadzia
ulexxa
agatkaa
sambiana
multi multi plus 1984
jackwar
złoty
lottomat
scolls
emeryt
nawi77
rustu2009
torsan
Panie
Panowie
lila
medea77
michellez
tadzia
ulexxa
agatkaa
sambiana
multi multi plus 1984
jackwar
złoty
lottomat
scolls
emeryt
nawi77
rustu2009
torsan
Panie
Panowie
Robal 36. Ze spotkania z Panem Maćkiem nie jestem w pełni usatyfakcjonowany. Za dużo dyplomacji. Ale mam nadzieję, że odpowie na pytanie, co się dzieje z nieodebranymi wygranymi
Robal 36. A co z resztą. Te dopłaty to kasa na uzupełnienie gwarantowanych 2 mln.
Robal 36. Mnie interesują cyferki. Ile bylo nieodebranych wygranych w 2011 r. Ile poszlo na dopłaty. Co się stało z resztą?
Robal 36, scolls. A nie są to małe sumy- kilkanaście milionów złotych.
multi multi plus 1984. W rankingu typujących rocznym prowadzisz.
Trzeba w październiku wziąć się do roboty.
Trzeba w październiku wziąć się do roboty.
medea76. Najgorszą rzeczą dla prawnika są nieprzyjrzyste przepisy. My grający jesteśmy akcjonariuszami TS i od nas, grajacych zależy jego byt. Mamy prawo wiedzieć, co się dzieje z tą kasą.
lila. Czy Pasko z okazji zbliżającego się Twojego 150 tys. wpisu organizuje jakiś bankiet?
Witam serdecznie. Wielki Bayern na kolanach w Borysowie na Białorusi / 3:1/ A u mnie w Lotto 4/6 w I losowaniu
Hipopotam. Mam kilka stałych zakładów, nawet 2 są wysyłane od 1957 r. A dzisiaj nie zastanawiałem się zbyt wiele. Ot powiew chwili
Witam wszystkich serdecznie.
Lila- gratulacje za wytrwałość. Już tylko 30 wpisów i będzie 150000. Czy ty faktycznie spedziłaś 150000 minut na czacie licząc 1 wpis co minutę?
Lila- gratulacje za wytrwałość. Już tylko 30 wpisów i będzie 150000. Czy ty faktycznie spedziłaś 150000 minut na czacie licząc 1 wpis co minutę?
multi multi plus 1984. U mnie raz na wozie, raz pod wozem. Nic szczególnego. Dzisiaj czatuję tak z doskoku. Mam mnóstwo zajęć.
Pasko. W Lotto + w wygranych brak logiki. Komuś z TS się pomerdało
Pasko. W Dniu Imienin wszystkiego naj. naj. i 100.000 użytkowników strony
multi multi plus 1984. Widzę, że robisz przymiarki na 6/6 z + w multi.
multi multi plus No to życzę 40x10 z +. Okrągłą stówkę. Tego jeszcze nie było za jedyne 200 zł
Multi multi plus 1984. U mnie nic ciekawego. Jutro jadę do P-nia
multi multi plus 1984. W tym roku 2 razy. Ale będę niedługo na Chłapowskiego to po drodze wstąpię i osuszę trochę kieszeń.
multi multi plus 1984. U mnie efekty są średnie. Na PKS-ie raz miałem w TSN 3/4 z numerkiem za ok. 1400 zł. Ale padło tam 6/6 w Lotto w 2008 r. z jedyne 3,9 mln
Witam. Jak nasi mają wygrać skoro na boisku Lewandowski porusza się jak błędne cielę przed ubojem a Wasilewski w rytmie źrebnego perszerona.