Wpisy 3 846 060 – 3 846 159
14 maja 2020 00:00 → 14 maja 2020 06:09, 100 wpisów
Tak aby każdy mógł wygrać
3 846 057. Sebastian_M ja do mini proponuje 2 liczby 39,i 40 na jutrzejsze losowanie czuje ze sie niedługo pojawia
Arczi też myślałem o liczbie 40
Arczi coś czuję że niedługo wpadnie liczba 23
3 846 057. Sebastian_M j co bys do tych liczb dołozył , oprocz tego co ja podaje, jesli myslałes o 40 to widac ze myslimy podobnie a moze oi tak samo tez a to juz jest coś
Liczba 4 też jest oczekiwana
3 846 069. Sebastian_M nie powiem ze niemyslałem o tej liczbie do tych mojich, ale tez moze z nimi wyjsc
Arczi coś Ci powiem
3 846 076. Sebastian_M ,a co bys powiedział jaknbysmy do tych liczb jeszcze dołozyli liczbe 10 np.
Dziś miałem 6,15,23 a wylosowali 6,15,22
Arczi liczba 10 jest możliwa ale tylko w kombinacji
3 846 079. Sebastian_M to byłes blisko i to juz jest cos ja bardziej mysle ze moze byc 23,24,
Podam Ci co ja widzę
Od końca
41,lub 40 ale nie razem
41,lub 40 ale nie razem
3 846 084. Sebastian_M nie mowie ze niemoze wyjsc 10 w kombinacji ale mnie na te liczby cholernie ciagnie od dłuzszego czasu tylko czekam na ich wyjscie razem, narazie to wychodza róznie
a ja bym obstawił własnie je razem np. 39,40,41
a ja bym obstawił własnie je razem np. 39,40,41
Arczi popatrz na liczbę 36 ona powinna być cały czas w grze
Jest duża szansa że niedługo wygramy coś grubszego
3 846 086. GABRIEL jak cie niema jak jestes widze CIE
3 846 097. GABRIEL tak to prawda co mówisz a ja anioły widze
Arczi widzę dobre liczby
Co tu się dzieje ?
Masakra
3 846 094. Sebastian_M co do liczby 36 to niekoniecznie musi byc dzisiaj chyba wyszła nie ale to nieznaczy ze bedzie codziennie wychodzila, moze z 2 razy pod rzad wyjść ale nie wiecej, zauwaz ze zawsze pewna liczba sie powtarza po juz wczesniejszeym wyjsciu np w mini i nietylko w mini lotku bo w innych grach tez
gabriel dostrzegam anioły jeszcze wczesniej niz TY sie tu pojawiłes , na czacie, sa to dobre anioły jakj i też te złe anioły,
gabriel dostrzegam anioły jeszcze wczesniej niz TY sie tu pojawiłes , na czacie, sa to dobre anioły jakj i też te złe anioły,
QArczi liczba 36 wyszła po raz 3 z rzędu
3 846 105. GABRIEL dzieki ale taka jest prawdaanioł aniołowi nie jest równy kaxzdy ma znich coś za uszami
GABRIEL Nie chce Ci się spać ?
Arczi zadajesz się z diabłem teraz. Namawia Cię do złego abyś postawił całe swoje życie na jedną cyfrę
3 846 116. GABRIEL zdiabłem sie niezadaje bo bym mu konkurencje zrobił anie lubie znikim konkurować
Arczi i tu się mylisz. Gówno wiesz o Aniołach. Anioł to już ktoś dobry i ma misję
GABRIEL co Ty bierzesz ?
3 846 118. GABRIEL to zalezy oojakim aniele mówisz kazdy ma znich misje i wszystko robi aby ja wykonać a wiesz poco to aniolowie robia bo maja zato obiecane skrzydła w niebie, jesli niewypełni swojej misji i nieedostanie skrzydel i bedzie ze swojich czynów odpowiednoio rozliczony,
Nie można spokojnie wybrać liczb
I później są takie efekty że ciągle mamy 2/5 W Mini
Ja już rzadko piszę o tym ale prawie codziennie mam te 2/5
3 846 121. Sebastian_M spokojnie bez nerwów typujemy normalnie liczby dalejgrunt to zachować spokój i byc ć dobrej mysli , nie udało się dzisiaj , to uda sie jutro lub pojutrzeale grajac wkoncu i wygramy grunt to spokój i pozytywne myślenie
Jeszcze półtorej godziny i przyjdzie Zbogniew i powie że zaraz odbędzie się losowanie
Arczibalik73 ja myślę pozytywnie i wierzę zeże w końcu wygramy 5 w Mini
Dziś zadzwonił do mnie gość i namawiał mnie na kupno działki 13000 m2 blisko Warszawy.
Szeroka na 70 m i przylegające do ulicy. 15 minut do centrum
3 846 126. Sebastian_M ja nietylko wierzę w to ze trafimy to a wrecz wiem ze tak bedzie i to w niedługim czasie tylko spokojnie składamy liczby i nimi wygrywamy, niema co sie spieszyć wkoncu przyjdzie taki dzien ze ts wpadnie na nasze lic\zby i wtedy bedziemy wygrania nie przegrani, tylko na spokojniepomalutku i do celu
Arczibalik73 tak musimy zrobić
Masz rację. Nie ma co się spieszyć . Wygramy to pomyślimy o inwestycjach
Takich konkretnych
Masz rację. Nie ma co się spieszyć . Wygramy to pomyślimy o inwestycjach
Takich konkretnych
oczywiscie najpierw wygrana pózniej inwestycje nie inaczej co by sie niewpakować w jakiś kanał, a jesli chodzi o ta działke to musisz sie dobrze nad tym zastanowić czy w to wejsc czy nie
czy taka działka jest ci teraz potrzebna w tym czasie , zawsze zanim kupisz sprawdz lokalizacje i infaraskture tej ziemi , co tam ktos moze planuje postawić w okolicy , i tez co TY chcesz tam np postawić
Teraz nie mam na to kasy ale jak wygramy to zbudujemy takie małe osiedle
Gonzaga 15 minut to daleko ?
Dzis byłem na Starym Mieście i takich pustych uliczek jeszcze tam nie widziałem
Na rynku może 5 osób. Dziwnie to wyglądało
abys siew nie wpakował tak jak kolomnie niedaleko na wiosce, pewien gosc kupił ziemie na uboczu, gdzie miał miec spokojnie daleko od ulicy, gosc postawił sobie domek w ustronym miejscu zainwestował niezle w niby ten swój spokój, nie wiedział tez co aglomercaja tam planowała, jeszcze dobrze nie skonczyl budowy domu, a zrobili mu pod domem tzw. lącznik i ulice szybkiego ruchu łaczacą kilka miejscowosci razem, juz po otwarciu nowej drogi wyladował mu tir w jego ogródku,a taki miał miec tam spokój koło domu , gosc wyprowadził sie z wrocławia w spokojne miejsce a tu pod domem ulice szybkiego ruchu wybudowali, i gosc ma tam teraz taki spokój ze szkoda gadać,jak tam kolo niego bynajmnie kilka razy w miesiacu jakiegos wypadku i ktos niezginie to jest święto lasu, gosciu wczesniej kupił ziemie na uboczu a niewiedział ze tam jest planowana jakas inwestycja noi kupił i wdepnol w kanał jak nic
3 846 134. Sebastian_M ok ale najpierw musimy wygrac kase co by bylo na ta inwestycje
Arczibalik73 to prawda najpierw wygramy A później będziemy się martwił co zrobić
dlatego narazie typujemy liczby i wysyłamyi czekamy nato abny kulki nam weszły takie jakie wytypowaliśmy na dane losowanie
Arczibalik73 przyjdzie czas że wejdą wszystkie
niema co sie żucać z motyką na księżyc, pomału i do celu zreszta w mini niema tak duzo liczb do wylosowania jak juz w multiku i mozna tez szybciej i trafić ta 5/5 tylko trzeba dobrze dobrac do siebie liczby i zagrać nimi, sebastian wystrczy ze 42 liczb podzielimy na 2 TY np, grasz pirwszymi 21 numerami, a ja gram druga 21 numerami, przez jakis czas i wtedy z nich ukladamy swoje uklady którymi gramy w kazdym losowaniu, powiedzmy z tych yukladów testujemy w danym losowaniu 2 uklady przez nas stworzonem,niewierze zew tedy nie trafimy tej 5/5w mini niema silnych ze niewpasdnie nam cós a moze i nawet 5/5
Bij
sebastian tu niema co czekać aby weszły wszystkie te liczby, tylko te jedyne nasze które maja nam przynieść wygrana realną, i dzienie gramy najwiecej 2 ukladami na dane losowanie , nie wiecej, niestety TS nie dowie sie jakimi ukladami akurat my gramy do póki nie trafimy tej 5/5w mini lotka
Tak trzeba zrobić
Cel wyznaczony
Trafić 5 w Mini
Trafić 5 w Mini
A teraz trzeba iść spać
Dobrej i spokojnej nocy A jutro wysokich wygranych
Dobrej i spokojnej nocy A jutro wysokich wygranych
sebastian M TY np grasz liczbami od 1-21 JA od 22 do 42 np i niemieszamy ich ze soba z zadnej tych 21 liczb, wtedy gramy i wygrywamy cos , jesli cos trafimy odkladamy jakas czesc kasy a za reszte gramy, gramy tak aby jak najmniej stracić a wiecej wygrać dlatego tylko 2 uklady liczb na losowanie , aby było na zaś jesli wygramy powyzej,3/5 tez nire zwiekszamy ilosci ukladów wysyłanych gramy za jak najmniejsza kase, wtedy zapewne bedziemy na plusieokej widze ze juz usypiasz wiec ja lece jeszcze w numerki, dobranoc, śpij słodko i snij o numerach i wysokich wygranych
Ampułko-szczepionki RFID w przygotowaniu. Będą na jesień 2020
https://www.youtube.com/watch?v=siii1d4ioS4
Bardzo ważny najnowszy film
https://www.youtube.com/watch?v=siii1d4ioS4
Bardzo ważny najnowszy film