Wpisy użytkownika marek79
Łącznie 1 447 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 996 683. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Blyskotka szkoda że jesteś taka brzydka jak bys była ładna była byś na pochodzie lub na randce
Blyskotka nie będzie obelg czy wyzwisk tylko olewka na to co piszesz pa.
Blyskotka oj ja? nie bądź taka złośliwa bo Ci miesiączka minie haha
dwieskarpety bądź bezczelny i się wypierz troszczę hmm czuć.haha.
Kto posłał ten stracił,a ten co nie posłał się o 12.5 wzbogacił.
dwieskarpety przynajmniej ja byłem w wojsku i umię strzelać A Ty Blyskotka to ie czat na Twoje przekonania pomyliłaś strony.To strona dla Ty tyjących nie na przekonania Twoje.
Czy ktos sprawdził co oznacza ta błyskawica ? a co oznaczają 2?
dwieskarpety taki mondrzejszy a zmienia skarpety co dzień od Ciebie tego nie czuć
Pasko Pozdrawiam,zobacz moje nowe foto profilowe. Miałem takie 2 kupony
Andrzejd nie ma sensu się denerwować. Traf coś i go wkurzysz Pozytywne mylenie i działanie.
Andrzejd myślenie miło być.Coś stronka nawala,albo każe Google przejść na system 10.Ja tak mam.Pozdrawiam każdego który chce coś wygrać na marzenia. pa.
Do każdego na stronie wygrasz jeśli chcesz.Masz problem z trafieniem liczb zmień to przesuń o 2,3,4,5 Jeśli nie wchodzi trzeba coś zmienić. Życzę każdemu dużo 0 na koncie.Cześć.Znikam.pa.
Tomi77 ja dokarmiam koty nikt nie pomaga TOZ, Psitul mnie. Ale jak widzę jeża na jezdni zbieram pod drzewo,jak widzę gołębia daje pod drzewo nikogo to nie interesuje.Kierowcy to...... nie chce dostać znowu bana u Pasko,Kierowcy to d...le Pasko wybacz. Jeśli człowiek nie szanuje zwierzęcia i udaje na Facebooku, istagramie itp podobnych portalach kim jest??? Jeśli nie szanujesz zwierzęcia kim jesteś???
Ja straciłem w ciągu roku około 50 kotów.Małe i dorosłe z żadnej strony pomocy,dokarmiasz twoja sprawa za Twoje mamy cie gdzieś. Toz i organizacja Psitul Mnie procent z podatku oj tak bierzemy ale nic nie robimy mamy Cie gdzieś. Tak jest w Zabrzu.
Forsami zagraj w zestawy często coś masz.Może trafisz i do roboty nie trzeba iść Pozdrawiam.
Forsami wiem jako jedyny na tym portalu coś trafisz większa sumę.Dlaczego??? bo jesteś uczciwy i nie jesteś pazerny. Forsami z serducha dużo 0000 na koncie. Cześć trzymaj się łobuzie hehe.
Gosia__77 a ja mam przeczucie,czy to źle? Umieram życzę komuś kasy,czy to źle?
Życzę każdemu na stronie coś więcej niż drobnych.Życzę Ci zdrowia którego mi zabrakło. Ps jeśli nie wchodzi zmień coś. Do zobaczenia,na drugiej stonie.
PS. oglądaj YouTube nie bądź złośliwy nie udawaj że masz inteligencje.
Pasko według mnie jesteś super moderatorem,a ze nie liczni tego nie doceniają ich problem. Życzę każdemu złośliwemu i normalnemu typerowi więcej. Znikam cześć łobuzy,każdy kiedyś wygra. Cześć. browar na droge.
Dziś znalezione 30 zł,ktoś wydrapał i zostawił W jednym miejscu już znalazłem tam 50 zł warto podnosić cudze zdrapki zdjęcie w profilu Pani z Żabki w szoku hehe.
Mulag biorą mnie za nikogo ale raz znalazłem w śmietniku 2 zdrapki po 10 zł i dziś 30 zł nie kradnę patrze pod nogi i dziś 3 butelki w Żabce u miłej Pani znalezione i oddane ,czyli piwko 3 zł taniej
Gosia___77 masz racje. Jak za raz pójdę coś posłać w pewne miejsce,a Pani taka troszkę wredna dowie się że znalazłem 30 zł poniosę jej ciśnienie hehe.
Gosia__77 nie chce Kobitki doprowadzić do zawału kurcze troszkę kultury
Powiem wam tak Robal_36 i Gosia__77 mam miejsce gdzie piją ,drapią i nie zaglądają nie okradam ich to nie moja wina że podnoszę z ziemi i sprawdzam.
Kolektorka z monopolowego taka wredna łobuziara jak się dowie nie uwierzy.Pani ŻABKI od razu wiedziała ze znaleziona zdrapka.
Gosia__77 wypiłem piwko,zapaliłem papieroska idę do innego sklepu gdzie mają skaner,sprawdzam czy już nie wybrane.Nie wybrane idę do Żabki - Sprawdzi mi to Pani 30 zł śmieje się znalezione gdzie hehe wypłacone
Nie piszę za długo bo mnie Pasko zablokuje.Powiem wam jedno ustawcie sobie w Mapach Multi Multi CO 4-5 LOSOWAŃ padają podobne lub oboki. To ja pisałem było źle brałem probiotyki. Było tak źle że nie mogłem się ruszać. Z dnia na dzień słabszy,było źle. Żyję,mam za dużo do załatwienia na tym świecie.
Gosiu__77 to co typuje nie posyłam,posyłam inne zestawy bo nas śledzą
Gosia__77 Pa.Już wiem nie warto tu nic na czacie pisać. Gosia__77 śmiej się ze mnie proszę.Cześć miło było poznać.Pa
Gosia__77 nie jestem złośliwy,z czasem zobacz skany pa znikam z czata.Pa.
A mi 760 zł w wysłanych na 2 losowania coś tam dało niewiele brakowało do 1900 zł
Ginkofar dziękuje wkurzę panią w sklepie jutro wypłaci bez mrugania hehe warto męczyć liczby. I wam łobuzy internetowe życzę coś wygrać nie ważne gdzie mieszkacie. Cześć i pa
Ginkofar masz racje jak to mówią stawiasz pivko i kolację. Nie do żabki nie idę do osiedlowego łobuza.
Ginkofar,ale ją k....wie nie macie pojęcia.Taka menda złośliwa,a jutro będzie miła Ginkofar też masz rację o chybiki. Ja to kupiłem pivko ide w lasek tam zdrapka nie no sprawdzę i tak jak na profilu 30 zł znalazłem ktoś wydrapał sie zagapił trudno ja to zabrałem i miałem.30 zł w kieszeni.
Ja tam smole politykę 760 wyciągnięte z totka.Kolektury nie które nie mają nawet 380 zł do wypłaty eh Buty kupione dysk kupiony coś posłane Pivko kupione i czas spać
Vondeoff masz rację. Ja chciałem wkurzyć jedną panią z monopolowego aby wypłaciła 760 zł kurczę nie udało się nie pracowała,a i tak sie menda dowiedziała hehe
oj przydało by się, nie miałem więcej kasy chciałem zagrać x 3 eh
damian1983 dziś życzę Ci małej skromnej 5/5 aby był zwrot. Każdemu coś po troszku Paskowicze mniej złości,nerwów,może to co Typujesz ma być odwrotnie,pomyśl jeśli nie wpada Dlaczego??? Bo coś źle robisz.Zdrówka wam życzę łobuzy i
Dlaczego ludzie wyrzucają wygrane zdrapiki? A ja sobie sprawdziłem i mam 

Sebastian_M malo siedzę i sie udzielam na czacie,ale Ty Sebastian_M masz nosa do liczb musisz posiedziec w mapkach
molosopot masz racje A zdjęcie moje w profilu trafione na Waryniolu stawka razy 2 eh mało brakowało.
molosopot sztama? Wiem gdzie polujemy ? w Zabrzu wysoka wygrana hmm postaram się
molosopot gram w Zabrzu moje miasto tu się urodziłem, tu wygram może tu umrę to wiem.
molosopot piknie tylko nie rozwal wszystkiego coś na jutro moja dewiza
molosopot Dziękuje,za co? Choć jeden z którym idzie popisać Dziękuje. Trzymaj się i przyjeżdżaj do Zabrza po wygrane.
molosopot a pozniej do kolektury w Katowicach po coś więcej hehe
molosopot dzieki,tak widziałem nie u mnie hehe. siedziałem 10 minut i 5/6 eh trzeba było pomyśleć 5 minut dłużej. Te 41 - 5/5 to Twoje wygrane?
Zauważyłem że jest tu kilku dobrych graczy i typujących mogli by stworzyć jedną 10/10 ??? Dobry pomysł???