Wpisy użytkownika marek-m62
Łącznie 677 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 928 951. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Tak poważnie-ts to duże stawki i śmieszne wygrane 2,3,itd. stopnia-warto przynajmniej ograniczyć granie.
Ja gram od prawie 40 lat-to nałóg i wielki błąd ale ograniczyłem sobie np. ep,i nie gram w nowych terminach.
Popatrzcie uważnie na tabelę wygranych mm-skąd ci oszuści z ts wzięli te stawki,tam żadnej logiki nie ma tylko czysta chamska pazerność monopolisty.
MM,ep,ss,kaskada-pozostałe pewnie też,to ustawki-liczby na które gramy są wyklęte(pisiaki lubią wyklętych) i nie są "wylosowywane"-ku chwale i sile finansowej ts/g-tech.
Ja nie potrzebuję recept-gram od 40 lat,nie tylko w Polsce i widzę,że coś jest nie tak-pazerność i bezczelność ts/g-tech nie ma żadnych granic.
Niby tak Zosia,ale wygrane niższych stopni powinny wpadać zgodnie z prawdopodobieństwem,a nie wpadają.Wysokość wygranych niższego stopnia jest w ts/g-tech jest pluciem w twarz "wygrywającym".
Chodzi właśnie o ustawę o grach losowych,a wytykaąc komuś głupotę popatrz w lustro-jesteś specjalistą na forum-krytykujesz,atakujesz innych,często poniżej pasa.
Gonzaga-Ty tylko swoją głowę widzisz-w lustrze,resztę głów masz w d.
Taka powtóreczka 4/6 w lotto i + już drugi raz w krótkim czasie,chociaż prawdopodobieństwo takiego zdarzenia to ok. 1/1 000 000.To pewnie próba zachęcenia do gry w + wymyślona przez geniuszy przekrętów z g-tech,może chcą opanować ts tak jak włoskie lotto.
Donieś do prokuratury,jak ziobro na kolegów w lo i na studiach!!!
Ja nie prowokuję-to ta jocia atakuje wszystkich nie pisiaków!
Nie tylko dzisiaj,zresztą-kiedy tylko zaglądam to hate z jej/jego strony.
Brunatni to pis,o nowoczesnej zapomniałem-ich też mam w d.Tęczowi to chyba takim prawakom jak ty gonzaga pasują,u was zawsze homosiów najwięcej.
Od namierzania palpacyjnego ministrantów to są chyba ci faceci w sukienkach,nie wiem bo nie znam waszych sztuczek gdzie i co sobie wtykacie,ale wystarczy popatrzeć na niektórych weszpolaków czy onr-owców,na ich gestykulację i od razu widać,że to filateliści.
Do wczoraj dodawałem ss do mm-x684668,dzisiaj rano 10 a wieczorem 1000 poszlo się pasać-wystarczy przestać grać i wylosują.
Qbam,przez ok. 2 lata prowadzący losowania "opowiadali",że w kaskadzie prawdopodobieństwo wygranej jest najwyższe-wyższe niż w ml,sami z siebie tego nie wymyślili bo to w większości tępe "ćwierciaki".
Najlepiej popatrzeć sobie na tabelę wygranych w mm-skąd tak mało 1/1 z +-ja wiem,reszta niech się domyśli.
Chyba nigdzie poza Polską nie ma mm-10 z 80,jest keno 10 z 70.
Wysoka częstotliwość losowań służy wydojeniu graczy ze stałymi zestawami liczb.
Grałem w keno póki za 7/10 było 60 PLN-teraz nie dotykam-być może to błąd ale nie pasuje mi absolutnie 3000 za 9/10.
Przelicz zysk ts z mm-jak to możliwe,że jest tak duży przy bukmacherce.
Luckyloser-może ktoś,jakiś wybraniec musiał wygrać,jak ten prokurator w "3 słonie" w "Psy 1"
W gazecie "fuckt" piszą o takich zdarzeniach-dlaczego bronisz ts jak "matki",płacą ci za to ralffek?
Nie mam wsparcia od g-tech,nigdy nikogo nie przekręciłem,a od kilkunastu lat sprzedaję na ebay i mam kilka tysięcy "pozytywów".
Ts jest mi winien uczciwe traktowanie bo ich utrzymuję-w innych cywilizowanych krajach dawno to zrozumieli.
To jest oszustwo i przekręt-kiedyś jak się złodzieje pokłócą wszystko wyjdzie.
Majc,też mam takie wydruki wygranych,tyle że trochę wcześniejsze-kilka 5 z lotto,12/13 z lig polskiej i angielskiej-również rzędu kilkunastu tysięcy(bez podatku)
Pioruny w Irlandii i krokodyle w Wiśle to ustawiają redaktorzy z "fuckt-u".
Ale ja Tobie wierzę co nie zmienia mojej opinii o ts,a szczególnie g-tech.Ja wygrałem w 1991 700 tys w automacie pokerowym z bonusem i wszystko już wydałem-częśc na lotto ale mam z tego mieszkanie w centrum dużego miasta i to jest jedyny pożytek z hazardu.
Wszędzie piszę o nieuczciwości ts-mail-e do nich również i jakoś mnie nie zaskarżyli do sądu.
200 000 to dużo i nie dużo jednocześnie-zależy co się ma przed wygraną.
Majc,nikomu nie mówić to w katolsko-narodowym polskim grajdołku główna zasada,niestety.Może to dobrze,że ts nie pokazuje tych wygrywających-o ile oni są zwykłymi ludżmi a nie wybrańcami g-tech.
W obecnych czasach jak wynika z kronik policyjnych to lepiej nie informować o jakiejkolwiek gotówce w kieszeni czy na koncie.
Qbam,jeśli nie masz stałych liczb ,nie graj-dobrze na tym wyjdziesz!
Podtrzymuję co napisałem-ts nieuczciwie korzysta z bazy,której nie powinno mieć,a ma dzięki g-tech.
Po to,żeby grali pod strachem-nie wyślesz możesz dużo nie wygrać-sam doświadczyłem a ss.
Gonzaga-to,że gry ts są stratą dla grających w założeniu wie każdy-to że większość gier jest przestępczym naciągnięciem nie każdy chce uwierzyć-niestety tak jest i nic tego nie zmieni.
Tak,akurat przestałem dodawać ss do mm i następnego dnia rano 10,a wieczorem 1000 do tyłu-gdybym zapłacił pewnie by nie było trafień.
Jak to ss losują-wyciągają z koziej d,czy też siedzi pracownik g-tech i wystukuje numery znajomych.Gram w lotto+,mm,ml od początku,czasem w ep,bardzo rzadko w kaskadę,czasem mam kilka 4 lub 3 z kuponu-nie jestem głupkiem,potrafiłem fajnie rozpisać.Mini 6,lotto 3 zakłady,multi 1.
Zanim nie podwyższyli cen to grałem wszystko po 10 zakładów i byłem mocno do przodu.
Ja byłem do przodu do momentu totalnego wejścia g-tech-jankeskich oszustów do ts.
W zasadzie tak-grałem z+ i nie miałem bardzo długo-mm to ustawka,nie masz stałych,nie pamiętasz zdanych-nie graj,ja mam przekleństwo pamięci absolutnej do liczb-spojrzę i pamiętam.
Inne multi-8 tą samą gram od ponad 300 losowań i ani jednej 5/8,wygrana 20 PLN,prawdopodobieństwo 1/55,nieprawdopodobne a w ts możliwe.
Zapytaj kogoś z g-tech,oni kręcą w ts-nigdzie nie napisałem,że większośc gier jest przestępstwem-chcesz to zgłoś do prokuratury-na wszelki wypadek mam trochę "screen savers",łącznie z podwójną 12 w kaskadzie,którą bardzo chcieli ukryć.
Kaskada to jawne oszustwo-nieprawdziwe prawdopodobieństwa wygranych podane przez ts.
przestępcze naciągnięcie-podtrzymuję w 100%-zgłaszaj gonzaga!!!!
Qbam,prawdopodobieństwo trafienia 12/24 wynosi ok. 1/2 700 000 a nie tyle co podaje ts.
Mimo niby 2 zakładów jest to tylko 1 zakład-nie możesz mieć wygranych w obu.
Jakoś mnie moje stwierdzenia o ts nie kierują do pisiackiej prokuratury-chcesz to donieś jak ziobro-kapuś z urodzenia-natural born stool pidgeon.
Nie ma żadnej opcji na wygranie w obu liniach kaskady-to jest jeden zakład,w usa płacą za 0,1,2,3,4 i 12,11,10,9,8.
Starczy przestać grać w codzienną ep i mm,a wystarczy na kilka zakładów ej-chociaż uważam,że nie opłaca się w to grać-wygrane niskich stopni nie powalają szczególnie przy prawie 3 Euro za zakład-w przenajświętszej rp wszystko musi być najdroższe.
No nie,w tym losowaniu wg. ts prawdopodobieństwo wyniosło ok. 1/6 750 000-w każdym inny m losowaniu wynosi 1/2 700 000-nigdy gracze nie wykupili wszystkich kuponów,a tylko wtedy ts gwarantuje 1(lub 2) wygraną 12.
No tak-oni pokonują matematykę i okradają wygrywających.Ja nie potrzebuję dużej wygranej-starczy żebym trafiał niższe wygrane zgodnie z prawdopodobieństwem i były one adekwatne do stawki.
Niestety tak ale ludzie są biedni i wierzą,że ts im da-większość nie rozumie,że jeśli coś wygrają to tylko dzięki innym grającym-ts nigdy nikomu nic nie dał bo jest tylko od brania.
Ale nie wszędzie tylko 40% stawki idzie na wygrane-zwykle jest to 80%.
Głównie cena mi się nie podoba ale odpuszczę sobie mm,ep i parę zakładów puszczę-wielki plus,że to tylko raz w tygodniu.
Ja nic nie typuję na sucho ale większość gier ts jest absolutnie nieopłacalna,szczególnie mm potem ep z 25 000 za 2 stopień-o keno szkoda gadać.
Kiedy mieszkałem w Niemczech za trafioną 4 w lotto mogłem zagrać ok. 200 kolejnych losowań za free-spróbujcie trafić 4 za 600 PLN w lotto ts.
W mm gram od początku,pierwsze 5 lat 10 zakładów na każde losowanie i nigdy nie miałem 8/10.
Nie ma żadnych możliwych do wyliczenia/wykombinowania szans na wygrane w grach ts ze stałymi wygranymi,g-tech losuje tak by zysk ts był maksymalny przy zagranych kombinacjach-gdyby było uczciwie nie powinni ich znać przed losowaniem tylko minutę czy pięć po i wtedy połączyć bazy wylosowanych z bazami zagranych.
W porównaniu z wrednym niziołkiem kaczyńskim,nadęty ale nieszkodliwy obecnie bufon Wałęsa to wzór do naśladowania.O ile pamiętam to on 6 nie trafiał tylko jakieś niższe wygrane-na pralkę,telewizor,itp-to było możliwe bez sb,granie było tanie i był np. mini lotek 5 z 35 z przyzwoitymi wygranymi za zupełne grosze,systemy też były tanie.
Tą "kreaturą" przez długi czas ci co księżyc ukradli manewrowali jak pacynką.
Lepper "niepotrzebnie" ujawnił Kiejkuty,tak jak ten poseł od Kukiza zaczął grzebać w interesach g-tech/ts-jankesy zawsze zabijają niewygodnych dla interesów ich "firm" ludzi w swoich koloniach.