Wpisy użytkownika marc1978
Łącznie 6 985 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 818 506. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ale cena zakładu w gore a wygrane w dół to poprostu oszustwo i zlodziejstwo
Ciekawe czy przy takim kryzysie jaki był w Grecji wypłacali by ekstra przekręt szczerze mam wątpliwości . Co myślicie ?
Maniek53 Wejdź na stronę główną i otwórz jakąś opcje np. Narzędzia i wtedy kliknij zaloguj . U mnie działa bez problemu w ten sposób jesli z głównej nie mogę.
Trzeba pisać że w kaskadzie padła wygrana w wysokości 250tys . Zawsze jest tyle po co to podawać
Do znawców piłki można gdzieś obejrzeć mecz Bayernu z Arsenalem ?
Jak ja bylem w Anglii dawno temu to placili za 2 numery 40f a 3numery 450f raz mialem 40f
Fajna tez była nazwy nie pamiętam 7 z 27 się typowało 5trafien placilo 30f dobre to bylo
Jak prezesem zostaje osoba ktora nie ma pojęcia o grach to wymyśla takie bzdetne gry
Wszyscy gracie a przecież wiadomo że i tak wygra Gryks miszcz trafień
Mój ulubieniec gryks trafia wszystko co można co za gość super gracz
Zbigniew niestety zawsze jakiś łamistrajk się znajdzie i plan upadnie
Po co się pytać kogoś - gryks wiadomo ze nic nie trafiłeś jak zawsze .
Część tych milionów będzie moja. 3,6,9,19,20,39,46,47 albo 112zeta w plecy
Ciekawe czy przy takiej wysokiej wygranej nie trzeba czekać z tydzień lub dwa na wypłatę
Jak trafie 6 w lotto to zapraszam wszystkich na wycieczkę do San Escobar minister poleca więc jedziemy
Jeszcze nigdy 6 nie padla dwa razy na te same numery nie powtórzyły się numery
A ambasador Polski w Niemczech zapomniał że podpisał współpracę z UB
Witam wczoraj wtopa więc trzeba się dzisiaj odegrać 42,44,46,50,51,56,57,61,75,80
Forsami - kto da gwarancje że po wygraniu przekrętu będzie się dostawać przez 20lat pensję. Myślę że w razie takiego kryzysu jak w Grecji byloby po pensji tam nawet emerytury obniżyli tym co od kilku lat dostawali
Pewnie ale co z tym zrobić nic nie kupisz nic nie spłacisz trzeba odkładać miesięcznie na cos tam. Gdyby dawali np. 250000 od razu plus pensje ludzie chętnie by grali zwłaszcza młodzi a nie jak teraz emeryci
Wszyscy na lotto się puszczają a ja po cichutku 5 w mini zgarne
Pewnie nie mieli zgody rządu na lepsze skakanie co ja pisze zgody prezesa
Gdzieś przeczytałem. Gdyby wybory coś zmieniały już dawno byłyby zakazane . Idę się napić
Super Szajs ,Katastrofa i Ekstra Przekręt to gry wymyślone przez idiotów którzy nie mają pojęcia o grach liczbowych
Masz racje wystarczy taki kryzys jak w Grecji i może być różnie z wypłatą
PiS Po Psl Nowoczesna i reszta to banda darmozjadów i złodziei kłamców i nieudaczników