Wpisy 39 598 – 39 697
30 stycznia 2009 00:04 → 1 lutego 2009 01:28, 100 wpisów
Witam jestem nowy na tym forum ale często tu zaglądam gram w fortunie i czasami w dużego w lotto i mam super tydzień w środe 4 w DL-191zl a dziś po 3dniowym polowaniu 43+koszykówka w fortunie za 50zl =460zl .Gram na cufala i systematycznie na 1 liczbe.Pozdro
Edi8 nie przejmuj się.przypomniała mi się książka"książe i żebrak",tutaj to samo-żebracy narozrabiali-książe oberwał.
Bez urazy Panie Pasko.
Bez urazy Panie Pasko.
edi napiz mi jeszcze tutaj raz ten system na 20 zakładów na trójki co pisałes dzieki a masz jaki systempewne 3 na mniej zakładów tak koło 10
albo ktos ma dobry system na 3 tak do 10 zakładów
no i tak jak przewidzialem 43 czekala 30 losowan, jednak ma sie tego czuja, dzisiaj zacynamy nowa progresje i znowu na kaske czekamy
Witam.Szanowni kulkowicze moze podam stronke na ktorej mozna znalesc wiele interesujacych statystyk,systemow,i innych danych,jak iloscP/NP itd.Oto Adres: www.lotto-centrum.com tam mozna i systemy znalesc,i statystyki na biezaco.Dodam ze jest to wszystko w jezyku polskim przejrzyscie i jasno podane.Milego dnia.Pozdrwaiam
BRAZIL a jak bys ty moj jasnowidzu okreslil termin wypadniecia liczby 41 to bylbym wdzieczny,i czekam bo nie wiem czy ja kontynulowac bo miala przerwe czy jeszcze poczekac a jak poczekac to ile.Moze znowu trafisz w termin.Pozdrawiam.
Moj typ na dzisaj to 41 i uzasadnienie jest proste brak liczby przez 26 losowania.Pozdrawiam
moj dlugi nos podpowiada ze powinna wyleciec maksymalnie do niedzieli
BRAZIL dzieki za informacje wiec uderzamy od dzis bo jak mowisz juz czas a 3 dni wiecej to tez dramatu nie bedzie,a jak by uciekla z pod noza to bylo by mi przykro.Pozdrawiam
czesc kogucik masz jakies tymy dzisaj na multi była bym wdzieczna ale nie system numery zaufam ci
ALINKA ja juz podalem swoj typ i jest to liczba 41 ,ale przestrzegam Ciebie i wszystkich ze maja do czynienia z najgorszym typerem jak zaistnial od poczatku gier liczbowych.Jezeli teraz zdecydujesz sie na moj typ,zrobisz to swiadomie,to tak jak przejscie przez czerwone swiatlo na ruchliwej ulicy,ale czasem sie udaje "przebiegnac".zycze sukcesu.Pozdrawiam
Dzieki ale ja bym chciała 6 liczb odstawic dajcie jakieś namiary ,z gory dziekuje całuski
Jak dzisiaj typujecie wynik meczu piłki ręcznej.
*****POLSKA - CHORWACJA*****
***** 28 - 26 *****
[juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27]
do 20.00 pozdrawiam
*****POLSKA - CHORWACJA*****
***** 28 - 26 *****
[juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27]
do 20.00 pozdrawiam
do wpisu 39568
totomix totolotek to to samo co betgun tyle ze firma działąca na ziemi maja zmienne kursy na plusa choc często zdarza się że wszystkie mają kurs 3,5
ale niestety jest to kurs brutto rzeczywisty3,15 osobiscie polecam gre w plusa na betgun
totomix totolotek to to samo co betgun tyle ze firma działąca na ziemi maja zmienne kursy na plusa choc często zdarza się że wszystkie mają kurs 3,5
ale niestety jest to kurs brutto rzeczywisty3,15 osobiscie polecam gre w plusa na betgun
HEj Pasko juz wiem, właśnie czytam forum i nie słusznie mnie oskarżyłeś o nicki. No ładnie TOTO = TOTO1 ale nie jestem Fiolką. Już teraz wiem dlaczego jednego dnia pokazała mi się NIETYKIETA. TO JEST BŁĄD. TOTO1 założyłem na forum bo nie mogłem założyć TOTO o to przyczyna>>
No to ładnie zostałem niesprawiedliwie zablokowany na forum. Przyznaje się raz napisałem, że Fiolka trafiła w typowaniach 7/10 ale nie dlatego, że to jestem ja. Z resztą po Ip powinieneś dojść kto jest kim. Proszę o nie ujawnianie mojego Ip bo to nie ja tu zawiniłem.
TOTO - nie powinieneś mieć problemy z wejściem na forum. Co do blokady, to jest ona zakładana na IP - nie na nick!!
Jeśli miałeś blokadę, to znaczy, że łączyłeś się z miejsca bardzo zbliżonego do osoby, którą musiałem ostatnio zablokować. Pozdrawiam
Jeśli miałeś blokadę, to znaczy, że łączyłeś się z miejsca bardzo zbliżonego do osoby, którą musiałem ostatnio zablokować. Pozdrawiam
A na forum i tu na mini:) obowiązują takie same nici czy można mieć inne hasła ?
czyli ten gość chodzil po Zoliborzu i zmieniały mu się ip? Jest to możliwe?
Wyjatkowa cisza czy ludzie wystraszyli sie lokalizacji i dekonspiracji,bo dawno tak nie bylo.pozdrawiam
Witam jutro 35 mln euro do wygrania w niemieckim lotto czy ja też mogę zagrać jeśli jestem teraz w polsce jeśli tak to gdzie bo tylko grałem w polskiego lotka
Dlaczego są blokowane adresy stron internetowych?
Rozumiem, że to z obawy przed reklamowaniem konkurencji. Czy to prawda? Nie mogę wkleić adresu strony niemieckiego lotka. Czy Wy możecie?
Rozumiem, że to z obawy przed reklamowaniem konkurencji. Czy to prawda? Nie mogę wkleić adresu strony niemieckiego lotka. Czy Wy możecie?
Widzę, że inni adresy wklejają, a dllaczego ja nie mogłem? HGW
MOIM ZDANIEM LICZBA 43 SIE POWTORZY
NO I DO TEGO JESZCZE BYM DODAL LICZBE 10 I 77
NO I TAKA TROJECZKA Z TEGO BY WYSZLA
[poz]
NO I DO TEGO JESZCZE BYM DODAL LICZBE 10 I 77
NO I TAKA TROJECZKA Z TEGO BY WYSZLA
[poz]
Boczek masz rację , ale bez 43 ( 2 dni przerwy ) proponuję w zamian proponuję 24 , byłem zbyt szybki .
Nic to , jak mawiał pewien typer , powiesz , byłem blisko .Póżniej dojdziesz do wniosku - co 2 głosy to nie jeden . Życzę powodzenia.
Jestem na skraju wytrzymałości ...jak można cokolwiek trafić ...!!!!!!!!!!!!
witam.mysia pysia,widziałem wczoraj jak jeden gostek wypłacał kasę z 6/6 i sam namalował cyferki.zapytany jak to zrobił odpowiedział:skreślam takie cyfry,jakie według mojego zdania nie skreśli zbyt wielu ludzi.pozdrawiam.
witam
gdzie padlo 10/10 ?
z mojej trojeczki tylko wiura sie posypaly tak bywa ciezko jest mi ostatnio trojke trafic cos trzeba zmienic bo tak dalej byc nie moze
ciagle tylko wtopa i wtopa!!!
krew zalewa normalnie czlowieka jak sie patrzy na te losowanie liczby kabinuja cos czy co???
pozdrawiam
gdzie padlo 10/10 ?
z mojej trojeczki tylko wiura sie posypaly tak bywa ciezko jest mi ostatnio trojke trafic cos trzeba zmienic bo tak dalej byc nie moze
ciagle tylko wtopa i wtopa!!!
krew zalewa normalnie czlowieka jak sie patrzy na te losowanie liczby kabinuja cos czy co???
pozdrawiam
Ludzie grajcie te same numery a kiedyś napewno wam wejdą. To najlepsze lekarstwo
Gdzie mieści się latarnir i jaka cena za usługę?
Czy ma ktoś z was wszystkie wyniki do loterii z hiszpanii i 6 z 39 dclottery które sa grane w fortunie. Proszę o pomoc.
www.dclottery.com/default.aspx?aspxerrorpath=/WinningNumbers.aspx
www.flalottery.com/exptkt/ff.htm
www.onlae.terra.es/indexp.htm
Linki do baz losowan:
Floryda- 5/36
Hiszpania - 6/49
DC DAILY 6 - 6/39
Linki do baz losowan:
Floryda- 5/36
Hiszpania - 6/49
DC DAILY 6 - 6/39
lala daj namiary
ja potrzebuje wynikiwwersji tekstowe. linki te nic mnie dają. Tomcio pomóż.
Floryda 5/36
DC DAILY 6 6/39
www.dclottery.com/games/pastdata.aspx?ID=11
Hiszpania z tego co widze to podaje ostatnie 30 dni.
Reszte trzeba sciagac w pliku.
DC DAILY 6 6/39
www.dclottery.com/games/pastdata.aspx?ID=11
Hiszpania z tego co widze to podaje ostatnie 30 dni.
Reszte trzeba sciagac w pliku.
słuchajcie jak tam KENO czy jeszcze graja w tp ludzie?, a przede wszem, czy wygrywają, bo jakoś cicho o dużych wygranych. A na koniec pytanko wiadomo do kogo: czy ta stara baba ciągle gra i okupuje ten jeden stołeczek od rana do wieczora????????
Pozdrówka ludzie!!!!!
Pozdrówka ludzie!!!!!
Hiszpania w pliku (6/49)
Musisz poszukac.
Tam sa poukladane latami.
Poszczegolne pliki sa do sciagniecia
za caly kaledarzowy rok.
Najdalej chyba do 1995 roku.
Musisz sobie scisgnac dwie loterie.
La primitiva i Bonolotto.
Wiecej juz Ci nie moge pomoc.
Tam sa poukladane latami.
Poszczegolne pliki sa do sciagniecia
za caly kaledarzowy rok.
Najdalej chyba do 1995 roku.
Musisz sobie scisgnac dwie loterie.
La primitiva i Bonolotto.
Wiecej juz Ci nie moge pomoc.
besttyper Niedawno kupiłem z ogłoszenia od pewnej miłej Pani u mnie w mieście za 35 PLN bardzo ładnie i przejżyście zrobione tabele(płachty)Florida lotto od 2000rlWashington lotto -wszystkie losowania/Hiszpania-oba losowania w jednej tabeli i osobno(na życzenie)/Czeskie losowania-3z21/9z49/20z80 i jeszcze poprosiłem o włoskie i greckie lotto.Bardzo pomagają w analizie i typowaniu.pozdrawiam
Do christo . Czeską bazę to sam przerobiłem w excelu bo jest tam cały plik tekstowy z wsztstkimi losowaniami i na bieząco mam wyniki. Ogólnie z czeskiej gram tylko 3 z 21. Jeslli chces zmogę tobie posłac aktualne analizy jakie tylko chcesz. Teraz chcęzacząc typować hiszpanska i florydę. Jeslimasz aktualne bazę moemy się powimieniać.
besttper, czy możesz rozszerzyć swoją wypowiedź o keno, bo napisałeś, że to jedno wielkie nieporozumienie, ale na czym ono polega, że pomimo to ludzie ulegają jakiejś fobii prześladowczej i godzinami grają jak ta stara baba, która od rana do wieczora blokuje stołek igra i gra.....
Czyżby wygrywała????????
O ile mi wiadomo tam trza trafi 10/70 a więc dużo duzo łatwiej niż w multasa.
Pozdro ludzie!!!!!
Czyżby wygrywała????????
O ile mi wiadomo tam trza trafi 10/70 a więc dużo duzo łatwiej niż w multasa.
Pozdro ludzie!!!!!
besttyper -jeśli chodzi o wymianę,to z mojej strony byłoby to naruszenie praw autorskich Pani Magdaleny od której zakupilem wymienione tabele.Poza tym posiadam wszystkie wyniki losowan w tabelkach i kilka w txt.Tak więc wybacz.A jeśli ktoś byłby zainteresowany kontaktem z Panią Magdaleną, za jej zgodą. Zapytam się o nr telefonu.I jeśli Administrator strony Pan Pasko pozwoli,to umieszczę go w następnym wpisie.Byc może przyda się innym czatowiczom.Pozdrawiam
TOTO - już tłumaczyłem, że nie jesteś fiolka, tylko mieszkasz gdzieś blisko niej i macie podobne IP, które znajdowało się w zakresie zablokowanych. Pozdrawiam
Christo, wybacz ale nie wydam ani jednej złotówki dla pani magdaleny, chocby i z tego powodu że sama naruszyła prawa autorskie zmieniajac orginalne pliki na swoje przerobione by mogła odsprzedawać je innym. Mam takie wrażenie christo że sam jesteś panią magdaleną i smiem wątpić w to że owa pani siedziała przed kompem i wpisywała pojedyncze losowania do swoich to niby tabel. Pozdro
Witam. Pasko a ja niby miałabym być zablokowana? A, za co?
To może dlatego nie mogłam wejść wcześniej na forum i wyskakiwała jakaś ,,Netykieta''?
To może dlatego nie mogłam wejść wcześniej na forum i wyskakiwała jakaś ,,Netykieta''?
W niemieckie lotto można zagrac w niemczech
Witam.Christo ci to zaproponowal w dobrej wierze a ty odpowiedziales brzydko robiac z niego chandlarza,zamiast napisac "nie dziekuje nie skorzystam"Z kad u was tyle wrogosci wobec drugiego.I jak teraz ma ktos zaproponowac pomoc drugiemu skoro moze byc potraktowany jak dorobkiewicz.Tak sie nie postepuje.Mnie osobiscie sie to nie podoba.Pozdrawiam.
W Niemieckie lotto można zagrać w Fortunie ,wejdź na stronę www.efortuna.pl i poczytaj sobie na temat liczb świata,regulaminy,też można trochę kasy wygrać.
Kogucik19, to nie jest żadna pomoc tylko naciąganie ludzi. jesli ktoś chce analizy to mógę przesłać mu za darmo a nie czarowanie jakieś tam christo że on może być może czyzby moze ząłmał prawa autorskie. Jakie tu prawa autorskie niech przemyśli to co pisze. Takich czarowników to my tu niechcemy na forum.
Chyba sie wciolem miedzy wodke a zagryche.Ale moze nie nalezalo bylo tak ostro,ale juz dosc prawda moze lezy w srodku.Nie komentuje tego.Pozdrawiam
kogucik19 tu nie chodzi oto że jesteś między zagrychą a wódka. Po prostu trzeba naciągaczy od razy eliminować, by ludzie nie wydawali niepotrzebnych pieniędzy na głupoty. Sama treść wypowiedzi christo daje od razu czarno na białym że szuka okazji do zarobienia, Jak będe chciał zapłacić komuś za pomoc to w pierwszej kolejności poproszę pasko. Dobrym przykładem do pomocy jest tomcio i takich tu potrzeba i z całym szacunkiem dziekować że się stara. pozdro
besttyper - wrażenie twoje jest błędne(jestem mężczyzną)jeśli chodzi o moją osobę.Co robi i co sprzedaje lub nie,inna osoba to wybacz,ale nie osądzam innych za to co robią.Jak wielu na tym czacie podzieliłem się informacją mając na myśli wielu czatowiczów,którzy być może poszukują tego typu rzeczy.Pomimo szczerych chęci(to chyba już norma)zostaniesz podejrzanym,pomówionym itp.Możemy polemizować o lotku.Bez urazy besttyper.Trudno się żyje podejrzewając innych z byle powodu lub po prostu z definicji.Zycze powodzenia w grach losowych i wyrozumiałości wobec innych.Pozdrawiam
[5]12,23,32,58,63
[7]31,40,43,57,62,64,69
EL13,18,24,29,37
13,20,22,27,38
2,5,13,27,35
[7]31,40,43,57,62,64,69
EL13,18,24,29,37
13,20,22,27,38
2,5,13,27,35
Dziękuję za zrozumienie intencji Koguciku i właściwe ujęcie moich zamiarów.BESTTYPER -gdybym miał osądzać innych w taki sposób jak Ty poczyniłeś wobec mojej osoby.Mimo,że moja osoba jest na czacie znana pod nickiem -christo.To zapewniam Cię,że osądzając innych,jak to ująłem ,,z definicji''.Zapełniłbym więzienia bardzo szybko.Więc jeśli pozwolisz to na przyszłość zachowaj dystans do tego co sie pisze na czacie,oczywiście w granicach przyzwoitości i poszanowania innych osób.pozdrawiam
typy na dzis ML:
3,6,22,23,24,35,57,59,67,68
3,6,22,23,24,35,57,59,67,68
Nic nie wspomnieli o wczorajszej wygranej w ml pewnie to blef ,a jakie liczby wyssane z palca dobrze że nie zagrałem na wtorek kumulacja bankowa
Witam.I mamy liczbe 41 tego uparciuszka.BRAZIL gratulki za przepowiednie bo napisales ze do niedzieli powinna wyjsc,i chyba dzieki Tobie gralem na ta liczbe,bo maialem jej zrobic przerwe ze 2 dni ale napisalec do niedzieli i tak sie stalo.Brazil uklony i pozdrowienia.
maks ladnie dzisiaj trafiles ale szkoda ze tak pozno typy podales jutro wczesnij umiesc swoje typy chetnie z nich skorzystam gratulacje ze ulozenie dobrego programu narazie niezle sie spisuje jak patrze pozdr.
christo skoro żeś mężczyzna to gratuluję. Przykro jest mnie głeboko że uraziłem twoje ego męskie. Napewno wielu czatowiczów nie ma zamiaru skorzystać twojej oferty, bo nie maja kasy. A ja za to mogę im dac za darmo te wszystkie tabelki bo dla mnie to jest frajda pracowac w excelu. Dobranoc na jutro pewniak 71
poprawka maks wczorajsze typy dzisiaj niezle wpadly ale i tak patrze to programik twoj niezle sie spisuje a jak ogolnie z trafnoscia jest u ciebie dzieki temu programikowi do przodu jestes?
ej a tam WielkiZderzaczHadronów cząstka
trafił 6 z 10 liczb a zobaczcie gdzie on ma te 4 liczby za bardzo są boczne
trafił 6 z 10 liczb a zobaczcie gdzie on ma te 4 liczby za bardzo są boczne
besttyper - Nie wyrokuj czy ktoś skorzysta z mojej informacji(nie oferty) czy też nie.Jest mi to bez znaczenia.Co do mojego,,ego" to nie należę do tych,co z byle powodu się obrażają.To bardzo miłe,że jesteś uczynny wobec innych.Jak każdy z nas masz prawo do wpisów i wypowiedzi,byle nie prowadziły do niepotrzebnej złośliwości.Aż nadto mamy jej dookoła.Dziękuję za polemikę i radę wynikającą z twoich wpisów.Pozdrawiam i dobranoc
Spójrzcie na tabelę wygranych w multi aż płakać się chce wczoraj podobno ktoś trafił 10 /10 tylko nic o tym nie mówili, a dzisiaj musieli się odegrać
...Pasko...czy moglbym prosic o aktualne "Najdłużej oczekiwane zestawy ML
(na dzień 01.02.2009)? ;)
pzdr.nara:)
(na dzień 01.02.2009)? ;)
pzdr.nara:)
ehh ale jeszcz niema wyników ilosci wygranych na www.lotto.pl