Wpisy użytkownika maks 158
Łącznie 25 wpisów w archiwum, pokazane od nr 16 290. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
LICZBY Z MOJEJ MASZYNY LOSUJACEJ NA DZIS 1/2/3/4/7/12/14/30/32/33/34/38/44/54/56/57/58/69/72
ULALALALA LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL,LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL HEJ
Jestem w 99% pewny ze gra jest ustawiona i nadejdzie dzien ze to udowodnie
Mam nadzieje ze jak sie zmieni ten zarzad to sie wezma za ten bajzer
Witam opowiadam KOTWICO na pytanie dlaczego gram bo niedawno zaczolem multi i nawet jakos idzie niegram za wysoko bo ta gra to jest GRANIEM W HUJA z ludzmi ale mniejmy nadzieje ze ktos zato sie wezmie
Ladne dzisiaj liczby podejrzewam jakbym niewylal stawka razy10 bylo by inne ustawienie i dzisiaj tradycyjnie 40 piotek 7 szostek 3 osemki lub cos podobnego caly czas statystyka trzyma sie prwaie tak samo zaskakujace Fiuty
Jednak trafilem w dziesiotke szkoda ze nie w zlodziejskiego multi a prostak wyjasnij mi to po waszemu
Ja zuwazylem ze caly czas mieszaja w tej grze pewnie procesor im padl i niemogla nic zrobic maszyna a glopio im bylo znowu robic losowanie poza programem 2 raz wpadka w miesiacu siwy by sie czarny zrobil
Sluchaj smarku sofiksie niemow mi co mam robic ty chyba nalezysz tez do tej alkajdy jechowy albo zmieniles nik z kotwicy na but jełop
Tak jest kotwica madry czlowieku jak czytam te twoje wypowiedzi to az gdzies w d.....pie zaciska
Wiecie ze totalizator sam podaje liczby na ml lotka Wystarczy pomyslec
Za 2 tez dadzą tylko ładnie poproś w kolekturze chociaż niejedż do centrali
Coś ta komisja losująca wybrała liczby po ..... może powinna już iść na emeryturę
Pewne informacje mam około 21 45 bo znajomego by wywalili z roboty ale może niedługo będziemy milionerami skoro lotto robi nas w balona to czemu my nie możemy ich zrobić jak będzie mega kumulacja kolektury będą czynne do 21 45 zagramy na maximum w wielu miastach ale jak to już tajemnica hehe
Jedna wygrana 1 stopnia w numerku szczęśliwy grający zagrał metodą chybił trafił gdzieś w polsce
« PoprzednieKolejne »