Wpisy użytkownika majc
Łącznie 1 204 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 930 130. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
niechcialo mi sie zmieniac liczb to i tak grosze ..... narazie sily rzucilem na MM gram ze stawka...
keno jest lepsze tylko tu duzo trzeba kompbinowac i kasy malo do wygrania
mini to se wez ta chybi symbolicznie tam tragedia acz kolwiem mam maly patent z przed rku na mini
jutro odpisze ... ale chlopaki troche wlasnych pomyslow a nie metody ,,obcych"
wiesz punkt widzenia liczb niezawsze zgadza sie z reszta metody przestaja chodzic trzeba zmieniac kombinowac a to pochlania czas...
to jak zbieranie grzybow w lesie idac za kims ty znajdziesz ten przed toba nie...
Rrrooobbbeeerrrttt .. ,, rozwalil dwojki w MM niech mu idzie oby jak najdluzej ... ale prawda jest taka ze to co obczail niedlugo sie skonczy
ja trzymam kciuki
ja trzymam kciuki
fajnie bo gra/obstawia publicznie ja dowiedzialem sie o tej stronie rok po wygranej ....
Vondeoff a powiem Ci ze mozna wygrac tez kiedys nie wierzylem ....troche wiary ... i sie uda
Vondeoff wygrana Ci nie da milości szczescia .... jestem zwyklym przykladem tu....
kazdy chce wygrac ale niemysli co pozniej a pozniej to tylko coraz gorzej......
takie pytanko ma ktos licencje na multi sys ?
zamienie sie na licencje na keno sys
zamienie sie na licencje na keno sys
cos szybko wpadały te kulki do korytek w mini nie zuwazyliscie ? az molendzie oddechy brakło
zwrocilo mi sie przynajmniej za wszystkie kupony heh mini jak zwykle
bolek31 szukam sam po necie trzeba obczaic liczby juz na zapas bo od wrzesnie zaczynamy wieksza szansa bedzie trafienia 300 tys niz mini
to ile wkoncu cyfr bedzie mial ten EUROJACKPOT w drugim zestawie 10 czy 11
Brjan jest cos takiego jak odstapienie od umowy ,,towar niezgodny z opisem "
3,7,8,16,19,22,39,52 komus dzi podawalem takie cyfry i jeszcze polecalem stawke 8
sam skreslic nic nie moge a ktos wygral z moich liczb dla jaj jutro zrobie przyczajke na nia