Wpisy 2 937 055 – 2 937 154
6 sierpnia 2017 00:07 → 6 sierpnia 2017 11:17, 100 wpisów
Doktor2p i reszta
Doktor2p widziales co fiolka trafila
A widziałeś jej stale zestawy w multi
Kabaretowe liczby miała
Wynik
Witam , nie mogłm sie oprzec ,dlatego udostepniam i zachęcam do ogladniecia tego jak działa Polski totalizator https://www.youtube.com/watch?v=A6nq821s1TY
http://photos.nasza-klasa.pl/53131998/13674/other/std/183896843e.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Ja akurat juz dwa tygodnie nie gram w sumie kasy juz brakowalo na zabawe a i nie jestem niewolnikiem grania moze od poniedzialku znow zaczne
Minie "wciagneła" gra w mm jakies blisko 2 lata temu, kiedy zachecona przez znajoma pusciłam jeden zakład na 10skresen,tyle ze pani w okienku totalizatora nie powiedziała mi ze losowania sa dwa razy w cigu dnia i oglądając wieczorem losowanie było trafione 9/10 tyle ze moj kupon był kupiony przed godzina 13 . I tak sie zaczeło. Wprawdzie nie gram regularnie ,ale jako osoba urdzona w niedziele iw czepku mam troche wiecej szczescia niz inni ,to dotyczy tez liczb ,wiec wygrywm co nieco ,ale chyba tylko tak dla utrzymaia dobrej zabawy jak mniemam ,bo sa to tylko 7/10 i 2 razy 5 w lotto. dlatego bawie sie dalej mimo tego co obejrzałam na youtube
Tak tak Fesia a świstak siedzi i zawija poszła zagrała i odrazu debiut 9/10 ludzie lata grają i nic tylko się dobrze bawią a nie wygrywają
dusia
doktor2p
doktor2p
Forasmi no właśnie nie 9/10 było wieczorem a ja miałam kupon na losowanie o 14-tej
No forsami,racjaTotek to zabawa,wazne by nie przedobrzycI zostaje przy multi.A w typ chce byc 2 w trojach na koniec mieszka
I tak jak napisałam - tak się zaczęła moja zabawa w granie i nic więcej
Ja miałem 6/6 a nie pusciłem zobacz na zdjęciu słabo widać ale zawsze następnego dnia wyszło 6/6 1300 poszło w pi...u
no 18 do przodu dzisiaj zaraz puszczę jak z psem na spacerek pójdę
To nie jest zle DusiaJa jak zwrot mam 30% to ok.Troche doloze i gram dalejZaraz po kawce do totka
adis ja teraz nie mam za dużo czasu bo remont w mieszkaniu,nowe tynki kładzie mąż....
zobacz moje stałe i wybierz coś sobie
zobacz moje stałe i wybierz coś sobie
Niedziela
jest dobrym dniem do ćwiczenia silnej woli
tak słabiutkiej u hazardzistów
jest dobrym dniem do ćwiczenia silnej woli
tak słabiutkiej u hazardzistów
kupony wysłane ,piesek wyprowadzony ,teraz obiadek tylko dokończyć
dusia co tam widzisz na 14 bo tyle niskich i sam nie wiem co dac
Wyslane 4 multiKolejek brak,chlodek i chmurzyska 10,11,14,15,,18,19,42,43,45,48 i...ze szczescia