Wpisy użytkownika majc
Łącznie 1 204 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 938 945. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
najbardziej chodliwe liczby (okolo 100 losowan) ze soba w MM 2,5,6,8,10,15,28,53,68,74 w kombinacji jakiej chcecie tez mi cos ..... i zadnego programu nie potrzeba ...
luckyloser1
czyli gramy na liczby 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 kiedys wpadna
czyli gramy na liczby 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 kiedys wpadna
i tak szanse sa takie same ... czy program czy nie na chybil nieraz wchodzi nawet
qbam co nieoznacza ze wpadna razem te cyfry na losowanie mam troche doswiadczenia z keno 10 cyfr na 3 losowania obczajone przez program polowa cyfr 5/10 w jedym druga polowa w drugim a na 3 losowanie 2/10 i tak zarobili 2 zl
kaskada to mozliwosc 1 do 2,7 mln kombinacji na kazdym kuponie mamy 2 zestawy czyli 1,35mln kuponow potrzeba ? okazuje ze nie
marek moze nie ustawka jest tyle kombinacji ze zycia nam niestarcza obliczyli matematycznie ze zawsze zarobia niemusza oszukiwac czemu w keno jest prosciej trafic niz w MM ? he ?
w keno sa stawki za male .... a dodatkowo + 10 liczb w MM robi kolosalna roznice a stawkie tylko nieco wieksze
doladnie qbam oni niemusza kombinowac grosze daja 9/10 keno 2 razy mialem w zyciu
zobacz zeby miec 50% szans na trafienie plusa skreslasz 40 zakladow co kosztuje 200 zl oplaca sie ?
dokladnie dlatego jak grac z plusem to tylko przy 9 i 10 cyfrach szanse najwieksze
luckyloser1 na nic nie oplaca sie grac ale jak juz grac to za mala kwote i o najwieksze stawki
dokladnie ale czlowiek jest inteligenty mysli ze tu dawno niebylo tej liczy a tu powtorka to skresli szanse takie same jak u innych a inny czlowiek pomyslal matematycznie bo tego nieda sie oszukac ludzie graja co 1,5 sec w polsce jest wysylany kupon
takze jak ktos narzeka na TS moze w nim pracowac dostanie zdrapki bedzie wozil od lotka to lotka dostanie 4 tys pewne nieryzykuje kasy
qbam kazdy sposob dobry jak se wygenerujesz cyfry w programie lepiej dopisz recznie polowe to najlepszy sposob
jestem tu jedyna osoba ktora zgarnela cos z TS ale nie bronie nie narzekam duzoo wtopilem ale niepodajje sie gram dalej
marek powiem jedno zeby wygrac trzeba grac wygrana bedzie w najmniej odpowiednim momencie
da sie i tyle powiem niewiem jak ale sie da trza miec farta od tamtego momentu mialem 2 razy 9/10 w keno i tyle wiekszych kwot niewygralem i jeszcze 3x 4/5 mini w ciagu roku 2016 i tyle
marek tylko mieszkanie kupilem i nic pozatym dalej pracuje i zyje normalnie nic to niezmienilo a mialem juz 2 razy szybe wybita w aucie zaraz po wygranej ....
no raczej nie bo juz raz cos zgarnolem a cuda niezdazaja sie dwa razy
no lepiej nikomu nie mowic ze wygralo sie 2 zl
gonanza to pisz do kogo piszesz
gonanza to pisz do kogo piszesz
No 200 dzis jest tylko sprawdzalem z pamieci z tad ta pomylka chyba wychodze z wprawy....
Ostatnio niemam reki wlasnie, to nic jutro walczymy dalej za duzo skreslam wszystkiego pozniej metlik w glowie moze urlop sie wybiore
tak jak pogoda jutro zachmurzenie nad 40stkami tornato na 20stkach
qbam niech ktokolwiek ma z nas tu bede sie cieszył widze faktycznie u trza miec farta skreslania nic nie daja ....
qbam to jest zmylne szczescia w zyciu niemam mimo ze dobrze zarabiam udolo sie ustrzelic co nie co w lotka dalej kicha
kasa szczescia niedaje to powiem na 100% lotto to zabawa ... troga ale zabawa
no niestety czlowiek glupi mysli ze raz sie udalo to i drugi.... taka kase wpakowałem w TS ze az wsyd
wlasnie o to chodzi ze ja wszystko wysylam ....
i powiem nie dajcie sie kase mozna szybko stracic ....
zaraz pokaze skana jak sie traci ...
jakiej wartowsci byl wasz najwiekszy kupon ? 100 200 ?
i powiem nie dajcie sie kase mozna szybko stracic ....
zaraz pokaze skana jak sie traci ...
jakiej wartowsci byl wasz najwiekszy kupon ? 100 200 ?
kwota za jaka wyslalem to bylo multi 10 cyfr stawka 10, 28losowan z plusem
mozna przegrac mozna nawet wydajac tyle.....
dobra final byl taki ze sie wzrocilo 700 zl
dobra final byl taki ze sie wzrocilo 700 zl
to jesli chodzi tylko jak sie bawie to powiem i tak i tak raz tu wejdzie pare zl raz tam niema reguly
kazdy sposob dobry nawet moj syn grajac w pleya mowi mi liczby i 4/5 w mini ustrzelil
qbam to zabawa trza miec to w 4 literach jak ktos sie stresuje to nigdy niewyjdzie