Wpisy użytkownika mag..
Łącznie 7 545 wpisów w archiwum, pokazane od nr 109 844. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Był byś zdziwiony hipopotan:)))jak powiem,że KlaraK często i miło wspomina o Tobie:)
hipcio:):))wcześniej musisz wytyczyć sobie taką trasę by nie było TS po drodze:): spacer dobrze Ci zrobi:)
Jasne hipcio:):) czekolada , cola, mleko prosto o krowy zamówiłam, ale powiem Ci ,że coś nochalem kręcisz:))))
hipcio :))) już z wiem, dlaczego nochalem kręcił.. pomylili bańki z mlekiem ,, to mleko , to od kozy:)))))
ricardos polecał>>>hipo idź na północ..to bałwanowi też będzie lepiej. hipcio, poleciał ale na wschód!!!
Wędrowca netowy>> wpis do Ciebie był moim 1000 wpisem :))) i już Cię lubię:)))
danteV>> Bukmacherka nie moja "broszka", ale Tobie SERDECZNIE GRATULUJĘ BRAWA I TO WIELKIE!!!!!!
RafSaw30:)))) oj!!sorry hipcio, lodówka zaopatrzona dziel tak by starczyło na cały dzień, mag.. jutro w służbie :))))
Wędrowca netowy>>> Twój nik, też coś mówi :)?? teraz już zmykam , czas mnie "goni" pozdr. pa
Witam Wszystkich:):) KOCIO:):) jak minął dzień?
hipcio:):) poradziłeś sobie?
na 22,00
77,79,69,8,78
34,36,39,71,32
hipcio:):) poradziłeś sobie?
na 22,00
77,79,69,8,78
34,36,39,71,32
jutro będziesz miał nowy przypływ kasy:):)kasjerka ,co z nią (przymyka oko czy???
Witam Wszystkich.. sorry za wczoraj,nie mogłam dostać się na stronkę:(:(::( KOCIO powodzenia:)
Ps. Wędrowca netowy(Ojciec Chrzestny)dzięki:)))
Ps. Wędrowca netowy(Ojciec Chrzestny)dzięki:)))
Wędrowca netowy>>Sonrio debido a usted!Dzięki za polecony artykuł:):
Wędrowca netowy>>>18 młoda dziewczyna??wąż z cyfra życia:)?
Ps. stary>>>> Tobie,wspomnienia pozostały.
Ps. stary>>>> Tobie,wspomnienia pozostały.
Witam Wszystkich:): Wspaniała słoneczna pogoda, zachęca do spacerku:):)
gratki dla wygranych:)))
Ps. koguciku:pamiętam( z racji))) dzięki, wygranej,udanego spacerku z Kurką oczywiście))
Ps.Wędrowca netowy>>Sonrio debido a usted!Wiem, rozumiem ten natłok obowiązków" O.Ch", jednakże nie zawsze tak bywa,prawda?
Typ na 14:
2,8,71,78,80
Miłej Niedzieli.
gratki dla wygranych:)))
Ps. koguciku:pamiętam( z racji))) dzięki, wygranej,udanego spacerku z Kurką oczywiście))
Ps.Wędrowca netowy>>Sonrio debido a usted!Wiem, rozumiem ten natłok obowiązków" O.Ch", jednakże nie zawsze tak bywa,prawda?
Typ na 14:
2,8,71,78,80
Miłej Niedzieli.
hipcio? Ty tylko pomyśl, czy to bałwana zasługa, może maskotka hipcia w dobre ręce trafiła:))))))
ricardos ? wejdż do siebie na profil i zobacz cyfry przy brylancie:))) luknij także do mnie:))))
Witam Wszystkich:))) koguciku wiesz co?? jak czytam, zawsze ten sam wpis brazila to się uśmiecham:))) brazil Ty naprawdę jesteś niepoprawny)))koguciku dziobek do góry piórka przewietrzone to do boju z uśmiechem jak zawsze:)))))pozdr... wygranej)))
110690. Wędrowca netowy 2010-05-09 (21:26)
Mag.. Grasz w lotto czy mm?
Wędrowca netowy>>Ty tego nie wiesz????
Mag.. Grasz w lotto czy mm?
Wędrowca netowy>>Ty tego nie wiesz????
hipcio)))))))toć to bomba zegarowa:))) w razie co, to ratuj kompa:))))
Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los.
Bowiem każdego dnia wraz z dobrodziejstwami słońca Bóg obdarza nas chwilą, która jest w stanie zmienić to wszystko, co jest przyczyną naszych nieszczęść. I każdego dnia udajemy, że nie dostrzegamy tej chwili, że ona wcale nie istnieje. Wmawiamy sobie z uporem, że dzień dzisiejszy podobny jest do wczorajszego i do tego, co ma dopiero nadejść. Ale człowiek uważny na dzień, w którym żyje, bez trudu odkrywa magiczną chwilę. Może być ona ukryta w tej porannej porze, kiedy przekręcamy klucz w zamku, w przestrzeni ciszy, która zapada po wieczerzy, w tysiącach i jednej rzeczy, które wydaja się nam takie same. Ten moment istnieje naprawdę, to chwila, w której spływa na nas cała siła gwiazd i pozwala nam czynić cuda. Tylko niekiedy szczęście bywa darem, najczęściej trzeba o nie walczyć. Magiczna chwila dnia pomaga nam dokonywać zmian, sprawia, iż ruszamy na poszukiwanie naszych marzeń. I choć przyjdzie nam cierpieć, choć pojawią się trudności, to wszystko jest jednak ulotne i nie pozostawi po sobie śladu, a z czasem będziemy mogli spojrzeć wstecz z dumą i wiarą w nas samych.
Biada temu, kto nie podjął ryzyka. Co prawda nie zazna nigdy smaku rozczarowań i utraconych złudzeń, nie będzie cierpiał jak ci, którzy pragną spełnić swoje marzenia, ale kiedy spojrzy za siebie – bowiem zawsze dogania nas przeszłość – usłyszy głos własnego sumienia: „A co uczyniłeś z cudami, którymi Pan Bóg obsiał dni twoje? Co uczyniłeś z talentem, który powierzył ci Mistrz? Zakopałeś te dary głęboko w ziemi, gdyż bałeś się je utracić. I teraz została ci jedynie pewność, że zmarnowałeś własne życie.”
Biada temu, kto usłyszy te słowa. Bo uwierzył w cuda, dopiero gdy magiczne chwile życia odeszły na zawsze.
Bowiem każdego dnia wraz z dobrodziejstwami słońca Bóg obdarza nas chwilą, która jest w stanie zmienić to wszystko, co jest przyczyną naszych nieszczęść. I każdego dnia udajemy, że nie dostrzegamy tej chwili, że ona wcale nie istnieje. Wmawiamy sobie z uporem, że dzień dzisiejszy podobny jest do wczorajszego i do tego, co ma dopiero nadejść. Ale człowiek uważny na dzień, w którym żyje, bez trudu odkrywa magiczną chwilę. Może być ona ukryta w tej porannej porze, kiedy przekręcamy klucz w zamku, w przestrzeni ciszy, która zapada po wieczerzy, w tysiącach i jednej rzeczy, które wydaja się nam takie same. Ten moment istnieje naprawdę, to chwila, w której spływa na nas cała siła gwiazd i pozwala nam czynić cuda. Tylko niekiedy szczęście bywa darem, najczęściej trzeba o nie walczyć. Magiczna chwila dnia pomaga nam dokonywać zmian, sprawia, iż ruszamy na poszukiwanie naszych marzeń. I choć przyjdzie nam cierpieć, choć pojawią się trudności, to wszystko jest jednak ulotne i nie pozostawi po sobie śladu, a z czasem będziemy mogli spojrzeć wstecz z dumą i wiarą w nas samych.
Biada temu, kto nie podjął ryzyka. Co prawda nie zazna nigdy smaku rozczarowań i utraconych złudzeń, nie będzie cierpiał jak ci, którzy pragną spełnić swoje marzenia, ale kiedy spojrzy za siebie – bowiem zawsze dogania nas przeszłość – usłyszy głos własnego sumienia: „A co uczyniłeś z cudami, którymi Pan Bóg obsiał dni twoje? Co uczyniłeś z talentem, który powierzył ci Mistrz? Zakopałeś te dary głęboko w ziemi, gdyż bałeś się je utracić. I teraz została ci jedynie pewność, że zmarnowałeś własne życie.”
Biada temu, kto usłyszy te słowa. Bo uwierzył w cuda, dopiero gdy magiczne chwile życia odeszły na zawsze.
Szkoda ,że nie ma nikogo "nowego" tyle mamy młodych zdolnych ludzi, może by Oni "coś" zdziałali, ale ta droga jest tak szczelnie,pilnowana, nikt obcy się nie przebije. OBSADZAJĄ SIĘ NA STANOWISKACH, SAMI PRZYDUPASY, ZŁODZIEJE, KRADNĄ , WOŻĄ SIĘ FURAMI.. KONTA BANKOWE PĘKAJĄ W SZWACH... ŻYJĄ PONAD STAN, TO WIDAĆ, I CZY MY BĘDZIEMY W TYCH WYBORACH GŁOSOWAĆ,CZY NIE .. TO I TAK NIC NIE ZMIENI, SAMI JUŻ WYBRALI(RĄ) . RĘKA RĘKĘ MYŁA I MYJE.ZA TO NAM ZWYKŁYM OBYWATELOM ŚRUBOWALI I ŚRUBUJĄ.
Ps. brazil>> kogucik ma już to ,czego my chyba nie doczekamy:(:(emeryturkę. Pozdr. Życzę Miłego Dnia, wygranejjjjjjjjj))))))
Ps. brazil>> kogucik ma już to ,czego my chyba nie doczekamy:(:(emeryturkę. Pozdr. Życzę Miłego Dnia, wygranejjjjjjjjj))))))
Jakiej pogoni madzia,to może tylko Ci co maja prace, to jeszcze gonią, ale niech Ci na stanowiskach zejdą tam niżej, do Tych co nie maja pracy... do TY co proszą o chleb... szlak trafia człowieka jak to się widzi... głód smród i ubóstwo!!!!!
stary:))))
S-stary
B-bajarz
dawaj liczby stary i gitary nie zawracaj....)))
S-stary
B-bajarz
dawaj liczby stary i gitary nie zawracaj....)))
Witam wszystkich:):)biegamy ,biegamy by zmieścić się między kropelkami deszczu:)))))
Ps. kombo? emeryta Ty nie widział>
Ps. kombo? emeryta Ty nie widział>
Dobranoc:)hipcio głowa do góry jutro też dzionek pozdr. Spokojnej Nocy, kolorowych:)))
Wędrowca netowy :):("O.Ch")witam:))) miałeś mi coś napisać, czekam, czekam......:(
Witaski Liluś kochana)))) opowiadaj)))
Ps< Wędrowca netowy>> sam widzisz, jeszcze nie powiedziałam"A" ?? neptun (inny nik)wie lepiej niż ja!!!"Was"tz. kogo? neptun???
Ps< Wędrowca netowy>> sam widzisz, jeszcze nie powiedziałam"A" ?? neptun (inny nik)wie lepiej niż ja!!!"Was"tz. kogo? neptun???
Witam Wszystkich:))Miłego Weekendu:)) trafnych typowań, wygranej:)))
typowałam, nie wiem może nie wpisałam hasła:( typowania na 14,00 brak... szkoda:((
kathy nie trzy cyfry, tylko dwie , gram wszystkimi liczbami dodaje tylko swoje dwie liczby:)zobacz stronka typowań na żywo.
noormalny >>:)) BMW w garażu, tak od niedzieli, zapomniałeś dziś niedziela:)))
Ps. Lila, KOCIO witasy:)))
Ps. Lila, KOCIO witasy:)))
noormalny >> w co Ty tu grasz??? piszesz pod drugim nikiem...:(:( z Tobą coś się dzieje!!
najpiękniejsza jest chwila
kiedy z kącika jej ust
obficie ścieka
miąższ truskawkowy:)))))
kiedy z kącika jej ust
obficie ścieka
miąższ truskawkowy:)))))
Witam Wszystkich:)) pogoda barowa:(Monet u Ciebie w Suwałkach słonecznie:)))
Ps. "O.Ch" gram:))))trafnych typowań, wygranej Wszystkim!!!koguciku??
Ps. "O.Ch" gram:))))trafnych typowań, wygranej Wszystkim!!!koguciku??
Wędrowca netowy:)"O.Ch" wiem,czekałeś czy zamienię liczby 15& 12,77. wiedziałam pomimo to nie zmieniłam:(nastąpi poprawa:)))
Ps. hosieńko witaj słoneczko :)))
Ps. hosieńko witaj słoneczko :)))
hipcio>>"Przypominam,żeby często jeść grochówkę i spożywać fasolę."
Ps. hipcio facet zwiał. bo ile można....... grochówki i fasoli jeść, ratować potem co się da:))))) oj, hipcio:))))
Ps. hipcio facet zwiał. bo ile można....... grochówki i fasoli jeść, ratować potem co się da:))))) oj, hipcio:))))
Jedzie baba na rowerze po wsi, na obie nogi ma naciągnięte prezerwatywy.
Spotyka ja znajoma i pyta:
- Cóż to wy macie na nogach, kobito?
- Nie słyszeliście o tej chorobie AIDS, podobno zaczyna się od pedałów!
Spotyka ja znajoma i pyta:
- Cóż to wy macie na nogach, kobito?
- Nie słyszeliście o tej chorobie AIDS, podobno zaczyna się od pedałów!
Czy wiecie jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na świecie?
Mężczyzna. A wiecie czemu?! Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez
skrzydełek, jajka bez skorupek, no i worek bez pieniędzy. 80%
kobiet już nie wychodzi za maż, bo zrozumiało, że dla 60 gram kiełbasy
nie opłaca się brać całego w...... do domu:))
Ps. Lilu witaski:))) cmokasy kochana:)))
Mężczyzna. A wiecie czemu?! Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez
skrzydełek, jajka bez skorupek, no i worek bez pieniędzy. 80%
kobiet już nie wychodzi za maż, bo zrozumiało, że dla 60 gram kiełbasy
nie opłaca się brać całego w...... do domu:))
Ps. Lilu witaski:))) cmokasy kochana:)))