Wpisy użytkownika madryt
Łącznie 752 wpisów w archiwum, pokazane od nr 185 096. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a tak mnie kusiło 42,55-10,80 a myślę i tak kiszka będzie a mogłem złączyć mogłem mogłem to tylko 6 złotków

BELLCIA maszynki kłamią nadałem z maszynki 5 zakładów na dużego wczoraj i mogłem je wykluczyć zwiększyłbym prawdopodobięństwo o 5%

sam dziękuję w imieniu całego narodu i fifa za wkład w stadiony pozdrawiam

niunia ty masz więcej szczęścia niż połowa czatowiczów ja kupiłem kupony 5 kolegom na chybił i ziro albo mnie okłamują zakłamane szczury
a bellcia nie niunia ale zapatrzyłem się na twoje zdjęcie gdzie chusteczka
a bellcia nie niunia ale zapatrzyłem się na twoje zdjęcie gdzie chusteczka
zdradzę ci sekret Bellcia jestem szoferakiem szefa chętnie zmienię na na SZEFOWĄ

na dni robocze polecam bmw 3,na specjalne okazję mesia E-klasę na wieś toyotę tundrę

strzygę trawniki dobrze strzelam jestem duży ale nie gruby bez nałogów no przy kolekturze to czasem staniemy

bellcia gorących snów ja bębę śnił o tobie , jasne że zawiozę przewiozę hejka ludzie bo samogon mi się kończy
hosia ja kłamałem piję palę a leń ze mnie taki,że w mam talent mam pierwsze w nic nierobieniu tylko bym się kochał i kochał o łóżko to lubię

hosia ty tez lubisz nadużywać diabełków uważaj uważaj{{diabelek} -lepiej żeby się nie dowiedział bo przepijemy Wołchock jak sie to pisze kurna

w IMIELINIE jest strzelnica policyjna zapraszam postrzelamy razem pokażę jak trzymać gładką lufę

hosia ja przez ciebie się nie wyśpię zagadujesz-karaluchy pod poduchy i dwie stówki dla MORFEUSZA za dobre sny
bellcia najlepiej to trafić w przycisk to jest sztuka dobrze że czerwona krecha mówi bład

bellcia najlepiej to trafić w przycisk to jest sztuka dobrze że czerwona krecha mówi bład
to wspanialę Hosia bo nie cierpię słów troszkę w prawo troszkę w lewo przy strzelaniu

tak mówią księżniczki-.........koleż.....pani dochtor ,już nie bo stetoskop był malutki choć celownik był ładniutki

kathy ty wiesz jak to jest poprostu tak jak duża kum to nawet ci też zapłacą
mam 23 lata jestem nie śmiały-lubię browar-obecnie żywiec i jak mala w skali 1 do 80

olej sama facet ma 64 lata i marzy że stara zaznaczy miejsce w kalendażu

dobrze spadam żona się kreci pewnie chcę mnie do jakiejś roboty zagonić

sam no wiesz 25 lat to nie 18 letnia nimfomanka a jeszcze w czekoladowym wdzianku

w ten wekend utopiłem pięć stówek wygrałem 25zeta jak ktoś cztyta niech uczy się na moich błędach bynajmniej na czacie tej stronki są fajni ludzie to wesoły idę spać pozdrawiam sam mala i wszystkich dobranoc

o 14 rózgę -dla mnie a dla ciebie mala 7 stówek za piąteczkę,
to mój pierwszy prezent aż się wzruszyłem dla ciebie mala

to mój pierwszy prezent aż się wzruszyłem dla ciebie mala

a od madrytka masz piąteczkę 6,12,18,24,30mala557 ja ja puszczę to będziemy świętować po 22 bo mam na 14 do pracy
nie rozmawiam o pościeli ani domowej ani sąsiedzkiej za to mnie cenią ........ jedno ci powiem wstałem 30 min temu umyłem zęby a śniadanko stało na stole teraz regeneruję siły na wieczór

jest ok. ale od czasu do czasu mogło by wpaść parę tysiączków na wczasy bo lubimy piasek morze góry rzeki ,po prostu ja mogę nic nie robić przez całe życie tylko odpoczywać to lubię.Nie czarodziejka skóry bicze lateks to mnie nie jara

mala nabijasz się z mich prezentów ale los... o 14 pokaże kto miał rację złamałeś mi ducha twórczego 

mala podpowiedz coś na jutro - korn puściłem piątkę z tam tych liczb 3/5 ale to już coś

to te 1,4,6,7,31,32,33,45,47-ale zmieniłem na 31,32,33,45,47
szkoda ,że nie skróciłem do 30-tek
szkoda ,że nie skróciłem do 30-tek
na 14 dałem 10 liczb z 66 i tylko 6 złociszków,bo weszła 4 w tym 66

sorry że wrzucę,miałem taki przypadek przed wczoraj odbierałem całe 4 złote w innej kolekturze pierwszy raz widziałem młodą panią za szyba wbiła początek kodu na dole i wypłaciła choć maszynka nie czytała, no ale już tam nie puszczam u niedbaluchów

to nic jak ci zamokną nie susz na gorącym kaloryferze bo ich już nie chcą czytać 

to fajnie że masz pasję ja nie wygrywam ,ale dziś pogłaszczę pukonik

ja wysuszyłem pukony za 60 zeta na wieczór miałem stresa choc pod światło było widać cyferki ale jak wtedy bym trafił to ciekawe co na to lociek pewnie by się wypiął

to najbogatsza spółka państwowa majkasz to samo ma zus urzędy i inne państwowe cesarstwa nikt nie chce za nic odpowiadać

parę ładnych lat temu znalazłem kopertę z pukonami czekam do wieczora i radość osoba która zgubiła miała to co ja wielkiego pecha ciekawie jak śledziła losowanie 

ale na dworze ponuro chyba dziś nie posyłam na ziemi śnieg drzewa czarne chorror

muszę zadzwonić do kolegi może to on ale i tak by nie powiedział
krysienka
krysienka
krysieńka sprzedajesz karpie czy coś-HARTAGE
PIJ ŻYWCA żeby Adamek miał za co sie leczyć po omłcie 

PIJ ŻYWCA żeby Adamek miał za co sie leczyć po omłcie 
krysieńka zwariujesz do stycznia ile można sprzątać,a ja na wolnym gram za dużo więcej a wygrywam dużo mniej

krysieńka to jest jak co roku nasz też coś chce i tak mu zostaje do następnego grunt to spokój
-no to ty fachura jesteś krysieńka 

-no to ty fachura jesteś krysieńka 

krysieńka takie umiejętności to skarb w domu szacun,moja mama szyje i siostra wiem że to nie łatwe 

ale mnie wkurzasz mag moje liczby i jak mam wygrać jak teraz cała polsza gra na to,oj mag

WITAM WSZYSTKICH-
na mapy mala557