Wpisy użytkownika madryt
Łącznie 752 wpisów w archiwum, pokazane od nr 182 888. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
szkoda KATHY----bo fajna z ciebie dziewczyna niestety żona woła do łóżka miłych snów DOBRANOC Kathy,Rico

połączyłem siódemki 1,4,7,31,32,33,45,47 to może 4 zeta ale może jutro kto wie jak teraz zile nacisnę i znów skasuje to lopek leci przez okno-wyślij

ja nic nie sugeruję 45,47 to prawie pasuje ale na 14 przez dwa miechy ani grosika choć i tak puszczę coś

WITAM- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MILIONÓW
I TYLE SAMO SYMPATYKÓW STRONKI MULTIPASKO PNIE PASKO
I TYLE SAMO SYMPATYKÓW STRONKI MULTIPASKO PNIE PASKO
koniec zakładamy partię-wybieramy swoich i zamykamy ts-a,a następnie powracamy do losowań osoby z publiczności

HOSIA to ich zas---- komp przelicza,zobaczysz jak wejdzie dziewięć po kolei to jest już przegięcie

dobra mniej śmieszny.po pogrzebie grobelny pyta babcie to ile lat miał mąż 99 odpowiada staruszka, a pani ma 98 mówi-grobelny-to opłaca się do domu wracać

mąż do zony-przynieś piwo,na to żona- magiczne słowo chcę usłyszeć od ciebie,na to mąż hokus pokus po browara wyp-a takie brzydkie słowo no

KATHY mam 69lat to już jest możliwe ale cóż zus i tak za rok każe mi pracować do 75 co pozostaje GRAĆ TYLKO GRAĆ

DOBRANOC Hosia Kathy,Lee,Vento na boku ale nikomu ani słówka,jutro atak na pierwszą dziesiątkę w mm pa

wychodzi małżeństwo z szpitala,a mąż do żony-twoja matka jest zdrowa jak koń.Jutro się do nas przeprowadzi.Co ty gadasz mówi żona lekarz twierdzi inaczej,nie wiem co tobie lekarz powiedział,ale mi mówił żeby przygotować się na najgorsze
Korn-taka historia-wchodzę do kolektury siedzi 5 facetów myślę ruletkę wprowadzili,a oni czekali na keno

na rozprawie rozwodowej sędzia pyta,a jaki jest powód rozwody może pan-ja mam tysiąc powodów,po pierwsze żona ciągle czegoś chce np. pyta sędzia?Pewnego wieczoru mówi mąż siedzimy z kolegami na werandzie lipiec gorąco pijemy zimne piwko,a ona-wyrzuć choinkę,wyrzuć choinkę na okrągło

WITAM ponownie mysia-pysia cieszę się razem z tobą gratuluję może przeczytasz jak wrócisz z pracy,życzę ci jeszcze większych wygranych

jak ja wygram 20 tysi i wyjdę z--- na przepustkę będę
pił na serio

pił na serio

http://www.youtube.com/watch?v=T4CO9UJOGeM nie no, jak do pany z okna widziałaś metoda na głoda

a skąd nie oglądam horrorów nigdy sam,bo boję się i tak na pile więcej miałem zasłonięte oczy ale mam zrąbana pod świadomość czy coś bo budzę się bardziej zmęczony niż się kładę

zawsze idę na spacer przed snem ja bym nie wysłał,najlepszy sen to jak patrzyłem jak śpię,ale są i fajne ale nie mogę o nich pisać

po prostu wisiałem jakby się unosił i patrzyłem jak śpię a po chwili było mi zimno i wszedłem do ciała,a te drugie to wspaniałe gorace

taki wic-śpi sobie indianer,śni mu się indianerka na białym koniu budzi się koń stoi indianerki brak

uf ale ta kolektura daleko dzisiaj nietypowo 11,22,33,44,55,66,77 he

http://www.joemonster.org/filmy/11690/Najwiekszy_motocykl_swiata Kathy po losowaniu zabieram cię na przejaszczkę

KATHY dlaczego wiatr we włosach pomruk siłka przyroda ja też nie lubię asfaltów 

ładnie koszą kasę na naszych marzeniach puściłem taką siatę że mysz nie przejdzie i 3/9 spadam kiszka

niestety obok był diabełek co miał ziro,no na dole tyż diobeł miał ziro

kuku-tak,20 lat temu mówiły koleżanki w przedszkolu,a teraz po imieniu BARBARA mam na imię i wszystko jasne

dzisiaj mam dobry dzień-mówię do szefa,nie mam kasy,a on ni z stąd daje mi tauzena przeliczyłem jacie myślę,na to on daj więc oddałem,a on widzisz jak masz mieć kasę jak ty tysia wydałeś w 2 sekundy-żartowniś

i tak dalej ja od głaskania zaczynam
Kathy ja mam coś z głową

wszystkim miłych snów