Wpisy użytkownika madryt
Łącznie 752 wpisów w archiwum, pokazane od nr 193 340. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
tak może wygrać jak 50% gra tymi liczbami co my to lotus ma proste zadanie jak na rabać

moje zdanie na temat wygranych jest takie 5% przeznacza się na wygrane a reszta się dzielą bo po co losuje maszyna maże jest uczciwa akurat,ale z najść się w 5% to już coś śledzę wygrane nie pada 8/8 9/9 ani tym bardziej 10/10 to wniosek trzeba mieć rzadkie liczby co się nie powtarzają a może nie

mag drobnym krokiem będę chodził na starość jak dotrwam hi,hi pozdrawiam
emerytka myślisz,że znowu będę mógł włączyć światło odpalić gaz włączyć kaloryfer- to niesamowite

jak pomyślę że za godzinę muszę wstać to nie chcę mi się kłaść 
bella dobranoc

bella dobranocgów... prawda od stycznia będzie gorzej nie nie poddawaj się,jak ci smutno to słuchaj muzyki,wesołej jak chcesz płakać to płacz jak jesteś zmęczona następnym nie opowiadaj sobie dowcipy jak na pracy ci będzie zależeć to jej nie znajdziesz szukaj śmiej się życiu w twarz i radę dasz trzymam 

tak płacą wszędzie miejmy nadzieje,że Niemcy otworzą rynek i wjadę z tego kraju,tu zawsze będzie niewolnictwo

MARIA KONOPNICKA pisała w piwnicznej izbie głos dziecka słychać,cofamy się do czasów z przed wojny
NIE DZIĘKUJĘ I NIE ZMIENIAM SKARPET BO NIE MIAŁEM TAK DOBREGO DNIA O WSZECH CZASÓW 

prawie prawie szkoda że tylko na stawce pojedyczej zagrałem na 22 jeszcze nie mam i musze iść do pracy marka powodzenia

ale jestem głodny idę spać nie pobije rekordu 10 osób tu siedzi dobranoc
święta tuż tuż witam i pozdrawiam wszystkich,ale tylko z tej stronki hi hi
kasia111 dziękuję ale jak skreślić jak na 20 zakładów pokazuje 12 na 100 i nie bierze pod uwagę dwóch typowań bo tylko 18
hosia wysokich wygranych i uważaj na drabinie bo najwięcej wypadków jest w domu moja rodzinka cała choruje na grypę więc sprzątanie zostaje mężczyzną trochę dziś posprzątałem może żona zrobi galaretę z golonek ale ciasto to już kupię =,a wczoraj pociągnąłem 7/10

dziękuję ja też wszystkim zdrowych wesołych pełnych nadziei św. BOŻEGO NARODZENIA niech świat będzie lepszy

witalki ludzie to są oszuści te łobuzy zakosili mi 70 złotków bandziory i już nie grajcie to wygracie

no właśnie po wczorajszej szarży dziś jestem goły i nie wesoły a jeszcze mam swoje mizeroty

wczoraj kolega odebrał podobno 1200 parę szóstek w siódemce i się pod jarałem ,sylwek coś muszę u grać bo nie da się grać na sucho

dziękuję za słowa otuchy,wczoraj z 22 godz. mam 8 zł. i tylko za tyle zagram nie dopłacę ani grosika
pozdrawiam sylwek czas na 
pozdrawiam sylwek czas na 
tak właśnie pomyślałem,ale jak wejdzie 32,to jasne co będzie wieczorem,wczoraj dałem się ponieść też keno parę zwrotów ale bym musiał siedzieć w kolekturze z laptopem bo często nie można układać powtórek ,miałem parę zwrotów i raz byłoby 30zł ale nie zdążyłem puścić przez babsztyla,wesołych itp.i nie wysłałem 

chodzi komisja rządowa po grzybach i myśli jak u du..ć grzybiarzy jeden podnosi maślaczka liże i mówi o maślaczek,na to drogi podnosi podgrzybka liże i mówi o podgrzybek,trzeci nie chcę wyjść na fajtłapę podnosi grzyba liże o kurna gówno-dobrze,że nie wdepnąłem

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA TWÓRCÓW STRONKI MULTIPASKO I WSZYSTKICH CZATOWICZÓW 

OCZYWIŚCIE SAMYCH MILIONÓW NA CODZIEŃ

witam i pozdraiam wszystkich multipaskowiczów ja bez sukcesów niestety nawet nie mogę pisać taki zapie.... 

witam wszystkich ale numerki na lotto nie poprosto geizer z kropką 

serdecznie witam wszystkich i życzę udanego wekendu 4/5 dziś pozdrawiam madryt

byłem tu tony halik a w wtorek z hybika 4 340zeta

pozdrawiam i spadam na obiad

pozdrawiam i spadam na obiaddziękuję trzy miechy susza i nagle z nienacka banus wiedzą że dziś też im część zwrócę pozdrawiam
no dobrze idzie szef wydaje mu się,że już zasuwam, niech tak dalej myśli więc się żegnam

9 osób

ts