Wpisy użytkownika madryt
Łącznie 752 wpisów w archiwum, pokazane od nr 179 847. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jak wysłał wielu typuje ale nie inwestuje a potem sznura i na góra

nie chwalę się oczywiście ale miałem 240 kilka dni wstecz i już wczoraj grałem z nowej puli z mojej

nie ilość kolektur ale trafionych cyferek ma znaczenie czego ci życzę

czytaliście wziął 13 baniek i znikną u nas znikają z pięciozłotówką na pól dnia

myślałem o całej paczce 100,200 kuponów w piątek ktoś dał taki pomysł ale nie mam odwagi wolę

Klarak ja wczoraj puściłem wodze tak 50 w plecy i do tego nie można było się wyżalić na czacie więc knułem do 2w nocy i takie wysłałem i 7 z + zobaczę jak nie wejdzie to otwieram zgrzewkę tatry

klarak znam takiego który 5 lat na DL puszczał daty urodzin dzieci raz olał sprawę i weszła byłby jednym z trzech około1,5 dużej bańki-tylko psychotropy i terapeuta pomógł mu wrócić do zawodu

moje zdanie jest takie wszyscy nie będą bogaci bo kto byłby biedy
majątek każdego jest w nim samym,ale nie więcej,więcej

majątek każdego jest w nim samym,ale nie więcej,więcej

Kathy ma urodę ja mam nadzieje Klarak ma serce- odbezpiecze trzecie na zdrowie

Kathy tak trzymać
ja pije za twoje Klaraka hipcia no sama widzisz jedno to za mało

ja pije za twoje Klaraka hipcia no sama widzisz jedno to za mało

hipcio na onecie wczoraj czytałem o prorokach i końcu,raczej zmianach obecnej globalnej wioski wódz będzie żółty a szaman czarny

Kathy z ciągam z wrzyty
ale mam wolnego neta
hipcio nie czytaj o nieudacznikach 
ale mam wolnego neta
hipcio nie czytaj o nieudacznikach 
gratuluje mi nie wyszło nawet na pechu kolegi zagrałem wiem teraz ile razem mamy szczęścia

zrobiłem kombinację na 80 cyferek lata temu trochę kosztowało tak namieszałem ,na powtory i nie możliwe nawet 1 złoty nie wszedł,parę lat temu 8 osób zrobiło atak inwestując po stówce zero zysku.chyba dam sobie spokój

wędrowcze ja noszę folię do kanapek na głowie przez pieprz..... marsjan zaglądają mi do głowy a lotek zagląda mi do kieszeni

ja z pokoju nie mam komórki a w piwnicy jest dziwnie-ostatnio pająk zaglądał mi przez ramie

nie wiem ale mam przeczucie ,że będzie świętował a ja z nim puszczam to za 2,50
ja wierzę,że zarobią na siebie ja nie mam pomysłu a jak zobaczyłem to pierwsza myśl była puść te

nawet puściłbym na plus-bo uważam,że 31 właśnie będzie ale wczoraj puściłem z plusikiem i troszkę się zdenerwowałem

ale kasa mała korn zauważyłem iż często wchodziła z poprzedniego losowania za inwestowałem w jedną dziesiątkę razy 2 stawka niestety nie byłem finansowo na plusie

krysieńka byłem na mapach jak bym sobie nie obiecał,że gram za 2,5 to bym je wysłał

nie szkodzi i na 22 wygramy po tak dobrym obiadku nawet ts mnie nie zdenerwuje ale blisko było pozdrawiam korn
korn 6 liczb w dziesiątce 30-5 podwójnych to poprostu desperacja ts
witam wszystkich-Korn,Hartage-wczoraj na 22 ponowiłem korn twój zestaw na plus, nie udało się niestety tolek uderzył w 7

GRATULUJĘ korn mam pomysł na zestaw 6,12,18,24,30lub36 co o tym myślicie?
Korn też lubię dobre horrory ale dziś jakoś wole neta
tylko 5,5 na plusie-hipcio sam tak mam
tylko 5,5 na plusie-hipcio sam tak mam
zośka piłeczka wypełniona ryżem,co się nie odbija ,ale włazi pod nogi więc mam za swoje

jak na nią patrzę to mi jej żal,mówię przepraszam głaszczę-położyłem w koszyczku z flaczała staruszka

dzisiaj mam teki smutny wieczór co nie napisze to jaszcze bardziej mi smutno przez tą pogodę chyba

pożarłem dzisiaj wedla z nadzieniem michałkowym przed pracą,a w pracy kolega poczęstował mnie kukułkami a ja sam zerzarłem
nie 
nie 
hipcio dawno,dawno temu w markecie kontrolowałem ład i takie tam to przez dane z terenu -konkurencji zasobu magazyny zbytu daty ważności przychodzi fax i cena nawet jednego dnia się zmienia

na razie idę nawiedzić przyjaciół darmowy obiadek i miłe towarzystwo po drodze zatankuję marzenia 

dla wszystkich jacie mi się śniło,że facet niósł rękę drugiego na cmentarzu 

nie jest najgorzej

no to pa