Wpisy użytkownika m_max
Łącznie 2 069 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 519 566. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Vasil / Janosik - a jak ktoś trafił 5/5 na liczby które byłe na NIE... to co wtedy?
Mariuszbemowo - ja jeszcze nie mam... a jak będę miał to nie wiem czy będą mocne
bolek31 -> i to mi się podoba ... "17 też dobre"... czyli ktoś tu jednak dzieli się swoimi przeczuciami
Vasil ok... ale czy myślisz, że np. powtórzą się - tj... będą po kolei np. 3 liczby z rzędu ?
gonzaga - ja również czuję .. że gdzieś muszą paść ... powiedzmy od 1... do 49
Vasil jeśli myślisz, ze będzie "sznurek" jak ja to nazywam z 40-tek... to również przeszło mi to przez myśl
Vasil - mnie ostatnio śniła się blondynka - nie powiem i nie narzekam choć wole brunetki
Janosik - serio? - jak sen o dziewczynach to 33? a jak o kobietach ?
no to w końcu jak - Mariuszbemowo 32 / Janosik 33... a Jocia gdzie?
puszek735 - oj da, da... kartka będzie prosta jak włożysz pod poduszkę - no chyba, że jak śpisz i się "wiercisz" to będzie bardzo pognieciona
wow... Rrrooobbbeeerrrttt .... parę tysięcy dasz - to znaczy ile?
krasnalek - zdrowych wesołych i pogodnych świąt ... zdrówka, 10/10+ w ML, 6/6 DL + 6/6 DL + oraz 5/42 w ML... w ten sam dzień... czyli rzeczywistości piękniejszej od marzeń
krasnalek - padnięta, ale chyba nie tak jak ja .... ja dziś jestem z***ny jak koń po westernie
krasnalek - nio nio ... tyle czasu w kuchni ... ... no to proszę mamy tu MasterChefa
fiolka do losowania jeszcze chwilka ... bez nerwów ... proponuję mały drink
oki.. zmykam... jeszcze raz - życzę Wam wszystkim Zdrowych, pogodnych Świąt...
JEST JEST JEST JEST JEST 5/5 W ML po 20 dniach od ostatniego !!!! jest jest jest jest
JEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT JESTTTTTTTTTTTTTTT JESTTTTTTTTTTTTTTTTT
dzięki dzięki... a mówiłem że już dziś ostatnie losowanie do końca roku --- a tu proszę
bastek8809 - ja nie gram na chybił - zawsze skreślam... byłem pewny 15 i 17 ... obstawiłem 15 i jest
gonzaga - dzięki - Zdrowych i Wesołych Świąt i dużo od TS również
angierski - "m_max widzisz bys mial lepsze swieta" a co to czas przeszły ?
angierski - jak dla mnie 5/5 to bardzo dobry wynik - tym bardziej, że w listopadzie również było 5/5 ... gonzaga z psem to był, żart -- tylko powąchał, pomerdał ogonem i ok
angierski - w profilu mam zdjęcie kuponu to zobacz ile wysyłałem... tylko to co widać
angierski - również napiłem program ... pomagać, pomaga... ale programu jednej rzeczy nie mogę nauczyć ... przeczucia ... i cały czas pracuję nad tym algorytmem
angierski - no nie do końca komputer musi być inteligenty... pamiętaj, że komputer robi to co człowiek zaprogramuję ....
angierski - duchowa sprawa czy nie... nie będę w to wnikał i nie przeczę ... ale komputer potrafi za nas w szybkim czasie przetworzyć ogromną ilość informacji
.... my również pewnie potrafimy, ale że najlepsi mogę tylko 10% to "My" szaraczki pewnie tylko "2%"
angierski - wyliczenia ok sa spoko ... ale czasami przeczucie dużo daje również
gonzaga - TS 14 czy 21? ... a jak Ty czujesz? kiedy będzie lepiej?
angierski - jeśli chodzi o komputery to są takie rozwinięte technologiczne jak oglądasz w filmach s-f, ale my w domach zobaczymy je za jesteś 10 lat
kiedyś jak był tak zw. bumm... procesory 2 rdzeniowe.. później wszyscy zachwycali się procesorami 4-rdzeniowymi... wtedy to już znana firma miała prototyp procesora 80-rdzeniowego który mieścił się na powierzchni paznokcia palca kciuka
angierski - wpis 2 523 095 - spoko jestem za.. ale również ten świat elektroniki dużo może pomóc, zmieć na lepsze, ulepszyć - oczyścicie jak się wie jak....
angierski - drukarkę 3D to już możesz spoko kupić... i drukować co chcesz
nawet raz czytałem gdzieś w necie reklamę producenta drukarek 3D... coś w stylu ... "wszystko możesz wydrukować... oprócz drukarki 3D"
no na chwilę obecną drukarka 3D - elektroniki nie wydrukuję ... ale pomyśl przez chwilę... jakieś 10 - 20 lat do tyłu ... że telefon komórkowy będzie miał procesor 2- czy 4-rdzeniowy, wyświetlacz 5 czy 6 calowy ... full HD itd? oglądasz filmy, robisz zdjęcia, komunikujesz się prawie z całym światem... i to wszytko w "pudełku" które mieści się w kieszeni
gonzaga - a po co Ci podróżowanie w czasie... pewnie chcesz wygrać w TS
oki... zmykam ... to życzę wszystkim tu obecnym i tym tu nie obecnym ...