Wpisy użytkownika m_max
Łącznie 2 069 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 519 171. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
więc postanowiłem wysłać dziś w MM 4 mieszane zakłady - ale pewnie będzie dupka
emeryt ja wiem, ze jest dziś -ja pytam o Nd i jeszcze dodatkowo o 3 liczby?
dwa razy w to grałem... i raz 25 zeta weszło... ale faktycznie jakoś ta gra mało mnie bawi
Majpan - Widzisz przecież że dwa razy chociaż trzy "będzie lepiej" - no to , ale tylko 8/10 bez +
Vasil 2 519 189 - traf... życzę Ci tego - serio , a jak nie w DL 6/6 to w DL 6/6+
Vasil !!! -> emerty - wpis 2 519 197 - następny, który potrafi podzielić się sowimi obserwacjami
Vasil - 2 519 210 - błąd 6 liczb jest tylko na NIE... reszt jest w... ?
.... no chwila!!!! - chyba, że wpis 4/10 liczb na NIE - szyfrem znaczy 6 z tych liczb jest na TAK... tylko znów kur** pytanie które ?
Vasil nie w dupie --- jeśli 4/10 jest na NIE - to które 6 jest na TAK
to tylko pytanie z dodawania ? - czas na odpowiedz 2 sekundy już ?> -
Vasil - poprawna odpowiedz matematycznie to 6, a w kodzie to będzie "8" i
Vasil za tą odwiedź z "2 519 236" jakbym miał tylko taką możliwość dostałbyś 10/10+ MM i 6/6 w DL
Vasil - tą wypowiedzią rozwaliłeś "kod" - muszą zmienić - ale mnie ubawiłeś tym tekstem "2 519 236" , aż zmykam na spacer z psem - bo od mojego śmiechu się obudził
Majpa 2 519 259 - 100% - nie pal... to jest do .... wiem bo paliłem i to dużo... teraz jestem wolny od 6 mies....i jest super bez
Majpan - jaką wiedzą się podzieliłeś... bo mnie również nie ma wiecznie na czacie... więc może zdradzisz jeszcze raz tą swoją wiedzę... będę bardzo wdzięczny?
... chyba po to jest ta strona, aby dzielić się swoimi doświadczeniami, wiedzą czy przemyśleniami co do gry w lotto oczywiście
czyli co do mojego wpisu wcześniejszego i następnego po Majpanie - czyli wypis 2 519 286 - Pana Majpana należy wykreślić jeśli odpowiedz jest -> "Najmniej na co tutaj liczę to wdzięczność "
... oczywiście nie mówię, że wszystkich "tu" ludzi... ludzików... chętnych do pomocy ... dzieleniem się swoim doświadczeniem, itp... ... itp... itp... itp...
Majpan... tak wiem co to jest forum, ale ostatnio zastanawia mnie postawa ludzi na czacie
no i w końcu ktoś coś powiedział - od tego jest ta strona o liczbach o graniu w lotto... liczby, liczby i liczby, a nie ciągłe granie
lorey - najazdu nie robię na nikogo -> czytaj ze zrozumieniem - wyrażam tylko swoją opinie (NIE tylko ja) typować już typowałem - jak już tak czytasz bardzo dokładnie moje wypowiedzi to poszukaj wcześniejsze moje typowania na dziś
Majpan - czyli co - będzie dziś według Ciebie 50,x,12,x,59 <-- oczywiście podaje kodem jak należy ?
Majpan - a to sorry, widocznie Twojego kodu jeszcze dobrze nie rozpracowałem
Majpan - wpis ->> 2 519 417 - TO mistrzostwo na 20/20+ piękna ironia...
krasnalek - a tak z ciekawości / jaką kasę widziałaś od TS - o ile to nie tajemnica ?
Majpan - super, że Ty jedyny czytasz, ale czekam jeszcze chociaż na+ dwie osoby
no to pytanie... ciekawe ile będzie odpowiedzi? - Vasil tylko bez komentarza
sorry... awaria netu - MOJE PYTANIE... to jak już mamy losowanie za sobą i "standardowo" wszyscy mamy tzw. "boki" - to kto z Szanownych Państwa podzieli się wkrótce - (czytaj do jutra bez ) z liczbami na jutrzejsze losowanie MM oraz DL
Majpan {2 519 512} - sorry, ale mała awaria netu była - "chyba" ... a może spisek bo chciałem coś powiedzieć
Vasil ... spoko.. chodziło mi jaka będzie innych odpowiedz czyli w stylu .. bo ogólnie nie pytałem teraz jakie będą liczby tylko jutro tak na spokojnie
gonzaga -> 2 519 533 ... i widzisz i właśnie TY odpowiedziałeś na to najgłupsze pytanie
lorey 2 519 549 - tak, brawo rób jak inni po chu* jest ta strona ... trzeba myśleć, tak należy myśleć... ... gdzie tam... trzeba szpanować, co to ja nie trafiłem....