Wpisy użytkownika m_max
Łącznie 2 069 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 523 976. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Oburzony mąż mówi do żony:
- Kochanie, wyobraź sobie, że dziś w tramwaju jakiś facet nazwał mnie kretynem!
Na to żona:
- To pewnie był jasnowidz.
- Kochanie, wyobraź sobie, że dziś w tramwaju jakiś facet nazwał mnie kretynem!
Na to żona:
- To pewnie był jasnowidz.
nie dziś właśnie nie .... trochę sobie strzeliłem i nie ma kto jechać wysłać
tzn.. wysłałem MM na trzy losowania myślałem, ze będzie do dziś na 21 a tu o 14 koniec ... chyba się pomyliłem w obliczeniach ... pewnie przez odbieranie wygranej
i przez trzy losowania na 2 zakłady trafiłem 4/10, 5/10, 4/10, 4/10 czyli 5 zł w plecy
krasnalek - brawa fajne jakbym chociaż na zero był... a tak 15 zł kupon, a wygrana 10
krasnalek to zacznij grać... szczypta matematyki-statystyki, obserwacji, wyczucia szczęscia i bum...
również nie miałem super wyników i nadal nie ma 10/10 ... ale tak jak pisałem wyżej... obserwacja wyczujcie i kilka trafień było w ciągu hm... 1,5 miesiąca
o widzisz ... Rrrooobbbeeerrrttt ma system i... na wszystko wyj...e
krasnalek podawać mogę ... ale czy będą to pewniaczki to już nie wiem
zmykam z psem na spacer... tj. on chyba bardziej mnie wyprowadza niż ja jego
ja pytam w co trafiłaś 540 zł, a ty ciągle piszesz o mandacie chyba znów za dużo picia i nie wiesz sam co piszesz
zbigniew i nie słuchaj gryks'a - nie pij w ogóle, lepiej przeznacz kasę na granie niż na picie
za ten mandat 100 pln pomyśl ile kuponów byś wysłała np w MM lub w ML
to w jakiego ty MM grasz, że wygrałeś 540? i jakbyś grał za 100 3/3 miałbyś 2160?
szkoda, że nie ma tu jednej emotikonki w stylu "jak słucham to ręce opadają" - byłoby super
zbigniew a wiesz, że 25 grudnia za 4 w mini płacili ponad 1000 pln?
ja dziś w multi mam problem z typowaniem ... no chociaż na 14... 7,9,19,52 siadło
gryks - dziś 5 nie wysyłałem... tylko na 10 i atakuje teraz ósemki ... 5/5 już 2 razy zaliczyłem w przeciągu 1,5 miesiąca teraz idę dalej czyli 8
pechowy - nigdy nie gram na chybika - wolę skreślić 1,2,3,4,5 niż na chybił
dlatego, że wolę wybrać liczby które uważam, że mają szanse zostać wylosowane
to zależy jakie wygrane... przeważnie po wygranej 5/5 przeznaczam 100-150pln na miesiąc na dalszą grę i tego budżetu się trzymam
gryks76 - oby chociaż ja nie gram na 7 liczb, ale Tobie życzę jak to mówisz następnej 7/7
pechowy ... to zmień nicka na "szczęściarz" lub "farciarz" i zacznij grać na 5 liczb, obserwuj, analizuj, typuj... sprawdzaj, unikaj itp.. i zobaczysz będzie 5/5
jak nie wysłałeś to zapomnij o tych numerkach - bo może być małe rozczarowanie po losowaniu - no dobra może nie małe ->
pomijając, że 68 było wczoraj, a 24 również wczoraj tylko, że o 14:00, ale że dawno razem nie wystąpiły to obstawiłem je
094 to moja wypowiedź, o katolikach tam nic nie ma ... no chyba, ze ty Pisior i wszędzie to widzisz