Wpisy 2 523 092 – 2 523 191
24 grudnia 2015 00:00 → 24 grudnia 2015 09:17, 100 wpisów
to byl spisek, zeby ludzi ubezwlasnowolnic, bo zamiast walczyc ze soba piszemy sobie brednie
daja nam coraz nowsze komputery zebysmy mysleli ze nie istnieje lepszy swiat poza iphonem
angierski - jeśli chodzi o komputery to są takie rozwinięte technologiczne jak oglądasz w filmach s-f, ale my w domach zobaczymy je za jesteś 10 lat
no widzisz dazysz do cywilizacji ufo, natomiast istnieje lepszy swiat bez elektroniki
bonzaqa, dobrze widać
w myslalch jestes ogarniety obca cywilizacja wysoko rozwinieta
a co u innych widać?
bo tu teraz widzę że jakaś inna cywilizacja atakuje
ze wkoncu opuscimy planete i bedziemy podrozowali w kosmos, spotykali sie z obcymi i z nimi walczyli
kiedyś jak był tak zw. bumm... procesory 2 rdzeniowe.. później wszyscy zachwycali się procesorami 4-rdzeniowymi... wtedy to już znana firma miała prototyp procesora 80-rdzeniowego który mieścił się na powierzchni paznokcia palca kciuka
no to jeszze poczekamy na procesor kwantowy, albo chodziaz swiatlowodowy
my tyhc czasow juz nie dozyjemy i moze przyszle pokolenia tez, tymbardziej jak bedzie jakas wojna itp
angierski - wpis 2 523 095 - spoko jestem za.. ale również ten świat elektroniki dużo może pomóc, zmieć na lepsze, ulepszyć - oczyścicie jak się wie jak....
no elektronika daje nam nowe mozliwosci, w medycynie szczegolnie i innych dziedzinach, precyzja itp
angierski - drukarkę 3D to już możesz spoko kupić... i drukować co chcesz
nawet raz czytałem gdzieś w necie reklamę producenta drukarek 3D... coś w stylu ... "wszystko możesz wydrukować... oprócz drukarki 3D"
m_max elektroniki nei wydrukujesz, ale niedlugo ma drukowac tkanki ludzkie
w kazdym razie inteligencja komputerowa to jak wierzcholek gory lodowej mozgu czlowieka
Jakaś...banalna ta wasza futurystykaJa bym chciał podróżować w czasie
no na chwilę obecną drukarka 3D - elektroniki nie wydrukuję ... ale pomyśl przez chwilę... jakieś 10 - 20 lat do tyłu ... że telefon komórkowy będzie miał procesor 2- czy 4-rdzeniowy, wyświetlacz 5 czy 6 calowy ... full HD itd? oglądasz filmy, robisz zdjęcia, komunikujesz się prawie z całym światem... i to wszytko w "pudełku" które mieści się w kieszeni
gonzaga - a po co Ci podróżowanie w czasie... pewnie chcesz wygrać w TS
m_max no kiedys to byla fantastyka, teraz tak szybko to nastapilo ze juz mamy duzy krok do przodu
ale jedno jest pewne czlowiek jest nadal czlowiekiem, je naturalne rzeczy i umiera w wieku poemerytalnym (srednio)
oki... zmykam ... to życzę wszystkim tu obecnym i tym tu nie obecnym ...
40,38,44,46,47,29,32,26,35,43
62,65,48,52,50,54,56
05,21,22,25,31,30,75
te 3 zakladziki na 14 a wczoraj tylko 3/5 z chybika w mini 5/10 w multi i 3 kosze
nastaly wolne dni od pracy za tydzien sylwester
62,65,48,52,50,54,56
05,21,22,25,31,30,75
te 3 zakladziki na 14 a wczoraj tylko 3/5 z chybika w mini 5/10 w multi i 3 kosze
nastaly wolne dni od pracy za tydzien sylwester
Dobry wieczór Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia: zdrowia, szczęścia, wiele radości, samych sukcesów na tle zawodowym i prywatnym, wygrania w Lotto i innych grach, radości ogólnie z sukcesów Polaków w różnych dziedzinach np: sportowców aby nam przynosili wielu niezapomnianych chwil. Aby ta Sylwestrowa noc trwała długo i abyście radośnie weszli w nowy 2016 rok pełen nowych zadań, założeń i oby był lepszy od przedniego i aby Kubica wrócił do F1 jeszcze. Aha i trzeba pamiętać że te Święta dla Jezusa w końcu i na pasterkę trzeba iść. Pomodlić tego wieczoru to jest sens całych Świąt nie zakupy jak nam ksiądz mówił i parafia włączyła się w akcję szlachetnej paczki i pomogli 2 rodzinom Ukraińskiej i Polskiej. Choć ja chciałem pomóc ale jakoś zapomniałem potem i pomogę wysłać SMS chociaż bo często ja są zbiórki to wrzucam pieniądz. A przed wczoraj byłem w mieście i poszedłem do galerii pochodzić i kupiłem sobie grę Gran Turismo 6 na PS3 z Empika a i podszedłem do stoiska z torebkami bo dziewczyna mi się spodobała i zagadałem w jakiej cenie torebki bo chcę mamie na Święta jeszcze jakiś prezent i tak porozmawialiśmy aż w końcu portfel kupiłem i na inne tematy. A na końcu złożyłem życzenia podając rękę i czy chciała by kiedyś na kawę iść coś do jedzenia a ona że jest zabiegana ale czemu nie tylko za jakiś czas. Może czasem coś z tego będzie teraz bo mówiłem może ma chłopaka. I co mi doradzicie ? Bo jeszcze inna ładna była dziewczyna za którą szedłem dość spory kawał drogi ale potem droga się urwała jak weszła do szkoły średniej.
I dużo prezentów od Świętego Mikołaja.
No,cóż-Wiele się już tu nie wysiedzi,trzeba się obliczyć i iść>
Lila nie mogę dodac nic w księdze gości na twoim profilu, nie wiem czy skasowałaś czy cuś.
Wesołych Świąt lilciu i Szczęśliwego Nowego Roku
Wesołych Świąt lilciu i Szczęśliwego Nowego Roku
Witajcie. Hej!
Wczoraj Angierski we wpisie 2 252 695 podał 20 liczb na NIE.
Napisałem, że będzie 4/20.
Było ... 4/20.
Napisałem, że będzie 4/20.
Było ... 4/20.
Doktor.
Te liczby, które są na NIE omijamy szerokim łukiem.
Zima o nas nie pamięta,
a tu zaraz będą święta.
Renifery zadziwione,
że do sań nie zaprzężone.
Święty myśli
a tu zaraz będą święta.
Renifery zadziwione,
że do sań nie zaprzężone.
Święty myśli
Był tu wczoraj Vasil ???
Narzekał na zdrowie.
Narzekał na zdrowie.
doktor2p >> grasz w jakąś grę co ? za ile wysyłasz na jeden tydzień ?
zapomniałem że gram za 5 zł; raz na około dwa miechy
kurcza zapomniałem kiedy to ostatnio wysłałem
kurcza zapomniałem kiedy to ostatnio wysłałem
Teraz:
Łódz: 0/zero/.
Białystok: +5.
Łódz: 0/zero/.
Białystok: +5.
ja gram okresami robię przerwę zęby dyńkę oczyścić czyli tak około 1 miesiąc , półtora i znowu
To jest najlepsza wiadomość:
1.Od dzisiaj zaczyna przybywać dnia.
2. Zimy nie widać.
1.Od dzisiaj zaczyna przybywać dnia.
2. Zimy nie widać.
Greg.
Pytanie do TS, na które nie będzie ... odpowiedzi.
" Od kiedy Lotto pl w Internecie " ???
" Od kiedy Lotto pl w Internecie " ???
--->> wiadomości Lotto
thelotter.com/pl/
Ktoś wygrał 6,5 miliona ...
thelotter.com/pl/
Ktoś wygrał 6,5 miliona ...
Greg.
Przez najbliższe 5 lat nic się nie zmieni.
Przez najbliższe 5 lat nic się nie zmieni.
Przerwa.
thelotter.com/pl/ >>> mają zajebiste mózgi > 3 zakłady 43 zł; z groszami , jeden zakład kosztuje faktycznie 1 funt , czyli 3 funty ..
Dla całej ekipy Multipasko Janusza oraz czytelników i pisarzy Świąt pełnych magii i uroku,
który się zdarza tylko raz w roku.
Radości nawet z milczenia
który się zdarza tylko raz w roku.
Radości nawet z milczenia
w rodzinnym gronie to bez znaczenia.
Ważne, by czas spędzony razem
był najwspanialszym, świątecznym czasem
i by za rok wspominać miło,
że nawet milczeć cudownie było.
Niech więc się spełni to życzenie,
przynosząc wszystkim świąteczne wzruszenie.
Ważne, by czas spędzony razem
był najwspanialszym, świątecznym czasem
i by za rok wspominać miło,
że nawet milczeć cudownie było.
Niech więc się spełni to życzenie,
przynosząc wszystkim świąteczne wzruszenie.
Witam
Życzę wszystkim tutaj Zdrowych i Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku