Wpisy użytkownika leb
Łącznie 1 207 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 302 016. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Drapek jaką rente?,zreszta ja w zadne zrapki nie gram,kiedys miałem przygode ale to krutko trwalo i od tamtej pory nie gram w zadne zdrapki szkoda kasy na glupoty
Wasyl jak wiesz pewne to sa tylko smierc i podatki, a tak juz serio no nie wiem ja to wytypowalem na luzie w pare minut nie zagladalem w mapki i dlugo nie myslalem
Mr88 uwiez tu prawie kazdy typuje a nikt nie wygrywaz tego co widze,moze raz na ruski rok ktos trafi te 5/5700zl czy inne wygrane ale to i tak cienko to toto lotek i sa plecy wiadom z kasynem nikt nie wygra a jak tak to znikomo
Wasyl to grubo grasz ja juz nie gram rok tylko sporadycznie(przewaznie jak wytypuje w Multi) a w tym roku nawet nie bylem w kolekturze bo mam od tego jeleni
nie ze sie boje ze zgram to dlatego nie wchodze tylko szkoda kasy na glupoty
a jak gram i wychodzi mi to gram dalej a jak nie wychodzi to od puszczam bo nie mam czasu i cierpliwosci na glupoty, kiedys tak mialem jak szlo ale to bylo moze dwa lata temu to na jednym kuponie mialem 3 zxaklady 2 zak.6/10 i w 1.5/10
a naj wiecej mialem 7/10,. . lotto 4/6 i 3/5 w mini ale jak pisalem ja gram sporadycznie i nie za duze stawki ale to bylo a teraz wlasnie zmienilem zdanie i zaczne grac ostro tylko potrzebuje wiecej czasu na typowanie bo idzie mi nie naj gorzej trop
ja w keno skreslilem 5/6 ale to bylo dawno jak bylem mlodszy i glupszy to w to gralem czasami a naj lepsze jest to ze by wyciagnac te 5/6 to musialem prawie wlozyc 50zl a jak juz mialem 5/6 to odzeszlem i bylem na czysto czy lekim plusie juz nie pamientam bo to bylo jak zaczelo sie keno, to oszustwo i tyle jest ustawione te keno
Widzisz Mr88 zatko słychac o kims ze nawet trafil kwote w tysiacach a juz nie mowiac o głównej wygranej
Wasyl to jak to jest to co pisza to w praktyce jest zeczywiscie ,bo ja miałem plusha (wynalazek z tym misiem od plusa) i jak właczyłem pakiet za 25zł to by było wszystko ok gdy by co jakiś czas nie kasowali za dzwonienie które juz z gory zaplacilem
ja mam na mysli rozmowy tylko na komurkowe za 19zl lub 0,99gr za jeden dzien a ten ktory nie zrealizuje polaczenia nic nie liczy
tak piszą na (nju) ich stronie i chciałem sie zapytac na forum moze ktos ma ta siedz i chcialem sie upewnic czy to jest realizowane w praktyce z regulaminem jak oszczedze na rozmowach i innych to bendzie wiecej na granie bo mam w planach ruszyc na powaznie z toto i bukiem
http://www.windykacja.pl/poradnik,poradnik-dla-wierzycieli,ryzyko-zwiazane-z-dochodzeniem-zaplaty-roszczen-przedawnionych.html
Esty nie dokonca cieszko jak masz np.dłuznika to sa sposoby jak nie całość to cześć długu można odzyskac
Ale co mam na myśli to z tym artykułem to chodzi mi o dłuzników których gnebią firmy windykacyjne, troche wiedzy o swoich prawach nie zaszkodzi
było4,8 a ja 5,7 rozwazalem ze by dac jeszcze do tej piatki 4 to by było 4z6 w Multi ale mysle sobie ze nie a i tak wytypowalem w pare minut
multi ale nie bende mugł ci teraz pomudz poniewaz jestem w pracy, a naj lepiej mi sie typuje jak nie mam nic na glowie ale odeywe sie jak naj szybciej na forum i podam swoje typy na wieczor ok za jakies moze 20 minut
tylko prosze dzisiaj nie grac w Mini, bo ja zgarniam cała sume i nie zamierzam sie z nikim dzielić
Witam, jakie macie doswiadczenia z Mini lotto lub slyszeliscie, bo wygrana 3 to jak 1 do 128.
ja tu widze ze Zbigniew g i . . i benda dzisiaj grac w Mini no to zobaczymy kto znasz wygra
ale wszystko zalezy tak na prawde od szczescia, ale szczesciu trzeba do pomudz
Gramy, nie gramy, to gramy, mam manię
Nie takie tanie w końcu te granie
Na pierwszym planie, nie jak na ekranie
Magik na poziomie morza zostanie
Bo nie grasuje pod wpływem grassu
Od czasu do czasu bitu i basu
To mi tu spasuj, nie jak pas w kartach
Myślę, że gra ta jest świeczki warta
Czasem wybucham, nie jak petarda
Nie jak Titanic toniemy na laurach
Nie takie tanie w końcu te granie
Na pierwszym planie, nie jak na ekranie
Magik na poziomie morza zostanie
Bo nie grasuje pod wpływem grassu
Od czasu do czasu bitu i basu
To mi tu spasuj, nie jak pas w kartach
Myślę, że gra ta jest świeczki warta
Czasem wybucham, nie jak petarda
Nie jak Titanic toniemy na laurach
ja tez nic w Mini tylko 40, ale wyslalem na chybil jeszcze mam trzy zakłady na 8 losowan w Mini zobaczymy czy cos przyniesie ten kosztowny kupon, narazie dwa losowania i nic