Wpisy użytkownika leb
Łącznie 1 207 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 297 992. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a te o ktorych myslaem ze wpadna i wpadły to tylko te są 1,16,19,32 i 41.
a 16,19 i 32 to tak myslalem ale mialem za malo czasu ze by na nie wpasc dopiero jak juz wyslalem to pozniej i te bym dal ale za pozno
na jutro na 14 daje miedzy innymi 58 i 80 a reszte jeszcze nie wiem
kto wie zloty może a kórat wpadnie to wszystko jest jak wrózenie z fusów
a teraz dla mnie mniej pewne ale kto wie moga wpasc o to=5,16,28,29,64,51,38,65
wczoraj na wieczor mialem takie w Multi 2,4,5,16,17,19,28,53,54,i65. bylo4z10
i do tego skladu 17a ale i tak nie wysle dla wtajemniczonych u gory 684 wpis
Do alfabet,nie jestem pewny ale bylo takie losowanie ze powtorzyło sie z jednego losowania na drugie te same liczby ale
Chciałem się zapytać jak sieć komórkowa jest naj lepsza,bo duzo dzwonie i potrzebuje rozmów bez limitu za rosądną cene mam juz pare, a dokładnie 2 śieci komórkowe i nie zależy mi na internecie ale bardziej na rozmowach bez zadnego limitu i jak pisałem to mam taką (29zł na 30dni i oczywiśćie internet do tego)?
bo tak sie złozyło ze chcem zmienić bo wcześniejsza za dużo mie skubała
Dzieki z góry za odp., ale nie mam czasu ze by nostop siedzieć na Multipasko ale póżniej przeczytam Dzięki z góry
A tak naprawde to juz mam wybraną śieć i jutro zakupie ,ale chciałem zapoznac sie z waszą opinią, a tą sieć którą wybrałem na karte. . bez zadnych umów, koszta 29zł na 30dni w tym bez limitu rozmowy do wszystkich nawet na stacjonarne i do tego chyba 2GB internetu i sms i jak mówiłem bo wcześniejsza śieć mie skubała i nie tylko mie wszystkich, i to nie na umowe zadną mimo ze wykupywałem pakiet za 25zł to śćiągała kase z konta za rozmowy jak miałem bez limitu. . . .
Oczywiśćie nie chcem pisać o markach ze by Pasko nie miał do mnie jakiś pretesji
. .
. .
a ja nic z tego nie mam oprócz tego ze dzwonie za 29zł bez limitu i tak jak doradzam dobrze swojim znajomym to i wam chciałem i dobrze ze jest u nas duzo sieci bo jest duza konkurencjia miedzy nimi a my konsumenci na tym naj lepiej wychodzimy
mozna wpisac w wyszukiwarke te szczegoly - bez limitu do wsztstkich i sms za free i 2 GB internetu przez miesiac i powina sie wyswietlic odpowiednia siec
wasyl pisales o nju ale to 39zł a nie 29 nie duza roznica ale mozna by ta dyche na totka zamiast w siec ladowac
wasyl własnie przed chwilą zobaczyłem w reklamie N. . ze 19zł przeczytam dzieki
ale wasyl to jest na umowe z rachunkiem ale powiem ze ciekawa oferta ale na ten moment nie znam jeszcze sztrzegulow
Odp.Nino kombinuj masz od 1 do 80,może twoje bendą do trafienia życze tobie tego i sobie, a jesli chodzi o typowanie to ja to wytypowałem w pare minut tak na szybko
ja jak trafiam to przewaznie jak puszczam po jednym zakladzie maksymalnie pare a nie setkami
widze ze w Kaskade padła gowna moze to dla tego ze można grac chyba na 6 dni tym samym zakadem
ma ktos z waz Nju mobile i jak jest w praktyce, wiadomo to co pisza na oficjalu to nie dokonca jest tak, . .
Np. jak dzwonie tylko na komórkowe to mi benda sciagac w miesiacu tak jak mowia 19zl
Pawcio ja jeszcze w praktyce nic nie wiem ale słyszałem ze mozna wysyłac 1 zaklad Kaskady max na 5 lub 6 losowan
http://www.lotto.pl/kaskada/aktualnosci/od-1-stycznia-2015-roku-w-kaskade-mozna-grac-na-6-kolejnych-losowan
Aha ok juz przeczytałe, ale sie wycwanili bo jak by sie powtarzały w Kaskade to by jeszcze czesciej padały główne wygrane