Wpisy użytkownika leb
Łącznie 1 207 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 309 623. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witamja mam jeszcze 3 zakłady w Mini,na 10 losowan, trafiliscie kiedys jak wysłaliscie na pare losowan?
lub słyszeliscie i widzieliscie jak ktos trafił bo tu widze ze mało kto trafia
Mr88 tylko sprawdz na oficjalnej wynki, bo tu czasami sie myli z wylosowanymi liczbami, mam na mysli wyniki losowan
ja grałem systemem z 7 pare razy i jak bym wysłal ten sam na drugie losowanie to bym miał 4 w Mini, a wysłalem nowy bo mi 10 nie pasował,faktycznie dycha nie wpadła ale 4 by była
i juz nie gram systemem poprostu szkoda kasy juz wole w biznes i mam pewnosc ze pomnoze niz grac setkami w totka
Mr88 to juz w sumie w zyciu to pusciłes troche zakładow systemowych?
ja moze wszystkich to około dziesieciu i wzadnym nawet 3 nie trafiłem oprocz tego ze moglem miec w Mini 4
a tak po za systemem to trafiałem w Multi na jednym zakładzie 7/10, Lotto 3i4 i w Mini nawet jednym zakładem trafiłem 3 lub dwoma
no wiesz jednym zakladem a czasami wysyla sie kilka dziesiat i nic np w Mini
ale mowie to dziwne ze nie ktorzy wygrywaja tylko jednym lub paroma zakladami to zalezy tylko od szczescia
ja jeszcze tu na forum nie słyszałem a ni nie widziałem ze by ktos trafił chociasz ze 100tys.
ja ostatni raz grałem w Lotto Plus w zeszłym roku na urodziny wysylali to ja tez i nic nikt nie trafił
a nie wiecie czy opcokrajowcy np.w Danii moga grac i odbierac wygrane,mam na mysli duze?
Faral to mowisz ze sasiad trafił na jednym kuponie głowna wygrana i to samo mowil Mr88 ze zna kto trafił w Lotto na jednym zakładzie?
Witam, Snopek trafiasz tak jak grasz na pare losowan np. 3 zakłady w Mini na 10 losowan?
mam na mysli, jak grasz na pare losowan to w pierwszym np. nic a wpadnie np. w 7 losowaniu t
Snopek ja tez wysłałem Mini 3 zakł. na 10 los, i na razie nic po trzech losowaniach
ja tez kiedys potrafiłem nawet nie sprawdzac nawet prawie do miesiaca
i tak wzlekałem ze pare razy juz nie mogłem odebrac wygranej ale to była drobnica naj wiecej to 8 zł w Kaskade za 9
mam na mysli np w Lotto 5/6,lub w Multi i innych wynalazkach totalizatora?
Pytam sie was na forum ze by sobie jakas nadzieje dadz czy nie zaczac grac jak pisałem ja w Lotto grałem ostatnio w ubiegłym roku czerwiec
a powtarzam sie w pytaniach,poniwaz nie kazdy jest na forum a pozniej wejdzie
Ok Faral ale chcem wybrac taktyke taka na ktorej juz ktos wygral z doswiadczenia
wiadomo wszystko zalezy prawie od szczescia ale mozna do pomudz szczesciu
nie no wiadomo ze prawie kazdy ma plecy tylko ten nie ma co by wygrał głowna wygrana np.250 tys
Odp. wiadomo Zgrywus ale naj lepiej jest inwestowadz i to w paru miejscach to dywersyfikowadz kapital ale ja chcem własnie na ruchy,interesy
a nie tylko sie przygladac,podzielcie sie swoimi doswiatczeniami z granie w toto lotka?
Zgrywus własnie to jest w tym wszystkim naj gorsze ze gram myslac na iwnie ze wygramy
Wasyl rzuc papierosy i zamien na goszka czekolade minmum 60%kakao, powaznie
i jak bendziesz rzucał papierosy to zainwestoj w gumy do zucia no i zastap papierosy czekolada
powaznie slodyczy nie lubisz, to kiedy ostatnio jadles cos slodkiego
Wasyl lepiej mow ,pisz tu nam czy znasz kogos kto wygrał pokazna wygrana w totka i jakim sposobem