Wpisy 2 301 906 – 2 302 005
26 marca 2015 00:43 → 26 marca 2015 10:42, 100 wpisów
zgrywus >> co tutaj robisz o tej godzinie do wyrka z tobą 22 mineła
wstajemy wstajemy wstajemy bo to punktu lotto po kasiorę jedziemy
właśnie ja dziś odbieram trochę kasy
mini 3/5 ,
40,50 zl
zaszaleje
Dzień dobry.
http://zdjecia.nurka.pl/images/id.joe.pl-sub-images-pictures-145c18e3962075584f81bf0803456372-th2.gif
http://zdjecia.nurka.pl/images/id.joe.pl-sub-images-pictures-145c18e3962075584f81bf0803456372-th2.gif
Dzis na 14sta 3/3 13,18,71 wpadnie czy nie
Wpadnie czy nie? 13,18,71
Za trzy dni kończę sto lat.
Browarek dla wszystkich.
Lubiących i nielubiących.
Browarek dla wszystkich.
Lubiących i nielubiących.
80 78 11 17 52 55 60
12 18 21 27 04 06 08 73 31 05
http://fakty.interia.pl/prasa/news-gw-chca-zeby-za-lekcje-religii-zaplacil-rodzic,nId,1704898
i bardzo dobrze powinni calkiem zlikwidować a nie od małego tylko pranie mózgu w tych budowlach pranie w szkołach pranie jak chce rodzice by ich dzieci miały pranie mózgu dodatkowe niech sami placa jestem za precz z czarna stonka i moherozada
12 18 21 27 04 06 08 73 31 05
http://fakty.interia.pl/prasa/news-gw-chca-zeby-za-lekcje-religii-zaplacil-rodzic,nId,1704898
i bardzo dobrze powinni calkiem zlikwidować a nie od małego tylko pranie mózgu w tych budowlach pranie w szkołach pranie jak chce rodzice by ich dzieci miały pranie mózgu dodatkowe niech sami placa jestem za precz z czarna stonka i moherozada
dobra spadam posmiac się z moherow na zakupach do mpk to to ledwo wchodzi ustac nie może ale jak sa promocje to babcja kule pod pache i leci nigdy nie ustepuje miejsca jak już musze jechać mpk chyba ze faktycznie widze ze nie da rady dobra ide ale będę zioral
Majpan z całym szacunkiem dla ciebie boga niema jaka by on miał nazwe jak by na niego mówiono jego niema religia wiara w kogos w cos to najwieksza porazka swiata i tyle
gryks>> wszystko co dajesz >> wróci do ciebie kiedyś.
Biedny będziesz.
Biedny będziesz.
Jeżeli sądzisz że jesteś dziełem przypadku.
To twoje istnienie nie ma żadnego sensu.
To twoje istnienie nie ma żadnego sensu.
haha nie jestem dzielem przypadku sorrki zes wymyslil ses co to ses haha
czyzbys majpan chadzal do kosciolka wierzyl to wszystko co ci te panienki gadaja ah ten ciemnogrod i jego banialuki spadam czas goni
Jesteś zakompleksiony facet.Sam siebie tak naprawdę nie akceptujesz Kto Ci taką krzywdę zrobił. .
a może dobro jest dla słabych i dlatego tylu w to wierzy bynajmniej tak gada choć wiara ma jedno imie religa w cos dla kogos w imie czegos co dla jednych jest dobrem dla innych zlem i na odwrot walka w imie czego w imie kogos a może to z czasem hobby..... pa ........ haha wielki znawca monet w swej postaci haha krzywdę to tobie zrobiono ty wiesz co jest dla kogos dobre co nie nawet niewiesz jaka to ulga szczęście zdala od ciemnogrodu paaa ale i tak miłego monet i pozostalym
Gryks
Co jest łatwiej zburzyć dom czy go zbudować.?
Odpowiedz bez jaj.
Co jest łatwiej zburzyć dom czy go zbudować.?
Odpowiedz bez jaj.
Gracz z miejscowości Kraków wygrał 250 000,00 zł w grze Kaskada
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Koszalin wygrał EKSTRA PENSJĘ !
gryks >> do kościoła nie biegam, wierzę w Siłę Wyższą -jakkolwiek to rozumieć.
Ale nie obrażam i nie poniżam tych co wierzą inaczej.
Ślizgasz się na antykletykalnym populiźmie.
Jedz do Kairu i powyzywaj prorokowych trochę zatwardziały ateisto/gieroju
Ti ci obetną to z czego i tak mały użytek robisz.
Ale nie obrażam i nie poniżam tych co wierzą inaczej.
Ślizgasz się na antykletykalnym populiźmie.
Jedz do Kairu i powyzywaj prorokowych trochę zatwardziały ateisto/gieroju
Ti ci obetną to z czego i tak mały użytek robisz.
Tak z reguły się dzieje, jak ktoś jest mocno doświadczony przez los"połamany" i z tego wynikają takie , a nie inne reakcje
gryks niy interesuje mie co myslisz o kosciele i jakom mosz wiare ale niy bluznij na kosciol zaczim te komentarze do siebie
W Koszalinie padła wygrana w ekstra pensji przy tak znikomej ilości zawartych zakładów z losowania na losowanie drastycznie spada zainteresowanie tą grą ja osobiście wczoraj nie zagrałem
dla wszystkich hipokrytow darmozjadow emerytow moherow katolikow i innych wrogo nastawionych wierzących w bajki ciemnogrodowe latające do panienek spowiadających się im ze wszystkiego srodkowy palec pocałujcie mnie wiecie gdzie spadam z tej str które i tak zeszla na psy spadam z tego ciemnego kraju bawcie się dobrze sami ze sobą ponad 30 lat temu pozbyłem się ze swojego zycja wiary narzuconej sila i jestem szczęśliwy ale pewnie nie którzy powiedzą ze se tak wmawiam co za matolstwo jestem szczęśliwym człowiekiem jak nigdy smieje się z was paaa
@monet za ocenę i prawidłowo postawę...
- A jaki kolor lubisz?
- Róż.
- To róż dupę po piwo.
- A jaki kolor lubisz?
- Róż.
- To róż dupę po piwo.
HARTGE - EP jest dla najmłodszych próbujących coś wygrać bo starsi gracze nie dają się na to nabrać- żyjąc w POLSCE doświadczyli już jak państwo polskie może nas wyrolować
dlatego jest takie małe zainteresowanie tą grą, ale to jest tylko moje zdanie o tej grze nie wiem jak inni się na to zapatrują
@ gryks76
dobra decyzja...
"spadam z tej str które i tak zeszla na psy spadam z tego ciemnego kraju bawcie się dobrze sami ze sobą"
EKTRA PĘSJA -też kurna wymyślili w normalnego Multi jest ciężko coś wygrać a co dopiero w EP
HALLO T-S daj najpierw wygrać komuś w Multi i pokaż że można ,,a potem wprowadzaj gier ile chcesz
na 14stą 13,18,71
bo ładne laski i chłopców w drogich szakietach to ja też potrafię zaprosić