Wpisy użytkownika leb
Łącznie 1 207 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 297 308. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
to jusz lepiej zagrac w extra pensje i wyjdzie 5 zl a nie 21 bez plusa A WIEKSZE SZANSE MATEMATYCZNE
NIZ GRAC SYSTEMEM TESZ GRALEM W LOTTKA I MINI ALE TAK TO ROZKMINILEM ZE SZKODA KASY TRACIC NA SYSTEMY A TOTALIZATOR WYMYSLIL SYSTEMY ZE BY WIECEJ KASY WPLYWALO DLATEGO ROCZNE OBROTY IDA W MILIARDACH
ale moje pewniaki ktore wczoraj po losowaniu wytypowalem na dzisiaj to 65,57. . wpadl na 14 dzisiaj
a umnie 37 to od poczontku sie nie pisalo ze wpadnie ale szkoda ze nie mialem czasu napisac
zamiast 37 to stawialem na 32 ale jeszcze nie bylem przekonany ale i tak nie gralem na 14 dzisiaj
poprostu matematycznie sie nie oplaca grac na 3, i odbierac sobie szanse wygrania wiekszej kasy
ja zawsze jak kresle to mi nawet w 10 sie nie zmieszcze dzisiaj mialem wytypowane 19 liczb na 14
dokladnie jakies paliwo ze by mial na czym jechac mózg ,do typowania prawidlowo
wiecej mi chodzi po glowie liczb ale nie chce mi sie glowkowac jak i tak dzisiaj nie wysle
Anzu 51 jestem na tak a 25 moze 3 raz pod zad wpadnie bo tesz mi tak wychodzi ze na wieczor
czarek napewno sie podzielisz wygranaale i tak nic nie pomoge bo w Lotto plus nie gram
za male szanse ze trafie glowna w Lotto,zreszta nie gram poniewaz bojkotuje za drogo jak na nasz kraj 3 zl to np w skandynawi kosztuje 3 korony Szweckie i jest duzo wiekszza szansa nie porownywalna z Polskim lotto a zaklad kosztuje tyle co u nas Mini tylko ze u nich miejszego stopnia latwiej trafic czyli lepsze są zwroty z zakladow i kropka.
o kolo 1zł25gr w Skandynawi Lotto a pare razy wiecej zarabiaja niz Polacy,duzo wysza maja srednia krajowa
ale ja to traktuje jako system za free przemawia za tym matematyczne prawdopodobienstwo
raz zagralem na chybil 3z3 ale to bylo dawno jak kupon chodzil po 1,25 a tak to nie gram bo poco odbierac sobie szanse na wieksza wygrana ale owazam ze naj lepsze zwroty sa na siedem skreslen wynika to matmy
matematyczne szanse 3z3 to tak jak trojka w Duzym lotku podobnie okolo 1 do 50 paru nie pamientam dokladnie to czyli nie jest tak latwo
ale to zalezy w co grasz w lotto na glowna 14mln do jednego a w np. extra to 1ml300tys.do 1goto w co mozna predzej trafic zgadnijcie?
dla tego kumulacja a w Mini lub Extra.. to tylko setki tysiace zakladow
a w Multi to 1 do prawie 9 Mln szans na glowna ale zgadzam sie z jednym to zalezy tylko od szczescia
ale bende gral w te grz co ma sie wieksye prawdopodobienstwo wzgranej a nie w MegaMilions co jest kilka jak nie 220mln prawdopodobienstwa i jesycye pryeplacac
moje typy na dzisiejsze losowanie nie wyslane 1,4,7,16,20,28,42,43,56,64,70,74,77,78,80.
cos mie tesz tak mowi ze okolo 2 tys. ale dokladnie nie wiem jeszcze nie mialem takiego problemu bo malo kto wygrywa powyzej 2tys.
ja mialem bez systemu tylko pare zakladow wyslalem w roznych kolektorach i na chybil w sylwestra
bo tak to nie gram wogule w lotto a system to pare razy z 7/49 w lotto ale bez wygranej nawet 3 nie mialem
ja wiem 3 w systemie 12/49 to jak 1 do 1000 pare nie pamientam dokladnie
hospen jak jusz tak grasz ostro to graj naprzyklad 8,9...szystemem bo 12 to ya mocno
ja malo gram ostatni raz tak regularnie to rok prawie minie ale tesy rotko syzbko sie yniechecam
hospen nie ma co sie przejmowac nimi mysla ze sa anonimowi to swirojia