Wpisy użytkownika lamictal
Łącznie 211 wpisów w archiwum, pokazane od nr 47 455. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
http://blackouteurope.pl/ <----TU JEST WSZYSTKO OPISANE
Nie pozwól parlamentowi UE zamknąć dostępu do Internetu! Nie będzie drogi odwrotu!
Działajmy teraz!
Dostęp do Internetu nie jest warunkowy!
Nie pozwól parlamentowi UE zamknąć dostępu do Internetu! Nie będzie drogi odwrotu!
Działajmy teraz!
Dostęp do Internetu nie jest warunkowy!
uszany wybacz za porównanie cię do mańka. Nie zkojażyłem [postu tylko tak zerknąłem. wybacz
@expres
Zamówiłem już 20 zgrzewek browara, a rachunek kazałem przysłać tobie. hahaha. gratulacje
Zamówiłem już 20 zgrzewek browara, a rachunek kazałem przysłać tobie. hahaha. gratulacje
kogucik taki system poszukaj na forach bukmacherskich. Coś takiego widziałem że tworzy się piramidę i gra na remisy tylko nie pamiętam gdzie
przyłączam się do słów Gały. Proszę o typy jakieś na multi bo będę niebawem mijał TS i FORTUNĘ więc wypadało by zajść
Dzieks. strzele te same w FOrtunie i TS po jednym. NIECH LOS BĘDZIE Z NAMI. ;D
Weź kogucik wyskocz z jakimiś 6 liczbami bo chcę puknąć w multi, a nie mam pomysłów.
wsadź skany tych sukcesów i porażek to będzie bardziej wiarygodna ta strona
kogucika, a co myślisz o gze gdzie stawka jest 9,50 za wytypowanie jednej z dziesięciu
ale w węgrach wybierasz 1 ze zbioru 90 liczb, a mi chodzi o wybór 1 z 10 gdzie 10 to zbiór wszystkich liczb jakie uczestniczą w losowaniu)
cac-40 francuska giełda druga liczba po przecinku jest cyfrą od 0 do 9 i na nią stawiasz (na unibet jest taka opcja do gry)
manieg da ci dowody tylko posprawdza na óżnych forach czy są odpowiednie skany żeby je ściągnąć
@danteV
Betgun się często myli. Mi wiele takich pomyłek się zdarzyło ale jak napisałem do nich to mi poprawili dlatego trzeba pilnować. Swoją drogą to nie źle zarabiają na takich pomyłkach przecież jest dużo graczy którzy ślepo wierzą w ich rozliczenia kuponów.
Betgun się często myli. Mi wiele takich pomyłek się zdarzyło ale jak napisałem do nich to mi poprawili dlatego trzeba pilnować. Swoją drogą to nie źle zarabiają na takich pomyłkach przecież jest dużo graczy którzy ślepo wierzą w ich rozliczenia kuponów.
u mnie też gg nie łapie
ich strona siadla. Przez konekta i tlena tez nie nada :( ich strona nie wchodzi
ich strona siadla. Przez konekta i tlena tez nie nada :( ich strona nie wchodzi
teraz będą rzadziej kumulacje i mniejsze stawki bo Państwowa kasa potrzebuje pieniędzy
Może zarabia na sprzedaży systemu labo zarabiał bo z oferty promocyjnej zostało 252 osoby i się nie zmienia od kilku dni. :) Ściemnia nawet nie opisuje trochę jak to działa.
@dsg
Po pierwsze żeby odebrać nagrodę trzeba mieć kupon więc osoba która trafi 6 zostanie wyśmiana przez znajomych :)
Po pierwsze żeby odebrać nagrodę trzeba mieć kupon więc osoba która trafi 6 zostanie wyśmiana przez znajomych :)
TO jest pewnie taki koleś co specjalizuje się w wyprowadzaniu pieniędzy z firm
@tiger
Poszukaj na forum lottotrix może ten system cie zainteresuje
Poszukaj na forum lottotrix może ten system cie zainteresuje
ale żeby z diabłem podpisać cyrograf to trzeba sobie wypalić na plecach nonangram, a to parzy :)
Albo chociaż zdjęcia z monitoringu jak cię okrada pracownica TS :)
To jest nakręcanie na kase zresztą spytaj się maniekg on też żyje z nakręcania na typy
Podobno specjalnie nie trafia żeby utajnić swój super tajnie tejemny ukrywany od pokoleń system. :)
Spytaj sie manka on podobno wygrywa swoim tajnym systemem od trzynastu losowań. pzdr :)
Ja mam do końca tego miecha okres karencji ale dam czadu na maksa na pewno może coś wejdzie.pzdr
Przed chwilką widziałem w jakimś konkursie w tv gościówa wygrała 45 tysięcy zeta. Miała pytanie: Jak miał na nazwisko gospodarz domu w "Alternatywy 4"? Farciara ;)
Przeczytajcie sobie to:
http://media2.pl/telekomunikacja/54940-uwaga-na-przychodzace-%28platne%29-sms-y.html
http://media2.pl/telekomunikacja/54940-uwaga-na-przychodzace-%28platne%29-sms-y.html
ciekawe co to jest ta lista rezerwowa zwycięzców. Czy może chodzi o to że jak ktoś nie odbierze nagrody to ta osoba która jest na liście jest kolejnym zwycięzcą?
Witam. Wszyscy są zapewne zajęci budowaniem swoich super tajnych systemów ;] - pozdrawia
Zbieg okoliczności: doważyli niektóre kule, zwiększyli pod koniec losowania siłę dmuchawy, okoliczności się zbiegły i mamy wyniki losowań. ;]
Więcej osób by grało jak by losowania były robione ręcznie z jakiegoś kosza.
dajcie z 10 liczb na jutro bo chcę by zwycięski los był skupiskiem myśli ;]
Zapomniałeś jeszcze wspomnieć o wojnach między partyjnych. Złodzieje boją się tego ruszać bo TS zostanie wykończony przez nową ustawę albo choć by nowelizację.
@edi8
Cos tu na forum i w prasie były ukazane jakieś klimaty z pozwami sądowymi i interpretacji prawa na temat hazadu. Był też link, że politycy przemycili jakąś ustawę legalizacyjną hazard w necie. Ale to by trzeba było paska nakręcić by puścił apel na głównej by użytkownicy dali linki tych tematów na forum do których dawali liny i wszystko co na ten temat było. pzdr
Cos tu na forum i w prasie były ukazane jakieś klimaty z pozwami sądowymi i interpretacji prawa na temat hazadu. Był też link, że politycy przemycili jakąś ustawę legalizacyjną hazard w necie. Ale to by trzeba było paska nakręcić by puścił apel na głównej by użytkownicy dali linki tych tematów na forum do których dawali liny i wszystko co na ten temat było. pzdr
kurde;[ wyskoczylem po bro do nocniaka i nie moglem wejsc do klatki bo domofon nie dziala wiec wyjalem z zawiasów. Zostalem na goracym zlapany jak wsadzalem w zawiasy, heheh; losowanie nie poszlo; heheh
To będzie kosztował 3złote plus podatek czy to w sumie będzie tyle wynosił 1 los??
Icemaio ja też się przyłączam do protestu tylko, że to musi trwać ze dwa miechy albo i dłużej
Pismaki z mainstreemowych mediów właśnie to nazywają wspaniałym warsztatem dziennikarskim, a w rzeczywistości wygląda to tak:
Ctrl+C ---> Ctrl+V
Ctrl+C ---> Ctrl+V
to TYLKO CZEKAĆ AŻ SIĘ KTOŚ ZNAJDZIE CO BĘDZIE SOBIE WPISY NA CZACIE NABIJAŁ.
jA JESTEM PIERWSZY :)
jA JESTEM PIERWSZY :)
Dzięki, właśnie się pakuje i lecę na Karaiby zahaczając o Japonię i Alaskę. :)
Teraz będzie się działo z ustawą dotyczącą gier hazardowych. CBA na coś wpadło podczas pisania ustawy więc szopka medialna sie zaczyna.
COś niewiele mówią a to dlatego że dopiero zaczęli kreować kolejny show
Coś trąbią w tv, że to Chlebowski i Drzewiecki lobbowali za ustawą hazardową.
Ciekawe jak się sprawa rozwinie ale opozycja nie odpuści takiego kąska w walce politycznej.