Wpisy użytkownika kocur
Łącznie 9 748 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 287 426. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Zelus jak będziesz miał wygrać to wygrasz jednym zakładem niekoniecznie wysyłając codziennie. Tylko trzeba pilnować ostatnich losowań . Pozdrawiam
Takie spoglądanie w mapy przypomina mi zdjęcie lub news w TV kiedy to podczas liczenia głosów w wyborach w USA, pokazali gościa jak patrzy w kartę do głosowania jak szpak w pi..zdę
No to jeszcze weekend i bonus pęknie z chybił trafił do kilku osób...
Pozdrawiam wszystkich świątecznie
Życzę Wam wszystkim Wesołych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia
Zdrowia, pogody ducha, wygranych zakładów, skreślonych osobiście i na chybił trafił.
Prezentów pod choinką w Wigilijny Wieczór
Życzę Wam wszystkim Wesołych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia
Zdrowia, pogody ducha, wygranych zakładów, skreślonych osobiście i na chybił trafił.
Prezentów pod choinką w Wigilijny Wieczór
Piękny dzień Bożego Narodzenia już blisko, mogę Wam życzyć tylko szczerze,
Pięknych momentów i chwil wśród rodziny w tę Wieczerzę,
Wszystkiego najlepszego w blasku, złocie, czerwieni, i
banknotach
Niech nowy nadchodzący rok, będzie dla Was pełen spełnionych
nadziei,
Oby spełniło się nie jedno a wiele Waszych marzeń,
Wszystkiego najlepszego prezentów pod choinką i mnóstwa wrażeń!
Życzy kocur
Pięknych momentów i chwil wśród rodziny w tę Wieczerzę,
Wszystkiego najlepszego w blasku, złocie, czerwieni, i
banknotach
Niech nowy nadchodzący rok, będzie dla Was pełen spełnionych
nadziei,
Oby spełniło się nie jedno a wiele Waszych marzeń,
Wszystkiego najlepszego prezentów pod choinką i mnóstwa wrażeń!
Życzy kocur
Dzisiaj zdrapał lub dopiero się ujawnił ktoś kto zdrapał główną nagrodę w Extra Pensji
asfabet w Polsce ciężko jest zostać biznesmenem bez porządnego zastrzyku gotówki
asfabet początki są zawsze trudne. Jeśli jest to bardzo chodliwe to nawet bez reklamy w internecie się obejdzie. Znam takich.
Ja dzisiaj tylko mini lotto wysłałem ale moja myszka wysłała 2 zakłady w MM i keno
Jutro kupie następną krzyżówkę. zawsze w tym samym miejscu kupuję.
Drapek a nie uważasz że wielki wygrane są z tymi niskimi numerami ??
Moje dwadzieścia liczb 71,75,32,2,6,49,36,12,78,65,27,45,47,16,18,30,61,51,55,22
Witam wszystkich
kobiałki
chłopy
Moja dyszka na dzisiaj 02,05,19,28,30,32,45,52,68,70
kobiałki
chłopy
Moja dyszka na dzisiaj 02,05,19,28,30,32,45,52,68,70
Ostatnio medea jakoś się nie pojawia ze swoimi sprawami księżycowymi
mała557
Jutro jak ktoś zgarnie bonus to będzie miał Nowy Rok
tommek cały czas puka jakąś kotkę
Jutro jak ktoś zgarnie bonus to będzie miał Nowy Rok
tommek cały czas puka jakąś kotkę
Witam wszystkich serdecznie.
Wszystkim kobietom aż się wzruszyłem, życzę w Nowym Roku 2013 Dużo Zdrowia, Pogody Ducha, Szczęścia, Miłości Pociechy z najbliższymi, Dużo wygranych pieniędzy oraz spełnienia marzeń i aby ten Nowy Rok był lepszy chociaż trochę od 2012. I życzę miłej zabawy sylwestrowej
Wszystkim mężczyznom również życzę Dużo zdrowia, wygranych w MM i innych, dużo wspólnych radości ze swoimi kobietami, koleżankami, I wszystkiego najlepszego, i wspaniałej zabawy sylwestrowej. Ależ żem się opisał ufff{
Wszystkim kobietom aż się wzruszyłem, życzę w Nowym Roku 2013 Dużo Zdrowia, Pogody Ducha, Szczęścia, Miłości Pociechy z najbliższymi, Dużo wygranych pieniędzy oraz spełnienia marzeń i aby ten Nowy Rok był lepszy chociaż trochę od 2012. I życzę miłej zabawy sylwestrowej
Wszystkim mężczyznom również życzę Dużo zdrowia, wygranych w MM i innych, dużo wspólnych radości ze swoimi kobietami, koleżankami, I wszystkiego najlepszego, i wspaniałej zabawy sylwestrowej. Ależ żem się opisał ufff{
ulexxa miłej zabawy sylwestrowej życzę mam nadzieję iż wybierasz się gdzieś spędzić ten miły wieczór ze znajomymi
Hallo Zofijka jesteś jeszcze ? Życzę i tobie również Dużo Zdrowia, Szczęścia, oczywiście pieniążków dużo, Radości na codzień Baw się dobrze w sylwestra
Mała557 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, Szczęścia, Zdrowia Radości, Pieniążków aby w portfelu nie brakło
Fiolka Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, Kasiorki, Zdrowia, Pomyślności i wszystkiego co sobie zaplanowałaś niech się zrealizuje
Lila Wszystkiego Naj Naj Najlepszego, Zdrowia przede wszystkim, Spełnienia marzeń i udanego sylwestra
Zofijka Życzę i tobie również Dużo Zdrowia, Szczęścia, oczywiście pieniążków dużo, Radości na codzień Baw się dobrze w sylwestra