Wpisy użytkownika kocur
Łącznie 9 748 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 304 422. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Aniu tobie też życzę Dużo Zdrowia Szczęścia i Kasiory co by swe marzenia spełniać
medea Wszystkiego Najlepszego W NOWYM ROKU 2013 i aby Twoje Księżycowe wpływy udzieliły się nam tu wszystkim
Spotyka się klient ze sprzedawcą
(K)Po ile ten rosół ?
(S)Wieprzowy po 5 zł a drobiowy po 25 zł.
(K)Dlaczego ten drobiowy jest droższy od wieprzowego ?
(S)Tanio z kury nie sprzedam...
(K)Po ile ten rosół ?
(S)Wieprzowy po 5 zł a drobiowy po 25 zł.
(K)Dlaczego ten drobiowy jest droższy od wieprzowego ?
(S)Tanio z kury nie sprzedam...
Zaczym, wypijesz sprawdź banderolę https://www.banderolaakcyzowa.pl/
kobiety o słabych nerwach proszone o opuszczenie forum na czas losowania hip hip hurra
Miałem numery zapisane na kartce nie na blankiecie. Kolektura była zamknięta
Miałem takie numery zapisane na kartce 42,32,2,5,21,44,36,52,54,25
Bonus zostawili na Nowy Rok aby im ludzie kielnie napełniali w 2013. Przesądni są i tyle
QweeTT Kolektury będą. Wpłacisz jakąś kwotę i będziesz grać przez neta a jak wygrasz pewnie dodatkowo zapłacisz im procent za wygraną
Robal 36 System na multi lotka> Rozpisuję losowania na blankietach i tyle...taki system
05,08,10,17,19,24,41,49,56,68 to jest moje 10 liczb rozsadzające bonus siemano wszystkim
Testuję nowe typowania. Z losowań z godz 14 typuję liczby na losowania wieczorne. Zobaczymy
A przy okazji chce pozdrowić mojego najlepszego funfla który kocura poratował i postawił kilka browarów
Zobaczę jak te same numery będą na jutro o 14, jak nie to nie nic kropka toćka i chu...j wie co jeszcze
Dobrej nocy życzę tym którzy sobie tu będą pisali, a kocurro wali w kimono miau