Wpisy użytkownika kocur
Łącznie 9 748 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 271 289. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Dziękuję wam wszystkim za dobre słowo
wieiek wypiję za twoje zdrowie zimne piwo
wieiek wypiję za twoje zdrowie zimne piwo
Witam wszystkich Ja na losowanie dzisiejsze mam taką dyszkę. Dobre te liczby będą ? Jakieś usunąć, dodać inne ?
Witam wszystkich
Dzisiaj kupiłem kupiłem dwie Krzyżówki niebieskie jedna pusta (3 litery brakło) druga dwa słowa (dwie litery brakło). Numery 049 i 052 kupione w tym samym miejscu.
Dzisiaj kupiłem kupiłem dwie Krzyżówki niebieskie jedna pusta (3 litery brakło) druga dwa słowa (dwie litery brakło). Numery 049 i 052 kupione w tym samym miejscu.
ulexxa jeśli chodzi o wątróbkę to najbardziej naturalnym i bardzo dobrym jest olej ostropestowy oraz ostropest mielony
Olej ten zawiera sylimarol Olej ostropestowy 250 ml koszt około 20 zł. łyżka stołowa do picia i ostropest mielony też łyżka stołowa popić wodą lub zjeść z jogurtem
Bardzo chroni wątrobę daje jej się zregenerować wytwarza żółć do trawienia itp.
Poczytaj w necie na ten temat. Ja sobie zresztą to bardzo chwalę.
Najsilniejsze właściwości ma sylimarol który zawarty jest w ostropeście plamistym. Znane są przypadki totalnych alkoholików których wątroba była już martwicza i uchroniło ich przed śmiercią. Późniejsze przejście na ostra dietę pozwoliło im pożyć kilka lat dłużej. Ostropest chroni przed truciznami muchomora sromotnikowego tak że nie szukaj daleko jak chcesz żyć
W Niemczech leczenie ostropestem jest tak samo traktowane jak lekami przepisywanymi na receptę. Więc albo ten lekarz robił naloty w czasie wojny albo ma to gdzieś
W Niemczech, gdzie przeprowadzono większość badań naukowych, ostropest jest uznany za lek pomocniczy leczący wątrobę.
1 wygrana w Rzeszowie i numer 020. To tej nie brać z z tym numerem ?
Witam wszystkich ponownie
Dzisiejsze drapane XINGO było puste. Numer 049
Dzisiejsze drapane XINGO było puste. Numer 049
Mam pytanie do krissa. Ciekaw jestem czy w Niemczech mają zdrapki takie jak u nas podobne > Czy bawią się w takie coś ? Tak chciałem wiedzieć..
Witam wszystkich
Zważywszy na brak funduszy w moim portfelu, od dzisiaj będę się starał typować moje cyferki wirtualnie. Dzisiaj na dwa losowania moja dziesiątka to:02,08,13,16,22,32,41,44,66,78.
Reszta jak pewniak, parka itd są w profilu.
Zważywszy na brak funduszy w moim portfelu, od dzisiaj będę się starał typować moje cyferki wirtualnie. Dzisiaj na dwa losowania moja dziesiątka to:02,08,13,16,22,32,41,44,66,78.
Reszta jak pewniak, parka itd są w profilu.
To powodzenia ja dzisiaj jeszcze na jeden zakład mam a później to już tylko wirtual..