Wpisy użytkownika kathy
Łącznie 21 369 wpisów w archiwum, pokazane od nr 114 149. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Robal 36....czy dobrze pamiętam, że to ty się interesowałeś numerami kolejnymi milionosa?
bass...nie wiem, pierwszy raz kupiłam milionosa...wysłać jeszcze można bo się nie skończyły
Robal_36... raczej zmniejszają... miesiąc temu kupiony zaczyna się od 04....., dzisiaj kupiony 01.......
Robal 36...tych milionosów, które podałeś to na pewno nie mam...może chociaż ta stówka się trafi jak podadzą wszystkie wyniki...
a ja kupiłam dwa i na każdym los lipos...
chociaż z jednym było bardzo blisko...
chociaż z jednym było bardzo blisko...
tu się sprawdza milionosy: http://serwis.lotto.pl/183-4b0673fec099e.htm
mysia-pysia...współczuję... u mnie też bydlaki się pojawiały i jedyne co poskutkowało to taki żel, który wyłożył facet od tępienia tego dziadostwa... miał działać pół roku, a zaraz rok i draństwa nie ma
bass... nawet ten co kupuje 1 zakład na 10 lat, kupuje go z myślą, że wygra
bo inaczej by nie grał
a po co oglądasz te swoje kupony i kody kreskowe? nie rozumiem
bo inaczej by nie grał
a po co oglądasz te swoje kupony i kody kreskowe? nie rozumiem
Rafał...to chyba od Ciebie zgapię, bo już sił nie mam do dziadostwa....nic jak sama podaje i nic na ch/t
kocio... ja jeszcze nie wysłałam... wyślę na pewno... tylko muszę przewidzieć jakiego dziś wylosują
kocio...z tego co widzę to madzia samym pojawieniem się na czacie wzbudza agresję niektórych, to samo zresztą hipcio i inni
aż się człowiek boi odezwać bo nie wiadomo czy w łeb nie oberwie
aż się człowiek boi odezwać bo nie wiadomo czy w łeb nie oberwie
hipcio...witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gała...witaj...to już mam 3 jokery na dziś :-)
Gała...witaj...to już mam 3 jokery na dziś :-)
kocio...zrozumiałam...dla mnie nie musisz poprawiać, bo każdemu literówka się może przydarzyć
Gała... dzięki za sugestie...skorzystam
Gała... dzięki za sugestie...skorzystam
Gała... tak jest...a jak wygram to będziesz musiał z tej gdyni do gdańska na kawkę podjechać :-)
Gała... nie będę Cię chwalić, żebyś w piórka nie obrósł...ale jedynie na podanych przez Ciebie cyferkach 4/8
jokeros - lipos....a tak myślałam o tej cholipnej 7
jokeros - lipos....a tak myślałam o tej cholipnej 7
Gała... głodnemu chleb na myśli... ale, że to nie portal towarzyski, przyjmuję Twoje "niemoralne propozycje" jako żart...
Gała...ja zawsze gram stałymi liczbami, które możesz sprawdzić w typowaniach... Twoja dzisiejsza 7 bardzo ładna, tylko niechby ta cholipna maszyna chciała ją wylosować...
teraz na spacerek...
teraz na spacerek...
Gała...nie ołówek, tylko jakieś atrybuty magiczne bierz w łapki i czaruj....
Robal_36 ... dzięki za podanie cyferek...ale tym sposobem...
multimegalipos
multimegalipos
madzia...dzięki
Wędrowco netowy ...wolnymi kroczkami nadchodzi losowanie, wygrasz, kupisz sobie jacht albo coś innego pływającego i nie straszny Ci będzie potop :-)))
Wędrowco netowy ...wolnymi kroczkami nadchodzi losowanie, wygrasz, kupisz sobie jacht albo coś innego pływającego i nie straszny Ci będzie potop :-)))
Wędrowco netowy ...u mnie wersja próbna trwa. na razie ulica pod moim blokiem przejezdna czyli nie jest źle
ricardos...jak tam w nowym domku? rozumiem, że blisko pracy teraz masz
ricardos...to Cię wywiało :-)))
Wędrowco netowy ...jak moja ulica przejezdna to jest ok, nie musze więcej sprawdzać, jak nieprzejezdna to znaczy, że powódź
Wędrowco netowy ...jak moja ulica przejezdna to jest ok, nie musze więcej sprawdzać, jak nieprzejezdna to znaczy, że powódź
ricardos....smacznegosss.....
a poza tym obietnica, to obietnica...trafie bonusa i kawa murowana...
a poza tym obietnica, to obietnica...trafie bonusa i kawa murowana...
hipcio...ja mam zasadę, że jak wytworzę jakiś nowy kuponik to wysyłam go minimum przez trzy losowania
hipcio...obwiąż doradcę wielką czerwoną kokardką, to żaden urok go nie chwyci i będzie Ci dobrze doradzał
kogucik19...pozdrawiam i witam
kogucik19...pozdrawiam i witam
hipcio zapewne powędrował do kolektury, tez się wybieram, ale nie moge się zebrać :-)))
jandzia...totek zaliczony...warunki pogodowe znośne (deszcz umiarkowany) :-)))
hipcio...a jakże, najprzesądniejszy przesąd... czerwona po to by odganiać złe uroki
hipcio...zrobisz jak uważasz, ale ja Ci dobrze życzę... sama myślę o takiej kokardce :-)))
dobranoc
kolorowych snów (kulek) wszystkim
dobranoc
kolorowych snów (kulek) wszystkim
witam wszystkich w pochmurny poranek
dla zainteresowanych deszcz już (jeszcze?) nie pada
dla zainteresowanych deszcz już (jeszcze?) nie pada
jandzia, madzia, kogucik19, Wędrowco netowy.... witajcie
deszczu na razie nie było ale nie wiem czy nie będzie go jeszcze dziś
popołudniowy spacer do kolekturki zaliczony
pan kolektor nie w humorze
:-)))
deszczu na razie nie było ale nie wiem czy nie będzie go jeszcze dziś
popołudniowy spacer do kolekturki zaliczony
pan kolektor nie w humorze
:-)))
jandzia....jeśli to są Twoje typy na czerwiec to czemu o 14 bez trafień, hę???
szczery...witaj...mi się tam nic od jakiegoś czasu nie śni... czy to też coś oznacza?
a mnie by zadowoliło jakby wymyślili samoobsługowe Lottomaty, które by działały jak bankomaty-wpłatomaty