Wpisy 115 544 – 115 644
1 czerwca 2010 06:47 → 1 czerwca 2010 20:23, 100 wpisów
witam ,wsistkich
po miesięcznej pauzie
chciałbym złożyć zyczenia wszystkim
dzieciakom na multipasko
tym młodszym i tym starszym
moje mm na dziś
01,06,20,10
po miesięcznej pauzie
chciałbym złożyć zyczenia wszystkim
dzieciakom na multipasko
tym młodszym i tym starszym
moje mm na dziś
01,06,20,10
Cześć xelom
Dziękuję za życzenia:)
Dla mnie mocne na dzisiaj : 71,14,8,13,5,69.
A ponżej wklejam fragment -ku przestrodze!
"Co dziesiąty (9,9 proc.) Polak pada ofiarą tzw. stalkingu, czyli prześladowania np. za pomocą sms-ów czy rozpowszechniania plotek, podaje "Dziennik Gazeta Prawna" na podstawie badań Instytutu Wymiaru Sprawiedliwości.
Minister sprawiedliwości Krzysztof Kwiatkowski zapowiada w związku z tym zmiany w kodeksie karnym ułatwiające ściganie i karanie dręczycieli. Ich zachowania mają być traktowane jako przestępstwo.
Teraz stalkerzy często pozostają bezkarni. Tymczasem ponad dwie trzecie z nich rozsiewa plotki, oszczerstwa i kłamstwa na temat swoich ofiar. Co drugi grozi, szntażuje i nęka nocnymi telefonami. Co trzeci notorycznie śledzi ofiarę i zasypuje ją sms-ami. Zdarzają się też włamania, przemoc, robienie zdjęć bez zgody itp.
Pozrd.
Dziękuję za życzenia:)
Dla mnie mocne na dzisiaj : 71,14,8,13,5,69.
A ponżej wklejam fragment -ku przestrodze!
"Co dziesiąty (9,9 proc.) Polak pada ofiarą tzw. stalkingu, czyli prześladowania np. za pomocą sms-ów czy rozpowszechniania plotek, podaje "Dziennik Gazeta Prawna" na podstawie badań Instytutu Wymiaru Sprawiedliwości.
Minister sprawiedliwości Krzysztof Kwiatkowski zapowiada w związku z tym zmiany w kodeksie karnym ułatwiające ściganie i karanie dręczycieli. Ich zachowania mają być traktowane jako przestępstwo.
Teraz stalkerzy często pozostają bezkarni. Tymczasem ponad dwie trzecie z nich rozsiewa plotki, oszczerstwa i kłamstwa na temat swoich ofiar. Co drugi grozi, szntażuje i nęka nocnymi telefonami. Co trzeci notorycznie śledzi ofiarę i zasypuje ją sms-ami. Zdarzają się też włamania, przemoc, robienie zdjęć bez zgody itp.
Pozrd.
witam wszystkich w pochmurny poranek
dla zainteresowanych deszcz już (jeszcze?) nie pada
dla zainteresowanych deszcz już (jeszcze?) nie pada
Witam s rańca ;)
Ricardos gratulki za pierwsze miejsce :))
Monti - no proszę Cię - nie mów, że nie lubisz być czasem "POINWIGILOWANY" ;))P
Ricardos gratulki za pierwsze miejsce :))
Monti - no proszę Cię - nie mów, że nie lubisz być czasem "POINWIGILOWANY" ;))P
Witam wszystkich.
Kathy- dzisiaj deszcz ma "wolne".
Pozdrawiam.
Kathy- dzisiaj deszcz ma "wolne".
Pozdrawiam.
Nikogo tu nie ma. Do widzenia. Miłego dnia.
Hosia>
"Poinwigilowany" z efektem takim,jaki mieliśmy mozliwość niedawno tutaj zaobserwoać,to odpowiadam:
A nigdy w życiu!
Dla mnie,to nie do pojęcia jest.
Pozdrowienia ze Szczecina-zimnego i mokrego.
"Poinwigilowany" z efektem takim,jaki mieliśmy mozliwość niedawno tutaj zaobserwoać,to odpowiadam:
A nigdy w życiu!
Dla mnie,to nie do pojęcia jest.
Pozdrowienia ze Szczecina-zimnego i mokrego.
Osiem
prawie wszystkim
Ooooo! osiem wpisów dzisiaj, było...to zapewne sygnał,przynajmniej dla mnie ;)
PAD, ADA - odradzam, MOZAMBIK - może być
na dziś w mm system wyboru za pomocą liczb z tablic rejestracyjnych samochodów stojących w korku OBOK mnie ;)
celnych
prawie wszystkim
prawie wszystkim
Ooooo! osiem wpisów dzisiaj, było...to zapewne sygnał,przynajmniej dla mnie ;)
PAD, ADA - odradzam, MOZAMBIK - może być
na dziś w mm system wyboru za pomocą liczb z tablic rejestracyjnych samochodów stojących w korku OBOK mnie ;)
celnych
prawie wszystkim
Robal_36 >>> no ja się nie udzielam tylko czekam grzecznie na Pana (ów) policjantów,zastanawiam się tylko czy będą w mundurach czy po cywilnemu :P
No i najważniejsze czy będą w pełnym uzbrojeniu :P
No i najważniejsze czy będą w pełnym uzbrojeniu :P
kogucik19 >>> znalazłam Ci coś odnosnie Twojego hauu,hauu.
poczytaj:
http://pl.board.bigpoint.com/spaceinvasion/showthread.php?p=1275769
http://paweldejko.blogspot.com/2008/10/charakterystyka-trolla.html
http://www.przekroj.pl/wydarzenia_kraj_artykul,1553.html
poczytaj:
http://pl.board.bigpoint.com/spaceinvasion/showthread.php?p=1275769
http://paweldejko.blogspot.com/2008/10/charakterystyka-trolla.html
http://www.przekroj.pl/wydarzenia_kraj_artykul,1553.html
madzia77>>
Ty mi się nie musisz tłumaczyć :)
Tobie także osiem i celnych
PS
i samych miłych spotkań z panami w mundurkach ;)
Ty mi się nie musisz tłumaczyć :)
Tobie także osiem i celnych
PS
i samych miłych spotkań z panami w mundurkach ;)
Z okazji Dnia Dziecka wszystkim dzieciakom serdeczne życzenia i spełnienia marzeń :)
Dziękuje wszystkim .Pozdrawiam
Na forum się chyba coś zacięło , bo wchodzę i co widzę:
2010-06-01 (11:21)
romanx
Typowane trójki
448613 26129 2010-06-01 (11:18)
romanx
Kilka parek na codzień
548153 27941 2010-06-01 (11:18)
romanx
PEWNIAK 1 LICZBA
95607 5941 2010-06-01 (11:16)
romanx
2010-06-01 (11:21)
romanx
Typowane trójki
448613 26129 2010-06-01 (11:18)
romanx
Kilka parek na codzień
548153 27941 2010-06-01 (11:18)
romanx
PEWNIAK 1 LICZBA
95607 5941 2010-06-01 (11:16)
romanx
Chyba u Ciebie edi8 , bo u mnie jest normalnie .
Pamieta ktos jak dodawało się zdjęcie ?
edi8>>
przeglądarka płata Ci figle
mysia-pysia>>
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2298
2009-05-19 (15:08)... bardzo ładnie opisał
przeglądarka płata Ci figle
mysia-pysia>>
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2298
2009-05-19 (15:08)... bardzo ładnie opisał
Najlepsze dowcipy idzie znaleźć jednak na tej stronie. Madzia77 wczoraj kilka razy pisała że:
"simad >>> tak jak sam napisałeś NO PUBLIC!! dlatego tez tego tematu nie chcę drążyć." oraz "uważam temat za zamknięty."
Dzisiaj od rana jednak otwiera temat który wczoraj sama zamykała :-)
Puenta autora>>>kiedy następuje spokój, to za wszelką cenę trzeba go zakłócić.
"simad >>> tak jak sam napisałeś NO PUBLIC!! dlatego tez tego tematu nie chcę drążyć." oraz "uważam temat za zamknięty."
Dzisiaj od rana jednak otwiera temat który wczoraj sama zamykała :-)
Puenta autora>>>kiedy następuje spokój, to za wszelką cenę trzeba go zakłócić.
mysia-pysia>>
w innym miejscu...
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2924
>>millenium<< 2010-03-16(21:29)
podał sposób z innym serwerem
powodzenia
w innym miejscu...
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2924
>>millenium<< 2010-03-16(21:29)
podał sposób z innym serwerem
powodzenia
Panowie będą uzbrojeni po....zęby :)i w pełnej gotowości.... bojowej oczywiście ;)))
Robal ale chce zmienić obrazek w moim profilu .
Na moim profilu zrobiłam modyfikacje danych m.in. zmieniając obrazek , ale jak pisze na fotum to nadal pokazuje się ten stary .
Pierwszy portal z typami Lotto
www.multimultiplus.dbv.pl
Zapraszamy
Zapraszamy
Aby dodać obrazek do swojego nicka (avatar), należy wejść na stronę forum.multipasko.pl/avatary.php
tu chodzi o avatar na forum ;) powodzenia
nie zapomnij odświeżyć F5
nie zapomnij odświeżyć F5
mysia pysia i Robal_36 >>> chodziło mi o to , że boję się otworzyć lodówkę - bo tam też może być niejaki "ro...x" skoro na forum tylko on i on :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
dzięki hosia
Edi moich wpisów tez juz dziś z osiem będzie . Na wszelki wypadek nie otwieraj drzwi do sypialni ;))PP
pozdrówko , buziole, miłego dnia:)
pozdrówko , buziole, miłego dnia:)
mysia-pysia>>>Jak zmieniasz avatar na którym było twoje zdjęcie na inny, to chyba już za późno. Z wpisów Madzi77 jasno wynika że ma haka na każdego z tej strony, czyli już Twoje zdjęcie skopiowała i w przypływie emocji lub złości zamieści je na jakimś innym portalu, oby nie na erotycznym :-)
Tak postępują trolle.
Tak postępują trolle.
hosia >>> dla Ciebie drzwi do mojej sypialni SZEEEEEROKO otwarte - a zwłaszcza na okres lipiec/sierpień , bo ślubna do USA się oddala , a czego oczy nie widzą itd.
Buziaki!
edi8
Buziaki!
edi8
Że co?
Proszę , proszę, jak to edi8 się rozbisurmanił?Innych sprawdza, krytykuje,sam publicznie oferty składa!sprawdzenie naprężenia sprężyn w materacu, gładkość pościeli jedwabnej,i najważniejsze !! czy dostrzeże ten monogram edi8 !! Witaj hosiu:)
klarak , klarak >>> o czym Ty myślisz...
Po prostu przy SZWEEEEROKO otwartych drzwiach sypialni , mam najlepszą akustykę i z hosią sobie o numerkach STOP o liczbach możemy porozmawiać ( np. po francusku , hiszpańsku czy grecku ) .
Pzdr.
edi8
Po prostu przy SZWEEEEROKO otwartych drzwiach sypialni , mam najlepszą akustykę i z hosią sobie o numerkach STOP o liczbach możemy porozmawiać ( np. po francusku , hiszpańsku czy grecku ) .
Pzdr.
edi8
hosiu:aparycja tego Pana nigdy nie była jego domeną, i tak zostało!Także hosiu uważaj z tymi buziakami, oby czasem sztuczna szczęka Tobie w ustach nie pozostała: Miłego Dnia papatki:)
No co taka konsternacja?Pomyliłem się :D
Magiczna siódemka ;)
1,4,17,24,25,37,20.
Magiczna siódemka ;)
1,4,17,24,25,37,20.
A myślałem,że dostałem dożywotniego bana :)za błąd :D
Biała ściana przede mną stała :D :D ;D
Biała ściana przede mną stała :D :D ;D
podobno przez godzinę od 13:46 do 14:44 stroną Multipasko interesowało się ABW wie ktoś o co chodzi?
witam wszystkich w nowym miesiącu życzę wszystkim wygranych by nikt z graczy nie był na minusie
Dziendoberek!
Najlepsze Zyczenia w Dniu Dziecka! :)
Pozdrowienia serdeczne i sukcesow!
Najlepsze Zyczenia w Dniu Dziecka! :)
Pozdrowienia serdeczne i sukcesow!
Witam
Zakończyliśmy kolejny 5 etap gry w plusa w tym roku
zysk w maju +750,88zł
zysk od początku roku ponad 3200zł
zapraszamy do gry z nami
Zakończyliśmy kolejny 5 etap gry w plusa w tym roku
zysk w maju +750,88zł
zysk od początku roku ponad 3200zł
zapraszamy do gry z nami
edi8>>Domena stanowi końcową część nazwy domenowej, tłumaczoną przez serwery DNS na fizyczne adresy w sieci Internet. Przykładem domeny może być: nazwa.com, gdzie przyrostek (ang. suffix) identyfikuje charakter witryny internetowej (w tym przykładzie .com oznacza witrynę o charakterze komercyjnym) - domena wysokiego poziomu (Top Level Domain), zaś przedrostek (ang. prefix) (w przykładzie: nazwa) stanowi domenę drugiego poziomu i służy do identyfikacji właściciela domeny.Czy to Twoja" Właściwa "interpretacja rozumianego tekst edi8,ŚMIECH na sali wykładowej:)))))PANIE PSORZE!!!
Witam u mnie super bo nie grałem i kasa zaoszczędzona.Moze coś na wieczór puszczę.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam.Jak pech to pech.Nie miałem czasu dziś rano za typować,i prosze w tych liczbach które wczoraj podałem do typowań i bym je dziś powtórzył jest 5 liczb trafionych.Dziś nie zdążyłem powtórzyć.Więc podaje moje typy do MM.Oto one:69,14,8,46,43,62,9,49,61,27.Co do inwigilacji i prześladowań to mam takie samo zdanie jak szanowny MONET.Moim skromnym zdaniem nie muszą być tworzone nowe przepisy stare sa wystarczające,jednak skuteczność ich stosowania żadna.Nawet jak za dwa durne SMS będzie kara śmierci to wtedy ta kara będzie skuteczna i przepis respektowany,jak nastąpi nieuchronność kary.A nie że jak już cię łaskawie złapią to znów nie będzie kata co ten durny łeb utnie.I własne dlatego tak jest respektowane prawo.Teraz poszkodowany/na jest tak upokarzająco przesłuchiwana na policji,że 80% zdarzeń z tego powodu nie jest zgłaszane do organów ścigania.Pozdrawiam i wszystkim kurczaczkom z okazji ich dnia życze jak najpóźniejszego wejścia w świat dorosłych,życzy stary ale jary kogut.Takie nękanie smsami chyba będzie miało status "MAŁEJ SZKODLIWOŚCI CZYNU"i sprawca pozostanie dalej bezkarny,ot taki kraj dobre prawo,ale skuteczność do czarnej dziury porównana. Nie wspomne o tym że u sędziego można kupić wyrok jak kilo jabłek.
Ile dziś, w ramach troski o bliźniego, głaskania, pocieszania itd itp
założono fundacji ? I co należy zrobić, żeby nas nie zagłaskali ?
założono fundacji ? I co należy zrobić, żeby nas nie zagłaskali ?
Witam.MADZI77 serdecznie dziękuje za portret psychologiczny dotyczący hałłł hałłł.Dziękuje i pozdrawiam.
kogucik19 >>> nie tak do końca,jeżeli ktoś się uprze aby "uwalić" winowajcę to nie "mała szkodliwość czynu" ale z powództwa cywilnego można dużo.
Przypuśćmy znajdzie się jakiś czub na necie co sypie k...,itp. droga jest bardzo prosta.
Jako,że w necie czy w sieci komórkowej trudno jest namierzyć "inteligentnego inaczej" trzeba się zwrócić do prokuratury opisując zaistniała sytuację ( naturalnie trzeba dysponować kopią wpisów i świadkiem,który to czytał-to odnośnie neta),następnie prokurator zwraca się do operatora sieci komórkowej lub do zarządcy portalu o udostępnienie danych i do dostawcy neta.
Masz dane,masz dowody i sprawa jest krótka.
Ciekawostką jest,że odnośnie portali może być też ukarana Administracja,która zezwala na tego typu działalność lub nie usuwa obrażających wpisów.
Przypuśćmy znajdzie się jakiś czub na necie co sypie k...,itp. droga jest bardzo prosta.
Jako,że w necie czy w sieci komórkowej trudno jest namierzyć "inteligentnego inaczej" trzeba się zwrócić do prokuratury opisując zaistniała sytuację ( naturalnie trzeba dysponować kopią wpisów i świadkiem,który to czytał-to odnośnie neta),następnie prokurator zwraca się do operatora sieci komórkowej lub do zarządcy portalu o udostępnienie danych i do dostawcy neta.
Masz dane,masz dowody i sprawa jest krótka.
Ciekawostką jest,że odnośnie portali może być też ukarana Administracja,która zezwala na tego typu działalność lub nie usuwa obrażających wpisów.
Witam.MADZU77 to ja mam mieć tyle roboty żeby po 30 latach zapadł wyrok.Ja bym to załatwił po koguciemu i wtedy jak by sie dany delikwent wyleczył to mógłby mnie skarżyć.Kogucie prawo jest proste.Dobry kogut zostaje z kurkami a łajza pod topór gospodarza i sprawa załatwiona.Tylko zdobyć dane.
oooo jak tu dziś milutko żadnych wulagarnych słow.
Pozdrawionka dla mojej sąsiadki z za miedzy Kathy mieliśmy dzis dzień bez deszczu.W Mm oczywiscie be trafień.
Moje typy na cały czerwiec czerwiec:28,48,55,56,63,68,79
Pozdrawionka dla mojej sąsiadki z za miedzy Kathy mieliśmy dzis dzień bez deszczu.W Mm oczywiscie be trafień.
Moje typy na cały czerwiec czerwiec:28,48,55,56,63,68,79
Madzia77 widać że często bywasz w prokuraturze. Możesz mi jeszcze napisać co zrobić z "inteligentną inaczej" która ujawnia czyjeś dane osobowe lub teleadresowe bez zgody zainteresowanego lub zainteresowanej w internecie? :-) Pytam z ciekawości na przyszłość gdyby "inteligentnej inaczej" przypadkowo znowu coś przyszło do głowy z innymi osobami np. ze mną. Odwiedzałem Twój profil w NK to też jestem na Twojej czarnej liście do opublikowania.
Witam.
Kathy- padał deszcz???
..............<' >< ......
Dzisiaj deszczowi kończy się "wolne" i jutro wraca do "pracy". :(
Kathy- padał deszcz???
..............<' >< ......
Dzisiaj deszczowi kończy się "wolne" i jutro wraca do "pracy". :(
kogucik19 tyle,że "taki" to jest tylko na necie "mądrala"
Zresztą znalazłam ciekawą opinię obrazujących co niektórych użytkowników.
http://www.toproste.pl/forum/showthread.php?t=71153
Niby tak oczywiste,a nie przyszło mi to jakoś do głowy :PP
Zresztą znalazłam ciekawą opinię obrazujących co niektórych użytkowników.
http://www.toproste.pl/forum/showthread.php?t=71153
Niby tak oczywiste,a nie przyszło mi to jakoś do głowy :PP
jandzia, madzia, kogucik19, Wędrowco netowy.... witajcie
deszczu na razie nie było ale nie wiem czy nie będzie go jeszcze dziś
popołudniowy spacer do kolekturki zaliczony
pan kolektor nie w humorze
:-)))
deszczu na razie nie było ale nie wiem czy nie będzie go jeszcze dziś
popołudniowy spacer do kolekturki zaliczony
pan kolektor nie w humorze
:-)))
Witam.Wędrowca Netowy,moje liczby w Lotto na tak:
3,8,11,25,26,27,47,13,14,47,48,4,7,35,36,37,38,33.
Nie kopiować,nie przetwarzać:test liczb trafionych
w danym miesiącu:P
3,8,11,25,26,27,47,13,14,47,48,4,7,35,36,37,38,33.
Nie kopiować,nie przetwarzać:test liczb trafionych
w danym miesiącu:P
Witaj.MADZIA77 przeczytałem,dziękuje i nie będę tego komentował,aby nie wywołać następnego tematu o czarnej dziurze Maryny.Zastanawiam sie tylko po co ktoś szuka kogoś na NK jak go nie zna.Czy nie prościej zapytać o wszelkie dane zainteresowanej niż szperać w danych bez zezwolenia.Ale ja jestem już starym kogutem-dinozaurem,wiec może wielu żeczy nie kumam.Już w tym temacie sie nie będę wypowiadał.Pozdrawiam
jandzia....jeśli to są Twoje typy na czerwiec to czemu o 14 bez trafień, hę???
Koguciku19 widać że nie było Ciebie w zeszłym tygodniu. Swoim cennym wpisem wbiłeś nóż w plecy Madzi77. To wszystko co napisałeś właśnie robi Madzia77 na NK i tutaj. I tak jak napisałeś "bez zezwolenia". Pozdrawiam :-)
Sam9- jutro odbieram auto z naprawy, i od czwartku zamierzam " przechytrzyć Lotto". Jak będę miał coś pewnego to prześle.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
madzia77>>
mój nick (jego wartość liczbowa)nie jest absolutnie, w żaden sposób, powiązany, wiesz z czym...
sam9>>
ooo, bardzo przepraszam ! Absolutnie się nie zgadzam, protestuję kontestuję i informuję ,że - co najmniej jedna z liczb z Twojego wpisu zawiera mój copyright, wszelkie prawa patentowe, zastrzeżenia i obostrzenia, więc protestuję i kontempluję i
powodzenia
prawie wsystkim
mój nick (jego wartość liczbowa)nie jest absolutnie, w żaden sposób, powiązany, wiesz z czym...
sam9>>
ooo, bardzo przepraszam ! Absolutnie się nie zgadzam, protestuję kontestuję i informuję ,że - co najmniej jedna z liczb z Twojego wpisu zawiera mój copyright, wszelkie prawa patentowe, zastrzeżenia i obostrzenia, więc protestuję i kontempluję i
powodzenia
prawie wsystkim
Wędrowca Netowy.Też,odbieram auto od mechanika,Lotto dzisiaj
nie wysyłam,nie mam po prostu pomysłu, na trzy liczby
nie mówiąc już,o sześciu.Wysyłając na chybił-trafił
szkoda kasy.:P
nie wysyłam,nie mam po prostu pomysłu, na trzy liczby
nie mówiąc już,o sześciu.Wysyłając na chybił-trafił
szkoda kasy.:P
Robal36.Nie z ciągam, z nikogo i z niczego,takie cyfry
istnieją już,od wieków.Jeżeli chcę,przejąć czyjś zestaw
liczb lub zmienić ich ustawienie,to informuję osobę
o takim zamiarze.:P
istnieją już,od wieków.Jeżeli chcę,przejąć czyjś zestaw
liczb lub zmienić ich ustawienie,to informuję osobę
o takim zamiarze.:P
kathy>>
kontem ? ok
numery konta podam nastempnom razom
sam9>>
no nie wiem, nie wiem...
takie zero, na ten przykład, to całkiem nowy wynalazek jest...
i nie peniaj sam9
ściągaj ściągaj
kontem ? ok
numery konta podam nastempnom razom
sam9>>
no nie wiem, nie wiem...
takie zero, na ten przykład, to całkiem nowy wynalazek jest...
i nie peniaj sam9
ściągaj ściągaj
Witam wszystkich graczy,życzę bardzo dobrych typowań i wielkich wygranych.Nowy miesiąc,nowe postanowienia i nowe wyrzeczenia.Dziś moje święto więc zakupiłem zgrzewkę łaciatego 3,5% i świętuję.Pozdrawiam.
witojcie
podczas losowania A
brak dostępu do strony
czyżby jakieś CBA.BOR.BBN.ABW
zainteresowało sie typowaniami :) ???
podczas losowania A
brak dostępu do strony
czyżby jakieś CBA.BOR.BBN.ABW
zainteresowało sie typowaniami :) ???
Test jednej dziesiątki,z trzech,do grania na czerwiec:
1,12,17,21,23,44,48,53,76,79.:P
1,12,17,21,23,44,48,53,76,79.:P
xelom - to tylko Opaczność nade mną czuwała .Właśnie o 13.44 wysyłałam swoje cyferki kiedy Niebiosa widząc takie bluźnierstwo liczbowe zmiłowało się i nie dopuściło do totalnej kompromitacji ;)
W podzięce od jutra zaprzestaję grzeszyć i świntuszyć na czacie, a w zamian zamierzam studiować z Hipciem żywoty Świętych poczynając od Św. Judy Tadeusza jako, że jest On specjalistą od spraw beznadziejnych, a to ładnie komponuje się w zestawieniu z typowaniem MM i Lotto ;)))
hosiu to może przed każdym
losowankiem
modlitwe jaką zmówić
ja moge na tace zbierać :)
losowankiem
modlitwe jaką zmówić
ja moge na tace zbierać :)
Witam Wszystkich) jejku co się tu wyprawia!!
KOCIO>> widać tą "8" czy nie ?
KOCIO>> widać tą "8" czy nie ?
hosia>>
Jeśli można ...
do Twojego (rannego w sumie) wpisu...
To co ? Jednak...
NICZEGO NIE BĘDZIE ?
łoooooooooo
Matko Matko
Jeśli można ...
do Twojego (rannego w sumie) wpisu...
To co ? Jednak...
NICZEGO NIE BĘDZIE ?
łoooooooooo
Matko Matko
Robalku : I spełni się wyrocznia Kononowicza - Niczego nie będzie ;)
Moja dzisiejsza godzina nadania kuponu to 18:29:47;przyjmujący:kobieta;wygląd:moja ulubiona;obsługa:standardowa,jak zwykle wpatrzona we mnie jak w Święty obrazek;nigdy u niej nic nie wygrałem,ale urodą przewyższa moją miłość;myślałem nawet żeby zaprosić ją na łaciate,ale nie lubię ryku odkurzacza o 6 rano,więc dałem sobie spokój.
droga hosiu
niezbadane są wyroki boskie
musisz mieć nadzieje że
14,21,7,9,27 to bedą te cyferki
i że to ten dzień
amen
niezbadane są wyroki boskie
musisz mieć nadzieje że
14,21,7,9,27 to bedą te cyferki
i że to ten dzień
amen
To przyznam się Wam, a co mi tam...
przysłali mi z zus'u pisemko..
a tam i ile i kiedy (delikatnie nie napisali, że jeśli )...
kurde, faktycznie, naprawdę -
NICZEGO NIE BĘDZIE
PS
kawa /zawsze/ aktualna
przysłali mi z zus'u pisemko..
a tam i ile i kiedy (delikatnie nie napisali, że jeśli )...
kurde, faktycznie, naprawdę -
NICZEGO NIE BĘDZIE
PS
kawa /zawsze/ aktualna