Wpisy użytkownika kathy
Łącznie 21 369 wpisów w archiwum, pokazane od nr 112 518. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jandzia...ja olszyńską się poruszam jak jadę samochodem, wtedy wjeżdżam od goździkowej
kogucik19...u nas w gdańsku powódź z 1997 spowodowała, że zrobiono wiele, żeby się nie powtórzyła, chociażby na wspominanej przeze mnie i jandzię Olszynce. dużo by pisac... ale się postarano
pzdr
pzdr
kogucik19... wszędzie znajdą się jakieś kanalie. nie ma reguły. martwię się natomiast bo na południu mam rodzinę
kocio... zapomniałeś o jokerze...
no to od rana znów główkowanie....
pzdr
dobranoc wszystkim
no to od rana znów główkowanie....
pzdr
dobranoc wszystkim
witam wszystkich
jakby ktoś pytał to u mnie też słoneczko wygląda troszeczkę
jakby ktoś pytał to u mnie też słoneczko wygląda troszeczkę
kocio... u mnie też... nawet dzisiaj zapomniałam o nim przy wysyłaniu
kocio... kolektura zaliczona?
ja mam nadzieje, że ja trafię więc nie prorokuj tak źle
ja mam nadzieje, że ja trafię więc nie prorokuj tak źle
hipcio...dzięki
a co do doradcy to mówiłam, wsadź gamonia na dwa dni do lodówki to mu się pomysłowość odświeży
a co do doradcy to mówiłam, wsadź gamonia na dwa dni do lodówki to mu się pomysłowość odświeży
kocio... u mnie w lotto 2 kupony, na każdym dwójka, w mini 2 kupony, na jednym 2 na drugim zero
kocio... w mini gram od grudnia kiedy to zobaczyłam, że moje cyferki też czasem losują (padło 5)
w lotto zdecydowanie dłużej, chociaż z przerwami i o ile kiedyś często mi się zdarzało mieć czwórki, średnio raz na miesiąc to teraz lipa
jeszcze w mm mi się udaje czasem
w lotto zdecydowanie dłużej, chociaż z przerwami i o ile kiedyś często mi się zdarzało mieć czwórki, średnio raz na miesiąc to teraz lipa
jeszcze w mm mi się udaje czasem
kocio... jak ty taki prorok jesteś to przepowiedz jeszcze cyferki na sobotę, nawet gotowa jestem w system zaiwestowac
kocio... jak taka kumulacja to pewnie się uzbiera te 17 melonów, chociaż mi taki 1 mln by wystarczył w zupełności
dobranoc wszystkim
dobranoc wszystkim
kocio... idę zaraz zainwestować moje 5/8
a ty poprorokuj trochę cyferki na jutro :-)))
a ty poprorokuj trochę cyferki na jutro :-)))
ricardos... jak tylko do gdyni to dalej sąsiad tylko trochę dalszy :-)
cześć mariuncio75
daj proszę hipciowi spokój
a dla wyładowania się polecam:
http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,Radio-Maryja-ofiara-SMS-owego-zartu-telefony-sie-urywaja,wid,12279332,wiadomosc.html
daj proszę hipciowi spokój
a dla wyładowania się polecam:
http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,Radio-Maryja-ofiara-SMS-owego-zartu-telefony-sie-urywaja,wid,12279332,wiadomosc.html
jandzia...tego właśnie się obawiam...czytam, że we wtorek ma fala dotrzeć do nas. ja w bloku mieszkam to mnie nie zaleje ale u ciebie może być nieciekawie
mag... ja myślałam, że jesteś kobietą, jak się coś zmieniło to mnie oświeć
mariuncio75... a co cię dziś ugryzło? rozumiem, że pierwsze upały i owady natrętne po długiej zimie, ale to musiało być wyjątkowe paskudztwo
Robal 36... dla mnie to możesz pisać i FJN i inne... :-)
ja jestem wyjątkowo tolerancyjna, tylko czasami mnie ponosi
ja jestem wyjątkowo tolerancyjna, tylko czasami mnie ponosi
może ja źle myślę, ale wydaje mi się, że taki czat może być o "mydle i powidle"
oprócz czatu jest forum gdzie już są konkretne tematy i tam rozumiem oburzenie...
wolelibyście żeby czat wyglądał tak?:
(+)....1,3,8,15,37
(-)....2,4,9,16,38
(X)....3,5,10,17,39
(Y)....4,6,11,18,40
(Z)....5,7,12,19,41
oprócz czatu jest forum gdzie już są konkretne tematy i tam rozumiem oburzenie...
wolelibyście żeby czat wyglądał tak?:
(+)....1,3,8,15,37
(-)....2,4,9,16,38
(X)....3,5,10,17,39
(Y)....4,6,11,18,40
(Z)....5,7,12,19,41
ponowna wycieczka do kolektury zaliczona.wysłane cyferki podane we wpisie 113643
xelom...kolektura zaliczona w największym deszczu.
czy to jakiś znak?
czy to jakiś znak?
a ja do mojej szczęśliwej kolektury mam 4 km 100 metrów, ale odkąd zmieniła się tam obsługa to już bez różnicy się zrobiło
korn748...normalnie to mam blisko, jakieś 100metrów, wcześniej pisałam o tej w której trafiłam 9/10
korn748... ja też po starej stawce bo to już kilka lat minęło... a tętno??? nie pytaj... miałam skreślone 27 a wylosowali 72. byłoby 10/10
korn748...tak już jest... gdyby istniała pewna metoda to nie byłoby bonusa 780.000
Robal 36... a ja podałam wczoraj tu na czacie we wpisie 113643 cyferki takie na "odwał" i było 4/5
xelom...szukaj, szukaj, szukaj.......powodzenia
xelom...szukaj, szukaj, szukaj.......powodzenia
jacekkowal....ja nie mam :-) ale poczekaj cierpliwie, pewnie ktoś ci pomoże
jacekkowal....tu jest czat i bywa różnie. oprócz tego jest forum...
Robal_36...mnie nosi od paru losowań wysłać system na 8 skreśleń, ale nie mam pomysła na jakie cyferki obstawic
hosia...a nie mogłabyś tak teraz na czacie podać odruchem
szósteczki na lotto?
dzięki za gratki
szósteczki na lotto?
dzięki za gratki
Rafał...witaj...jest spokojnie....tak spokojnie, że nikt nie chce mi pomóc i podac jakiejś 6-teczki na lotto
Rafał...za późnoooooooooooo...nikt nie chciał pomóc i podreptałam do kolektury i ch/t
Rafał...przetestowałam Twój zestaw w "testuj liczby" i wynika z tego, że od 1957 do dziś roku padły na niego tylko 3 czwórki,reszta trójki
Rafał... a Ty miałeś wczoraj rocznicę debiutu na multipasko :-)))
wszystkiego najlepszego
wszystkiego najlepszego
Rafał... a teraz z życia wzięte
pewnego razu kolega odwoził mnie do domu po pracy swoim "maluchem"
otworzył, wsiedliśmy, próbuje odpalić i nic...coś tam kombinuje, wysiadł, kopnął...klnie jak szewc...
nagle schyla się do mnie i krzyczy:
k... wysiadaj to nie mój
pewnego razu kolega odwoził mnie do domu po pracy swoim "maluchem"
otworzył, wsiedliśmy, próbuje odpalić i nic...coś tam kombinuje, wysiadł, kopnął...klnie jak szewc...
nagle schyla się do mnie i krzyczy:
k... wysiadaj to nie mój
bog65... odnosząc się trochę do twoich wpisów,chciałabym powiedzieć tylko jedno... ja kiedyś wydałam 1,25 a wygrałam 5000... wiec bywa różnie
pzdr
pzdr
pikpok111...czy ja dobrze rozumiem? chodzi ci o to, że jak wygrasz 10/10 to chcesz żeby TS wymienił cię z imienia i nazwiska wszem i wobec?