Wpisy 112 925 – 113 024
21 maja 2010 00:01 → 21 maja 2010 20:00, 100 wpisów
A na forum widzę,że obok Lily pojawił się Kombo.Czyli ona musi dokarmiać już dwóch łasuchów:Vento i Kombo.W związku z tym dla maskotki hipcio może już zabraknąć pokarmu.
A dlaczego znikła Hosia,bo ciekawi mnie co tam u niej,czy musi ratować hipcia,czy spokojnie.
Ricardos,bo skoro już nie grasz w kolekturze,to i tak musisz przewidzieć dobrze liczby,tylko,że teraz masz łatwiej,ale musisz więcej inwestować.
Hipo.Póki co jak policzyłem mam większe zyski w ciągu 5 dni niż gra w kolekturze:)
witam wszystkich
pyta dziennikarz.jak sie państwu powodzi ?
... no nie przelewa sie,odpowiadają mieszkańcy
witaj kocio
pyta dziennikarz.jak sie państwu powodzi ?
... no nie przelewa sie,odpowiadają mieszkańcy
witaj kocio
Witam.
emeryt> Tylko bez dowcipów o Jasiu.[no może jeden]
Pozdrawiam ,,,Jasiu
emeryt> Tylko bez dowcipów o Jasiu.[no może jeden]
Pozdrawiam ,,,Jasiu
Na forum , w wątku z moim nickiem w tytule:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960&last=1
zamieściłem matrycę uniwersalnego systemu ( zarówno do gier losowych i do zakładów bukmacherskich ) na 27 zakładów.
System umożliwia podstawianie po 3 różnych liczb lub 3 parek bądź np. 3 różnych dokładnych wyników i trafienie 1z3 w każdej z linii daje gwarantowane wygrane.
Pzdr.
edi8
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960&last=1
zamieściłem matrycę uniwersalnego systemu ( zarówno do gier losowych i do zakładów bukmacherskich ) na 27 zakładów.
System umożliwia podstawianie po 3 różnych liczb lub 3 parek bądź np. 3 różnych dokładnych wyników i trafienie 1z3 w każdej z linii daje gwarantowane wygrane.
Pzdr.
edi8
kocio... idę zaraz zainwestować moje 5/8
a ty poprorokuj trochę cyferki na jutro :-)))
a ty poprorokuj trochę cyferki na jutro :-)))
kathy no raczej nie trzeba prorokować cyferek he jutro też nikt nie trafi 6/6 w lotto
halo to niebyło przekleństwo tylko jedno z danie tak prawidłowo się pisze a tu gwiazdki sie pojawiły
Może kogoś zainteresuje takie niekonwencjonalne podejście do gier , jak przedstawione na forum tego portalu http://sekretwpraktyce.pl
w tym wątku
http://sekretwpraktyce.pl/forum/viewtopic.php?t=243
Pzdr.
edi8
w tym wątku
http://sekretwpraktyce.pl/forum/viewtopic.php?t=243
Pzdr.
edi8
Witam
edi8 coś podobnego jest opisane w książce Josepha Murphy'ego Potęga Podświadomości http://www.scribd.com/doc/2072937/Joseph-Murphy-Potga-podwiadomoci
Pozdrawiam
edi8 coś podobnego jest opisane w książce Josepha Murphy'ego Potęga Podświadomości http://www.scribd.com/doc/2072937/Joseph-Murphy-Potga-podwiadomoci
Pozdrawiam
Witam.
Mam ciekawy sposób na typowanie liczb w multi-multi :)
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę mu przesłać arkusz w Excelu. Skuteczność jest duża. myklata@inmail.pl
Mam ciekawy sposób na typowanie liczb w multi-multi :)
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę mu przesłać arkusz w Excelu. Skuteczność jest duża. myklata@inmail.pl
Angierski- masz okazję udowodnić "cudowność" swojego systemu. Wytypuj na jutro w lotto 20/20 . Wtedy ci uwierzę.
Jeśli osiągasz 25% to trafiasz:
1/4.
2/8
3/12
4/16
5/20 powodzenia:) .
1/4.
2/8
3/12
4/16
5/20 powodzenia:) .
Panie Pasko!
Broń swoją stronę przed oszustami.
Broń swoją stronę przed oszustami.
WN to ma być 25% WIĘCEJ !!! ;) Czyli co? Statystycznie już mamy 25% + 25% angierskiego razem 50. Fiu,fiu. Za każdym razem 5/10 ;)))Eldorado . Żeby tylko nam się nie... przelało ;)P
Taka ciekawostka.
Kocio- wiesz, że o Tobie istnieje piosenka? Śpiewa ją Halina Kunicka.
Kocio- wiesz, że o Tobie istnieje piosenka? Śpiewa ją Halina Kunicka.
Kocio- mały cytat.
"kocio, kocio ma cudowne... ."
Tyle wystarczy, aby znaleźć całą piosenkę.
"kocio, kocio ma cudowne... ."
Tyle wystarczy, aby znaleźć całą piosenkę.
W Szczecinie warunki biometeo idealne,aby ducha wyzionąć.Co zapewne niebawem uczynię. :-(((
Pozdrowienia dla tych,którym sucho i tym,którym może się przelać.
Pozdrowienia dla tych,którym sucho i tym,którym może się przelać.
Hosia- policz ile to jest: 15/16. Wynik podaj w %. To moje wczorajsze typowanie./wiem ile to jest, ale chce żeby to ktoś inny policzył/.
Nikt nie chce policzyć, to policze ja.
((15:16)x100%)=93.75% >>moja skuteczność typowania w %.
((15:16)x100%)=93.75% >>moja skuteczność typowania w %.
Witam.Zobaczyłem w internecie zdjęcie hipopotama w zoo,a przed nim worki z piaskiem.Chyba więc jestem bezpieczny,to na pewno zasługa Hosi.
Przy okazji na stronce warszawskiego zoo,dowiedziałem się o dwóch swoich kuzynach:Anieli i Hugonie.Te dwa hipopotamy mają tam ładne mieszkanko.
hejka WN Myślę nad cyferkami na 14 ;)
Ja policzyłabym tak : 15 x 100:16 W sumie na to samo wyjdzie ;)
nic mi na 14 nie przychodzi do głowy chyba sobie odpuszczę ;(
Ja policzyłabym tak : 15 x 100:16 W sumie na to samo wyjdzie ;)
nic mi na 14 nie przychodzi do głowy chyba sobie odpuszczę ;(
Tradycyjnie nie wysłałem kuponu na 1400.Kucharz czeka dopiero na kolację o 22.15.
Dziś śniły mi się bardzo długie noże prawie maczety, powiązane w pęczki po kilkanaście sztuk /było ich bardzo dużo/ i świątecznie ozdobione drzewa z iluminacją świetlną na czyjeś urodziny ;)
Witam.Moje typy nie mieszczą sie w żadnej matematycznej normie więc podaje je tylko dla treningu i prosze z nich nie korzystać.Oto liczby na zm."A".64,61,59,37,40,6,22,27,35,47.W Krakowie ładna pogoda słoneczko i 23 stopnie,więc wszystko chyba schnie ładnie i może to ludziom pomoże łatwej przeżyć tragedie jaka ich dotknęła.Pozdrawiam i już zmykam.Miłego dnia i wygranych w Miarę potrzeb.
hipciu ja nie jestem taka spokojna, bo przy Zoo praktycznie nie ma wałów ;(
Jedynym "wałem" jest jezdnia. Jak się przeleje to kaplica, bo teren Zoo położony jest poniżej ;((
Jedynym "wałem" jest jezdnia. Jak się przeleje to kaplica, bo teren Zoo położony jest poniżej ;((
Hosia- zaraz wytłumaczę po co mi te %. Ktoś zachwala swój sposób typowania w mm. Żeby uzyskać podobny efekt to niech JUTRO wytypuje 19/20. To będzie wtedy skuteczność 95%.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Hosiu a co wtedy zrobią ze zwierzątkami.Czy drapieżniki i inne zwierzęta się utopią?
myślę że duże koty już gdzieś przenieśli a Aniela i pingwiny niech pływają.;) Teren Zoo jest solidnie ogrodzony.
Żyrafy i słonie też dadzą radę :)
Żyrafy i słonie też dadzą radę :)
Wędrowco netowy po co,aż takie obliczenia czynić.Zachwalający swój system typuje na tej stronie dziesiątki ,można efekty sprawdzić.
Jeżeli jest to wybierane na podstawie tego arkusza to ,delikatnie ujmując nic szczególnego.
Jeżeli jest to wybierane na podstawie tego arkusza to ,delikatnie ujmując nic szczególnego.
Fajna prezenterka,śmieszka.Ciągle jest wesoła.A dobrze,że nie grałem bo bym wszystko przegrał.
Hosiu >>> trzymaj się,już po Ciebie płynę,będę ok. 19.00 jak mi prom nie odpłynie.:DDDDD
W czasie jednej z podróży święty Gerard Majella,przebywał u księdza Calviniego.Jedna matka przybyła z kalekim dzieckiem,błagając o ratunek.Brat Gerard dotknął pokrzywionym nóg dziecka i rzekł:nogi są wyprostowane.I pod wpływem słów świętego kalectwo ustąpiło.
Nie wyślę dzisiaj dziesiątek,zredukuję tradycyjnie liczby do siedmiu skreśleń.
Bałwan się miota,bo chciał abym dał dziesiątki,ale przemówiłem mu do rozsądku.
Cześć hipopotan. To jest wszystko "pikuś".
W czasie jednej ze swoich podróży Krzysztof Kolumb odkrył Amerykę. Źródła nie podają czy kogoś to uleczyło.
Pozdrawiam
W czasie jednej ze swoich podróży Krzysztof Kolumb odkrył Amerykę. Źródła nie podają czy kogoś to uleczyło.
Pozdrawiam
Witaj kolego Dantev.Nie musiał odkrywać Ameryki bo ona istniała już wcześniej.
Ciekawe jest jak ojciec Pio zatrzymał samoloty lecące zbombardować miasto.Ukazał się pilotom a samoloty samoistnie skręciły i spuściły bomby gdzieś indziej.
Można przeczytać w internecie jak cudownie zostali uratowani zakonnicy podczas wybuchu bomby atomowej w Japonii,w czasie wojny,którzy codziennie odmawiali różaniec.
hipopotan napisał:
"112981. status hipopotan 2010-05-21 (14:26)
W czasie jednej z podróży święty Gerard Majella,przebywał u księdza Calviniego.Jedna matka przybyła z kalekim dzieckiem,błagając o ratunek.Brat Gerard dotknął pokrzywionym ...."
To on miał pokrzywionego ? I dzieci nim dotykał ???
"112981. status hipopotan 2010-05-21 (14:26)
W czasie jednej z podróży święty Gerard Majella,przebywał u księdza Calviniego.Jedna matka przybyła z kalekim dzieckiem,błagając o ratunek.Brat Gerard dotknął pokrzywionym ...."
To on miał pokrzywionego ? I dzieci nim dotykał ???
Zamiast siać złe skojarzenia,biegnij zobaczyć czy wały nie przeciekają.Bo jeszcze się okaże,że będziesz potrzebował łódki.
I pamiętaj Edi8,Bóg nie pozostawia grzeszków bez kary.Jak przebierzesz miarkę to dotknie cię nieszczęście.
Rafał jak na razie do mnie nie dotarła jeszcze wielka woda,więc spokojnie nadam kupony na wieczorne losowanie.
Rafał,dokarmiaj swoją maskotkę słodyczami,bo ja bałwanowi dałem solidną dietę.
Hipcio >>> ok. Ja wybiorę się trochę później ponieważ przechodzi burza!!! :)))
Jeżeli mój doradca dobrze podliczył,to wyszło mi,że mam na kuponach przewagę liczb parzystych.
Poczułem bóle w ciele,prawdopodobnie ktoś nadziewa maskotkę na widelec.
Hipopotan jak nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz nic. Nie masz obowiązku codziennie pisać co najmniej kilkudziesięciu bzdetów ,których bez odruchu wymiotnego nie da się czytać.
hipopotan - a co tam..... dołączam do karmicieli i opiekunów
hipcia. Dzisiaj kupuję maskotkę.
Witam wszystkich.
Witam wszystkich.
Kulkomaniak>>> A Ty nie masz obowiązku tego czytać!!!
Bo jak na razie to tylko tobie to przeszkadza!!!
Bo jak na razie to tylko tobie to przeszkadza!!!
Witam.Na zmiane "B" wytypowałem takie liczby do MM.Oto one: 61,59,37,40,27,22,35,54,25,29.HIPCIO bardzo dziękuje za pozdrowienia i uprosiłem Smoka Wawelskiego aby miał pod opieką wszystkie zwierzątka małe i duże.Na Zgodę syknął ogniem piekielnym,i za gwarantował mnie że nic się nikomu nie stanie złego,wiec i HIPCIO i BOCIAN,a także BAŁWAN może spać spokojnie.Teraz przez Kraków przeszła krótko trwała burza,ale spokojna nie gwałtowna,więc szkód nie wyrządziła.Mam podpisać umowę ze Smokiem Wawelskim na typowanie liczb,ale ma jakieś opory i chce cnotliwej DULCYNEJI.A skąd ona teraz cnotę weźmie.I tu mam problem.Chyba to mój ostatni wpis przed wyjazdem,bo jutro o 5:30 jadę na piękną północ do BISKUPCA.Powrót planuje w Sobotę 29 późnym wieczorkiem.Dlatego wszystkim w tym czasie życze trafnych typowań,i wysokich wygranych.Niech moc będzie z wami.Serdecznie pozdrawiam.
Zgadza się Rafał, niech się zajmie typowaniem a nie obrażaniem innych.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
slavo Trzymam za słowo ;) Widzimy się na wałach między 19 a 24 ;)
Uprawimy razem tzw. turystykę powodziową :))PP
Uprawimy razem tzw. turystykę powodziową :))PP
>>>tczew1958- muszę 2 niestety
- Dzieci, co jest najprzyjemniejsze na świecie?
- Wakacje!
- Święta!
- Wycieczka!
- Imieniny!
A Jasiu mówi: - Pogrzeb!
Pani zbaraniała:
- Jasiu, czemu pogrzeb?
- Ja nie wiem proszę pani, ale kiedyś mamusia powiedziała do tatusia - pogrzeb stary, pogrzeb, to takie przyjemne.
Przychodzi 4 letni Jasiu do taty i pyta:
- jak ja się znalazłem na świecie?
Tata tak myśli co mu powiedzieć.
- Jasiu, bocian cię przyniósł.
Jasiu: - tato, czemu ty jesteś taki głupi?
Tata: - Jasiu, dlaczego tak brzydko mówisz?
Jasiu: - bo my mamy taką fajną mamę a ty pier****** bociany?
- Dzieci, co jest najprzyjemniejsze na świecie?
- Wakacje!
- Święta!
- Wycieczka!
- Imieniny!
A Jasiu mówi: - Pogrzeb!
Pani zbaraniała:
- Jasiu, czemu pogrzeb?
- Ja nie wiem proszę pani, ale kiedyś mamusia powiedziała do tatusia - pogrzeb stary, pogrzeb, to takie przyjemne.
Przychodzi 4 letni Jasiu do taty i pyta:
- jak ja się znalazłem na świecie?
Tata tak myśli co mu powiedzieć.
- Jasiu, bocian cię przyniósł.
Jasiu: - tato, czemu ty jesteś taki głupi?
Tata: - Jasiu, dlaczego tak brzydko mówisz?
Jasiu: - bo my mamy taką fajną mamę a ty pier****** bociany?
113005. status pięknaja 2010-05-21 (15:58)home Polska
No tak,wczoraj wzdychanie do bałwana,dzisiaj opieka i sponsoring hipopotana....
Pięknaja,na rower sama śmigasz.
Albo z maskotką.
Moja pogniewana. :-(
No tak,wczoraj wzdychanie do bałwana,dzisiaj opieka i sponsoring hipopotana....
Pięknaja,na rower sama śmigasz.
Albo z maskotką.
Moja pogniewana. :-(
Już Jutro W Lotto Przewidywana Pula Na Wygraną I Stopnia To:
17.000.000zł!
17.000.000zł!
TV podaję,że w Warszawie zalewa nowo budowane Centrum Nauki "Kopernik".:-(
Chodzi mi z tym że 25% lepiej typuje to znaczy jesli np 5/10 wchodzi raz na 19 losowan to tu wchodzi 1/14. Tak samo 6/10 whodzi ponad 25% czesciej niz podaje prawdopodobienstwo. Kto chce arkusz w excellu niech da znac myklata@inmail.pl
Moi drodzy
Udaję się właśnie zobaczyć, czy wszystko w porządku z workami...
Życzcie powodzenia.
Potem zdam relację
Kogucik19>
ciepło nie zawsze jest korzystne
danteV>>
Nie uleczyło.Wręcz przeciwnie
Monet>>
U Ciebie (w nik'u) nie ma literówki ?
Udaję się właśnie zobaczyć, czy wszystko w porządku z workami...
Życzcie powodzenia.
Potem zdam relację
Kogucik19>
ciepło nie zawsze jest korzystne
danteV>>
Nie uleczyło.Wręcz przeciwnie
Monet>>
U Ciebie (w nik'u) nie ma literówki ?
Witam ponownie.