Wpisy 3 239 356 – 3 239 455
22 maja 2018 00:01 → 22 maja 2018 00:34, 100 wpisów
Johno możesz mi wierzyć albo nie ale tak u mnie jest. Mniej więcej co miesiąc mam 5/5 Jak nie trafiam 2 miesiące 5/5 to później mam 2x 5/5 w miesiacu
Zresztą nie raz wlkejalem skany z wygranej
O to mi sie podoba jak pisze sebastian, ze on ma mniej wiecej 5/5 raz w miesiacu i to mi sie podoba tez bym tak chciał trafiac widac ze kolega ma szczescie i ma te prawidlowe typy liczb ktore mu czesto wchodza i dlatego trafia, i daj mu BÓG aby mial tak zawsze
W tamtym tygodniu miałem 2 x 4/5
W tym tygodniu dziś znowu 4/5
musiałbyś wysyłać minimum 50 zakładów na losowanie to daje 7500zł na miesiąc
Nie wysyłam 50 zakładów bo to strata pieniążków
Bez sensu
Aha
Aya
Aya a Ty co wygrałaś?
Pokazywałem i są świadkowie
Ale są też tacy co bardzo zazdroszczą zamiast starać się dobrze typować
Ten skan był po to aby pokazać Osie że puscilem jej kupon
Rozumiesz czy nie ?
To był kupon dla Osy
Johno i ja Ci wierze i nie musisz pokazywać skanu
Johno a jak Ci pokaże to co ?
Uwierzysz ?
Napiszesz oj udało Ci się raz pokaż drugi tak ?
Itd.
możesz sobie pisać co chcesz ja ci tego nie zazdroszczę ale za długo w tym siedzę żebym w to uwierzł
W tym roku miałem 5x 5/5 dlatego piszę że mniej więcej raz na miesiąc
I raz miałem 6/7
I jedna liczba obok
tylko że nawet nigdy nie widziałem twojego wpisu ze wlasnie wygrałeś a tym bardziej kuponu
I mniej więcej raz na tydzień mam 4/5
Pisałem nie raz
I pokazywał em nie raz wygrane
ja kiedys dawniej jak jeszcze nic nie iedzialem o tej tu stronce nic i grałem na mniejszych stawkach tez trafialem pieniadze nie duze .ale mialem czesciej trafne niz teraz na 10/10, ale to bylo kiedys kiedys raz udalo misie trafic tez 9/10 ale to jeszcze na poczatku kiedy tylko pojawilo sie MM,, Pozniej dlugo dlugo nie mialem nic, jakies tam moze drobne zlocisze, wkoncu przestalem grac,na jakis czas bo poco wywalac kase na cos co nieprzynosi ci zadnego zyskunie? ale po jakims czasie znow zaczolem grac na 10/10 bo wierze ze mozna trafic nawet i te 10/10, choc nie trafilem nigdy glownej wygranej, i trafilem juz tylko 8/10, pozniej bylo 7/10 kilka razy i znow długo dlugo nic, teraz zas ostatnio juz jest jeszcze gorzej niz przedtem bo trafiam juz jeszcze mniej lub nietrafiam nic, ale to tak jest rafisz raz a pozniej jest przerwa abys za jjakis czas mogl znow trafic cos i wiekszego,
Mnie nie zależy na tym aby kogoś przekonywać. Wierzycie dobrze a jak nie trudno
To są moje wygrane
mowie ze to nierealne...można mieć szczęscie raz czy drugi ale nie prawie ciągle byłbyś milionerem
Kiedus5podalem liczby jednej z grających tu osób i po około miesiącu one weszły znowu 5/5
Nie jestem milionerem z gry tylko dzięki temu że trafiam gram za ich pieniążki
I teraz czekam na 7/7
Jeszcze nie wygrałem 7/7
A gram już 2 miesiace
Z małymi przerwami
jak masz takie szczęscie to graj stawka x10 będziesz miał co miesiąc 7000
John powoli dojdę i do tego
Jak się uda oczywiście
tak to już jest w życiu, że
niektórzy wędkarze takie ryby ciągną, że cud, że go nie pożarła
niektórzy samochodziarze, tak suną, że na zakrętach widzą tylną rejestrację swojego wózka
a tu, cóż
tu także bywają
niektórzy
Małymi łyżeczkami więcej igraszki niż chochlą
Johno mylisz się nie zawsze
ja zanim tu sie zalogowałem na tym portalu ,i tu zaistnialem jako jeden tez z uzytkownikow obserwowałem ta stronke okolo 3 moze 4 lat, zanim podjełem decyzje aby tez nalezec do tej spolecznosci tutaj, tu poznałem tez duzo fajnych ludzi ktorzy tak samo jak i ja chcieli by wygrac w co kolwiek aby sie troche otkuc od dnia codziennego od obowiazku pracy i i chcieli by spełnic swoje marzenia tak samo jak i ja, ja nieuwazam ze mam szczescie az takie wielkie, bo jakby tak bylo to juz bym byl milionerem aniestety niejestem, i niegram nigdy za podwojna stawke, wierze ze za podstawowa stawke tez mozna grac i trafic zawsze cos, nigdy nie poorywam sie z motyka na ksiezyc,
a spytajmy kogoś, tam, w budce totalizatora spotkanego - co najwięcej wyjął ?
smutek, żal i zgrzytanie zębami
smutek, żal i zgrzytanie zębami
Sluchajcie
Bo jest taka zasada
Graj za tyle aby nie było Ci żal przegranej kasy
ava prosze pytaj
Zapamiętaj cie to sobie
To jest moja zasada nr 1
Nie podpalać się na gry
Bo nie warto
Wtedy można dużo stracić
A po co ?
Dlatego piszę w niedzielę nie gramy
ava prosze podac numer konwersacji bo nic niewidze gdzie to pytanie do mnie jest skierowane
To jest otrzezwienie umysłu
Czas na przemyslenia
Ale Johno to że piszę w niedzielę nie gramy nie oznacza że masz nie grać w niedzielę
Piszę to po to żeby każdy zrozumiał że jeden lub dwa dni bez grania czasami dobrze nam zrobi
Johno zrób sobie tydzień przerwy w graniu ok ?
Johno i teraz popatrz co Ty piszesz
A zresztą rób co chcesz Twoja sprawa
Poprzedni tydzień miałem prawie bez gry
Tylko w tamtym tygodniu 2 dni grałem
Ha ha ha
johno ja tez nie gram w niedziele jak i sebastian bo wtedy jest wysyp wszystkich numerow z całego tygodnia i niewiadomo co i skreslic tez, uwazam ze sobota i niedziela powinna byc zwolniona z gier, i powinna byc dniem na przemyslenia liczb, oczywiscie kto chce to niech gra, ja lubie robic sobie tez i przerwy jak pisze sebastian ,
Nikt nie zna dnia i godziny
świetna jest ta strona - naprawdę
muszę przyznać, że nie wiedziałem, że jest tyle
kosmitów
wesołych snów
muszę przyznać, że nie wiedziałem, że jest tyle
kosmitów
wesołych snów
to ty jestes super szczęsciarz bo jeszcze wiesz kiedy zagrać i wtedy wygrywasz
Johno dlatego piszę nie gramy w niedzielę bo wtedy nie gra Arczi, Tomi77 i jeszcze kilku graczy
Rozumiesz teraz ?