Wpisy 3 118 296 – 3 118 395
2 lutego 2018 00:01 → 2 lutego 2018 09:07, 100 wpisów
czesc jest tu ktoś jeszcze
Poszukuje systemu w mini lotka..mam 20 liczb a chce je rozpisać na 100-200 zakładow, macie jakiś pomysł?
?
rozmowy między Mega a Sebastianem.M--jak dwie papuszki-dosłownie się ubustwiali = mistrzu , kamienie i teraz TO.
wystarczy dowodów ze to jedna osoba
wystarczy dowodów ze to jedna osoba
emeryt ,ale z ciebie cienias,przecież bazary i tak w niedzielę są zamknięte,przynajmniej u mnie
Żydzi mają kasę i dużo znaczą w USA dlatego tak się panoszą, chcieliby rządzić całym światem,ale powinniśmy im utrzeć nosa i pokazać im ich miejsce,przez wieki wykorzystywali Polaków i się na nich bogacili,a to własnie Polacy przyjęli ich z otwartymi rękami do swojego państwa ,gdzie inne państa ich tępiły, wyrzucali i gnębili,a oni teraz się tak odwdzięczają,to przecież oni zamordowali Jezusa,ten naród jest otumaniony własną nienawiścią do wszystkich,a potem się dziwią ,że nikt ich nie lubi i oskarżają wszystkich o antysemityzm,ale oni sami są temu winni,bo stwarzają powody do tego,prowokują,żeby później pokazywać,że są ofiarami,a dużo naiwniaków na świecie daje się nabierać na to
Piszecie o Żydach,to ja sobie pozwolę,napisać co ,nie cotóż sprawy się mają tak:Żydzi zauważyli, że Polacy gryzą się między sobą,pogrążają Polskę,na arenie międzynarodowej,to dlaczego,nie mogą skorzystać na tym,skoro trafia się okazja,do zrobienia interesu:zarobić
na zwrotach,po potomkach-kamienicznikach i oszkalować Polskę przy okazji.Robią to z perfidią
a sprzedawczyki z opozycji im to ułatwiają.
na zwrotach,po potomkach-kamienicznikach i oszkalować Polskę przy okazji.Robią to z perfidią
a sprzedawczyki z opozycji im to ułatwiają.
Dusia to już szykuj prezent
pamiętam datę urodzin twego wnuczka bo równo miesiąc po moim synu
pamiętam datę urodzin twego wnuczka bo równo miesiąc po moim synu
dusia to właśnie babcia musi się wykazać
i nadążyć za wnuczkiem
i nadążyć za wnuczkiem
dzis też mam imprezkę
fryzjer kosmetyczka i te sprawy
temu dziś wolne
fryzjer kosmetyczka i te sprawy
temu dziś wolne
Krasnalka.
Ola.
Krasnalka.
Wieczorem sprawdzę.
Wieczorem sprawdzę.
Greg.
Faral.
Faral.
Teraz.
Na północnym zachodzie świeci słoneczko.
Na północnym zachodzie świeci słoneczko.
Sebool.
Do południa nie sprawdzam, bo idę odwiedzić parę urzędów.
Do południa nie sprawdzam, bo idę odwiedzić parę urzędów.
Dusia.
Czesc wszystkim w ten pochmurny(u mnie)piatkowy poranek
obowiązek spelniony skreslony typniety puszczony ide paparapatej
Cześć