Wpisy użytkownika juras45
Łącznie 742 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 279 077. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
obseruje to juz od bardzo dawna i wierzcie mi czy nie ale oniu nas tu szpiegują , i nie tylko tuitaj , na wszystkich podobnych serwisach , spisywane są wszystkie nasze typowania , a później robią jedną WIELKĄ ustawkę z trafieniami
wszystko co tu podaję nie tylko ja i to co wysyłam , dzisiaj miałem przesunięte o 1 w bok , to zakrawa na kpine z nas graczy , pytanie do Was moi drodzy , kto z Was tutaj w ostatnim czasie trafił realnie przynajmniej 7/10 lub więcej ???
szkoda moich nerwów , i nie będę się tutaj wyrażał zarówno ze względu na kobiety jak i na to że mógłbym zostać zbanowany przez admina ale jestesmy ładowani w banie prze TS !!!!
GABRIEL żarciki akurat w tym momencie nie na miejscu kiedy wszyscy przegrywamy z gigantem o nazwie skróconej TS
lewy a ty na ile jestes sprytniejszy od TS ??? co trafiłeś i ile wygrałeś ??? a raczej ile wtopiłeś ???
info do szpiega z TS
..u.. Wam w d...e !!! wasze oszustwa prędzej czy później wyjdą na jaw !!!. TS miejcie się na baczności !!!
..u.. Wam w d...e !!! wasze oszustwa prędzej czy później wyjdą na jaw !!!. TS miejcie się na baczności !!!
lewy prowadzi "strajk włoski" pisze że nie wysyła a gra na przekór TS niezła metoda na głoda TS lewy
lewy , jak ma być opłacalna jak TS oszukuje od kiedy poszedł w ręce jude z zagranicy
na jutro posłałem jeszcze EP = ekstra przekręt" ale ni wuja nic więcej nie wyślę szpiedzy z TS> fer sztyjn !!!
GABRIEL nie 60 a 80 szóstek , to było na początku lat 80-tych tamtego wieku, pamiętam i czytałem artykuł o tej sprawie
facet ze wsi jak się dowiedział że trafił szóstke sprosił całą wieś na impreze którą zrobił a konto wygranej , na dodatek kupił nówke traktor za pożyczone pieniądze , a jak się dowiedział ile wygranych padło tro mało zawału nie dostał
i chyba tylko tyle pozostało po dzisiejszych kuponach na których miałem wszystko obok
TS =
TS =
zwróćcie wszyscy uwagę na własne stałe zestawy typowań zarówno w MM, w Lotoo w MM i w EXP , moje zestawy a mam ich 20 są od dawna , nieznacznie zmieniane ale praktycznie te same i największa wygrana jaką mógłbym z nich uzyskać to poniżej 1 tys , chyba że komuś fuksem po -iluś tam set... losowaniach wpadnie coś więcej , zadziwiające że tyle zestawów a tak rzadko wchodzą trafienia , nie zwróciliście na to uwagi ???
i jeszcze jedno , te wszystkie "niby systemy" a raczej pseudo-systemy, którch używacie za które płacicie i nabijacie kasę komuś innemu są też do D....y , TS i tak zrobi swoje , uruchomią "BlueSkye" o mocy kilku tysięcy terabajtów czy nawet więcej i te wszystkie typowania nasze przeliczy w 5 minut po czym maja czas nba ustawkę z trafieniami
TS boi się też konkurencji bo jest i ma MONOPOL na gry hazardowe w III RP a niby jesteśmy w UE i niby moglibyśmy grać też w inne loterie a tu kicha , TS mówi nam nie wolno!!!
ide się wykąpać i jakieś bo sie wkur... na TS , dobrej nocy wszystkim i uważajcie tutaj na szpiegów z TS
moja rada = podawajcie tutaj zupełnie co innego niż chcecie zagrać
i powodzenia wszystkim
moja rada = podawajcie tutaj zupełnie co innego niż chcecie zagrać
i powodzenia wszystkim
shitt !! a takie były moje typy do Mini
14.02.2015 01,04,07,09,15,17
20,25,27,33,38,41
14.02.2015 01,04,07,09,15,17
20,25,27,33,38,41
muszę wrócić do moich wcześniejszych typowań bo ostatnio zmieniłem liczby
i wcześniej też ...
12.02.2015
04,06,09,11,15,17
20,23,27,33,38,40
12.02.2015
04,06,09,11,15,17
20,23,27,33,38,40
u mnie 5/10 i 4/10 i dużo obok o jedno poprzesuwane , byłoby 9/10
czy ktoś z was zna jakis program podobny do MultiPairs tylko żeby był do MiniLotka ? i nie chodzi mi o demo
i znowu zaczynają losować całe ciągi liczb , masakra !!!!
przekręt jak nic ... TS
przekręt jak nic ... TS
nie liczcie na nic więcej niż 10 zł , bo ja miałem tylko 3/7 z dwóch zakładów a oni jeszcze chcą żeby typować z plusem ??? śmiech na sali ciągle im mało TS do bani
dla zainteresowanych system L 7z14 / 8 zakładów
1 X X X X - - - -
2 X X - - X - - -
3 X - X - X - x -
4 - - - - X X X X
5 X X - - - - X X
6 x - - X X - - X
7 - X - X X - X -
8 - - X X - - X X
9 X - X - - X - X
10 - - X X X X - -
11 X - - X - X X -
12 - X X - X - - X
13 - X X - - X X -
14 - X - X - X - X
1 X X X X - - - -
2 X X - - X - - -
3 X - X - X - x -
4 - - - - X X X X
5 X X - - - - X X
6 x - - X X - - X
7 - X - X X - X -
8 - - X X - - X X
9 X - X - - X - X
10 - - X X X X - -
11 X - - X - X X -
12 - X X - X - - X
13 - X X - - X X -
14 - X - X - X - X
czyli wybierasz swoje 14 liczb rozpisane na 8 zakładów po 7 skreśleń
zgrywus trochę jest pisania z tymi gwarancjami ale postaram się top skopiować i jakoś wrzucić na forum, ale przez jakiś czas testowałem ten system i wyniki były obiecujące a kilka słów do emeryta , nie napisałem że to jest 100% system , po prostu jakaś alternatywa przy niskim nakładzie dające jakieś możliwości
no chyba że szanowny emeryt dysponuje sporą emeryturą i stać go na większe wydatki więc ...
czepia się a każdy szuka jakiegoś sposobu na trafienie lepszej wygranej niż te ochłapy po 2 czy 10 zł
czepia się a każdy szuka jakiegoś sposobu na trafienie lepszej wygranej niż te ochłapy po 2 czy 10 zł
tabela jest rozpisana dość obszernie bo mam to z takiej broszury z lat 80 tych ale jak ja testowałem na sucho to przy trafieniu 8 z 14 miałem 4 x 5/7 i kilka 3/7 a miałem nawet trafienie 10/14 co pokazało mi 1 x 7/7 , 2 x 6/7 i te pomniejsze
emeryt pod te iksy podkładasz swoje wybrane liczby a tam gdzie minus to jest puste , i numeracja od 1 -14 to ilość liczb
emeryt czytaj !
2 285 035. juras45 2015-03-01 (16:02)
emeryt pod te iksy podkładasz swoje wybrane liczby a tam gdzie minus to jest puste , i numeracja od 1 -14 to ilość liczb
2 285 035. juras45 2015-03-01 (16:02)
i to nie do Multi tylko swego czasu była gra o nazwie "Superlotek" właśnie na 7 skreśleń
ci młodsi z forum to raczej nie pamiętają tej gry ale swego czasu grałem w S"uperlotek" i korzystałem z tej broszury z dość dobrymi efektami a nie wiem jak się to spisze przy MM ale jak dotychczas testowałem na sucho to efekty tez nie były złe , przy czym nadmienię że oczywiście po primo trzeba dobrać liczby no i oczywiście jak pisałem powyżej nie twierdzę że to jest 100% system
2 285 045. zgrywus
a ty masz właściwe liczby pod ten układ ??? też bym tak chciał żeby mi je ktoś podał , ale cóż ani ja ani ty ich nie znamy więc trzeba kombinować samemu jakie liczby pod to podstawić
a ty masz właściwe liczby pod ten układ ??? też bym tak chciał żeby mi je ktoś podał , ale cóż ani ja ani ty ich nie znamy więc trzeba kombinować samemu jakie liczby pod to podstawić
emeryt czepiasz się , ale ok spoko ,
więc jeszcze raz ci napisze
z lewej strony od 1 - 14 to liczby porządkowe , czyli wybierasz sobie 14 liczb a X to twoje wybrane liczby i tak np
1 9
2 14
3 19
4 22
5 25
6 33
7 38
8 42
9 49
11 55
12 59
13 62
14 66
a reszta polega na tym że te liczby podkładasz pod te X
i wszystko !
więc jeszcze raz ci napisze
z lewej strony od 1 - 14 to liczby porządkowe , czyli wybierasz sobie 14 liczb a X to twoje wybrane liczby i tak np
1 9
2 14
3 19
4 22
5 25
6 33
7 38
8 42
9 49
11 55
12 59
13 62
14 66
a reszta polega na tym że te liczby podkładasz pod te X
i wszystko !
snopek6 a może ty jesteś bardziej inteligenty i masz coś lepszego ??? niż swoje "gówno" ????
no to widocznie masz lepsze " gówno" !i ty też hamuj bo to nie ja zacząłem
snopek te iksy to ani do ciebie ani do nikogo innego , i czytaj co się pisze a później sie czepiaj OK !!!
pisałem komukolwiek ze ma coś z tym zrobić na siłe ??? więc snopek wypad ode mnie i to daleko >>>>
snopek a gówna to ty pierwszy zacząłeś puszczać i koniec temartu nie mam zamiaru z tobą tutaj dyskutować skorro uważasz się za kogoś lepszego to bye >>>
zgrywus , widocznie on ma super system i cały czas ogrywa TS i uważa się za kogoś lepszego
zgrywus i tu wielki plus w twoim kierunku , może i on to zrozumie
snopek co to mają być groźby w moim kierunku ???
"2 285 094. snopek6 2015-03-01 (16:37) Dillingen a.d.Donau-Bayern
juras nie pękaj bo nastepny bedzie do poskładania?
"2 285 094. snopek6 2015-03-01 (16:37) Dillingen a.d.Donau-Bayern
juras nie pękaj bo nastepny bedzie do poskładania?
emeryt ok może się pomyliłem ale mogę poprawić ale
w sumie po co ?
w sumie po co ?
2 285 094. snopek6 2015-03-01 (16:37) Dillingen a.d.Donau-Bayern
juras nie pękaj bo nastepny bedzie do poskładania
to sa jakieś groźby w moim kierunku czy co ???
to sa jakieś groźby w moim kierunku czy co ???
snopek ograniczony to omże jesteś chyba ty , ja czytać umie chyba że ty masz z tym problem , zapytałem o to co do mnie napisałeś i nie odpisałeś a jak chcesz to jeszcze raz skopiję to co do mnie napisałeś bo chyba masz "pomroczność " z tym co piszesz do kogoś ????
2 285 094. snopek6 2015-03-01 (16:37) Dillingen a.d.Donau-Bayern
snopek , słuchaj , albo rtacxej czytaj uważnie !!!
jak chcesz tutaj kogoś obrażać albo nawet grozić to miej na uwadze to że niesie to za sobą pewne konsekwencje , więc zważaj uwage na to co do kogo piszesz OK ????
jak chcesz tutaj kogoś obrażać albo nawet grozić to miej na uwadze to że niesie to za sobą pewne konsekwencje , więc zważaj uwage na to co do kogo piszesz OK ????
nap[isze coi tak i choćbym miał dostać bana
buraku ze wsi nawet nick masz wiejski uważaj sobie co do mknie piszesz , jak chgcesz miec doczynienia z inną instytucją to ok , twój wpis w moim kiertunku to wyraźne groźby i to karalne , chyba że n bie znmasz prawa obowiązującego w tym kraju , więc jeszcze jedo takie okreslenie w moim kierunku i będziesz miał mposprzątane !!!
buraku ze wsi nawet nick masz wiejski uważaj sobie co do mknie piszesz , jak chgcesz miec doczynienia z inną instytucją to ok , twój wpis w moim kiertunku to wyraźne groźby i to karalne , chyba że n bie znmasz prawa obowiązującego w tym kraju , więc jeszcze jedo takie okreslenie w moim kierunku i będziesz miał mposprzątane !!!
wkur...ł mnie ten wiesniak i nawet moge dostać bana ale nie będzie mnie taki ktoś tutaj ani obrażał ani groził OK !!!!
snopek a jak ty chcesz być zablokowany to sobie uważaj co piszesz OK !
bo nie mam już zamiaru z takim ... dyskutować i nie będzie mnie obrażał ani groził na forum cokolwiek miał na myśli , on zaczął pierwszy gó... rzucać w moim kierunku więc..
ale ja się już uspokoiłem
ale ja się już uspokoiłem
widocznie za dużo wypiłeś i
zreszta z tobą już koniec dyskusji snopek
zreszta z tobą już koniec dyskusji snopek
Monet , ja to zinterpretowałem tak jak do mnie napisał i wszystkie inne słowa i nie będę sie już wdawał w tą dyskusję bo nie ma już sensu bo nie jestem ani ograniczony ani prostak więc tyle na temat
no i własnie tj "głupocie" zszedłem z drobi bo szkoda mojego czasu i nerwów
zrobiłem kilka błędów ale mam to gdzieś i juz nie będę na ten temat dyskutował
dla pewnej osoby z forum , nie napiszę ale on wie że to dla niego
witam
multipasko mam pytanie , czy wiadomo co trafił ten gracz ? skoro nie było 8/8 z plusem, a taka wygrana ?
2 295 994. multipasko 2015-03-17 (09:45)
Gracz z miejscowości Ustrzyki Dolne wygrał 132 000,00 zł w grze Multi Multi
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
multipasko mam pytanie , czy wiadomo co trafił ten gracz ? skoro nie było 8/8 z plusem, a taka wygrana ?
2 295 994. multipasko 2015-03-17 (09:45)
Gracz z miejscowości Ustrzyki Dolne wygrał 132 000,00 zł w grze Multi Multi
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
witam wszystkich serdecznie i z okazji zbliżających się świąt życzę wszystkim zdrowych, spokojnych i radosnych świąt smacznego jajka mokrego dyngusa , samych kolorowo malowanych i mokro oblanych wygranych
https://www.youtube.com/watch?t=33&v=wy04c-6DEgE
https://www.youtube.com/watch?t=33&v=wy04c-6DEgE
zje.... TS kut....ony pierr..... ani jednego trafienia złamasy TS
szuje i oszuści w tym TS przekręty robia jak nic szkoda że nikt nie umie im tego udowodnić byłaby afera jak nic ale może kidyś znajdzie się ktoś kto to zrobi TS
wszystkie wylosowane mam obok dosłownie o jedno przesunięcie dalej normalnie
ani na wysłanym ani w typowaniach zaraz zobacze stałe zestawy ale jak widziałem moje to przez ostatnie 3 miesiące nie miałem nawet 6/10 i zapytam o co biega jak to możliwe i jakoś dziwne że wszystko zawsze jest obok ????
wiecie co wam napisze? z tego co tu widzę i co piszecie o niby swoich wygranych to jest jedna wielka ściema
Brjan wrzuć skan na swój profil to uwierze w to co napisałeś
Brjan wrzuć skan na swój profil to uwierze w to co napisałeś
tak szczerze napiszcie kto z was tak na prawdę w ostatnim czasie wygrał coś rozsądnego czy to w MM czy Lotto i mini , czytam wpisy i widzę wygrane tych co tutaj typuja i wiem że kżdy jest na minusie i to ogromnym !!!
wolę iść pograć w pokera na Full Tilt Poker tam dużo więcej wygrywam niż w tym durnym TS