Wpisy 2 279 080 – 2 279 179
21 lutego 2015 22:54 → 22 lutego 2015 07:48, 100 wpisów
wszystko co tu podaję nie tylko ja i to co wysyłam , dzisiaj miałem przesunięte o 1 w bok , to zakrawa na kpine z nas graczy , pytanie do Was moi drodzy , kto z Was tutaj w ostatnim czasie trafił realnie przynajmniej 7/10 lub więcej ???
Jocia
O tym myślałam
O tym myślałam
co losowanie mam tyle pewniaków, że później nie wiem na jakie się zdecydować
szkoda moich nerwów , i nie będę się tutaj wyrażał zarówno ze względu na kobiety jak i na to że mógłbym zostać zbanowany przez admina ale jestesmy ładowani w banie prze TS !!!!
Skoro jeszcze nie śpita to żarcik ; Taksiarz Polonezem wiezie na Okęcie japończyka i mija ich SUZUKI a japończyk ...ooo ooo SIUZIUKI baldzio sibka masina Za chwilę mija ich TOYOTA.... oooo oooo TOJOTIA baaaldzio sibka masina Pisk opon taksiarz hamuje przed okęciem a japoniec pyta ...ile płacie ? - PIEŃCET ...PIEŃCET ???!!! a taksiarz pokazuje na taksometr i mówi ....TAKSIOMETR JAPOŃSKI ....baaaldzio sibka masina
juras45
większość, to zapewne "jadący na sucho", a skromna reszta
"wali" takie ilości, że - w końcu - coś tam im siada ...
większość, to zapewne "jadący na sucho", a skromna reszta
"wali" takie ilości, że - w końcu - coś tam im siada ...
GABRIEL żarciki akurat w tym momencie nie na miejscu kiedy wszyscy przegrywamy z gigantem o nazwie skróconej TS
bo ja wskoczyłem już w majtki tfuuuu w mapki a Ciebie tam nie ma
lewy a ty na ile jestes sprytniejszy od TS ??? co trafiłeś i ile wygrałeś ??? a raczej ile wtopiłeś ???
A tak a'propo ...to może ktoś chętny i kupi ode mnie kuponów na ponad 20 000 zł sprzedam po groszu za sztukę Niektóre niesprawdzone
info do szpiega z TS
..u.. Wam w d...e !!! wasze oszustwa prędzej czy później wyjdą na jaw !!!. TS miejcie się na baczności !!!
..u.. Wam w d...e !!! wasze oszustwa prędzej czy później wyjdą na jaw !!!. TS miejcie się na baczności !!!
Kiedyś pomylą kasetę wideo nagraną z wcześniej przeprowadzonego losowania na sucho
Lewy odpowiedz
Ile liczb 6-cyfrowych można utworzyć z cyfr 0,1,2,3,4,5. tak aby
liczba ta była podzielna przez 25?
Może być po rosyjsku.
Ile liczb 6-cyfrowych można utworzyć z cyfr 0,1,2,3,4,5. tak aby
liczba ta była podzielna przez 25?
Może być po rosyjsku.
lewy prowadzi "strajk włoski" pisze że nie wysyła a gra na przekór TS niezła metoda na głoda TS lewy
juras >> jak zakład kosztował 1,25 zł; to trochę grałem przy tym przeliczniku co teraz jest gra jest nie opłacalna
lewy , jak ma być opłacalna jak TS oszukuje od kiedy poszedł w ręce jude z zagranicy
na jutro posłałem jeszcze EP = ekstra przekręt" ale ni wuja nic więcej nie wyślę szpiedzy z TS> fer sztyjn !!!
Kiedyś czytałem że padło a chyba z 60 szóstek Gościa tak poniosło, że wszystkich zaprosił do sklepu typu GS i powiedział, że każdy może brać co chce on płaci I jeszcze tej samej nocy zaje....mu z podwórka nowego Zetora (na biednego nie trafiło) i potem gdy się okazało że padło 60 szóstek musiał gość do interesu dopłacić
ale od czasu kiedy podrożały zakłady duży procent ludzi nie gra
porozmawiaj w punktach TSa z obywatelami z długim stażem pracy
porozmawiaj w punktach TSa z obywatelami z długim stażem pracy
GABRIEL nie 60 a 80 szóstek , to było na początku lat 80-tych tamtego wieku, pamiętam i czytałem artykuł o tej sprawie
w czechosłowacji było 30 szustek i stracił pracę że do tego dopuśćił
facet ze wsi jak się dowiedział że trafił szóstke sprosił całą wieś na impreze którą zrobił a konto wygranej , na dodatek kupił nówke traktor za pożyczone pieniądze , a jak się dowiedział ile wygranych padło tro mało zawału nie dostał
Bo wtedy jeszcze nie było MP.Tak od razu po losowaniu by wiedział ile wygrał.
i chyba tylko tyle pozostało po dzisiejszych kuponach na których miałem wszystko obok
TS =
TS =
i specyjalistyczne oprogramowanie bo kompy bez oprogramowania są zerem
Juras45 może i tak było taaak to głośne było aaa też czytałem bo miało miejsce zdarzenie że gość grał na chybił trafił zawsze i puszczał 4 zakłady na 8 losowań i gościu w budce się pomylił i wklepał w automat 8 zakładów na 4 losowania Też padła jakaś większa wygrana Gość jedzie taksą do oddziału aaaa coo i tam sprawdzają kupon i mówią że im przykro Gość wraca spowrotem taksą pod samą budkę i zaczyna dusić sprzedawcę
zwróćcie wszyscy uwagę na własne stałe zestawy typowań zarówno w MM, w Lotoo w MM i w EXP , moje zestawy a mam ich 20 są od dawna , nieznacznie zmieniane ale praktycznie te same i największa wygrana jaką mógłbym z nich uzyskać to poniżej 1 tys , chyba że komuś fuksem po -iluś tam set... losowaniach wpadnie coś więcej , zadziwiające że tyle zestawów a tak rzadko wchodzą trafienia , nie zwróciliście na to uwagi ???
i jeszcze jedno , te wszystkie "niby systemy" a raczej pseudo-systemy, którch używacie za które płacicie i nabijacie kasę komuś innemu są też do D....y , TS i tak zrobi swoje , uruchomią "BlueSkye" o mocy kilku tysięcy terabajtów czy nawet więcej i te wszystkie typowania nasze przeliczy w 5 minut po czym maja czas nba ustawkę z trafieniami
TS boi się też konkurencji bo jest i ma MONOPOL na gry hazardowe w III RP a niby jesteśmy w UE i niby moglibyśmy grać też w inne loterie a tu kicha , TS mówi nam nie wolno!!!
Majpan >> co ty mrzesz wiedzieć o programie jak ty w pierdlu nawijałeś sznurki na ogórki
ide się wykąpać i jakieś bo sie wkur... na TS , dobrej nocy wszystkim i uważajcie tutaj na szpiegów z TS
moja rada = podawajcie tutaj zupełnie co innego niż chcecie zagrać
i powodzenia wszystkim
moja rada = podawajcie tutaj zupełnie co innego niż chcecie zagrać
i powodzenia wszystkim
Juras45 spokojnie Brachu i mam nadzieję że to będzie zimny prysznic ? a tak Twoją drogą to ja też idę ale na czata Na 80-kach umówiłem się z jedną taką fajną babką i powiem Ci nie jest ona taka ostatnia
27,48 tez czulem dalbym to razem I prawie 40 tys zl a nie posucha ciemnogrodzka
https://www.youtube.com/watch?v=OAfxs0IDeMs&index=36&list=RD8_96uyfmqgo
Cisza nocna
Witam tych co nie śpią
Niedziela dzień wolny od pracy Sielanka Rodzinna.
Miłego dnia i Wysokich wygranych
Witam tych co nie śpią
Niedziela dzień wolny od pracy Sielanka Rodzinna.
Miłego dnia i Wysokich wygranych
witam z rana
ciekawa historia z wczorajszymi wygranymi 3+1 6/6
można dziś zagrać, plany przygotowane
ciekawa historia z wczorajszymi wygranymi 3+1 6/6
można dziś zagrać, plany przygotowane