Wpisy 2 283 926 – 2 284 025
28 lutego 2015 00:41 → 28 lutego 2015 11:25, 100 wpisów
Widza ,że ludziska malo graja bo cisna na sile Ex.P i Plusa MM ,ze az sie niemilo robi
slawek, masz rację po chamsku wciskają w punktach badziewie tsowe
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://zdjecia.nurka.pl/images/image1.obrazki.org-milego-dnia-zycze-fotki-i-zdjecia-mrcm5.jpeg
http://zdjecia.nurka.pl/images/image1.obrazki.org-milego-dnia-zycze-fotki-i-zdjecia-mrcm5.jpeg
czesc wszystkim.
jakis czas temu zauwazylem ze jak kupi sie kilka zakladow na mini lotto na chybil trafil to w tych kilku zakladach jakby je zebrac to padnie 4ka albo 5ka
czy myslicie ze jak kupie np 5 zakladow mini lotto na chybil trafil i wysle np 20 kolejnych utworzone z tych liczb to uda mi sie cos trafic
jakis czas temu zauwazylem ze jak kupi sie kilka zakladow na mini lotto na chybil trafil to w tych kilku zakladach jakby je zebrac to padnie 4ka albo 5ka
czy myslicie ze jak kupie np 5 zakladow mini lotto na chybil trafil i wysle np 20 kolejnych utworzone z tych liczb to uda mi sie cos trafic
dawid też zauważyłem , ale nie próbowałem tej metody
może to kwestia dobrego rozpisania
ale przede wszystkim szczęscia
ja znalazlem stronke gdzie po wpisaniu kilku liczb system sam generuje kolejne zestawy liczb i korci mnie zeby zaryzykowac i wyslac za jakas wieksza kwote te zestawy
od jakiegos czasu nie mam szczescia w niczym siec lapie sie wszystkiego
dawid ja w mini nie gram
chyba nie warto
ja ostatnio trafiłem 4/9
w mini na sucho
i po rozpisaniu na 12 zakładów
miałem 5 3 -ek
płatnych coś koło 16 zl
ale życze powodzenia
chyba nie warto
ja ostatnio trafiłem 4/9
w mini na sucho
i po rozpisaniu na 12 zakładów
miałem 5 3 -ek
płatnych coś koło 16 zl
ale życze powodzenia
Dawid123...mam to co ty..i chyba wieluz nas...jakbym nie zagral..ciagle przegrywam..i przegrywam..nawet2zl.wygrac nie moge..ehh.
meczyjuz mnie przegrywanie..juz nie widze chybazadnej opcji ..by cokolwiek wygrac
styczen zaczal sie obiecujaco..a luty jak odjal..fatalny..dobrze ze sie ju konczy..
Hej bracia łotrzykowie...
Macie niebawem wylosować liczbę ... 36, a jak nie to ....
............................................
Macie niebawem wylosować liczbę ... 36, a jak nie to ....
ja gram bo znam jedna wiedzme ktora powiedziala ze wygram w totka i chce sprawdzic czy mowila prawde
<< Dzień dobry >>
--------------------------------
--------------------------------
ja to sie boje isc..do wrozki..kto wie moze mi odbierze moja przyjemnosc..jaka jest lotto..a tak zawsze..jest troche nadzieji.iabawy.
Znając wasze nikczemne zamiary, to zamiast 36 będzie... 63.. .
..........................................
..........................................
to nie zadna wrozka to moja szefowa ktora powiedziala mojemu bratu ze ma nie grac w zadne gry lotto bo nie wygra bo ja wygram i jest o tym przekonana
A tak na poważnie: ---->> 33 i 36. Jedna jest możliwa niebawem.
........................................................
........................................................
Nic tu po mnie.
Idę buszować do Korna.. .
Idę buszować do Korna.. .
Witam wszystkich już nawet w radio RMF FM reklamują multi multi hehehe, tylko grać z plusem, który zwiększa sumę szczęścia wygrał ktoś z Was coś wczoraj? Bo ja znowu 20 dychy w plecy
witam graczy -ale nie tS ,Qórwa mam 3/5 2 razy i 4 /10 bez plusa ...co daje qurwa astronomiczne 10 zł
witam multi multi na pierwsze losowanie
1kupon 14,17,23,29,38,49,51,60,67,78 .
2kup 1,4,9,22,32,46,52,58,71,75.
1kupon 14,17,23,29,38,49,51,60,67,78 .
2kup 1,4,9,22,32,46,52,58,71,75.
To tez widziałem
Od paru dni obstawialem m.in. 36,33 którę zazwyczaj wypadaja z 26, zeby nie powiedzieć,ze prawie zawsze, a tu nic, a nic, 26 wypada,a 36 i 33 nie, tylko oboki,robią nas w bambuko jak chcą, dzisiaj strajkuję i nie gram, dlatego na 100% wypadnie 33 i 36
Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzaków wyskakuje wilk - stary zboczeniec i się drze:
- Ha Ha Kapturku, nareszcie cię pocałuję tam, gdzie jeszcze nikt cię nie całował!
Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mówi:
- Chyba, k*rwa, w koszyk...
- Ha Ha Kapturku, nareszcie cię pocałuję tam, gdzie jeszcze nikt cię nie całował!
Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mówi:
- Chyba, k*rwa, w koszyk...
Baca żali się koledze:
- Telewizja kłamie nawet w prognozie pogody! Gdy w Warszawie spadło 20 centymetrów śniegu, to krzyczeli, że katastrofa pogodowa. A gdy u mnie po
dach chałupę zasypało, mówili że są świetne warunki na narty!
- Telewizja kłamie nawet w prognozie pogody! Gdy w Warszawie spadło 20 centymetrów śniegu, to krzyczeli, że katastrofa pogodowa. A gdy u mnie po
dach chałupę zasypało, mówili że są świetne warunki na narty!
I znów wysoka wygrana w Rzeszowie
Gracz wygrał w MULTIMULTI 2 złote!!! GRATULUJEMY WYGRANEJ!!
Gracz wygrał w MULTIMULTI 2 złote!!! GRATULUJEMY WYGRANEJ!!
A pafty bks -w zdrapie extra pensja wydrapał niesamowitą pensje miesięczną qurwa 2 zł-
wczoraj trafilem w keno..8/10...jak zwykle 2 obok..mozna sie w***ic..ehh..zawsze obok..
Paulo przed świętami było 1000 w zdrapce a teraz w lutym miałam 8/10 i wczoraj 7/10 i takie drobne
Cześć już niedługo bieg na 30 km stylem klasycznym pani Justyno niech biegnie pani po medal dla Polski i dla siebie najlepiej z ego najcenniejszego kruszcu złota a potem nasi skoczkowie powtórka z 2013 roku i medal byłoby super.
..2 lata temu bylem tak blisko ze mozna powiedziec ze blizej juz nie mozna bylo byc...trafilem 8/9 majac jedna obok..na Chybil Trafil..obstawilem za 2zl 50 gr a by plus..44..i go mialem na kuponie..ehh..7 tyskow poszlo..mozna powiedziec..70 tys wisialo w powietrzu..ehh obok i obok..szlak trafia..
Dobry nawet bardzo dobry kurs na panią Kowalczyk 9.00.
By tak 100 postawił około 900 by wygrał.
Dan83r no i szkoda było bardzo blisko choć ja grałem na 5 skreśleń ale głównie potem przeniosłem się na Mini Lotto bez większych sukcesów.
Ile kosztuje szczeniak owczarka niemieckiego długowłosego ?
multi multi na pierwsze losowanie
1kupon 3,5,13,25,37,42,53,62,70,74.
2kup 16,19,27,30,41,47,55,63,72,78.
1kupon 3,5,13,25,37,42,53,62,70,74.
2kup 16,19,27,30,41,47,55,63,72,78.
Krzysztof..mowie powaznie..mam jezcze kopie kuponu..na pamiatke..bylo 38..a wylosowane 37..szczerzemowiac nigdy bymnie liczyl..na tyle trafien..cieszylomnie i 2 tys...dodam ze to bylo dokladnie 10-04-2013..dokladnie nasmolensk..14..chocterazmozesie wydac dziwne..ale rowno tydzien pozniej..o tejsamej h.tyle ze innyunt na osiedlu..trafilem..7/9...tym razem z plusem 900zl..radoscbyla..to bylzwariowany miesiac..chocniewygralem glownych sum..to emocje byly...na 5 skreslen..ani razunie trafilem ...max4 ostatnio slabo zwro trafien
http://allegro.pl/owczarek-niemiecki-szczenieta-i5105994966.html