Wpisy użytkownika juras45
Łącznie 742 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 260 081. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a po zainstalowaniu będziesz miał jako główną strone Maxthona ale możesz oczywiście zmienić na dowolnie wybraną
Jaguar , w wielu kwestiach , np jak do tej pory nie złapałem żadnego "śmiecia", mam wirtualny dysk w chmurze i wiele innych , musiałbys osobiście sam zobaczyć i ocenić , wcale nie twierdze że wam też przypasuje
Jaguar ja mam stary model kompa i u mnie działa , jest na 32 i 64
krzysztof, czytałem że szukasz jakiegoś systemu do Mini , tu masz link do strony i z lewej strony masz do wyboru system Lotto, Multi i Mini, http://www.totolotek.net.pl/index.php?go=16
ja dzisiaj próbnie na sucho wybrałem >
Twoje liczby: 7 12 27 18 31 16 23 39 9 20
Tabela systemu 15 liczb, 10 zakładów
7 12 27 18 20
7 12 27 31 39
7 12 16 25 3
7 31 23 39 9
12 27 25 5 36
27 31 23 20 34
18 31 16 34 3
18 16 25 5 3
18 39 9 5 36
23 9 20 34 36
co z tego wyjdzie to zobaczę wieczorem
ja dzisiaj próbnie na sucho wybrałem >
Twoje liczby: 7 12 27 18 31 16 23 39 9 20
Tabela systemu 15 liczb, 10 zakładów
7 12 27 18 20
7 12 27 31 39
7 12 16 25 3
7 31 23 39 9
12 27 25 5 36
27 31 23 20 34
18 31 16 34 3
18 16 25 5 3
18 39 9 5 36
23 9 20 34 36
co z tego wyjdzie to zobaczę wieczorem
nie wiem dlaczego pokazuje później tylko 10 wybranych z 15 które wpisałem do systemu ale ogólnie w rozpisce jest 15 liczb
edi8 , ŻADEN SYSTEM NIE DAJE CI TAKIEJ GWARANCJI !!!, wystarczy że nie trafisz z liczbami i będzie WIELKA KICHA !!!
edi8 po pierwsze nie dzieciaku !!!!
Nie krzycz dzieciaku...
Czytaj ze zrozumieniem: podany przez Ciebie schemat rozpisu 15 wybranych liczb jest beznadziejny, gdyż mając nawet trafione 5 liczb wśród 15, nie daje on gwarancji nawet na "3".
Dopiero zawarcie 13 zakładów wg podanego przeze mnie rozpisu, daje tę gwarancję wygrania "3" przy ew. wejściu 5z15.
po drugie skoro jesteś taki pewny swojego to dlaczego nie grasz swoim systemem ???
po trzecie nawet "twój " system nieczagwarantuje mi że w tym zestawie będę miał choć jedną trójke
Nie krzycz dzieciaku...
Czytaj ze zrozumieniem: podany przez Ciebie schemat rozpisu 15 wybranych liczb jest beznadziejny, gdyż mając nawet trafione 5 liczb wśród 15, nie daje on gwarancji nawet na "3".
Dopiero zawarcie 13 zakładów wg podanego przeze mnie rozpisu, daje tę gwarancję wygrania "3" przy ew. wejściu 5z15.
po drugie skoro jesteś taki pewny swojego to dlaczego nie grasz swoim systemem ???
po trzecie nawet "twój " system nieczagwarantuje mi że w tym zestawie będę miał choć jedną trójke
edi8 i po czwarte jestem ciekawy jakie miałeś sukcesy w swoich typach , nie mówiąc już o realnych wygranych ???
tyle na temat
tyle na temat
edi8 piszesz jakieś bzdury, żaden jakiś tam system nie daje 100% pewności , bo gdyby takie były to wygrane padały by tak jak ostatnio w Mini 11 piątek , co zdarza się baaaaardzo rzadko , więc napisz jakie miałeś swoje realne sukcesy i czy grałes tzw tym systemem który wpisałeś ????
Monet ja rozumie , ale jeśli nie trafisz z cyframi w tej rozpisce , jeśli je rozpiszesz nie tak to i tak nie będziesz miał gwarancji nawet na zwrot kosztów
jeśli masz taki system który zawsze zagwarantuje mi choć zwrot kosztów przy takiej rozpisce jaką podał edi8 to chętnie zainwestuje i nastawie się na te niższe wygrane co i tak da mi plusowe zyski , więc ...
bez komentarzy , bo jakoś nie słyszałem żeby ktoś z tego forum grywał takim systemem i choć raz na jakiś czas miał 4/5 , , może jakieś 3/5 były al;e żadnej gwarancji ani mnie ani nikomu nie dacie !!!
bez komentarzy , bo jakoś nie słyszałem żeby ktoś z tego forum grywał takim systemem i choć raz na jakiś czas miał 4/5 , , może jakieś 3/5 były al;e żadnej gwarancji ani mnie ani nikomu nie dacie !!!
Monet po pierwsze odpisałem na pytanie krzysztofa o jakiś system więc podałem mu jakiś przykład który znalazłem gdzieś na necie po drugie z tym systemem co podał edi8 też nie ma żadnej gwarancji na zwrot bo nikt mi nie zagwarantuje że wpadną akurat liczby które bym podstawił pod ten system a po trzecie różnica polega na tym kogo i na ile stać na wydanie kasy na jakiś system który i tak na 100% do konca nie da mi gwarancji choć zwrotu wkładu , chyba że kogoś stać na system gdzie musi wyddać conajmniej 500 stów
poza tym nie pisałem że to co ja wpisałem daje jakieś gwarancje a wy mi tu chcecie wcisnąć kit że jak rozpisze na 13 zakładów to mam gwarancję zwrotu , jedna wielka bzdura !!!
zapytałem go o jego realne wygrane a nie tutaj w typowaniu i jakoś nie było odpowiedzi, choć tutaj każdy może napisać jakie to wielkie miał wygrane
właśnie myślę, i czytam to co piszecie
i bardzo ważną i istotną rzecz teraz napisałeś Monet
" ewentualność że jednak wylosują moje liczby"
i bardzo ważną i istotną rzecz teraz napisałeś Monet
" ewentualność że jednak wylosują moje liczby"
edi8 ok to zrobie tak że rozpisze ten system co ty mi podałeś i zobaczymy, jak trafię to gwarantuję ci pokłony do samej ziemi bo piszesz że co najmniej zwrot mam z tego gwarantowany ale jak nic nie będzie to co ? okaże się że to jeden wielki szajs i tyle
okaże się że to kolejna lipa z całymi tymi systemami i tutaj i gdziekolwiek są podawane , sprzedawane i rozpowszechniane na wszelki sposób
o właśnie Monet i o to własnie mi w tym wszystkim chodzi "jak wybiore i wylosują" a takiej gwarancji nie ma że wylosują tym bardziej 100%
temat zamknięty , the end bo nie mam żadnej gwarancji że wylosują
Monet mnie olśniło juz dawno że żaden system mi niczego nie zagwarantuje i w zasadzie nie gram systemami po prostu trzeba nieć wieeeeeeeeelkie szczęście żeby wylosowali akurat te liczby które sobie wybraliśmy o czym powyżej napisał już wędrowca a jak do tej pory tutaj jakoś nie widziałem żeby ktoś z całego forum choć raz pochwalił się realnym trafieniem 5/5 w Mini albo Multi nie wspomne o Lotto , każdy tutaj szuka jakichś możliwości ale nikt nie ma żadnej gwarancji
ja akurat jestem tym jednym z bardzo wielu "drobnych" graczy , żaden ze mnie hazardzista bo nie stac mnie na system pełny za kilkaset złotych , po prostu licze na łud szczęścia który w tym przypadku jest potrzebny wszystki i czego wszystkim tutaj gorąco życzę
na dodatek czy wpadną w takim układzie jaki sobie rozpiszemy ??? , bo może i wpadnie 5 ale w tym rozpisie może byc tylko 2/5 albo i mniej
Monet , czy choć raz zagrałeś takim systemem i czy cokolwiek trafiłeś ????
wątpię
wątpię
witam wszystkich
czytaliście wiadomości na Wirtualnej Polsce ?
"Wreszcie! Na zmianę tych przepisów czekają tysiące Polaków, którzy do tej pory często nawet nieświadomie wykupowali nielegalne zakłady w sieci. Jeszcze w tym roku ruszy internetowa wersja Lotto - dowiedziała się Wirtualna Polska."
czytaliście wiadomości na Wirtualnej Polsce ?
"Wreszcie! Na zmianę tych przepisów czekają tysiące Polaków, którzy do tej pory często nawet nieświadomie wykupowali nielegalne zakłady w sieci. Jeszcze w tym roku ruszy internetowa wersja Lotto - dowiedziała się Wirtualna Polska."
przeciwko serwisowi Lottoland TS skierował dwa zawiadomienia do prokuratury o nielegalną sprzedaż zakładów przez internet
Co ciekawe, serwis Lottoland wcale nie gwarantuje nagród analogicznych do tych, które wygrać można w prawdziwym Lotto. Niby można u niego obstawić za podwójną stawkę i w czwartkowym losowaniu zamiast 23 mln zł wygrać 46 mln zł, ale w regulaminie zapisano różne wyjątki. Na przykład taki, że w momencie trafienia dwóch lub kilku
nie wiem dlaczego nie chce mi się wkleić cały tekst o tych wyjątkach w tym Lottoland
ale w sumie wychodzi na to że TS rozszerzy swoją działalność do sprzedaży zakładów również przez internet , kwestia pozostaje na jakich zasadach ale piszą że maja już wszystko przygotowane
kto z was pamięta swego czasu w latach 80 tych
grę TS "Super lotek"
grę TS "Super lotek"
ostatnio szperałem w swoich książkach i znalazłem z tamtych czasów wydany przez TS "Informator o systemach skróconych gry liczbowej Super Lotek ( 7 skreśleniowy )
może sam coś z tego wykorzystam chwilowo do testów na grę MM na 7 skreśleń , próbnie na sucho
a dzisiaj robiłem tutaj test 20 zakł / 10 liczb / 7 skreśleń i nawet nawet z ostatnich 20 losowań z moich wybranych liczb byłoby kilka 6/7
przetestuję przez kilka dni na sucho i zobaczę jak to będzie wychodzziło w następnych wynikach
witam wszystkich
czy wiadomo gdzie padała ta 6 tka ??? jakoś nie ma informacji
no jak to TS trzyma to w takiej tajemnicy ??? przecież na pewno już wiedzą , więc nie rozumie
ale przecież TS ma informację po wysłanym kuponie , tam jest numer kolektury więc wiedzą w jakim mieście
serw - czytam te twoje "bajki" że cały czas jesteś na plusie i że miałeś 3 razy 8/8 z plusem to może jak już ktoś tu napisał wstaw skan w profilu , jesli ktoś miewa takie wygrane to ma zawsze gdzieś po tym wydruk na pamiątke , tak przynajmniej ja myślę a tutaj to każdy może napisać co mi ślina na język przyniesie
zwyczajny śmiech na sali
zwyczajny śmiech na sali
wiem że szkoda czasu ale wielu się tu takich bajkopisarzy pojawiało i będzie pojawiać , mnie to tam "pikuś" obchodzi ale po co pisać takie bzdury co sie chce tutaj dowartościować taki... ????
i niby cały czas jest na plusie buahahahaha
zaraz pęknę ze śmiechu
zaraz pęknę ze śmiechu
w tamtym roku jak trafiłem w mini 4/5 od razu wrzuciłem skan , ale coż innym lepiej widać pisać o ich marzeniach niby wygranych
więc dajmy sobie spokój z takimi przechwałkami osób typu serw i inni
bo ja wczoraj zaledwie 4/10 w multi i 2 zeta ze zdrapki , normalnie zaszaleję
i w sumie po wczorajszym jestem 10 zeta na minusie , nie licząc wcześniejszych minuów
zgrywus jego chyba już nie ma , napisał tutaj "bajeczke" i "paszoł"
ja na razie zmykam , owocnego typowania wszystkim i powodzenia z wygranymi tymi realnymi !!!
witam , niestety spóźniłem się z podaniem typowania, grałem w pokera powodzenia wszystkim
ja pierdziu mam tylko 6/10 bo źle przepisałem sobie kupon i zamiast 38 zaznaczyłem 39 i dup[a blada tylko 6/10
jocia dzięki ale przez moją pomyłke ze skresleniami nie mam 7/10 a tylko 6/10 ale w MM jeszcze mam na chybika 4/7 i 3/7
no szkoda , nie wiem jak się to stało że źle przepisałem moje typy ale cóż mówi się trudno ale jestem zły sam na siebie że nie sprawdziłem jeszcze raz przed wysłaniem
tak to tylko 12 zł nie licząc tych drobnych z chybika czyli w sumie tylko 20 zł wygranego a tak by wpadło 140
ale jakaś pociecha jest po takiej posusze jak miałem ostatnio to już dobra prognoza , w sumie jestem tylko 5 zł do tyłu nie licząc tej straty z mojej pomyłki
lotto wysłałem tylko 1 szt i zawsze gram na ch/trafil bo jakoś z moich typów w lotto nigdy nic nie trafiam i miałem tylko 2/6
właśnie wysyp 8 semek a na typach miałem 28,38.48 i na kuponie zamias 38 skreśliłem sobie 39 dlatego mam tylko 6/10 w realu
chciałem podać jeszcze 58 ale jakoś mi się to nie widziało a tu niespodzianka
tylko że pozmieniałem w typowaniach , i dałem bez 18 i 58 bez 58 a też miałem obok bo dałem 60 a wskoczyło 59
staszek też tak myślę i tobie i wszystkim innym tez tego życzę i oczywiście tych wyższych trafien
chyba wróciła mi dobra passa więc musi coś wskoczyć od 7/10 wzwyż w MM i w pozostałych grach również
medxea dziękuję bo nie zwróciłem uwagi że na diamentowej 7 jak jest diament to kwota jest x3
SKUR.... TS pierdzielone oszusty quzwa wszystko obok zzłamas TS złodziej i oszust !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to już kolejny raz że wszystkie moje wysłane kupony czy to w mini czy w MM i lotto wszystko mam poprzesówane o jeden obok !!! i juz przestane podawać tutaj jakiekolwiek moje typowania bo te oszusty z TS mają tutaj szpiegów
od jutra wszelkie moje typowania tutaj będą podawane zupełnie inaczej niż moje wysłane w realu , SZPIEDZY z TS mam was juz głęboko w D..... !!!!!
TS nas tu szpieguje , spisują wszystko i jest wielki przekręt , dlatego wierzcie mi lub nie moje podane tutaj wszelkie typowania będą zupełnie inne niż te które wyślę