Wpisy użytkownika juras45
Łącznie 742 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 310 766. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Brian to już widziałem ile było wygranych na tabeli z MM ale co i ile ktokolwiek z tego portalu trafił i wygrał oto jest pytanie ???
napiszę tylko tyle , grywam w pokera na FTP i jestem w trakcie przechodzenia kolejnej rozgrywki gdzie w finale do rozdania między 20 graczy jest pula 1M $ i jak szczęście dopisze to cały TS mam głęboko gdzieś
marek33 , mylisz się jak dużo gram w pokera i wiele juz wygrałem , brałem udział w Polish Poker Champion Ship gdzie na 6000 graczy zająłem 18 miejsce , grałem przy jednym stole z Michałem Wiśniewskim , (właśnie , z tym Wiśniewskim, ! )
Brian i tu się mylisz , bo wielu grając w TS bardziej popłyneło niż grając w pokera
i mogę się o to założyć że więcej osób pop[łyneło i płakało przez TS niż przez poker
a w zasadzie wiele zależy od osoby i tego jaki ma cel i jakim graczem jest , jak kogoś wciągnie hazardowy styl grania to wtopi wszędzie czy to w TS czy w pokera czy w jakiejkolwiek innej grze
Brjan , machlojki ? w pokerze przynajmniej wiesz że możesz blefgowac i inni tez moga a tutaj blefuje tylko TS
a raczej nie blefuje tylko robi nas cały czas w jajko i to takie duzo większe niż od strusia
sory za błędy w pisowni bo jak szybko pisze to czasami robię błędy albo nacisną mi się dwa klawisze
choć mimo wszystko i w zasadzie mało gram w TS to znaczy wysyłam tylko po jednym zakładzie i to nie zawsze a w Lotto grywam tylko 1 zakładem, i tez jak jest jakaś większa kumulacja i to wtedy chyba każdy liczy na łud szczęścia że to własnie on , ja trafię te kumulację , chyba się nie mylę że każdy liczy na to że to właśnie jego kupon to będzie ten jedyny
Brian i tu się ponownie mylisz bo w grze w pokera również można analizować i kontrolować grę swoja i przeciwników
a znam takich co potrafią liczyć karty choć nie w każdej odmianie pokera sie to sprawdza a również i matematyka jest pomocna o ile jest ktoś mocny w matmie
zresztą nie chcę nikogo do niczego przekonywać ani namawiać, wiem tylko tyle że w każdej grze liczy sie również szczęście tak jak w pokerze kiedy karta dochodzi tak i w TS kiedy liczby idą te które sobie wymyślimy
witam
dzisiaj wysyłałem lotto u mnie na stacji Orlen i chciałem kupić zdrapke słonika ale przede mną facet z bloku obok mnie tez kupował i była akurat ostatnia i drapał na miejscu i wydrapał 1000 zł a ekspedientka powiedziała że gdzieś 2 tygodnie wcześniej tez ktoś kupił ostatnią "wszystkiego najlepszego" i trafił 15 tys
masakra a mnie sie trafiają same po 1 zeta no góra ostatnio miałem 16 zł w drzewku
a jak pisałem powyżej ktoś 24 marca też w tej samej kolekturze na stacji Orlen u mnie trafił 15 tys i też ostatnia zdrapka "wszystkiego najlepszego "
ale szkoda bo tak stałem w tej kolejce i chciałem dokupić 2 zdrapki lotka , tak mnie jakoś naszło a gościu przede mna wziął ostatnią i wydrapał tysiaka
RYCHTER jak dla ciebie forsa nie jest ważna to po co grasz w loterie ? po co łazisz do pracy itd ???
bez kasy ani rusz i tyle !!!
bez kasy ani rusz i tyle !!!
witam wszystkich byłych i niedoszłych milionerów
u mnie bilans to 3/6 w Lotto , 3/5 w Mini i 20 zeta w zdrapkach więc w sumie w sumie do przodu jakieś 60 złociszy będzie na dzisiaj na MM i EXP
u mnie bilans to 3/6 w Lotto , 3/5 w Mini i 20 zeta w zdrapkach więc w sumie w sumie do przodu jakieś 60 złociszy będzie na dzisiaj na MM i EXP
Witam wszystkich i dziekuje za wpisy z gratulacjami ale niestety nie wyslane bood 10 dni jesrem w szpitalu na rehabilitacji po zawale
Witam wszystkich i życzę WAM wszystkim dużo zdrowia , pomyślności i wysokich wygranych w nadchodzącym nowym roku oraz szampańskiej zabawy na sylwestrowych imprezach !!!
normalnie sukces ! dziś od bardzo długiego czasu posuchy w trafieniach wskoczyła 3 / 5 w Mini Lotku , trzeba to zapisac w kalendarzu
witam wszystkich
czy ktoś wie co z dzisiejszymi wynikami z Keno ?
Ostatnie jakie są podane to wczorajsze z wieczora a od rana nie ma wyników nawet na stronie Lotto ???
czy ktoś wie co z dzisiejszymi wynikami z Keno ?
Ostatnie jakie są podane to wczorajsze z wieczora a od rana nie ma wyników nawet na stronie Lotto ???
Witam wszystkich forumowiczów
I z okazji zbliżających się świąt życzę Wszystkim zdrowych, spokojnych i radosnych świąt i wiele prezentów pod choinkę w postaci wysokich wygranych
I z okazji zbliżających się świąt życzę Wszystkim zdrowych, spokojnych i radosnych świąt i wiele prezentów pod choinkę w postaci wysokich wygranych
Witam wszystkich
Wysłane
5,7,19,22,35,38,43,48,52,55 = 7 / 10 czyli 140 zł wygrane
skan kuponu w moim profilu
Wysłane
5,7,19,22,35,38,43,48,52,55 = 7 / 10 czyli 140 zł wygrane
skan kuponu w moim profilu
po długiej przerwie bez gry dzisiaj mnie natchneło żeby wysłać no i od razu 7 / 10
Gdzie to w Polsce jest taka miejscowość z tą trafioną szóstką ???
W miejscowości lotto.pl padła wygrana 57 280,10 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości lotto.pl padła wygrana 57 280,10 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
« Poprzednie 100Kolejne »