Wpisy użytkownika julcia 11
Łącznie 96 wpisów w archiwum, pokazane od nr 13 140. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Matycz bo albo miłość albo fortuna sam musisz wybrać...Pozdrawiam
Panie Matycz ja tego nie wiem .Dla jednych liczy się fortuna a dla drugich miłość.To pan musi wybrać do ,której z grup się zalicza.
Dzieki Panie Matycz za odpowiedz ,teraz rozumie wszystko, życze powodzenia.
Panie Matycz kochają sie to Jadzia i Jozin ,bo my raczej nie.Tylko co jest do szczęscia potrzebne miłość czy fortuna????
Opa nie wiśta wio tylko rób coś w tym kierunku.Matycz spowiedzi słucha to może też coś nam podpowie hihihi
Widze ,że zaczyna się przy poniedziałku robić gorąco,oby tak dale tylko proszę nie dokuczajcie sobie .Bzykuu usmiechnij się niech każdy pisze co mu leży na sercu ,a jeżeli chodzi o Boga to może zostaw Go w spokoju.Pozdrawiam
Panowie przy poniedziałku ostra dyskusja,nigdy nic nie można przewidzieć, moim zdanie kto ma wygrać w ml 10/10 lub w dl 6/6 to wygra.
Witaj MARIO
MARIO COS DLA CIEBIE!!!
CO MAJĄ ZE SOBĄ WSPÓLNEGO: PUPA NASTOLATKI I BATERYJKA 9V?
-PRĘDZEJ CZY PÓZNIEJ I TEGO ,I TEGO DOTKNIESZ JĘZYKIEM
MARIO COS DLA CIEBIE!!!
CO MAJĄ ZE SOBĄ WSPÓLNEGO: PUPA NASTOLATKI I BATERYJKA 9V?
-PRĘDZEJ CZY PÓZNIEJ I TEGO ,I TEGO DOTKNIESZ JĘZYKIEM
Dzięki Mario.Jak tam
dziś DL bo jak tak samo obstawiam 4,8,15,16,23,42. Pozdrawiam
dziś DL bo jak tak samo obstawiam 4,8,15,16,23,42. Pozdrawiam
Witam !!!
Matycz buziaki i to 18 bo ona dziś wpadnie.Mario jak tam zaliczenia wszystko w normie????
Matycz buziaki i to 18 bo ona dziś wpadnie.Mario jak tam zaliczenia wszystko w normie????
Mario dla Twojej wiadomości faceci ,którzy zaliczają wszystko co się rusza nie są w moim guście.Twojego numeru telefonu za żadne pieniądze nie chcę.Życze powodzenia w grach ,żebyś sam musiał płacić za numery telefonów od kobiet.
Iwo888 nie ma co płakać ,ja jakoś sobie radzę, nawet typowania mi idą czasami ,aż jestem z samej siebie dumna.Głowa do góry jutro będzie lepiej.Kaczor001 metody na Jadiunię nie pochwalam zawsze to jednak kobieta.
Kochani na Walentynki
Zakochanie jest jak gorączka:masz w sobie wewnętrzny ogień,
oczy ci błyszczą,a cera promienieje.Fajnie na to zachorować.
Żyj chwilą!Pamietaj,że życie jest tylko jedno i nawet jeżeli,zrobiłeś coś zle,to zawsze niesie to dla Ciebie nowe doświadczeni.
Zawsze postaraj się naprawić swój błąd:będziesz miał dzięki temu czyste sumienie.A jeżeli chcesz komuś powiedzieć ,że go kochasz.
ZRÓB TO DZIŚ NO BO DLACZEGO NIE????:-)
Chociaż wielka miłość i wielki sukces wymagają
podjęcia wielkiego ryzyka,bierność w niczym nie pomaga:)
A przecież może TA OSOBA czeka na TWÓJ KROK!
NA przykład jakiś przystojny facet,albo sliczna dziewczyna.
Pamietaj ,bądz zawsze otwarty na zmiany,ale nigdy nie porzucaj swoich wartości!:)
I nigdy nie pozwól,by mała niezgoda zniszczyła wielką przyjazń .Nie bój się ryzykować,nigdy nie żałuj tego ,co zrobiłeś ,za to zawsze żaluj tegoz czego zrobienia zrezygnowałeś:)
Odkryj swoją muzykę,która też potrafi być przyjacielem w trudnych chwilach ,a która jest obecna w sumie w całym naszym życiu:)
Tańcz w rytm muzyki swojej duszy,nigdy inaczej:-)
Pamiętaj ,że pieniądze..
nie są najważniejsze!!!! Bez nich też można Kochać!!
Pozdrawiam Wszystkich Zakochanych.
Zakochanie jest jak gorączka:masz w sobie wewnętrzny ogień,
oczy ci błyszczą,a cera promienieje.Fajnie na to zachorować.
Żyj chwilą!Pamietaj,że życie jest tylko jedno i nawet jeżeli,zrobiłeś coś zle,to zawsze niesie to dla Ciebie nowe doświadczeni.
Zawsze postaraj się naprawić swój błąd:będziesz miał dzięki temu czyste sumienie.A jeżeli chcesz komuś powiedzieć ,że go kochasz.
ZRÓB TO DZIŚ NO BO DLACZEGO NIE????:-)
Chociaż wielka miłość i wielki sukces wymagają
podjęcia wielkiego ryzyka,bierność w niczym nie pomaga:)
A przecież może TA OSOBA czeka na TWÓJ KROK!
NA przykład jakiś przystojny facet,albo sliczna dziewczyna.
Pamietaj ,bądz zawsze otwarty na zmiany,ale nigdy nie porzucaj swoich wartości!:)
I nigdy nie pozwól,by mała niezgoda zniszczyła wielką przyjazń .Nie bój się ryzykować,nigdy nie żałuj tego ,co zrobiłeś ,za to zawsze żaluj tegoz czego zrobienia zrezygnowałeś:)
Odkryj swoją muzykę,która też potrafi być przyjacielem w trudnych chwilach ,a która jest obecna w sumie w całym naszym życiu:)
Tańcz w rytm muzyki swojej duszy,nigdy inaczej:-)
Pamiętaj ,że pieniądze..
nie są najważniejsze!!!! Bez nich też można Kochać!!
Pozdrawiam Wszystkich Zakochanych.
Matycz ,Kaczor001 Pomorze czeka ale nad morzem jest teraz zimno , ciepłe kurtki ,czapeczki i po dwa kieliszeczki.....
Iwo888 życze bezbolesnego porodu ,ale zapewne tak nie będzie. Jednak faceci mają dobrze
Matycz mówisz o mnie nie mam wszystkiego czego chcę ,ale tak musi być podobno .Pozdrawiam
Kochani u mnie zima na całego !!!! to jak zima to ta nędzna 2 dziś wpadnie
Mróz, słońce ,śnieg prawdziwa zima powraca,choroba a ja już zimowe rzeczy schowałam .To kochani od dziś zapewne wygrywacie .Pozdrawiam
River ja jednak wple lato:-)Ciepło nie trzeba się ubierac na cebulę itp....
KOCHANI MAMY ZIMĘ.
NARY ,SANKI I W GÓRY ,A ML NIECH SOBIE CZEKA NA WIOSNĘ BO OSTATNIO COŚ Z NAMI SOBIE LECI W KULKI.MAM TU NA MYŚLI NASZĄ WSPANIAŁĄ 2.POZDRAWIAM WSZYSKICH TYCH CO JUZ WSTALI I OCZYWIŚCIE ŚPIĄCYCH JESZCZE.
NARY ,SANKI I W GÓRY ,A ML NIECH SOBIE CZEKA NA WIOSNĘ BO OSTATNIO COŚ Z NAMI SOBIE LECI W KULKI.MAM TU NA MYŚLI NASZĄ WSPANIAŁĄ 2.POZDRAWIAM WSZYSKICH TYCH CO JUZ WSTALI I OCZYWIŚCIE ŚPIĄCYCH JESZCZE.
OPA przestań robić czary mary i niech ta 2 wpadnie dziś bo mnie nerwy już biorą.Ja chcę śnić o księciu z bajki a nie o tej 2 ,kóra sobie leci w kulki.Pozdrawiam
OPA ja kuponików nie sprzedaje tylko Ty .I kto tu ma układy ????.Jak dziś nie wpadnie ta 2 to przestaje typować.
Witam tu moi kochani jesteście w błędzie ,kuchnia to dziś ostania rzecz o której pomyślę jest niedziela jak mi wiadomo.Odpoczywam .Zniesmaczona szukasz zaczepki to idz na spacer,jest ładna pogoda.Mercedes a co syrenka 102 odjechała to mi przykro?Pozdrawiam
Mercedes przykro mi ,ale jest takie powiedzenie"jedną miłość można zastąpić drugą miłością"podobno.OPA ,MATYCZ buziaki oczywiście Mario też możesz się zachaczyć.Zniesmaczona dziś Ty możesz poprowadzić kabarecik,zobaczymy czy jesteś dobra w te klocki.Bo w robienie zamętu to może jesteś dobra.Powodzenia i Pozdrawiam
Panowie co to jest szczyt odrzucenia????
Gdy chesz się onanizować a ręka mówi ci" nie"
Gdy chesz się onanizować a ręka mówi ci" nie"
Cenzor do tych 11 lat musimy dodać jeszcze trochę .Powiem tak 20 lat juz mi mineło.
Dwie atrakcyjne dziewczyny siedzą w kinie.Po kilkunastu minutach jedna szepce do drugiej:
-Słuchaj,facet ,który siedzi obok ,onanizuje się .Co robić?
-Zignoruj go - radzi koleżanka.
-Nie mogę- pada odpowiedz.
-Dlaczego?
-On używa mojej reki...
-Słuchaj,facet ,który siedzi obok ,onanizuje się .Co robić?
-Zignoruj go - radzi koleżanka.
-Nie mogę- pada odpowiedz.
-Dlaczego?
-On używa mojej reki...
Panie Jozin z Bazin gram czasami na chybił trafił i dość dobrze na tym wychodzę.
Odnośnie innych tematów ,
Ostatno zastanawiałm się co jest w seksie ważniejsze - ilość czy jakość?
I odpowiedziałam sobie na pytanie - czy wolałaby dostać wypasionego Mercedesa za 300 tys.zł. ,czy 10 koreańskich hatchbacków o tej samej wartości, w podstawowej wersji, z szybami na korbki?
Odnośnie innych tematów ,
Ostatno zastanawiałm się co jest w seksie ważniejsze - ilość czy jakość?
I odpowiedziałam sobie na pytanie - czy wolałaby dostać wypasionego Mercedesa za 300 tys.zł. ,czy 10 koreańskich hatchbacków o tej samej wartości, w podstawowej wersji, z szybami na korbki?
Kaczor001 te moje przemyślenia naszły mnie po rozmowie z koleżankami ,które same nie mogły się wypowiedzieć na ten temat . Każdy lubi coś innego ,tak jak w ML jeden typuje sam a drugi tak jak ja gra na chybił trafił.
Mario idealny mężczyzna powinien zawsze mówić więcej ,niż myśli i zawsze więcej myśleć inż mówi.A z alkoholi poleca Tobie TALISKER 1992
Fajnie Was się czyta ale idę spać bo zaraz tu jakaś draka będzie.Dobrej nocy wszystkim życzę
Witam wszystkich - to co zaczynamy strajkować!!!!
PRZEDSZKOLAK PYTA OJCA:
-TATO ,DZISIAJ DZIECIAKI MÓWIŁY CIĄGLE,ŻE KOBIETY MAJĄ JAKĄ WAGINĘ.JAK WYGLĄDA TA WAGINA?
-SYNKU ,PRZED SEKSEM WYGLĄDA JAK PIĘKNA NIEROZWINIĘTA RÓŻA.
-A PO SEKSIE,TATO?
-HM.... A WIDZIAŁEŚ KIEDYŚ BULDOGA JEDZĄCEGO MAJONEZ?
PRZEDSZKOLAK PYTA OJCA:
-TATO ,DZISIAJ DZIECIAKI MÓWIŁY CIĄGLE,ŻE KOBIETY MAJĄ JAKĄ WAGINĘ.JAK WYGLĄDA TA WAGINA?
-SYNKU ,PRZED SEKSEM WYGLĄDA JAK PIĘKNA NIEROZWINIĘTA RÓŻA.
-A PO SEKSIE,TATO?
-HM.... A WIDZIAŁEŚ KIEDYŚ BULDOGA JEDZĄCEGO MAJONEZ?
Mario a ja gram więcej na chybił trafił i dobrze mi idzie mówię tu o ML a w DL jak zwykle te same numerki 4,8,15,16,23,42 a podobno kobieta zmienną jest.
Mario czasami dobrze w życiu trafiać na chybił trafił ale też nie zawsze.Pozdrawiam Tradycyjnie buziaki dla OPY i MATYCZA ,który zapewne juz w kanałach siedzi -biedaczek.IWO888 jak tam maleńka daje popalić w brzuszku ,zapewne tak .
Matycz ja pisałam o innym buldogu ,który lubi szampana i truskawki.Powodzenia w dzisiejszym losowaniu życzę Tobie 10/10 to może Jadziunia wróci....
Koleżanka do koleżnki tak mówi...
-Przynajmniej przez tydzień chciałabym być dla swojego faceta kobietą idealną.
Co powinnam robić w tym czasie....?
-Milczeć i sprowadzać mu inne milczące kobiety .Dużo kobiet .
Jadziunia co Ty na to???
Jozin zapewne by się z tym zgodził!!!!
-Przynajmniej przez tydzień chciałabym być dla swojego faceta kobietą idealną.
Co powinnam robić w tym czasie....?
-Milczeć i sprowadzać mu inne milczące kobiety .Dużo kobiet .
Jadziunia co Ty na to???
Jozin zapewne by się z tym zgodził!!!!
Mario dzięki ,nic nie wygrałam .Mówiłeś ,że te numery mają coś w sobie ???
Mercedes nie płacz tak ,zobacz Jadziunia nie wraca do Jozina i ten ostatnio wygrywa.Może to dobrze ,pamiętaj jak kobieta jest przy mężczyznie to ten zawsze ma pusto w portfelu...Pozdrawiam
Mario dzięki za dobre rady ,jestem ciekawa czy też tak ładnie śpiewasz ????
Mała82 ale tu każdy typuje ,wystarczy przeglądać typowania .Jeżeli nasz Pasko nie ma nic przeciw temu ,to piszemy co chcemy .Ty nie musisz czytać wpisów ,tylko typować.Czasami ja tak robię .Mercedes zaśpiewaj coś jeszcze!!!!
Oj będzie wesoło ....
SCEPTYK chyba masz zły dzień ,tylko mnie tu nie wyzywaj bo wiem ,że to lubisz.
SCEPTYK chyba masz zły dzień ,tylko mnie tu nie wyzywaj bo wiem ,że to lubisz.
Mercedes to już sobie zaśpiewałam ,dawaj dalej...,tylko muszę też typować ale spoko.SCEPTYK dyskusja na właściwym poziomie to proszę zaczynaj ....
KACZOR001 to było dobre...... ,ale to tylko tyczy się facetów,a co masz dla kobiet???
Kaczor001 ale podobno Mario chodził do klasy muzycznej to powinien lepiej śpiewać
Mario ,ale ja nic do Ciebie nie mam tylko doczytałam się ,że chodziłeś do klasy muzycznej a to nie grzech prawda?
Mario ja nie mam w naturze tańczyć jak mi śpiewa facet.Ale uśmiechnij się i podaj mi lepiej jakieś numerki na jutrzejsze losowanie.Przepraszam jeżeli Ciebie uraziłam.
Mario usmiechnij się :),zobacz mercedes to aż śpiewa ze szczęścia.
Dobrej nocy życzę i oczywiście o 21.55 dużo emocji a pózniej wysokich wygranych.
OPA litości trzy głębokie wdechy i usmiechnij się.To raczej jest prowokacja.Jesteś spokojnym facetem i niech tak zostanie.
Bo wiem OPA czytam co piszesz,i duzo słyszałam o TOBIE .Więcej nic nie powiem .Uśniechnij się .BUZIAKI dla CIebie i MATYCZ no tak MARIO o TOBIE też pamiętam .
KULTURA poczytaj sobie moje wpisy ,są różne i co też mi powiesz ,że też jestem bydło?.Słucham ,a raczej czytam ....
Nie mam dostępu do Twojego konta.Nie znasz mnie , nie obrażma Ciebie to TY napisałeś ,że podobno jest tu bydło .
KULTURA zastanawia mnie jakich jeszcze nicków używasz .Może skończymy to pisanie do siebie bo nic dobrego z tego nie będzie.
KULTURA owszem jest tylko jedna ,ale trzeba ją posiadać bo kultury można się nauczyć a z inteligencją trzeba się urodzić .
KULTURA zastanawiam się co Ty straciłeś : majątek,rodzinę??? BO piszesz z wielkim bólem .
Jak mowa o kontach to ja spadam wydać troche kasy z konta mojego męża niech wie ,że ma żonę.Pozdrawiam wszyskich .KULTURA zawsze możesz o ile jesteś facetem poszukać sobie bogatej kobiety...
KULTURA jestem szatynką z natury ,do blondynki mi daleko...Ale czasami podobno blondynki też myślą..
A teraz KULTURA zastanów się jaką masz w sobie kulturę ,moim skromnym zdanie żadnej.Pa miłego dnia .OPA daj luz i nie odpowiadaj na zaczpianie to nie ma sensu .
Panie MARYS777 nic mnie nie irytuje, wiem jedno ,każdy ma rozum i wie ile może wydać na ML czy DL .Jeżeli ktoś się zapomina to jego sprawa my mu w kieszeniach nie siedzimy .Są tu raczej dorosłe osoby i wiedzą co robią nie muszą stosować się do wskazówek OPY ,MATYCZ czy innych tu czatowników.Nikt nie zbawi świata ,a Ty nic nie zrobisz pisząc tu na pasku ,bo i tak każdy to zlewa potocznie mówiąc.Jak nie masz ochoty to nie graj ja tak robię.
Marys777 ulżyło Tobie ,dzięki za debilny wpis pod moim aderem mam to głęboko gdzieś ,co Ty sobie myslisz. Nie dorastasz mi do pięt.KULTURA to forum wszystkich ,tylko prośba bez obrażania się tu .
Marys777 ale z Ciebie pojeb ( przepraszam resztę za słownictwo)Od mojego męża to trzymaj się z dala .Na suchu to zapłać w burdelu to może tam dostaniesz raczej tak.Jestem ciekawa jak długo jeszcze Pasko pozwoli tu takie bzdety wypisywać.Na tym zakńczę to pisanie ,mam sama do siebie żal ,że wdałam się w to pisanie .
Marys777 z Tobą zakończyłam dyskusje bo jesteś płytki jak dla mojej osoby.Ren musze się zbierać bo ma dużo dziś na głowie.Mercedes zaśpiweamy potem ,tj wieczorem teraz nie mam głowy do śpiwania .Wiosna ,wiosna ,wiosna......
mercedes Przyjdę do Ciebie niebieskooka....;Ty się boisz myszy...;MIłego śpiewania.
Matycz jesteś tam gdzieś.Ja dziś chybił trafił bo tylko tak wygrywam .Pozdrawiam
Mario DL w normie tak jak zwykle,a ML chybił trafił.A śpiewać bedziesz?
Ok Mario niech będzie to tylko Mercedes ładnie śpiewa jestem cieka co sobie dzis wyśpiewa ?
Witam wszystkich ,po wczorajszym dniu stwierdziłam ,że jednak przestane odwiedzać ten czat.Na koniec kilka słów. Mario z całego serca życzę Tobie trafienia 6/6 w DL .OPA pamietaj o jednym dobro zawsze dobrem odpłaca,Ty pomagasz innym ktoś może pomóc Tobie.IWO888 życzę Tobie też wygranej bo nosisz w sobie mały skarb ,wiem coś na ten temat.Jozin-Matycz trafienia 10/10 z plusem i spełnienia wszystkich marzeń.Tych co pominełam przepraszam .Powodzenia w typowaniach.
BARDZO DZIĘKUJE ZA SŁOWA OTUCHY.
SĘDZIA DO BACY:
-NAZWISKO?
-CIUPAŁA
-IMIĘ?
-JĘDRZEJ
-ZONATY?
-NIE JO TYLKO TAK GŁUPIO
WYGLĄDAM.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
SĘDZIA DO BACY:
-NAZWISKO?
-CIUPAŁA
-IMIĘ?
-JĘDRZEJ
-ZONATY?
-NIE JO TYLKO TAK GŁUPIO
WYGLĄDAM.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
SMUTNA dzięki ,raczej nie będę udzielać się na czacie tylko typować.Po ostatnich wpisach jestem przerażona.Są kobiety ,które radzą sobie z chamstwem ,ale nie ja.Pozdrawiam wszystkich .Opa za 80 z pulsem ile płacą 84zł tak
Mercedes pospiewaj .
....wypijmy za błędy.....;...powiedz stary ,gdzieś Ty był....
....wypijmy za błędy.....;...powiedz stary ,gdzieś Ty był....
Mercedes moja lubiona
...IS THIS LOVE...
BOB MARLEY
ŻYCZĘ DUŻYCH WYGRANTCH
...IS THIS LOVE...
BOB MARLEY
ŻYCZĘ DUŻYCH WYGRANTCH
Mercedes ...typ niepokarny...Pozdrawiam Wszystkich.Matycz śpisz??????????
Mercedes 1 swoją drogą ale co będzie z 10,18,13,80?
Mercedes 1 swoją drogą ale co będzie z 10,18,13,80?
« PoprzednieKolejne »