Wpisy 592 232 – 592 331
10 listopada 2011 00:00 → 10 listopada 2011 09:19, 100 wpisów
..nastala prawdzwa..nocna cisza..
http://www.youtube.com/watch?v=LRdevPT9OAE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=LRdevPT9OAE&feature=related
Taaa, a ma być dobry, tak słyszałem
zresztą - są pierwsze symptomy
zresztą - są pierwsze symptomy
Witam wszystkich sympatyków MM ML i Lotto w mglisty poranek - oczywiście trafnych i owocnego tropienia ... pewniaków ...
Miłego dnia i wysokich wygranych.
Tak na szybciutko,bo jadę wymieniać opony na zimowe.
Tak na szybciutko,bo jadę wymieniać opony na zimowe.
ta w.y.j.e.b.i.e 2.50 zl na 10/10...i na tym sie zakonczy cudowne marzenie!!
moj konik o imieniu 3,8,21,22,24,31,65,66,75,79, ma szanse wybic sie z ....boksu nr. 0.
Witam wszystkich
Po pierwsze chciałam sie pochwalić, że wczoraj po raz pierwszy trafiłam 4 w Lotto (gram w ta grę sporadycznie), ale ta wygraną szcześliwą zwać nie mogę.
Pech pierwszy polega na tym, że wczorajsza "czwóreczka" warta jest 59,80 zł, pech drugi zas na tym, ze zmieniłam w ostatniej chwili jedną z liczb i 5 przeszła mi koło nosa (płatna ponad 4700).
Nic ino się pochlastać
Po pierwsze chciałam sie pochwalić, że wczoraj po raz pierwszy trafiłam 4 w Lotto (gram w ta grę sporadycznie), ale ta wygraną szcześliwą zwać nie mogę.
Pech pierwszy polega na tym, że wczorajsza "czwóreczka" warta jest 59,80 zł, pech drugi zas na tym, ze zmieniłam w ostatniej chwili jedną z liczb i 5 przeszła mi koło nosa (płatna ponad 4700).
Nic ino się pochlastać
Dzięki andromeda
Gała słuszna uwaga. Wygrałam przedwczoraj, wczoraj wieczorem sprawdzałam wyniki.
Gała słuszna uwaga. Wygrałam przedwczoraj, wczoraj wieczorem sprawdzałam wyniki.
a no Ty andro na 14 i potem ula znowu zawędruje do kol to chyba na 3 musi ndać
ulala ....Gała....Was tez witam cieplo ...bo za oknem brrrrrrrrr
szkoda gadac.......
szkoda gadac.......
wujas >>> znam o osobę o którą pytałeś - ale niestety nie z mojej miejscowości ...
ja mam jeszcze wczorajsze 7/7 a potem sie coś wymyśli na 3 los i 2 zak mini
Andro chyba nadam tą parke z dziesiątkami+ 3 liczby które nie wpadły dawno
oo ja tez mam 5/5 z wczoraj..dobrze ze mowisz bo bym kupon gdzies posiała
mam pytanko....czy Wy tez macie tak samo...????czy to tylko u mnie.... w piecu (kompie) pali....?
Gała mam nadzieje ze zdązy ją zainstalowac...bo ja 1 godzinna w wannie to minimum